Tänker unna mig lite söndagsmys.

Efter två väldigt tråkiga dagar så ska jag slå på stort, åka till stan och umgås med killen och shoppa lite. Kanske även till och med gå på bio. Det är ju fint väder idag så att gå i stan känns inte så pjåkigt faktiskt. Känns som det kommer bli en bra söndag!

Har ju köpt reebook easytone skor, lätt ett as bra köp! Vet inte om jag inbillar mig, men jag tycker att man känner lite i benen när man går med dem. Hoppas att dem funkar. Dem är i alla fall hur sköna som helst att gå i, känns som man går på moln. Och dem är inte direkt fula heller, svarta och rosa/lila. Lagom tjejigt sådär. Vill egentligen ha på mig dem idag när vi ska till stan eftersom man kommer traska runt massa, men det känns lite fel att gå runt med sånna skor.. haha.

Glad jag vart när jag insåg att det var lördag idag!

Imorse när jag vaknade så fick jag verkligen för mig att det var söndag. Kände nästan lite söndags ångest och ba "ååh nej är det redan söndag?" och var lagom förvirrad. Men sen slog det mig att det var lördag, och hur glad vart inte jag? Nu vill jag bara att molnen ska försvinna och att något skoj ska hända idag så är den här dagen perfekt.

Ja jag vet det är bara morron, men i alla fall. Man kan ju få önska sig saker vilken tid som helst på dygnet. Och jag önskar mig skoj och inga moln. Tycker inte alls att det är för mycket begärt.. haha,

i'm a bad blogger...

Herregud vad dålig jag har varit på att blogga helt plötsligt. Men det är inte så konstigt, har varit konstant trött sen förra lördagen eftersom jag i princip har jobbat sen dess. Men nu är det andra bullar! Har helg nu, har sovit ut och är pigg. Skulle ge mig själv sovmorron idag, men det funkar inte riktigt som jag hade tänkt det. Hade tänkt sova till tolv bara för att jag kan liksom.

Första gången jag vakna så var klockan 06:15, fast i mitt huvud tänkte jag "åååh nu har jag nog sovit länge", klockan är nog typ elva". Efter jag hade kollat på klockan så beslöt jag mig för att somna om, varför ska jag gå upp så tidigt liksom? Sen så vaknade jag halv nio istället, då kändes det en aning bättre att gå upp. Dels för att jag var pigg och dels för att klockan inte var 06:15..haha


Myshemmet.

Igår fick jag och älsklingen något ryck och började storstäda hela hemmet. Tror vi nästan städade ihjäl oss, det känns som det i alla fall. Vi möblerade till och med om och gjorde i ordning i gästrummet och i garderoben. Det vart jätte mysigt i vardagsrummet nu. Det var mysigt innan också men nu är det helt perfekt, känns verkligen som ett hem här hemma. Vill ju knappt gå härifrån känns det som, men man kan ju inte leva livet instängd i hemmet bara för att det är mysigt där.. haha. Men det kändes skönt att få det gjort. Nu ska vi bara hänga upp den gigantiska spegeln och tre hyllor så är allt komplett!

Idag är det ju riktigt varmt och kvavt ute. Nästan så att det är lite jobbigt, typ sådär äckel varmt. Så det blir nog kanske och fixa lite här hemma idag med, bara fixa små saker. Det är kul att fixa saker hemma tycker jag. Vill nästan köpa lite mer nya saker hem. Och möblera om i sovrummet vill jag också, men det är nog mer bara för att vi fixade överallt annars.. haha. Herregud vilket ointressant blogg inlägg,nu slutar jag. ADJÖ!

Livin' the good life.

Ibland känner man sig lite lagom gnällig på livet och saker som händer. Men det är oftast små saker, som att det regnar, mjölken är slut osv. Oviktiga saker egentligen. För egentligen har jag ett as grymt liv som jag är riktigt nöjd med. Har ett bra jobb, får helt okej lön, kan köpa i princip det jag vill, har världens grymmaste vänner och gulliga föräldrar och en underbar pojkvän. Finns det egentligen någon anledning för mig att klaga? Skulle inte tro det. Bättre än så här kan det nog inte bli, i love it!


Hatar måndagr, men idag så känns det helt okej!

Fattar inte riktigt vad det ska vara för väder idag. Enligt smhi så ska det regna just nu (ser inget regn), det ska vara lite småkallt (det är ganska varmt och lite klibbigt typ). Så fattar inte riktigt hur jag ska klä mig idag. Ska det vara kallt, eller är det helt okej eller är det varmt? Jobbigt sånt där.

