heeelt off.

Är helt off idag så nu försöker vi tagga till. Det blir nog bra snart ska vi se, och kaffe är ju självklart ett måste sen klarar man av allt haha. Har en fullspäckad helg framför mig, jobb idag, i morgon, sen ska jag käka med Johanna och antagligen dricka lite.. som alltid. haha. Och på söndag ska det shoppas! Blir en bra helg det här får vi hoppas på.

Ne nu ska jag göra nytta och dricka lite kaffe. Fridens folket!

Solen skiner ju nästan idag.

Go morgon folket!

Igår hade vi flickor det jätte mysigt. Vi lagat mat (kyckling så klart), drack lite och snackade massa skit. Det är mysigt sånt där, man blir glad av att bara umgås utan att göra något vettigt eller prata om något vettigt, utan bara vara. En annan del av det viktiga är ju också att vi hade nice musik, sånt är fanska viktig för mig i nästan alla lägen. Fattar inte hur jag skulle någonsin kunna klara mig utan musik, haha.

Idag är jag ledig, riktigt skönt faktiskt! Jag och Anna ska dra till Sigtuna och fika lite sen, lika bra att passa på att göra något medans man har pengar och tid. Plus att det är riktigt mysigt att fika! haha. Så nu ska jag trycka i mig lite frulle och fixa i ordning mig så att vi kan dra någon gång. Puss!


Btw, Mariam, din present ligger här på mitt bord, jag kollar på den hela tiden och tänker på dig. Hooka ikväll?


det är bara att gilla läget.


Vissa överraskar.

Ibland blir man riktigt förvånad över vad folk säger ibland. Skrev med Patrik på msn så berättar han att han ska åka till Göteborg, och jag frågar självklart vad han ska göra där, och jag får till svar " fixa horor och gå på Liseberg. Nee jag bara skojja, inge Liseberg."  Egentligen så sa han något en aning grövre istället för att fixa horor, men det här är en fin blogg och här använder vi inte sånna ord! Hahah

Aa men hur som helst, folk förvånar verkligen ibland. För alla som känner honom vet att han inte säger så, han är snäll, blyg och ordentligt så slänger har ur sig något sånt där. Kors i taket!

Söndags mys.

Gårdagen var jätte mysig. Började med middag + lite gott att dricka hemma hos Natha med en massa tjejer. Jätte treliga tjejer för övrigt. Jag har lite svårt för tjejer som jag inte känner, men dem här var jätte gulliga! Sen bar det av ut. Fast det kändes som om det var lite lagom mycket besluts ångest över vart vi skulle så det vart Garage/KC. För andra dagen i rad. Det känns inte riktigt helt rätt att jag har varit där två dagar i rad.. men vad gör man inte när ens kompisar fyller år? =)

Idag blir det till att bara ta det lungt och mysa hemma. Johanna ska komma förbi en sväng sen för syster ska fixa håret. Men det är lagom mycket aktivitet för mig idag haha. I morgon är det jobb igen och lön, det känns bra, även fast mina pengar kommer att försvinna nästan direkt.. haha. Men sånt är livet ;)

Kalas asso.

Det blir ju självklart festande idag med eftersom Nathalie fyllde 20 för några dagar sen så då ska även hon firas idag. Men det kommer nog bli jätte mysigt. Så just nu försöker jag att bli människa igen och försöker ta tag i saker och djura kläder och grejer. Har ingen aning om vad jag ska på mig, funtar på att ha klackar idag i alla fall för ovanlighetens skull. Men vi får se, kan ju ta en sån där "dagens outfit" bild sen.. OM jag orkar.

Är riktigt lat ibland. Tycker att dem enklaste sakerna känns jobbia, t.ex. som att gå och kissa, hämta vatten eller liknande. Med sånt är jag lat, inte med något annat. Får ändra på det. Kan inte vara lat längre, ska ju bli fit for fight och börja träna! haha


Blooondieee.

