Du kan göra mamma stolt någon annan dag.



Vet inte hur, men på något sätt hittade jag den här videon. Kände att jag ville kolla, och så hittade jag en riktigt nice låt. Inte riktigt min smak av musik, men jag gillar låten som fan. Videon bryr jag mig egentligen inte så mycket om, det är låten som är bra. I like it!

Går kvällen var mys. Och som det var gott med öl! Men jag tror jag har blivit döv på ena örat, eller så är det något annat som knasar. Konstigt känns det i alla fall i örat mitt. Ikväll ska jag nog bara vara hemma, finns inte direkt något att göra, och plus att jag ska jobba i morron. Wish me luck! ;)

Woho.

Hallå folket. Sitter här och lyssnar på nice musik, och är på allmänt bra humör, även fast jag är hungrig. Känns egentlign lite fel att vara hungrig och vara på bra humör, men ibland så blir det så! Ikväll skas det i alla fall dricka lite öl, kanske därför jag är på bra humör? Mitt bra humör är i alla fall ett mysterium, men glad är jag i alla fall!

Tänkte bjuda på en fett nice låt också, nu när jag har lärt mig hur man kan fusk blogga lite med hjälp av youtube. As nice låt i alla fall, vill bara röja när jag hör den. Enjoy ;)

Kvälls bloggande.

Känns som dagen har gått jätte fort, även fast jag inte direkt har gjort något speciellt. Varit lite med Anna, vart lite barnvakt och vart med Mariam på kvällen. Men mysigt ändå. Man behöver egentligen inte göra så mycket, tiden går fort av att man bara umgås.

I morgon blir det staden för våran del. Tanken är att jag, Anna och Mariam ska åka och shoppa lite, så hoppas att Anna inte jobbar, så hon också får shoppa. Behöver köpa jeans, vilket verkar omöjligt. Om jeansen passar perfekt så kan jag inte stänga dem eftersom jag har breda höfter, det går liksom inte. Och om jag tar en stl större så kan jag ju stänga dem, me dem passar inte överhuvdtaget någon annanstans då. Dilemma, dilemma. Så wish me luck! =)

Shululu

 

Fusk bloggar.^^

You can have whatever you like.

Hallå folket. Kom precis hem från jobbet,var där och hämtade mitt schema. Har rätt så bra schema, kan absolut inte klaga. Känns bra att börja jobba, på söndag redan, men ett kort pass följd av tre lediga dagar så det är nice. Planen idag var egentligen att åka till stan för shoppning, men det blir inget sånt idag inte. Sarah och mamma slutar sent så jag måste hämta djuret på dagis sen.

Så jag och Anna ska hyra någon film och fika lite istället. Mysigt det med. Men hoppas på shopping i morgon istället, för det bränns i plånboken, trots dålig ekonomi så vill jag verkligen shoppa. Shoppa är bra för både kropp och själ. Du motionerar medans du djurar runt där, samtidigt som du känner en liten lycko känsla när du har införskaffat nya saker som du gillar. =)

                                                                              


Är sugen på något gott.

Det vart en mysig snabb fika med Stephie. Men jag fikade inte så mycket, en halv muffin och en halv kopp varm choklad (med grädde), men det var super gott. Allt en flicka behöver på en vanlig tisdag! Men är fortfarande sugen på något gott. Alltså inte gott som i godis, choklad eller något liknande. Utan är mer sugen på typ blåbärspaj, eller jordgubbar och vatten melon. Känner verkligen att det skulle ha varit så sjukt gott att käka på just nu, men det är ju inte direkt årstid för något av det. Kanske därför jag suktar efter det?

Suktar även efter att få shoppa. Undrar om jag ska ta mig en liten shopping tripp i morron? Idag känns det som en bra ide, men jag kan ha ändrat mig tills i morgon. Ibland blir det så. Som för några veckor sen så fick jag iden att möblera om i rummet, men... eftersom jag är som jag är så har jag enbart lyckats plocka rätt på lite kläder än så länge. It's a working progress my friends.


No comment.

Känns som om jag har gjort rätt så mycket saker idag, men det är bara för att jag inte sov bort hela dagen. Har varit med Matilda på eftermiddagen och sen på kvällen så gick alla vi tjejer och Noah ut på en promenad i snön. Mysigt. Blir alltid lika glad varje gång det snöar, för hellre snö än slask. Finns inget värre än blött och slask!

