Jobbigt att vakna så här..

Har ingen aning om varför, men jag vaknade med riktigt dåligt humör. Var jätte irriterad, vart irriterad på allt i hemmet, vart irriterad på mig själv som råkade tappa mobilen i golvet för 100000 gången den här veckan. Jag hoppas att det här släpper under dagen, det är ju inte direkt det roligaste att gå runt och vara irriterad.. helt utan anledning desutom. Kanske har vaknat på "fel sida av sängen" som man brukar säga.. haha.

Jag har egentligen ingen lust alls att jobba helg, skulle mycket hellre gjort något annat. Som typ umgås med mina vänner, gått på bio, vart med syrrans son.. men inte då jag måste jobba. Förut gillade jag det här med varannan helg men nu har jag börjat tycka att det suger, men det kan vara för att mitt schema är så konstigt. Den här jobbhelgen är verkligen jobb helg, för det finns ingen tid till att göra något annat förens i morron klockan halv tre. Riktigt drygt.

Ibland måste man bara tagga till.

Är helt sjukt trött. Somnade för sent, i tro om att jag skulle få sova ordentligt idag men så vart det inte. Vart istället väckt före 7 och har fått vara vaken sen dess i princip. Men det gäller att bara tagga till. Eller som jag ahr något val, jag måste ju tagga till eftersom jag ska dra till jobbet om en timma typ.

Ibland måste man bara helt enkelt tagga till, oavsett om man vill inte och oavsett vad det gäller. Får ta tjuren i hornen och bara göra det. För oftast när man har gjort allt som man inte riktigt orkar och egentligen inte vill så känns det ju faktiskt rätt så bra. Oavsett vad det än gäller.. eller det tycker åminstonde jag.



Lite onsdagsmys.

Efter att bara har degat hela dagen OCH kollat på en jätte konstig skräckfilm så har äntligen tiden gått framåt. Har väntat hela dagen på att det ska bli eftermiddag. Ska ha mys kväll med Pia. Äta mat (självklart) och kolla på någon bra film. Vem har sagt att det måste vara fredag för att man måste mysa? Onsdagar funkar lika bra tycker jag.

Frågan är bara vad vi ska äta. Jag är iför sig jätte hungrig så jag kan nog äta vad som helst. Men är typ sugen på allt, pasta, kyckling, tacos.. jaa you name it. Nu får vi bara hoppas på att Pia är en bestämd kvinna idag och inte är lika velig som jag är.. haha.

Frukost choklad.

Jag tror inte att det bara är jag som ibland sparar lite godis till morgonen för att ha det till frukost? Ibland känns det faktiskt jätte gott att äta choklad, eller godis till frukost. Chips kan faktiskt också funka. Inte för att det är världens bästa frukost och man blir ju inte direkt mätt, men ibland känns det lite bra. Speciellt när man äter choklad, man blir glad i kroppen då. (Eller jag blir det i alla fall :$ haha).

Är ledig idag, har ingen att vara med för alla jobbar eftersom det är onsdag. Och det sugiga med det här är att det här är min enda lediga dag den här veckan. För i morgon är det kurs(sista gången dock), sen blir det jobb fredag-söndag. Får göra det bästa av situationen, jobbar åtminstonde med roliga människor :)


Mitt botemedel till tristess.

Det finns många botemedel till tristess, men en av mina absolut favoriter är faktiskt att äta. Som jag har sagt tidigare så är jag en väldigt hungrig flicka av mig och tycker väldigt mycket om att äta. Då menar jag verkligen VÄLDIGT mycket om att äta. Så oftast när jag har tråkigt, så äter jag faktiskt.

 Lagar mat, bakar eller hittar något hemma bra och äter. Och jag är ju medveten om att det inte riktigt kan funka i längden för jag kommer ju förmodligen se ut som ett hus till slut, men i alla fall. Det känns lite mindre tråkigt att ha tråkigt om man äter något. Äta något och lyssna på skön musik. Då har man inte lika tråkigt längre..


Är ju lite lagom små trött i ögonen.

Jag hade verkligen jätte svårt för att sova igår. Tiden bara flög i väg och rätt som det var så var klockan över 2. Kände mig inte så trött igår kväll/natt, men nu är jag riktigt trött. Har snoozat väckar klockan i över en timma, vilket har gjort att jag istället känner mig stressad. (Helt i onödan dock eftersom jag inte ska gå förens om över två timmar). 

Vad måste jag göra liksom? Jo duscha och äta frukost. Kan jag vara klar på 20 minuter vissa dagar så kan jag nog klara mig på 2 timmar.


En sväng till Ikea och den bra filmen gjorde min dag.

