running up that hill..


Japp.. japp..

I just don't know what to do with my self. Tycker redan att det här är tråkigt, hur ska jag överleva? Jag hoppas på saker att göra så jag inte dör av uttråkan. Kommer bli som förut igen, sova hela dagen, dricka kaffe.. vara uppe hela natten och det är.. jaa inte helt okey.

Åh.

Det här önskar jag mig mest i födelsedags present, men oddsen att jag får det är ju lika höga som att jag ska få ett slott.. Det kommer ju inte heller hända, men önska kan man ju alltid göra!



Ska förövrigt till kista idag, och kolla på bio med Patrik och Johanna. Är dock fortfarande förskyld, undrar när det här tänker gå över? Men nu har jag åtminstonde inge feber, nu hostar jag bara och är döv. Får se om jag hör något av filmen haha.

Ego.

Är sjuk och hostar sönder, så man får vara ego då. Tänkte vara ego genom att enbart lägga ut lite posebilder på mig själv, ja jag vet det är samma pose på alla bilder, men det e sån jag är. haha



Så nu räcker det för idag. haha.

Tokigt.

Syrran har fått någon weird panik städnings mani och går och städar över allt i hela lägenheten. Hon vill till och med städa i mitt rum, ingen aning om varför? Det e ju så fint och städat här.. Ne men seriöst så stökigt är det inte, det är bara det att det är kläder överallt eftersom jag nästan alltid har beslutsångest om vad jag ska ha på mig.

Men hon går över styr, nu börjar hon prata något om att slänga skor. Tokigt!

Torsdag.

Att vakna 8 av att grannarna borrar är inte det trevligaste som finns. Det jobbiga är när jag väl gav upp och gick upp istället för att ligga i sängen och störa mig på dem, så slutade dem. Men nu har dem tydligen börjat igen. Då spelar jag hög musik, dels för att slippa höra borrandet och dels för att störa lite tillbaka.

Det enda positiva med att vakna tidigt idag var att jag fick se Vakna med the voice, som jag har tänkt se hela veckan men det har inte blivit av. Kollade alltid på vakna med the voice på morgonen när jag gick i skolan, då satt jag alltid framför tvn och åt frukost och fixade mig medans jag kollade på programmet. Det var en del av min dag, och det var en bra start på dagen.

Jag börjar äntligen bli frisk också. Det enda som är kvar är den där jäkla hostan, men får väl käka halstabletter och hostmedicin så är jag back on track igen eller något. Dricka lite te med houng kanske också vore något...


Hmmm..

Enda sen jag har fått tv i mitt rum så har syrran börjat hänga här inne. Är här inne när jag inte är hemma, sitter här inne när jag är hemma, sitter här på kvällarna och ser på tv. Men det roliga är att hon har själv en tv på sitt rum, så varför hon sitter här inne har jag ingen aning om haha. Det roliga är att man får aldrig sitta i hennes rum och kolla på tv av någon himmla anledning.. haha.

Förövrigt så spenderade jag inte så jätte mycket på IKEA. Köpte massa glas och speglar bara. Och mysiga koppar, så nu jävlar ska jag dricka kaffe. Älskar koppar utan handtag, som är som höga glas, sånna är liksom mysiga att dricka ur! Annars gillar jag stora koppar, dem ska inte vara små då kan det lika gärna vara. Vissa saker känns helt enkelt bättre att dricka ur.. =)


Onsdag.

Kom hem för ett tag sen från Sigtuna, var och fikade med Johanna. Åt förövrigt världens godaste chokladtårta, det var typ det godaste jag någonsin ätit utan att överdriva. Det är så mysigt att fika på Tant brun, så litet och mysigt där inne. Så det gjorde inget att det regnade.

Ska snart iväg till IKEA. Känns om vi alltid är på IKEA av någon himmla anledning, men man hittar ju alltid saker att handla där, finns alltid något som man kan tänkas behövas, eller inte behövas. Utan bara vilja ha. Får se vad jag kommer hem med idag då.. haha..

Juste, den 23e september ska jag och Elina se Laleh, riktigt kul. Tack hjärtat! =)

Lite kvälls filosofi.