I morgon ska jag till Väsby och fika med Stephie om planerna inte blir ändrade. Mys pys. =)


If u seek amy.

Rubriken sa allt jag ville säga just nu. Haha. ^^
 


Det går mot bättre tider.

Jag börjar nog bli friskare, för jag lyssnar på musik igen! Lyssnar på all musik som jag har, och lyssnar till och med klart på låtar, vilket är ovanligt eftersom jag oftast brukar tröttna snabbt när jag sitter vid datan. Men efter en vecka utan musik så hungrar jag.

Så nu sitter jag här, riktigt glad och bara njuter av all musik. LOVE IT!

Oh mr sandman, give me a dream.

Jag har varit trött hela dagen, men nu helt plötsligt fick jag någon energi kick så nu är jag vaken och hostar sönder mina lungor och ser på tråk tv. Asso, varför finns det sällan någonting bra att se på på lördagar eller söndagar? Visst folk festar och så, men tänk på dem som är hemma och sjuka, eller har familj eller något.

Jag tror min förskylning har tagit en ny vändning. Den har tagit min hunger. Är inte hungrig över huvudtaget, vilket jag borde vara. Istället är jag bara riktigt törstig, och det känns snart som att jag kan dricka en hel sjö. Usch, om jag inte bli bättre snart så får jag nog ta mig till vårdcentralen och kolla vad som är felet, om det är bara en vanlig förskylnng, eller om det är någon elak jävel som förstör min hunger. =/

När man har varit hemma och sjuk i nästan en hel vecka så tänker man väldigt mycket, Och med allt detta tänkande så kan det uppstå en irritation, mot allt och alla egentligen och för små saker. Ibland förstår man inte riktigt hur folk resonerar eller tänker och det är lite lätt irriterande. Fast denna irritation kan inte enbart bero på att jag är sjuk, eftersom det är andra som känner samma sak. Har inte direkt så mycket makt att jag kan bestämma över hur andra ska tycka och tänka, i wish. Höhö.

Nu ska jag inte klaga något mer, ville bara få ut det ur systemet. Puss på er!

If i were a number.

Ska nog börja ha helt ologiska rubriker till mina inlägg. Alltså rubriker som inte alls har något med själva inlägget att göra. Det hade ju varit helt kul, att om jag som vanligt skriver om mina tråkiga dagar och kaffe drickande och what not och har en halv spännande rubrik som verkligen lockar alla.

Jag menar nu, "if i were a number", visst kanske inte så lockande, men ni blev säkert intresserade men jag har ju inte skrivit något alls som siffror. Kanske kan börja lura mina läsare? Eller bli hobby mytto och bara hitta på massa random saker för att få det att låta som om mitt liv är super spännande. Kul det hade vart. Tänk er ett sånt inlägg :

"Hallå folket, idag var jag och Prinsessan Viktoria på tiger safari på söder. Vi red kamel, dök efter hajar och sedan fikade vi. Fick träffa Kungen också, är nu mera hans lärare eftersom han har lite problem med att stava rätt. Ikväll ska jag hem till Brittan och vi ska dricka skumpa och sjunga Womenizer hela natten, helt sant, jag ljuger inte. Puss puss".

Det hade ju varit roligt, ni hade ju trott att jag hade blivit helt galen. Vilket jag i vanliga fall vill att ni ska tro. Nä nä, nu ska jag sluta babbla och feber kolla på någon film. Sov så gott folket . =)

Btw, om jag skulle vara en siffra så skulle jag vara en 8a. Höhö

Håhå.

Jag tror att jag börjar bli friskare.. men vi ska inte ta ut något i förväg så Ta i trä! Min fredags kväll kommer i alla fall att vara lugn, ska bara vara hemma och dega framför soffan och kolla på någon film kanske. Lagom mycket fredag ska jag ha, men ibland får man offra sig om man vill bli frisk. Har ni btw något tips om hur man kan bli frisk snabbare så får ni gärna berätta. Puss

Hur är det möjligt?

Har försökt att bli frisk hela dagen, gissa vad jag är nu? MER sjuk. Hur fan går det ihop? Är det någon i min kropp som jävlas med mig, eller är det bara meningen att jag ska bli mer sjuk? Det är inte meningen att jag ska klaga allt för mycket, men just nu är jag sjukis och hungrig, och då får man klaga. Eller hur? =)

Är sugen på något gott också. Hoppas pappa är snäll och överraskar med något gott, då blir jag happy! Puss.

