Världens bästa barnvakt, det är jag det!

Eftersom jag är ledig idag och ALLA andra jobbar idag så bestämde jag mig igår för att jag nog tyckte att min systerson skulle komma förbi och sova över och så ska vi göra något idag. Kvällen och natten gick hur bra som helst.Vi gjorde lite våfflor, kollade en sväng på Aladdin och sen däcka han.

Och han är ett sånt där bra barn som inte alltid vaknar super super tidigt, så kvart i 8 fick vi vakna. Det var en aning bättre än när han sov här sist när han ville vakna före halv sju. Men idag är jag pigg i alla fall. Han har fått frukost i sig, jag har fått kaffe och nu kollar vi på shrek och är allmänt tysta.

Men vi har planer för idag. Som han själv har bestämt. Vi ska gå ut med hunden tillsammans för det är tydligen jätte mysigt, sen ska vi städa för han är duktig på att städa. Vi ska äta is och kolla på mera film och sen baka muffins. Låter rätt så lagom tycker jag ialla fall.. haha.


Snart blir jag gammal..

På torsdag blir jag en gammal tant, hela 22 år. Börjar känna mig nästan liten halv gammal. Jag e fullt medveten om att jag egentligen inte gammal. Men jag kände mig gammal när jag häromdagen tänkte att jag nyss var 18 och nu ska jag helt plötsligt fylla 22. Tiden har gått riktigt fort måste jag säga. Men det ska bli kul att fylla år, gillar verkligen att fylla år! Och det känns som om jag kommer att få tre födelsedagar.

För på torsdag på min riktiga födelsedag så ska jag mysa hemma med älsklingen och förhoppningsvis äta god mat (hint hint! haha). Och på fredag efter jobbet så ska vi hem till mammsen för att äta mat och tårta där och fira med mamma och pappa och så. Och på lördag så ska vi fira med kompisar. Så det är rätt så bra att fylla år mitt i veckan för då blir det så att man får flera födelsedagar. Hur bra som helst, speciellt för vi tvillingar som får dela födelsedag med någon annan varje år.. haha.

Solen skiner ju i alla fall.

Har min enda lediga dag idag, och jag glädjer mig åt att solen skiner i alla fall även om det blåser kallt ute. Ska bli skönt att bara vara hemma känns som det var så länge sen jag bara var hemma, känns nästan som jag har flyttat till jobbet haha.

Hade tänkt att städa idag, inte så roligt men det måste ju göras. Därför gick jag upp tidigt så jag kan bara bli av med det och ha resten av dagen ledig till att göra vad jag vill. Jag hade tänkt att ta en power walk med hunden så han blir lite lugnare (hej hets hund). Sen träffa mammsen en sväng , laga lite god mat och bara njuta av att det är fredag innan man ska spendera hela helgen på jobbet igen. Gud vad det känns som om jag har ett tråkigt liv..haha. Har faktiskt inte det, jag jobbar bara mycket :)

Trötta tjejen som är nog tröttast i väääärlden.

Jag är så himmla trött idag. Helt sjukt hur trött jag är, och seg för den delen. Har tänkt att gå ut med hunden i 20 minuter nu men har inte kommit längre än att fortsätta kolla bloggar. Kaffe har jag fått i mig och det hjälpte ju sådär så nu återstår en dusch och jag får hoppas på att piggna till. Annars får stormen där ute hjälpa mig när jag går, om jag inte vaknar till liv av det så är det nog kört för mig idag.

Jag har börjat jobba väldigt mycket, men det är bara för att jag har gått upp i tid till 100%. Så nu hoppas jag verkligen på en FEEET lön eftersom jag i princip knappt har varit hemma på två veckor känns det som..haha. Nej men fet lön vill jag ha för jag har ett starkt behov av att shoppa. har inte gjort det sen i juli, duktig tjej som jag är. Men nu är det fasiken på tiden att jag får ta mig en shopping tur!

Vem beställde regnet?!

Regn var ju inte direkt det vädret som jag hade beställt, men det får väl funka. Hoppas bara att det inte öser ner när jag går till jobbet, man blir så blöt på vägen. Speciellt när jag i princip mest bara äger massa tygskor och andra skor som man blir blöt om fötterna av. Det är nog dags för mig att ta mig en liten shopping tur tror jag. Behöver både det ena och det andra. Skor, tights, tröjor, koftor. Ja you name it, i need it.

Helgen har varit bra. Middag hos mamma både i fredags och i lördags. Sen vart det lite vin på kvällen, men var inte jätte sugen på att dricka, var nog för trött efter jobb veckan. Och igår vart det bara hemma dag med tv mys och lite mat. Lagom bra helg för en lagom glad tjej.


Tvillingar, men jag tycker inte att vi är så lika!

När man är tvilling som jag är så blandar folk ofta ihop oss. Folk från hennes jobb hälsar på mig och tvärt om, men så får man ibland höra " va otrevlig du va som inte hälsa" och då får man förklara att det inte var jag utan det måste ha varit min syster du såg.

Och när man är tvílling så tror folk automatiskt att man alltid gillar samma saker, varför har jag ingen aning. När vi var små så fick vi alltid samma saker fast än det var bara den ena som önskade det, för att det skulle vara så rättvist som möjligt. Folk antog att vi tyckte om samma musik, saker, kläder, färger. Men så är det inte riktigt. Visst är vi jätte lika och har mycket saker gemensamt, men när man lär känna oss så tycker jag i alla fall att vi är väldigt olika.

Hon är en mys tjej med en pensionär boendes inom henne och tycker om att ta det lungt. Jag är nog raka motsatsen (om man bortser från att jag är trött för då är jag också mys tjej). Jag tycker om att göra saker, medans hon är nöjd med att ha myskväll med familjen. Hon sover tidigt och jag är uppe länge...osv osv.

Jobbdag 5 av 7.

Gomorron !

Här har vi en lagom trött tjej, som enbart längtar tills 14.30 imorron så att hon får gå hem och sova. Har bara varit ledig en dag den här veckan, och det börjar faktiskt kännas. I trötthet men det kan kaffe fixa oftast, och sen ont i fötterna som bara den! Måste verkligen köpa nya tofflor att ha på jobbet. Har haft mina i över ett år, det är nog dags att skaffa nya.

Igår när jag kom hem från jobbet så vart jag glad. Fick pojkväns mat, som bestod av lasange. Hur gott som helst! Och sen hade även älsklingen gjort en cheesecake. Trodde att han skämtade på dagen när han sa att han skulle göra, han är inte direkt den som e den som bakar. Men nej, när jag kom hem så stod det en cheesecake i frusen, som btw var super god. Det var en bra fredagkväll med andra ord  :)

RSS 2.0