Vad händer när man känner att man inte längre har något gemensamt med personer? När man känner att man inte längre känner någon som man känner? Man vet själv att man inte har förändrats, men man vet att något har förändrats. Om man känner att folk har blivit annorlunda, och inte längre är samma personer som när man lärde känna dem, vad gör man då?

Lär man känna dem på nytt? Eller låtsas man som att det regnar? För tänk så vill man fortfarande vara vän med personen, så man anstränger sig lite och "lär känna" den igen, men tänk så gillar man inte den här nya personen? Vad gör man då? Gör man slut med sin kompis, eller asso vad gör man?

Det bästa och sämsta med tiden är ju att folk förändras, till det bättre och till det sämre, det kan jag inte argumentera emot, och all utvecklas olika och alla går igenom olika faser i livet, men ibland är det svårt att förstå vilken fas folk är i, och hur dem har blivit som dem har blivit. För allt som händer i vardagen formar ju en människa. Personerna och omgivningen runt omkring en formar ju en hur man är som människa. Nu tänker jag inte på någon speciell alls, tänker rent allmänt.

Men om en människa har blivit "annorlunda", tror ni att han/hon kan bli sitt "gammla jag" igen? Eller är man helt omgjord, eller vad man nu ska säga?


Dags att göra något.

Jag har blivit allt för onyttig känner jag, godis nästan varje dag, och om jag inte äter godis så äter jag chips. Och om jag ska försöka att inte äta så mycket godis så små äter jag istället. Allt är som en lång ond cirkel. Men nu har jag fått för mig att jag ska börja bli lite nyttigare, försöka åtminstonde.

Har nästan varit nyttig idag, har ätit tre måltider, ätit frukt där emellan, har bara ätit godis en gång idag. (Tro mig det är framsteg när det gäller mig) , och det var enbart för att jag var så sjukt hungrig och maten vart aldrig klar så jag tryckte i mig choklad. Inte så nyttigt? Nee det vet jag, men behövde få i mig något.

Inte nog med att jag nästan har varit nyttig idag, nu ska jag också power walka spåret med Anna, som även hon har kommit på att hon är onyttig. Ja vi är tjejer som verkligen kan äta, det är ett rent under att vi inte rullar fram, men som alla säger "plötsligt händer det". Så jag antar att fetman kommer slå till någon vacker dag bara så där.. haha.

Do the D.a.n.c.e.

Go morrgon folket. 
 
Mår mycket bättre idag, men har lyckats få en sån där hes röst och låter som "det e synd om mig jag är sjuk :(". Hade planer på att vakna tidigt idag (runt 7), för att kolla på vakna med the voice som äntligen har börjat igen, men det gick inte så bra, vaknade 10 istället, men det är rätt tidigt det med enligt mig. Med tanke på att jag inte behövde gå upp idag.

Ja, vad gör jag då? Det vet ni nog redan vid det här laget, kaffe + musik. Det finns ingen bättre start på morgonen enligt mig. Funderar på att kanske göra i ordning en ordentlig och nyttig frukost. Ni vet gröt, ägg, smörgås och frukt typ, hela den grejen. Får se om jag orkar. Det är en sak som är konstigt med mig, jag kan äta hur mycket som helst under dagen, men på morgonen får jag knappt i mig något. Vet inte varför det är så, vet ni?

Förövrigt så funderar jag på att fixa mig idag, har levt i mjukisar och toffs i allt för många dagar nu. Men får se hur det blir med det med. Har för mycekt tankar och tänker nog allt för bra om mig själv ibland, men vi får se hur det blir med frukost och fixning, haha.

Så kan det gå.


Efter regn kommer solsken.

Jaa, nu är man riktigt sjuk. Sov hela dagen igår, och hade feber och huvudvärk som bara den. Har sovit hela dagen nu med, men känner mig lite piggare, men det kanske beror på all sömn? haha. Det jobbigaste är ju att hosta hela tiden, får nästan lite träningsvärk i magen, och ja.. jag är otränad med tanke på att jag säger att jag får träningsvärk.