Det vart en sväng till Ikea med syrran och co. Jag tackar aldrig nej till en sväng på Ikea, jag hittar alltid massa roliga saker där. Idag vart det ljus, sängkläder, en filt, en hängare, skärbräda till mamma och skarvsladdar. Inte så illa. Så nu är mitt rum hur mysigt som helst och luktar vanilj. Det är inte illa de.

Lyckas även köpa filmer idag (det var på tiden). Stardust och American history x. Även fast jag redan har sett båda så tycker jag att dem är väldigt, väldigt bra. Har precis kollat klart på Stardust, och jag blir lika kär varje gång. Tycker den är så fin. Jag blir glad i hela själen. Jag kan lungt säga att shoppingen och filmen botade min söndags depp ångest.. haha.

Söndagar= Deppdagar, trots rolig helg.

I fredags vart det som sagt shopping med Pia. Jag tror mitt shopping beroende har smittat av sig en aning på Pia. Det är nog lite farligt att shoppa med mig, för jag bara tar och tar och tänker inte på vad saker kostar. (vilket jag nog egentligen borde). Och det här har smittat av sig till Pia, för jag säger ju åt henne och köpa allt som är snyggt på henne. Lite farligt det här.. haha.

Sen vart det vin, väldigt mycket vin vill jag påpeka. Med tanke på att jag och Pia fick något ryck och ville köpa flera småflaskor för vi skulle ha vin provning tyckte vi. Plus en varsin vanlig flaska med vin. Det roliga var att vi alla hade tänkt att bara dricka lite grann. ( så ska man aldrig säga, det är då du blir jätte full). Men det vart ju inte så, vi drog ut och ja... fortsatte att bara dricka som om det inte fanns någon morgondag haha. Men kul hade vi!

Så igår vart det en lugn sova ta det lungt dag för mig. Orkade inte göra så mycket alls. Var inte så jätte bakis, men var så trött så orkade inte göra något. Vart inte pigg förens runt 8 tiden. Då övervägde jag till och med om man bara skulle tagga till och gå ut, bara för att de va lördag haha. Men det vart att ligga på soffan och kolla på en dokumentär istället, vuxenpoäng? Ja tack. :)

Så jag har ju faktiskt haft en jätte bra helg, men nu är det söndag och det regnar. Man blir ju en aning deppig av de här vädret, och plus att det är söndag. För söndagar i sig är ju redan tillräckligt deppiga som dem är. Varför? För det är dagen före måndag.. haha. Det säger nog allt. Jag får försöka trotsa deppdagen och inbilla mig att det fortfarande är lördag eller något och hitta på något ist..

Snösnösnö.

Jag blir ju en aning överdrivet glad över snön. Men det blir ljusare och det känns en aning varmare. Plus att det är väldigt mysigt med snön. Det är inte bara jag som blir så här glad. Vaknade av att Matilda skrev ett sms "Snö :D". Så jag gissar på att hon är precis lika glad som jag är.. haha.

Idag blir det shopping (Hoppas det inte blir sl kaos med tågen), sen mys med flickorna och förmodligen utgång.. som vanligt.. haha.

Jag undrar verkligen.

Har ni sett serien Days of our lifes? Ni vet den som går på trean och har gått i tusen år? Jag tycker det är så kul att kolla, för kollar du en gång och sen kollar igen om ett halv år så handlar det i princip om samma saker. Jag fattar inte hur folk som verkligen följer serien orkar med att det är så himmla långsamt.

Och en fråga, varför måste han John Black alltid göra så där med ögonbrynet? (ni som har sett vet vad jag menar). Det ser så himmla fake och hur töntigt ut som helst. Jag menar, ingen normal människa hade gjort så. I för sig så står ingen normal människa och smider planer i sin ensamhet och pratar högt och höjer sådär på ögonbrynet heller.. töntigt, töntigt, töntigt! haha.

Btw, undrar om han själv tycker att han ser bra ut när han gör sådär? haha.


Skönt det vore att gå i ide.

Tänk va skönt de hade vart att gå i ide i några månader. Helst dem kalla månaderna. Med ide mena jag att du behöver inte jobba, du ska bara ta det lungt och ska helst egentligen inte gå ut med tanke på hur kallt det är. Det hade faktiskt varit jätte skönt, men det hade nog aldrig fungerat.. haha.

Idag är jag åtminstonde utvilad, usch va trött jag var igår. Men jag tog det lungt med Pia och Anna och kollade på film och tjockade oss. Lagom lördag liksom. Vi såg Kick-ass. Den var faktiskt rätt så bra. Handlar om en tönt som blir superhjälte. Se den!

Nu blir det frukost och en stor kopp kaffe så jag ska kunna orka gå att jobba senare. Men det går nog bra, måste bara ta mig dit.. haha.

I-lands problems gnäll.