Hade en mysig söndag. Vart god sallad och film. Kollade på Jumanji. Barnfilm jag vet, men den är ju helt jätte bra. Har nog sett den minst hundra gånger i mitt liv tror jag. Sen vart det en liten kvällspromenad, eller liten och liten den kändes faktiskt ganska lång, men det var rätt så skönt. Kan inte klaga på helgen i alla fall. Eller jo, den borde ha varit längre bara.

Idag ska jag jobba. Jobb dag = promenera fram och tillbaka från jobbet. Det låter inte så som det är världens bedrift eller som det är så jobbigt, men det blir ca 1 mil fram och tillbaka, plus att man går på jobbet. Riktigt bra motion är det i alla fall. Och det märks redan att jag har promenerat sådär mycket, för det känns lite att jag har gått ner i vikt. Men vet ni vart jag märkte det mest? På fingrarna! Satte på mig en ring som satt perfekt förut, och nu är den för stor. Jag känner inte riktigt att jag behöver få smalare fingrar jag som har baby händer.. men men.. what to do?


Söndag söndag söndag söndag söndag.

Redan söndag! Tyckte det var fredag för fem minuter sen och jag tyckte det va så skönt att vara ledig, och nu är det redan söndag. Tiden går ju på tok för fort. Men har haft en nice helg. Balkong chill i fredags, och grillning och lite dricka igår. Man kan ju inte direkt klaga. Eller jo, vädret hade kunnat vara bättre men det är inte hela världen.

Idag skiner solen åtminstonde, just nu i alla fall och det är jag glad för. Jag som trodde det var lite kallt ute satte självklart på mig en tjockiströja när jag gick ut och det var ett riktigt dumt misstag, det vart as varmt i solen. Hoppas bara att vädret är så här hela dagen. Vill sitta i solen och mysa, vore as nice. Vem vet, kanske få lite färg också? Har typ ingen färg. Jag hade färg i början av sommaren, sen vart det dåligt väder, sen börja jag jobba och då var det fint väder när jag jobbade men inte när jag var ledig så därav den bleka tjejen. Men men, man kan inte alltid få allt.. och jag har ju ganska mycket. Så jag kan faktiskt offra mig att inte vara brun.. hehehe.

har varit en tråkig trött tjej.

Herregud vad jag har varit trött hela veckan. Har gått upp fem på morronen alla dagar förutom i måndags. Promenerat fram och tillbaka från jobbet (och jobbat), så sen när jag har kommit hem har jag varit hur trött som helst. Tyckte nästan att 18.00 var en lagom tid att gå och lägga sig häromdagen..haha. Då är man trött på riktigt. Men nu är det helg, och jag är nästan pigg. Lite mer kaffe på det här så blir det nog bra!

Skönt att vara ledig faktiskt, men tycker att helgerna går så fort. Att tiden bara rinner förbi när man har helg, jag börjar ju nästan redan få måndags ångest, och det är ju inte alls okej. För jag borde ju egentligen koncentrera mig på att det är lördag och att jag ska ha lite kul idag, det tycker jag att jag verkligen är värd!

Pojkvänsfri jobbhelg.

Har en jobbhelg framför mig, börjar idag klockan 12 och slutar på söndag klockan 14.30. Hoppas tiden går snabbt. Men det gör den nog, brukar gå snabbt när man jobbar helg. Har ingen pojkvän hemma heller, för han har åkt iväg. Och ingen hund kommer jag heller att ha här hemma, han kommer att vara hos mamma. Men jag kommer däremot att ha en Pia hemma hos mig, eftersom jag är feg och har aldrig sovit ensam så blev hon mer eller mindre påtvingad att komma hit och ha fredagsmys med mig och sova över.. haha. Det är snällt av henne!

Jag är ju så lätt skrämd, så att ha mig ensam utan kille eller hund i en lägenhet (som jag redan tycker är läskig att vara i ensam på kvällen), är en riktigt dum ide. Jag kommer ju inte kunna sova ensam. Men det är nog för att jag är van att det alltid finns någon hemma. När jag bodde hos mamma så fanns det ALLTID någon hemma typ, oavsett tid på dygnet. Och här är ju åtminstonde hunden oftast hemma. Tror att egentligen är det nog dags för mig att lära mig att sova helt själv, är ju faktiskt 21. MEN det är ju hundra gånger roligare att ha sällskap, därav fredagmys med Pia! :)

Paniiiikkkkkkk!