Men det bästa med att vara hemma och sjuk och tycka synd om sig själv är ju att det är "okey" att äta onyttigt till frukost. Själv åt jag glass och ett glas cola, det kändes genast lite bättre att vara sjuk då! Haha.

För övrigt var jag lite förvirrad när jag vaknade hemma i morse. Det första jag tänkte var "var är katten?", sen tänkte jag också "men gud jag måste ju upp och ge katten lite mat". Efter ett tag kom jag på att jag var visst hemma. A ibland är man lite lagom förvirrad.

wtf, vad hände?

Har mått bra hela dagen, men för ca tre-fyra timmar sen så började jag må dåligt. Har ont i huvet, nyser som bara den och har ont i halsen och lungorna. Så skrev jag med Mariam på msn, and guess what? Det är samma sak för henne. Vad är oddsen liksom? Att båda blir sjuka exakt samtidigt, med samma symtom, men det konstiga är att vi inte ens har vart med varandra.. vad är oddsen?

Mysigt, mysigt.

Sitter här och funderar på vad jag vill göra idag. Om jag vill festa eller inte. Får se hur det blir. Kom precis tillbaka till Elina igen efter ha varit en sväng hemma. Sov faktiskt ensam här i natt, och jag överlevde. Det är inte så jobbigt att vara ensam, det är bara det att jag är ovan, borde verkligen lära mig att kunna vara ensam, det är nyttigt påstår dem.

Lyssnar på lite nice musik och tar mig en kopp kaffe.. som vanligt då. Och väntar på att bli hungrig så att jag kan laga lite mat. Sen får vi se vad som händer under kvällen. Får väl lura i Johanna lite vin eller något.. haha.



Fredag =)

Igår vart det riktigt sent. Matilda var här med mig och vi käkade massa gott, och jag menar verkligen massa. Och det tog aldrig slut, och vi fortsatte att äta. Sen så låg vi och pratade i flera timmar innan vi skulle sova, och aa du, båda var nog en aning trötta eftersom det vart en hel del skratt haha. Vi hade bl.a diskutioner om vilka man fick gifta sig med, och vi kom fram till att det är lungt att jag får gifta mig med alla jag vill, bara hon fick Johnny Depp, helt okey deal faktiskt. haha.

Sitter här nyvaken och vimsig, och ska snart djura frukost och städa lite. Inte för att det är stökigt eller något, utan för att jag bara får för mig att det är stökigt här, haha.

Helg!

Åååh hej och hå då är det äntligen helg för mig nu då. Har slitit riktigt ordentligt den här veckan känns det som. Är ledig fredag-söndag nu, riktigt härligt. Vet inte riktigt vad jag ska göra dock, men något lär jag väl hitta på. Det är fint väder och så, så kommer nog att sitta på balkan och sola med kissen. Ikväll ska jag i alla fall djura med Matilda, eftersom hon ska åka på roadtrip till Gällivare sen med pojken sin. Känns riktigt vuxet det där, dem ska bila upp till Gällivare för att träffa hans släkt. Vuxenpoäng!

Ne nu ska jag trycka i mig något att äta och sen göra något vettigt, ska ju hem en sväng idag också, har inte varit hemma på 4 dagar, mamma saknar mig nog lite grann tror jag. Eller man vet aldrig, någon saknar mig säkert. haha

Pigg för ovanlighetens skull.

Gick upp tidigt. även fast jag inte riktigt behövde göra det. Men jag känner mig pigg, det här känns bra. Har ätit ordentligt frukost också, även det för ovanlighetens skull. Brukar vanligtvis stressa i mig en macka eller två och sen skynda mig till jobbet. Idag har jag haft tid med allt känns det som, och just nu känns det som jag dödar lite tid. Det är för tidigt för att gå till jobbet. "Bor" ju jätte nära nu när jag är här. Tar 5 minuter sen är jag där. Tråkigt bara att jag ska jobba hela dagen.

Får hoppas på att det går snabbt, i morgon ska jag också röja runt hela dagen, först tandläkare, sen hem ,sen jobb. Och på torsdag får jag äntligen helg. Längtar redan haha. Ska bli skönt med lång helg, inte för att jag vet vad jag ska göra överhuvudtaget, men skönt ska det bli! Sen är det bara en vecka kvar av jobb för mig.. lite tråkigt.