Why?!

Varför har folket smittat mig med förskylning från helvete? Hostar snart upp mina lungor känns det som, inte nice. Fast ifs så finns det flera smitt källor till min förskylning. Från jobbet, från familjen, eller att jag bara varit ute. Så jag undrar vem det är som har smittat mig på riktigt? Vem det än är, så gillar jag dig inte just nu =/

Det enda som är bra med förskylning är att man får en gullig röst. Ni vet en sån där som alla ba " naaaw stackarn, är du sjuk =/ ". Men jag försöker verkligen bli frisk här, dricker te, juice, äter soppa. Allt sånt som man "ska" göra när man är sjuk. Så vi får som det funkar, jag kan ju hålla er uppdaterade. Puss =)

Hjälp mig!

Jag har ett dilemma. Vet inte hur jag vill ha mitt hår. Jag passar både i mörkt och i ljust. Men jag tröttnar så snabbt, vill har förändring. Så fort jag e blond vill jag har mörkt och tvärt om. Så mina kära vänner, nu får ni hjälpa mig!
 
                            
Blondin?                  Eller                    brunette?

Jag ser ju ut som två olika människor btw, :S haha.

vad är budskapet?

Jag lyssnar på en låt där dem sjunger följande :

We do it every weekend.
I like to do it with my friends.
Sometimes we video tape it.
And then we watch it and do it again.


Some people don't understand what we do.
They say its saturday and they go to the club.
They say it's not fun. But we dont care.
We sit here, and do it.


Jag undrar vad dem gör? Man kan ju tänka att det handlar om sex. Men det skulle lika gärna kunna handla om att typ bowla eller något. Jag undrar.. jag undrar. Vad tror ni? Alltså låten är typ lite club sound aktig, och det där är allt dem sjunger i låten. Men jag gillar den.

Jag överlevde, trots allt.

Oj oj, vilken helg. Har jobbat som bara den och det har inte varit helt problemfritt heller, men det behöve vi inte gå in djupare på. I fredags jobbad jag 12-21. igår 7:30-21, och idag 7:30-16:30. Känner mig riktigt duktig som har jobbat så här mycket under helgen. Plus poäng på mig, för det är jag värd!

Nu sitter jag här och fundilerar på om jag orkar gå till ICA och handla godis. Har ett inre dilemma om detta, haha. Jag känner verklgen ett starkt behov av att bara ligga i soffan och käka godis och bara ta det lungt för första gången sen i fredags. Men skönt att jag är ledig i morron och kan sova ut. Underbart! =)

Jag ljög.. :$

Det vart inget bröd bakat idag, kom på att jag var sugen på kladdkaka istället. Så jag och Anna har tillbringat eftermiddagen med att äta massa kladd kaka och kollat på Family guy. Jätte mysigt. Speciellt när man kollade ut genom fönstret och ser att det snöar. Fattar inte grejen, ska det vara vinter igen helt plötsligt? Jag hoppas inte det. Jag gillar snö och allt, men nu tycker jag att det är dags för våren att komma.

Men jag får nog min vår snart, tiden går ju så snabbt. Man hinner inte ens blinka innan det helt plötsligt är en ny dag. Att tiden går snabbt är både på gott och ont. Det är bra för det innebär att det snart är sommar, men det dåliga är att jag inte ens fattar vad jag gör av med mina dagar? Dem bara försvinner någonstans där i mitt kaffe drickande.


Love it

Sitter och lyssnar på nice hiphop och dricker kaffe. Det är så det ska var på ens lediga dagar, man ska ta det lungt och inte stressa i onödan.Man stressar ändå så mycket, så man ska verkligen se till att ta det lungt när man inte har något speciellt planerat för dagen.

Jag har fått ör mig att jag ska baka bröd idag. Har aldrig bakat bröd, tror jag? Möjligtvis på hemkunskapen, men det var  snart 5 år sen jag gick i högstadiet och hade hemkunskap. Tänkte att jag kunde göra något lite smått vettigt idag som inte besår av stress.

Hela min helg kommer däremot att bestå av lite halv stress, ska jobba hela helgen. Men det är nice, har ändå inte råd att festa, så då kan man ju lika gärna jobba. För vad hade jag annars gjort? Sovit bort dagen, och suttit framför datan, och möjigtvis en promenad. Då kan man lika gärna glida runt på jobbet och få betalt för det. Bra grej liksom.