Jag håller på att frysa ihjäl. Tycker att redan är riktigt jäkla kallt ute (och inne för den delen). Känns som det redan har blivit vinter, det endas som saknas är snö. Jag är inte förberedd på den här kylan. Jag går ju fortfarande runt med tygskor (som jag fryser i btw) och har ingen varm jacka. Jag löser det hela med att ha massa koftor, men jag fryser ju fortfarande om fötterna och benen. Usch vilka i-lands problem jag har känner jag.. haha. Men det är ju kallt!!

"Nu är det fredagsmys hoppas inte föräldrarna dör".

Varje fredag när jag träffar Pia så sjunger hon alltid på fredagsmys låten, vilket självklart fastnar i huvet. Så dår går jag själv runt sen och sjunger fredaaagsmyyyyys. Fast av någon anledning så råkar jag alltid sjunga lite fel, så istället för att sjunga"Nu är det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör", så råkar jag verkligen alltid helt omedvetet sjunga "nu är det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna dör". haha. Ibland är jag lite off faktiskt.


Sen har jag faktiskt också tänkt på en sak med fredagsmys. Varför just fredag? Alla kan inte ha fredagsmys, många jobbar helger och fredagar och hinner inte mysa. Som jag ibland. Tycker varje dag mys är mycket bättre. Kanske inte så nyttigt, men vafan.. vi lever bara en gång, det är ju mysigt!


Lite musik får mig nog på bättre humör.

Blev väckt i morse. Av alla i familjen. Förstår inte hur dem lyckades. Mamma kom och pratade med mig, min systerson gick och sjöng (sov här för dem renoverar hos syrran), pappa som jag tror har blivit döv hade på tvn väldigt för högt, och syrran som kommer hit och går in i mitt rum för att låna datan. All dess väckning är inget annat än lika med lite halv dåligt humör. Och jag som redan är trött, undra hur det här kommer sluta? haha.

Så därför lyssnar jag på lite bra musik istället. Det om något borde göra mig på bättre humör, så får se om det funkar lagom till jag ska gå till mitt jobb. Fast jag borde egentligen vara glad, för jag jobbar bara idag och har kurs i morron, sen är jag ledig tills på söndag. I för sig, två lediga dagar bara, men det är så skönt att vara ledig. Hoppas på att dagen går snabbt!


Ett gäng griniga dramaqueens.

Hösten har kommit och då har helt plötsligt havla världen förvandlats till griniga, gnälliga dramaqueens som inte har något bättre för sig än att gnälla om precis allt. Då menar jag verkligen allt. Inte hej jag missa bussen gnäll, utan mer, varför står det en kopp här?Den ska inte stå här, - gnäll.

Jag förstår inte hur folk kan ändras sådär bara för att årstiden ändras. För det kan ju inte enbart vara jag som har märkt det här hos folk? Jag tycker till och med att busschaffisarna är mer otrevliga än vanligt. Men ni kanske inte har märkt något? För det är ju lite konstigt att folk förvandlas till någon helt annan för att solen inte skiner längre och det är inte 22+ på dagarna. Tänk att vara gift med någon sån.. haha. Jobbigt det måste vara!

Och ja folket, jag är fullt medveten om att det här är ju ett gnälligt inlägg. Men jag måste ju få gnälla lite på de gnälliga folket. Det är ju okey, så länge jag inte blir en grinig dramaqueen.

Frågan är ju, har blondiner verkligen roligare?

Har gått och blivit mörkhårig. Och fick väldigt mycket bra komplemanger för det, många tyckte det var jätte fint och att jag passade jätte bra. Sen fick jag höra "men du kommer ju inte ha lika roligt längre nu ju". Först förstod jag inte vad personen menade, sen kom jag på, juste "blondiner har roligare".

Fast jag tycker inte det. För jag har alltid kul, blondin som brunett. Jag undrar verkligen vad de uttrycket kommer ifrån. Det kanske därför så många små tjejer färgar blont, ihopp om att dem kommer ha det en aning roligare? haha. Nee jag vet inte, men det känns ju faktiskt helt ologiskt. Man har det ju inte roligare än vad man gör det. Oavsett om du är blond, brunett, tjock, smal, lång eller kort.

"Till er som vill ha ett liv så säger jag, gör det inte".

Jag har införskaffat Super Mario. Till er som vill ha ett liv så säger jag, gör inte det. Man fastnar. Hela tiden igår så tänkte jag " bara en bana till, måste bara klara den här banan" och helt plötsligt så hade 5 timmar om inte mer gått. När jag väl gick och la mig så hörde jag Mario musiken i huvudet. Men till er som inte vill ha ett liv, go for it. Vad ska man annars göra liksom? haha.

RSS 2.0