Det är faktiskt skönt att bo här ensam, men det enda dåliga är ju att jag saknar Noah. Ingen bebis som springer runt och pratar och ska visa och gör dumheter. Och ropar på en när han ska visa något. Katten är ju nästan som en bebis, minus bus och att han inte ropar på mig.. haha.

Jaa dåså.

Dåså då är man inflyttad, haha. Elinas katt är så mysig! Och riktigt sällskaps sjuk, skulle sitta med när vi käkade och ligga och mysa medans man kollar på tv. En riktig sötnos, får lägga in bild sen på honom!

Sitter och dricker lite kaffe, vad annars liksom? Ska börja med mat lite senare, trots att jag redan är super mätt efter pizzan, men jag vet att om jag inte lagar mat så kommer jag att hinna bli jätte hungrig. Har plockar rätt lite efter oss och så. Hon har det så fint här hemma så jag e rädd för att stöka ner över huvudtaget, lägger in allt i disken på en gång nästan haha.

Men Elina behöver inte oroa sig, hennes hem är i säkra händer.. tror jag åtminstonde! Haha.

Så jag skrattar idag.

Jag borde egentligen packa lite kläder eftersom jag "flyttar" idag, men vad gör jag? Sitter och dricker kaffe och segar framför tv:n. Jag borde också gå och duscha, men jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Kanske kan börja med att ladda ipoden, för det kom jag på nu att jag också behövde göra. Ja livet är inte lätt när jag är vimsig.

Elina har i alla fall förvarnat mig om katten, att han kommer att göra massa roliga saker, och kommer sova på mig. Men det är väl mysigt! Det ska bli skönt att komma bort lite från hemmet, inte för att jag inte gillar att bo hemma det gör jag. Men det ska vara skönt att få vara lite själv även fast Johanna också ska vara där med mig så är det skönt att kunna göra lite som man vill.

Ne nu är jag off, nu måste jag verkligen börja djura runt lite. Fridens!

Och btw, grattis till Elina och hennes man som firar 2 års bröllopsdag i morgon! =)  


så snabbt det går.

Är det någon mer än jag som tycker att dagarna och tiden går väldigt fort nu för tiden? Jag hoppades på att dne här helgen snabbt skulle vara över, och nu är det redan söndag. Och vad har jag gjort? Jobbat och bara tagit det allmänt lungt. Tiden går läskigt fort ibland.

Håller på och laga lunch eftersom jag aldrig orkade med det igår. Så nu stress äter jag frukost, stresslagar lunch och ska snart stress duscha. Det blir så när man vill sova lite längre, men fan va skönt det va! Är riktigt utvilad nu. Det blir nog en bra dag det här.

Let's play a love game.

Har gått upp tidigt idag, känns som det var jätte länge sen jag gick upp tidigt. Eller, har ju inte direkt gått upp sent, men idag är jag uppe tidigt. Har en jobb helg framför mig, men det gör inget. Helgen kommer att gå snabbt, hoppas jag på i alla fall. Och självklart är det strålande fint väder med sol, men det är så det ska vara när jag ska jobba. Så om ni vill veta vädret, så kommer det att vara jätte fint hela helgen, för det är ju trots allt min jobb helg.

Och på måndag "flyttar" jag, eller är borta i en vecka i alla fall. Ska vara kattvakt hos Elina medans dem är i Göteborg och firar bröllopsdag och hälsar på kompisar. Men mig gör det inget, skönt att ha semester från hemmet i en vecka och göra lite som jag själv vill. Plus att det är jätte nära till jobbet också, 5 minuter ifrån så jag behöver inte direkt stressa när jag ska gå dit. Katten är super mysig, eller aa hela lägenheten är jätte mysig. Det blir nog bra det där. ;)



Jag kan det här med att se riktigt dum ut på bilder.. haha ^^

Queen of my castle.

God morgon folket!