Yes, då var man blond igen då. Känns redan som om jag har det mycket roligare,haha! Needå.. men det känns bra, allt som saknas nu är det långa håret så är jag fit for fight. Men vänta några månader så lär jag ha ändrat mg och vill ha mörkt igen, det är alltid så med mig haha.

Går dagen var riktigt mysig. Dock lite för mycket alkohol för min vätskebrist som jag redan hade. Så jag sitter här och dricker vätskeersättning och skakar och försöker må bra igen. Sakta men säkert blir jag väl bra, ska få i mig mat också för jag är så sjukt hungrig haha. I morse när jag vaknade och mådde konstigt var jag säker på att jag hade fått svininfluensan.. haha. Hypokondriker jag vet..

jag sa ju det.

Ser ni, nu när jag är ledig så är det regn och tråkigt väder. Men när jag jobbar, då ska det minnsan vara sol och varmt. Undrar varför det är så? Vill inte att det ska regna, vill att det ska vara sol så jag kan steka och bli brun och fin. Haha.

Men jag kan inte klaga allt för mycket eftersom jag är ledig idag. Det känns skönt, förutom min huvudvärk pga vätskebrist. Det känns inte nice, men det är väl bara att bita i hop och dricka massa jäkla vatten. Men det är jobbigt att dricka för mycket vatten. Visst, vatten smakar inget men om man dricker mycket vatten så smakar det ju äckligt haha.

Juste, ska btw bli blond. Vad tycker ni?

=(

Stress gillar  vi inte. Okey lite lagom stress för att man har överskottsenergi, det är bara bra.. Men sån här stress som jag har nu och två veckor framåt är inte nice. ska jobba jätte mycket, plus att det är massa saker runt omkring som man ska göra som man inte riktigt hinner med, så just nu.. bara så nu vet mitt fina folk, just nu prioriterar jag vad jag gör. För jag måste sova någon gång också, så jag orkar stressa. Men jag är back on track om två veckor.. haha. Puss


lalala.

Jag måste sova... jag e jätte trött. Men har fastnat i soffan och framför tv:n och kommer inte härifrån. Jag väntar tills jag blir brutalt kissnödig och MÅSTE flytta på mig, då har jag i alla fall en vettig anledning till att gå. haha.

Grattis btw till Mariam som fyller 20 år idag! Hon är en stor flicka nu, systemålder och allt. Hoppas du får en bra dag bb. =)

I didn't know.. ?

Jaha, då är man tydligen alkis också. Ja, hur ska man reagera på det här? Sätta sig och gråta i ett litet hörn för att folk tycker att man är det? Inte för att jag tar åt mig, men ändå. Jag är 19 år, snart 20. Det är klart att jag ska festa om jag vill festa, det är inte så konstigt med det. Men kanske ska sluta festa? Då lär man ju höra " ååh, tråkig du e, du festar aldrig".. Jag säger då det.. vissa blir ju aldrig nöjda.

Skål på det då, folket!

Måndagsbarn.

Yes, måndag idag då. Fast det känns inge kul. Vaknade nog på fel sida idag, för allt jag vill göra är typ att gå och lägga mig igen eller bara kolla på film och slagga på soffan. Men vi får se, kanske blir på bättre humör under dagen, eller vi får väl åtminstonde hoppas på det för allas skull.. haha.

Drömde btw en riktigt flummig dröm i natt, eller aa flummig och flummig det beror ju på hur man ser det. Men drömde att det var vattenfestival i Sthlm, så som det var förut. MEN nu var det vattenfestival på riktigt. Dem hade gjort en ny satsning, så dem hade fyllt hela stan med vatten, så vattenfestivalen var typ ett stort poolparty. Och jag var där med Matilda, som snodde mackor och choklad av oss. Och vi gungade i vattnet och såg på solnedgången. Haha.. jaa.. drömmar 'är ju så som drömmar ska vara..

Nee nu ska jag försöka att fixa lite frulle, i värsta fall får det bli godis, men det har ju aldrig hindrat mig förut ;)


Seriösa tjejen.. haha.