 
Alla som inte dansar är vadå.. ? :O

Vill ni veta en hemlis?

Eller en hemlis är det nog inte. Men tänkte börja med att avslöja lite saker om mig då och då.


Alltid om jag äter med någon, oavsett om vi äter samma sak så vill jag ALLTID ha den andra personens mat. Tycker alltid att andras mat ser godare ut. När jag gick i skolan så sa jag alltid åt andra att ta lite extra av den andra mat rätten så jag också kunde smaka. Ibland så smakade jag bara för att. Samma sak gäller godis. Om man ska se på film med någon och man köper en varsin påse med lösgodis, så tycker jag alltid att jag har köpt äckligare godis än andra. Även fast att jag hade tyckt att jag hade gott godis om jag åt det själv. Så nu vet ni, om ni ska äta med mig så kommer jag definitivt att smaka.. Nu är ni i alla fall förvarnade!


Jag sänder er kärlek. Fylle bild från det nya året. Men det e nice.

Candyman.

Jag önskar verkligen att det fanns en Candyman. Blir alltid godis sugen av Christina Aguileras låt candyman. Bara för namnet. Vill att han ska finnas på riktigt, hade gift mig med honom då. Tänk va underbart och ha en man som har massa godis, det hade ju varit perfekt för mig.

Just nu har jag långtråkigt och väntar på att tiden ska gå så att jag kan gå till jobbet. Sitter och dricker kaffe och äter godis och lyssnar på bra musik. Det är sånt som gör min dag bra. Socker, sött och musik är allt jag behöver just nu. Så att
 jag får kaffe + socker kick innan jag går iväg till jobbet. Ska bara jobba fem timmar, men energ behöver man ändå eftersom man springer runt så mycket. Men det är bra, behöver det nu när min rumpa har beslutat sig för att bli större.

Bloggination.

Usch usch, såg precis på ett program om sexturister i Venezuela. Okey, stället som tjejerna bodde på var väl helt okey, och dem som hade hand om stället såg till så att inget hände dem. Men männen! Usch, dem var feta, fula, konstiga. Visst, dem kommer förmodligen aldrig kunna få kärlek på något annat sätt, men ändå. Dem var minst 20 år äldre än tjejerna. Och man tror att alla tjejerna var bara ett par korkade brudar, men vissa var smarta. En tjej hade pluggat till tandläkare, men hade inte längre råd och jobbade där för att kunna fortsätta sen. Men ändå! Usch usch!

Hemskt sånt där. Man har så svårt att kunna tänka sig in i en sån situation. Vi har det så bra här i Sverige, trots försenade bussar, hög skatt och allt vad vi nu har. Det enda som jag tyckte var något positivt med programet var klimatet. Sol och värme. Jag vill ha! Spara pengar och sen blir det av på äventyr! Joina mig någon?

Jag hatar grannar!

Ingen är hemma, alla är i skolan, på jobb, och på dagis. Var överlycklig igår kväll över att jag skulle få sova i fred utan att störas. Men inte då! Dem jävla grannarna ska ha på hög dunk dunk musik före 10 på morgonen som hörs ända till mitt rum. Först försökte jag tränga ut ljuden, men det gick inte. Så nu är jag uppe och vaken och redo för hämnd!

Smygis.

Jag har ett smyg experiment för mig själv. Nu gäller det bara att vänta och se vad som kommer att hända.Det kommer bli spännande.. HÖHÖ


Btw, kul att jag smyger med allt. Jag är allt i smyg. Folk vet inte om det här, eftersom jag är det i smyg.. men jag är smart. Det ni! Det visste ni inte.Det är inte direkt något jag vill skryta med eller berätta för folk för den delen, men smart är jag.Kan saker som folk inte tror att jag kunde överhuvudtaget. Så är det när man ser ut som en pretty girl som enbart bryr sig om sitt och andras utseende. Skenet bedrar!


Man borde kunna ta bort rubrik om den inte är önskad.

Sorry för den dåliga uppdateringen,men har jobbat stenhårt re dagar i rad nu. Vart lite sliten måste jag säga. Men det är kul att jobba, gillar verkligen att jobba. Speciellt på helgerna när man får OB tillägg. Då känns det me värt att jobba när man vet hur mycket man tjänar.

Igår sov inte Sarah och Noah hemma, vilket innebar TYSTNAD! Åååh så som jag sov skönt. Jag tror inte att jag har sovit så här skönt på ett år. Nu känner jag mig verkligen utvilad, och känner mig på topp till att gå och jobba sen. Börjar 16:00 så det är skönt att jag fick lite sov morgon.