Vaknade nyss, men är fortfarande trött. Jag tror faktiskt att det beror på att jag knappt har gjort någonting på flera dagar. Mest legat hemma och kollat på film, men igår var jag iaf på promenad. Man ska egentligen passa på att vara ute och promenera medans det är härligt väder att vara ute i. Men förmodligen kommer jag och Anna komma igång med våra kvälls promenader igen vid november, vet inte varför. Men just runt november-februari är vi ute på promenader nästan varje kväll, det e våran promenad tid helt enkelt.

Och som vanligt så lyssnar jag på musik just nu och dricker kaffe, det är härligt. är ledig idag med, men i morgon blir det jobb igen. Ska jobba hela helgen, men det brukar gå snabbt när man jobbar helg. Att jobba helg har sin charm också. Men börjar få lite jobb ångest eftersom mitt vikariat går ut om 3 veckor, så jag borde verkligen släpa mig i väg till arbetsförmedlingen och försöka fixa något jobb. Det löser sig säkert, allt löser sig alltid på något sätt.

Vad gör man utan musik?

Jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan musik. För jag lyssnar nästan direkt på musik det första jag gör på morgonen. Om jag är ledig så sätter jag på MTV direkt när jag har vaknat, annars om jag ska till jobbet så lyssnar jag på ipoden. Behöver liksom musik för att komma igång med dagen. Jag kan inte heller t.ex. gå någonstans ensam eller åka buss ensam utan att lyssna på musik, det blir tråkigt. Det känns lite som man har sällskap när man lyssnar på musik samtidigt som man går.. haha. Logik ala Emelie ;)

Craviiings.

Sitter och äter godis och dricke kaffe, tror ni inte att jag har en brutal craving efter något salt. Typ chips eller jordnötsringar, vilket är konstigt eftersom jag inte har ätit det på flera år, utan fick bara ett sug efter det. Tror mest att det bara är saltet jag är ute efter, är törstig också. Men det e nog en släng av diabetes som jag ofta tror att jag har, som alltid går över när jag äter något salt. Kanske helt enkelt ska sluta äta godis? Låter som en bra ide.. haha.

Hårda bud!

Det har börjat frågas om vad man önskar sig i 20 års present, eftersom det inte är så långt kvar till det.  Men alltid när folk frågar vad jag vill ha blir jag helt nollställd, blir alltid något trams svar som typ " ett hus, en ö, en hund". Men nu sa Matilda åt mig att göra en lista, "annars jävlar", sa hon, så då är det väl bara att lyda. Så en lista gjorde jag, en lång lista med massa alternativ, var nöjd med min lista faktiskt. Den var bra.

Det är ifs lite mer än en månad kvar tills jag fyller år, men tiden går väldigt snabbt, så det är väl lika bra att inse att tiden går fort och snart börjar vi bli gammla.. Eller gammla, och gammla.. vuxna kanske det heter? Känns lite jobbigt, visst får handla på systemet och sånt, men...samtidigt så börjar man bli lite för vuxen tror jag, tiden går för fort ibland!


Boys will be boys.


underbara söndag.

Är det bara jag, eller känns det inte lite underbart att det är söndag? Jag hat/gillar söndagar. Man är oftast jätte trött på söndagar, men dem är sköna för man har nästan inga plikter (om man inte jobbar), man kan bara ta det lungt och det gör inget, för alla andra tar det också lungt.

Gårdagen var mysig. Först låg jag ute och solade med mammsen, sen vart det bad med massa barn och Johanna och folket. Inte för att jag badade så mycket, för jag hann tappa lusten att bada när vi väl kom dit pga. min konstanta hunger. Men Noah och Patriks syster dotter verkade iaf ha det kul, dem lekter runt där och var jätte söta. Dem pussade till och med varandra när dem skulle gå, hur gulligt som helst!

Sen så spenderade vi kvällen hos Pia och drack lite vin. Jätte mysigt. Man behöver liksom inte alltid gå ut på krogen och röja runt, utan ibland är det bara mysigt att sitta och snacka skit och ta ett glas. Gillar Pias hus, de är jätte mysigt, och dem har fläkt också, så det var ju ett plus i kanten! haha.


Pictures.

Brunett =)

 

Blondin =)



vad tycker ni? Vad passar jag bäst i då? haha

Happy.