Söndag.

Det är söndag, vad mer kan jag säga? Är trött och irriterad, men har sovit i några timmar så är ju lite piggare nu, fundilerar faktiskt på att ta en kopp kaffe och bli människa igen. Är ju ändå ledig i morgon så det spelar ju ingen roll. Fast hade inte haft något emot att jobba lite extra och få lite extra pengar, sånt säger man ju inte nej till..

Aa, vad mer.. ? I morgon är det måndag, en vecka kvar tills lönen kommer. Men det lär väl gå snabbt.. hoppas vi. haha.

dagen.

Den här dagen har varit riktigt seg, råkade bli lite salongsberusad igår tror jag.. haha. Men det var kul, man ska ju utnyttja alla sommar dagar som går. Det enda som är dåligt är ju att man råkar spendera lite för mycket pengar. Lyckas alltid spendera mer pengar än vad jag borde, men det är ju skitsak samma, man lever bara en gång och pengar löser sig alltid. ¨

För övrigt så sitter jag hos Anna nu. Vi har kollat på film och bara segat, men det e nice det med. Snart blir det kaffe dags, jag som har tjatat efter kaffe hela dagen men inte tagit tjuren i hornen och gjort kaffe. Så nu var Anna riktigt gullig och gjorde kaffe till oss. Ska nog lägga mig tidigt idag, det blir jobb hela helgen sen.. tyvärr. Men men, vad gör man inte för pengar? ;)


jaaa.

Asso, är det någon mer än jag som tycker att vätske ersättning är bästa grejen? Det är typ min nya bff. Det är så jävla bra att det finns. Sitter här och käkar min nattliga måltid som förövrigt är min första måltid på hela dagen, och dricker vätske ersättning . Allt är så jävla bra. haha


usch.

Hatar att somna på soffan, och sen bli väckt. Man mår inte bra alls då. Lyckas alltid bli riktigt jävla arg då också, haha. Känns som om man är en helt annan människa just de minuterna när man vaknar. Men min familj är van, så egentligen borde dem ju veta bättre än att väcka mig. Eller så gillar dem kanske en nyvaken grinig Emelie helt enkelt?

Hoppas.

Nu har jag djurat och intresse anmält alla lägenheter som finns. EN lägenhet borde jag väl åtminstonde få, eller?
Jag tycker i alla fall att jag ska få en, men kommunen kanske inte håller med. Men jag är oftast en bra granne. Så nu är det bara att hoppas som fan.

aj =(

Har ett riktigt jäkla brutalt blåmärke på låret. Det gör riktigt ont, för det är på insidan av låret, och jag som e lite rund om benen och över allt för den delen, går ju emot det hela tiden. Så det känns alltid lite grann när jag går just nu. Fattar inte riktigt hur jag lyckas. :(

Go morron, go morron.

Hallå folket. Skönt att det nästan är sol idag, det kommer väl säkert bli sommar nu när jag ska börja jobba igen, det är lagen om jävelskap, haha. Sitter här och dricker kaffe och lyssnar på mina två nya favorit låtar.

Promoe - Kråksången
Promoe ft. Timbuktu - mammas gata.

Kommer snart att lyssna sönder dem känns det som, men dem är riktigt bra. Har verkligen förälskat mig i dem. Men det är så det ska vara, har man ingen pojke, så får man ju lov att förälska sig i sånt haha. Eller jag tycker ju att det är så, men vad vet jag? Man måste ju ersätta den kärlek man inte har med annan kärlek, som bra musik och typ.. kläder? Nu låter jag jätte ytlig, men jag blir ju faktiskt glad av att handla.

Fast den här månaden tror jag att jag ska ta det lite lungt med att shoppa så mycket, och spendera onödiga pengar. Ska nog köpa en säng och en soffa i stället. Det enda som suger är ju att Ikeas hem sida har blivit förvirrande, haha. Men vet exakt vad jag vill ha, så får bara planera budget i huvet så blir det bra.