Nu blir det frulle/Lunch. Talk to you later. Puss


Rubrik ftw.

En sak i livet, kan förändra så mycket saker. Har ni tänkt på det? En handling, en person, ett ögonblick, allt det är faktorer till att saker förändras för folk. Det kan vara bra och dåliga saker som förändrar allt. Men oftast när något sånt händer så förändrar det så pass mycket att man inte längre vet hur saker var innan. Ibland är det bra med förändring, men ibland kan det vara en dålig sak.


Mariam i Tyskland.

Ja jag är lite långsam när det gäller att reagera på saker, men det slog mig precis att Mariam verkligen kommer att dra till Tyskland och förmodligen kommer vara borta ett bra tag. Det kom jag på NU. Eller jag visste ju redan om det, men har liksom inte hunnit reagera än om hela grejen, ungefär som att jag har tänkt "om jag inte tror på det så kommer det inte att hända". Men det kommer ju att hända, hon har ju till och med varit och köpt en dator som hon ska ha med sig till Tyskland.

Tänk va mycket vi kommr missa av varandras liv. Ja jag vet det finns internet, men bara små grejerna liksom. Sen kommer det mer bli att man berättar allt i stora drag. Samtidigt kommer hon att lära sig jätte mycket och det kommer vara en kul upplevelse. Det är inte många som vågar åka till ett helt främmande land och bo där ett tag! Och när hon kommer hem så kommer hon förmodligen att prata mer tyska än vad hon redan gör, kanske borde ta och själv lära mig tyska så jag kan förstå lite grann?

Men när hon väl åker så kommer jag sakna henne helt crazy mycket. Hon är min kvinnliga dragqueen pojkvän, som jag pratar om allt med. Då menar jag verkligen allt, asso.. saker som man egentligen inte vill veta, utan vi delar bara med oss till varandra om det. Tänk er i Vänner avsnittet när Rachel ska säga hejdå till alla för att hon ska flytta till Paris, så kommer det att bli för oss. Aaw, asso.. det här låter lite knäpp nu, men jag saknar henne redan av att bara tänka på att hon ska åka.


                                                                        


Wohooo, happy happy.

Har fått jobb, ett vikariat. Så nu är vi glada! Detta betyder att ha något att göra, å pengar, och kan leta lägenhet på riktigt nu. Åååh det här har gjort min dag! Detta borde firas i helgen.. får bara se vilka som är på. Ni kan ju säga till. Men förmodligen så kommer det bli att jag firar ensam, men det är bra det ändå. Då blire fylle blogg inlägg... Nee bara skoja, sånt gör jag inte :$

Tittar förbi.

Har i alla fall lyckats sova en timma nu på soffan, total däckade! Vill egentligen sova mer men vart helt fast i filmen på kanal 5, Vit Oleander. Kommer ihåg nä vi fick läsa boken i skolan och se filmen och ha stora diskutioner om boken och om filmen. Min lälare älskade när man pratade om vad man tyckte och tänkte, och vad man trodde, så det gav pluspoäng. Men jag tycker nästan att boken är bättre än filmen. Men det brukar oftast vara så.

Det är det som oftast är bra med böcker, man får med precis allt. Alla detaljer, alla människor, alla omgivningar på ett helt annat sätt. Och så är det ett plus är man själv får "bestämma" hur alla ser ut. Ibland blir man nästan lite besviken när man ser karaktärerna på film och dem inte ser ut så som man vill att dem vill.

Efter filmen ska jag lägga mig i sängen på direkten. Tror inte ens att jag kommer hinna kunna lägga mig innan jag somnar, för så pass trött är jag! Jag kommer att sova gott sen.. =)


Sa ju att det var jobbigt!

Själva jobbande var inte jobbigt. Men sömnbristen börjar kännas nu. Eftersom jag har totalvänt på dygnet så kunde jag självklart inte somna, trots att jag gick och la mig tolv. Låg där och vred och vände och kollade klockan. Sist jag kollade var klockan 04:45 ungefär, och jag gick upp 06:00.

Är fortfarande vaken och börjar nästan känna mig lite dum i huvet. Vet inte riktigt vad jag gör, har liksom inte.. heeelt koll just nu. Men är glad i alla fall, är inbokad på tre stycken 12-21 pass nu. Det är pengar! Hoppas jag får fler sånna pass, eller massa mer pass i alla fall, är trött på att vara fattig =/

Oj! det här kommer att bli jobbigt.