Gud vad jag har sovit skönt! Har varit trött i flera dagar och varit helt off pga. det, men i natt sov jag riktigt skönt. Det gjorde inte ens något att jag vaknade av en gräsklippare, var så pigg och utvilad att jag var glad när jag gick upp! Känns som en bra dag det här, fast man vet aldrig, mycket kan ändras under dagen.

Sitter här och dricker ,morgon kaffe och ser klart på filmen som jag somnade till igår. Sen blir det frulle och dusch och det vanliga innan jag skuttar iväg till jobbet. Jobbar i morgon också, sen blir det helg för min del. Får se vad man kan göra i helgen överhuvudtaget med tanke på omständigheterna, men sola är ju gratis så det kan jag väl göra, haha.

Btw, har lång blont hår nu, visar bild sen. =)


Ibland är det bara så.

Är super trött idag, är så trött att jag knappt orkar vara social. Men ibland blir man så, man blir verkligen helt off och fattar inte vad man ska göra, och allt man vill är att sova. Har typ legat i sängen hela dagen sen jag kom hem från jobbet. Har till och med sovit i några timmar, men är fortfarande väldigt trött. Får hoppas på en piggare dag i morgon.

Hoppas btw på bättre sol i morgon. Då blir det sola som gäller hela dagen för mig. Först jobb, sen vänta på Johanna medans hon jobbar och sliter, sen solarium och sen kan man ju lika gärna passa på och sola lite ute om vädret tillåter. Jag får väl hoppas på det bästa! =)

"Det luktar sovrum i mitt rum"

Go morgon!

Vaknade för ett tag sen av sms från Matilda, plus att jag kände mig ganska så utvilad också så då kunde jag lika gärna gå upp istället för att tvinga mig själv att sova. Något jag hatar på morgonen är när man går upp och går ut ur rummet s går man tillbaka in på rummet så luktar det verkligen sovrum. Det luktar inte äckligt eller något, men det luktar verkligen sovrum, typ instängt.

Nu sitter jag i mitt rum och ser på tv, that's right, efter nästan 20 år har jag äntligen lyckats införskaffa en tv. Jag har det bra nu, nu behöver jag aldrig mer umgås med familjen! haha. Needå, men det känns bra, inga mer tjaffs om tv program och vem som vill se vad, nu kan hela familjen bestämma själva.

Idag är det sol, och idag blir det kina med Matilda tror jag. Underbart! =)

=)

Det är ju konstigt att jag efter att jag fortfarande är hungrig efter att ha ätit en kebab rulle. Är jätte sugen efter något mer att äta. Typ mackor eller något vore lite gott. Lasange vore också gott, det är bara det att mamma är jätte seg när hon ska laga mat, så innan jag får det så lär jag ju hinna bli jätte hungrig eller somna.. haha.

Är ledig i morgon också, känns jätte skönt. Hoppas bara att det är lika fint väder i morgon som idag, eftersom idag har jag missat de fina vädret för jag har inte orkat. Ska också försöka fixa någon grej till min nya tv så att jag faktiskt kan kolla på  tv istället för att det bara ska stå en stor tv mitt på golvet i mitt rum. Vi får se hur det blir.
Hungrig är jag i alla fall =(


trötta tjejen.

Hej och hå! Igår vart det en riktigt lång dag. Gick upp kvart i 6 för att jobba,stressade runt som en dåre på jobbet tills halv fyra, stressa till bussen, åkte till kista, djurade runt i kista, sen hem och stressa lite mer. Fattar inte riktigt hur jag orkar, plus att jag gick ut med Johanna sen på kvällen också. Trots lite lagom mycket gnäll från en del folk så var det helt okey ute, men har haft det roligare måste jag medge!

Är hur som helst riktigt trött idag, la mig halv 7 i morse. Det är inte varje dag man är vaken i över ett dygn. Självklart så lyckas jag vakna lite halv tidigt idag också, även fast jag hade min chans att verkligen sova ut. Har en riktigt brutal hosta idag, fattar inte varför. Kanske svininfluensan? Who knows...?

Längtar tills i veckan, då får jag långt hår igen! Då ska ni få bild på den "nya" Emelie.. hahah.


RSS 2.0