Jag bjuder asso. haha.



Nu är allt tillbaka som vanligt när jag kan göra en sån där överdriven pose. Plutande läppar, ögonbrynen och den där "hej jag ser elak ut" minen. Ja.. jag e ju som jag är. Men jag bjuder på denna! haha

Fan va stor du är.

Idag fyller syrrans lilla unge 2 år. Redan liksom. Tiden går en aning för fort. Jag menar, kul att han blir större och äldre och roligare, men det betyder också att vi andra också blir äldre haha. Men han är nog den skönaste ungen som finns,
och det bästa är ju att han nästan alltid är glad så man slipper höra gnäll och gråt! haha.
Men, happy birthday baby! =)


Fin han är med mina brillz och mina skor.. haha.

Back on track.

Sådär, då är man back on track igen, tyvärr. Känns lite tråkigt faktiskt. Eller skönt att vara hemma från lera, men förutom leran så hade jag det riktigt jävla bra. jag hade det så bra att jag till och med glömde bort att jag alltid är lite hungrig, haha. Sånt där är bra för en flicka som mig. Behöver alkohol och bra musik och bra folk för att livet ska kännas bra. Tyvärr så hade ju ingen av oss kamera med oss, så det finns absolut inga bilder ifrån hela veckan. Och en mental picture kan man ju inte direkt överföra till datan.. haha.

Och nu är det tillbaka till det tråkiga. Jobb direkt i morgon, och kommer förmodligen att få skäll pga. någon jäkla brud som bara hittar på saker. Men men, måste ju finnas idioter också. Alla kan ju inte ha alla hästar hemma i stallet. fast jag oroar mig inte direkt så mycket, eftersom jag vet att jag har rätt, och att jag absolut inte har gjort något fel alls.

=)


Stress!!!!

Oj som jag stressar! Har stressat hela helgen på jobbet och stressat hela dagen idag för att fixa allt inför i morron. Får nästan lite panik, jag tror jag har allt som jag behöver i alla fall. Men kommer väl säkert på något i morron som jag har glömt. Men kläder och mat är i alla fall packade.  Det enda jag behöver nu är att ta ut pengar, men det hinns nog med i morron, får vi väl hoppas om allt går som det ska gå.

Måste upp tidigt i morron också, redan 6.00 ska vi upp. Haha, som vi kommer vara slut innan vi ens börjar. Men ska man röja så ska man röja ordentligt. Men jag är sjukt peppad även fast jag är riktigt trött nu. Vill typ bara gå och lägga mig och sova så att det blir morgon. Men är för stressad. haha..

Men snart så. Hultan 09- here we come ;)

näämmeeen.

Oj oj nu är det inte många dagar kvar! Börjar bli riktigt pepp nu. Kanske lite resfeber nervös också? Jag vet inte. Allt är fixat förutom en väska, haha vilket känns lite dumt att jag inte har någon. Ica påsar med grejer är väl helt okey? Eller..?
Nee men får djura väska på söndag eller måndag. Eller måste snarare sagt.

Nu blir det till att jobba hela helgen, det suger lite, men jag hoppas på att helgen ska gå snabbt. SEN är det off i 7 dagar. Kommer hem på Noahs tvåårsdag. Jag och Matilda kommer ju vara lite lagom slitna på hans kalas, men men vad gör man inte? Och sen är det dags att börja jobba igen på måndagen. Usch, kommer ju vara brutalt sliten, men det är värt det! Va kul du och jag kommer att ha Matilda! =)
 

Jaaduu... Haha.

Härligt, härligt.

Har precis kommit hem från stranden med Elina. Super härligt att bara ligga och dega i solen, och jag badade faktiskt också! Det var inte så kallt i vattnet, var nästan lite skönt att bada. Så nu har man i alla fall fått lite mera färg så att man kan visa benen ute. FAST magen är ju fortfarande brunast av allt, varför är det så? Vet ni varför magen alltid blir brunare?


RSS 2.0