I morron folket, då ska jag upp 05:45. Tidigt va? Har int gått upp så där tidigt på så länge att jag inte ens minns sist jag gick upp så där tidigt. Det kommer ju kännas helt fel att gå upp så där tidigt, duscha, äta frukost och ha mig. Anledningen till detta är att jag ska jobba. 7.30-12.30.. hoppas jag att det var så att det inte var senare, det hade varit jobbigt. =/

Så förhoppningsvis så slutar jag 12.30 och då har jag helt plötsligt en hel dag till att göra saker. Ska försöka göra så mycket som möjligt, men jag är så dålig på att göra saker som jag säger att ja ska göra. Har ingen aning om varför jag är så. Men jag kan tänka typ "åh i morron ska jag nog städa hela rummet ordentligt", sen när jag väl ska göra det så blir det bara inte av, jag börjar men slutar lika snabbt igen. Men i morgon har jag verkligen tänkt att försöka att fixa i ordning i mitt rum, hoppas att jag lyckas denna gång.

Men det ska faktiskt bli lite mysigt att jobba morgon, har inte gjort det sen jag slutade jobba.Hat-gillar morgon passen. Man måste gå upp så tidigt. Det enda som är bra att dagen går så snabbt, helt plötsligt slutar man liksom. Men det ör mer stress på morgonen, alla ska upp, alla ska ha frukost osv. Tur att jag hanterar stress bra, och faktiskt gillar att stressa lite. När jag slutade jobba så saknade jag stress till och med.

Go morron snygging ;)

Eller.. go morron och morron, kanske god dag?

Usch det känns lite jobbigt att vakna så här sent på dagen. För det första så blir man så seg i kropp och själ. Man vill dessutom bara sova mer, konstigt nog. Och så känns det som att hela dagen bara glider förbi. Usch,usch får verkligen ta tag i det här och försöka gå upp tidigare. Vända tillbaka på dygnet liksom, trots att det känns helt meningslöst när jag inte jobbar.

Får se till att planera mina dagar så att jag har nåot att göra varje dag. För vad har jag för liv när jag inte jobbar? Ett kaffedrickar liv. Låter trevligt, men efter 3 månader så måste jag erkänna att jag börjar tröttna lite..
 
Kanske bore skaffa gymkort eller något och gymma på dagarna? Låter det som något jag skulle kunna tänkas göra? Vad tycker ni? Någon som är på, för det är riktigt tråkigt att göra saker ensam. Och sällskapssjuk som jag är så vill jag ha med mig någon. Så vad sägs? ;)

Rubrik är inte nödvändig just nu.

Är riktigt trött nu. Ville bara säga go natt mina kära läsare. Hoppas ni sover gott, och jag med för den delen. Får hoppas att jag drömmer något flummig som jag kan berätta om sen i bloggen. Gud, har blivit blogg galen, säger ju att jag ska lägga upp allt i bloggen. Är det någon ny sorts beroende?

Maybe it is. Vi får väl vänta och se. Dagen jag skriver allt för privata saker, så får ni säga åt mig. Promise?




Kul att jag alltid finner tillfällen till att posa lite. Skäms nästan, Men inte rikigt än.

varma mackor.

Under denna kväll har vi kommit på att jag gör riktigt goda varma mackor i ugnen. Vill ni veta hur?Här är receptet.


- Vit form franska. (Ta hur många ni vill)
- Vanligt bregott som man brer på brödet.
- Cream cheese, vitlök och örter, som ni också brer på brödet.
- Pastrami, eller salami. Ha på hur mycket som ni vill ha. 
- Skivor med tomat. 
- Herrgårds ost. Massor, eller hur mycket som behagas. 

Sen ska mackorna in i ugnen i ca 10 min. Och sen kan man äta dem. Passar jätte bra till vitt vin, det kom vi även på under denna kväll. Hoppas det smakar ;)  


Fikat =)

Idag var jag, Anna, Ronja och Juliana på Tant Brun i sigtuna och fikade. Super mysigt, det är verkligen en mysig stämmning där inne. Det var kul att träffa Ronja och Juliana igen, har inte träffat dem sen studenten. Mycket har hänt sen dess, Ronja har t.ex. förlovat sig =)

Det här med fikat, försmak gav mersmak. Vill ju fika igen. Jag som alltid har påstått att jag hatar att fika (trots att jag gör det hela tiden när jag jobbar), har äntligen förstått grejen med att fika. Drack en super god latte och åt den största bullen jag har sett. Jag vart nöjd om man säger så.. höhö =)

Nu väntas det mat för min del i alla fall, det är bra eftersom jag börjar bli hungrig igen. Alltid lika hungrig, hungrigaste tjejen ever. :$

Jag kan inte stänga munnen.