För ett tag sen hade vi två flugor inne, som var extremt störande. Dem typ attackerade en i sömnen och flög på en hela tiden. Men då var Pia snäll och lyckades döda dem. Sen så gick det ett tag, och nu har vi två nya, det är inte okej. Dem känns jobbigare än dem förra. Attackerar fötterna, flyger framför och överallt, kommer när man ska sova. Hur jobbiga som helst, och jag lyckas inte döda dem. Tror nog att Pia får komma och hälsa på igen så att dem här försvinner. Det spelar ingen roll att balkongdörren står öppen hela tiden, dem flyger liksom inte ut, får lite panik på dem :(

Ledig och solen skiner, det gillar vi!

Vart riktigt glad när jag vaknade och såg att solen sken. Känns som det var en evighet sen solen sken, vilket det förmodligen inte var jag minns bara inte när solen sken sist. Jag är för vimsig för att minnas vädret helt enkelt. Det enda som var dåligt med att vakna är att det känns som jag har grym träningsvärk i benen. Men så går det när man är duktig och promenerar överallt. Fick för mig igår morse att det var en riktig bra ide att promenera till jobbet, vilket det förmodligen är det är ju bra med motion. Det är ju bara det att det är nog ca 5 km dit, och så promenerade jag hela vägten hem för jag orkade inte vänta på bussen i en halv timma, man hinner liksom hem på den tiden. Sen gick jag och handlade också och det är ju eb promenad det med, så allt som allt gick jag nog 1½ mil igår om inte mer.

Det känns ju riktigt duktig av mig, och jag borde nog gå en lång promenad idag med. Men mina ben har ont, och har skavsår på min lill tå och lite ont i fötterna efter att ha gått sådär mycket. Men känner jag mig duktig? Ja som fan haha. Får se vad jag gör idag, är ledig idag och i morgon med tanke på att det är jobb helg sen. Något läår jag ju hitta på får vi väl hoppas :)

Måndag... igen?

Det var nyss måndag, sen passaderade några mellan dagar och helt plötsligt är det måndag igen. Tiden bara försvinner framför ens ögon. Tycker nästan tiden går lite för fort. Som jag sagt förut, veckorna består bara av måndagar och fredagar allt där emellan är bara tidsfördriv, typ.

Sitter och dricker frukost medans jag kollar på det JÄTTE tråkiga vädret. Känns och det ser ut som om det vore höst, riktigt tråkigt. Jag vill ha värmen och stek solen. Det gråa och kalla kan komma någon gång i oktober. Jag hoppas bara på fint väder i morron när jag slutar tidigt och sen onsdag torsdag när jag har "helg" eftersom jag jobbar hela helgen sen. Så man åtminstonde kan hitta på något i alla fall, sola eller vad som helst. Vore kul att göra något liksom när man ändå är ledig.

Förut kunde jag tycka att det var skönt att bara ta det lungt och göra ingenting, men det var före semestern. Och nu har jag haft semester, är utvilad, har ju inte gjort något annat än att tagit det lungt på semestern. Så nu känner jag liksom som lite panik i benen när jag är ledig och måste göra något haha.

Dåligt morgon humör.

Sitter här och försöker avnjuta mitt morgon kaffe, har balkong dörren lite på glänt och allt jag hör är hur grannens barn bara skriker... och skriker... och skriker på varandra och bråkar. Säger föräldrarna till barnen? Nej, utan någon gång ibland skriker dem också, och då skriker barnen ännu mer, kanske gråter en skvätt lite hysteriskt sen är det lungt och sen skriks det igen. Jag brukar inte störa mig, men just nu börjar det bli jäkligt irriterande, speciellt eftersom det var samma visa igår. Sånt här är ju riktigt störande på morronen!

Har bara tagit det lungt i helgen, igår vart det lite shoppig (LYCKA!). Kom hem med en långklänning, en kjol, två tunikor och en ögonfransböjjare, inte så illa tyckte jag. Jag behärskade mig riktigt ordentligt. För att ha en shopping galen tjej på rea det är inte lätt, man vill ju handla bara för att det är billigt. Men igår var jag riktigt duktig och köpte bara sånt som jag tyckte var fint, plus poäng till mig som fan tycker jag. Och ännu mer pluspoäng eftersom jag unvek att köpa skor, kände mig riktigt duktig :)

RSS 2.0