Jag kan inte stänga munnen helt och hållet, på riktigt alltså. Ja jag vet haha jag pratar mycket ^^ Men det jag menar är att eftersom jag har underbett,och har fått ännu mera pga av tandställningen så kan jag inte stänga ihop mina läppar helt och hållet. Som min läkare sa när jag var där och han skulle förklara hela operationen så sa han "efter opertionen, kommer du att se mer harmonisk ut i ansiket , samt kunna stänga läpparna ordentligt".

Och enda sen dess, så har jag verkligen tänk på att jag inte kan stänga munnen ordentligt. Tänkte på det lite grann förut innan han sa det, men nu.. nu stör jag mig verkligen på det och det är enbart för att jag tänker på det. Det är ingen annan som reagerar på det eller tänker på det för den delen. Men aa alla måste ju få roa sig på sina sätt liksom.

Tänkte bjuda på en bild, för att bevisa att det inte går. Och ja jag vet,jag har massa läppglans.. Men vi gillar det! =)


Så där blir det alltså när jag stänger munnen helt, det blir en liten glipa.Men om 5 månader är allt kirrat och då kommer jag att bli hel.. eller vad man nu ska säga?

Ego söndag.

Nu tänker jag berätta en hemlis för er. Jag hatar verkligen att vara med på bild. Men det är enbart pga att jag har fått massa underbett nu och har tandställning. Tycker inte att jag blir bra på bild. Antligen överdriver jag och posar, eller så gör jag en ful min. Då blir bilderna "bra". Men ibland då och då, så lyckas jag ta en bra bild som jag blir nöjd över, och alla dem bilderna har jag i en speciell mapp som heter "ego bilder".

Nu är det så att dem enda gångerna jag tycker att jag ser lagom söt ut är när jag tar bild genom spegeln ( lagom fjortis aktigt så där ) . Men det är för att då känns det som att jag ser ut som jag gör när jag själv ser mig i spegeln. Nu är frågan, ser jag ut som i spegeln? Eller ser jag ut som alla "fulbilder" på riktigt?  Man kan ju undra. Men jag tänkte bjuda på lite pose bilder nu. Enjoy ;)
 





Så där. Det är ju nästan så att jag skäms lite över hur mycket jag posar, men jag bjuder på det! :$ 


Vi umgås så här rätt så ofta.

Jag och Mariam brukar "umgås" på msn. Det innebär att vi lyssnar på samma låt och skriver samtidigt för då känns det som om vi är med varandra. Naaw tänker ni. Men inte då!

Det här hade varit gulligt om vi inte bodde ca 5 minuter ifrån varandra. Men jag måste medge att det är det lata sättet att umgås, men det funkar.

En gång en tjockis, alltid en tjockis.

Mitt nyårslöfte var att inte vara lika onyttig längre, så här har det gått än så länge :

Igår : Åt jag mat till frukost, sen en chokladkaka MED grädde. Därefter chirre o cola, och nästan en påse popcorn. Lite mera chips, och två korv med bröd. Sen en donken milkshake.

Idag : Kaffe, korv med bröd, två mackor. Köttfärsås och spaghetti, chips och en halv chokladkaka.Pommes plus en cheeseburgare och en chicken nugget.

Jaa, visst utstrålar det här nyttigheter? Ne fan, i morron får jag verkligen försöka att anstränga mig. Längtar faktiskt efter typ lite gröt, och typ en sallad. Det hade känts bra. Men nu ska jag hoppa i säng, go natt!

Ett nytt år.

Går kvällen var riktigt bra. Hade det riktigt kul. Bra folk, bra musik, bra stämming.. allt passade in! Trots att lilla Anna försvann :( Men det finns flera nyår! haha. har inte så mycket att skriva. Tänkte lägga upp lite bilder från igår istället. Enjoy =)



Det hä var alla bilder jag orkade bjuda på just nu. Fixar resten sen. =)

RSS 2.0