Är så äckligt glad idag.

Vet inte vad min glädje beror på, kanske är min sömn i natt, sov ju ut ordentligt. Snart ska jag leka med Anna, vi ska leka det vanliga. Alltså leka äta. Tacos blire. Fridens!



Har vaknat ur min koma.

Har haft fullt upp i flera dagar känns det som. Men nu efter att ha sovit halva dagen igår och nästan tolv timmar i natt så har jag vaknat ur min koma. Fixat lite lunch, är väldigt hungrig! Och väntar på att vattnet ska komma tillbaka igen så jag kan hoppa in i duschen. Så länge får jag sitta här och kolla på family guy, så jäkla roligt. Gillar nog family guy mer än vad jag gillar simpsons.

Vet inte vad dagen ger mig, borde kanske städa lite, eller åka och fixa klart med Matildas present, det vore ju något. Förmodligen så gör jag inget, men det är så det är. Kanske ska slå på stort och söka lite jobb. Vi får helt enkelt se ;)

 Annas pose. haha ^^

 Jag vet, fejk smile, men dem är borta, vad tycks? =)

Laleh!

Åh Laleh var så himmla bra igår. Det var en jätte mysig lite konsert, och hon spelade alla låtar som jag hoppades på att hon skulle spela. Plus att hon spelade en ny låt också som var jätte bra. Gillar Laleh riktigt mycket. Tycker om att lyssna på hennes musik.

Har suttit i 4 timmar nu och sökt/letat jobb.Det är inte lätt det här inte. Hoppas att någon nappar i alla fall. Vill ju jobba, och behöver nog nästan jobba om inte för lön så för lite sinnes ro. haha. I morgon blir det i alla fall en fullproppad dag. Ska jobba, till ikea, till systemet, hinna städa och fixa musik och sen ut på kvällen. Får se hur länge min energi håller.. haha.

Mycket som händer idag.

Vill ju börja inlägget med att säga ja må jag leva eftersom jag blir hela 20 år idag! Tillsammans blir jag och syrran 40 år, det är inte illa det. Vaknade jätte tidigt, redan före 7 av någon anledning. Och skyndade mig nästan upp och öppnade presenter.. haha. Fått massa fint redan! =) Ska snart iväg till tandläkaren, och alla vet vad som händer idag, blir fri från tandställning!

Jag kan ju bara säga att det här nog blir en riktigt bra dag..

Önskelista till Mariam.

Nu har Mariam frågat mig tre gånger, var av två gånger idag om vad jag vill ha i födelsedags present. Så jag kom på att jag kan ju skriva en liten lista till henne här på bloggen så kan hon bara gå in och kolla.


Navel smycke ( Nej, inte TH smycke!)
Smycken överlag gillas också.
Smink och sånt gillar jag även. (ej skrikande färger)
Filmer.
Något personligt.
Flytta hemmifrån grejer, glas och sånt.
och ja.. Johnny Depp funkar också. Som sagt, helt okey present. haha.

Så, nu får vi se om det här hjälpte Mariam något? =)

Kul att förvirra.

Mitt förra inlägg handlade om ingen, jag skrev bara. Det handlade inte om någon speciell. Men det var flera som tog åt sig och vart riktigt nyfikna. Kul att förvirra folk. Jag tänker bara dem som tog åt sig, dem måste ju liksom känna att dem själva har gjort något, eller blivit annorlunda och så. Btw, kul att jag roar mig på sånna sätt. haha.

Aa, då är det bara två dagar kvar tills dagen D. Tandställningsborttagning plus födelsedag allt på en och samma dag. Det blir en bra dag det. Ska få cheesecake också, så det gör ju dagen ännu bättre. Har handlat presenter och så till syrran, men känns som om jag borde köpa något mer, men vet inte riktigt vad. Har ju två dagar på mig att komma på om hon förtjänar en till present eller inte.. haha.

Idag borde jag verkligen städa i mitt rum, som har förvandlats till en garderob med en hint av möbler. Är jag för stökig? Eller har jag bara för mycket kläder? Undra vad som känns bäst att skylla på, haha.

Bläääh.

Ibland blir jag så irriterad på folk. Inte på folk i allmänthet, utan en del personer. Hur folk kan vara så som dem är ibland, hur dem kan ena dagen vara normal och andra dagen bli en helt annan människa. En rätt så ointressant människa, sånt är riktigt tråkigt.

Hatar när folk är helt ointressanta men försöker vara så intressanta som det möjligen går.. men det funkar liksom inte. Some people try too much. Det blir liksom för mycket och man vet inte om man ska skratta eller gråta, eller bara gå där ifrån.. haha.

Nog med mysterier, är lite lagom sömnig idag men börjar bli lite piggare nu med en liten power nap och en stor burk energidryck. Är back on track nu haha. Får se vad som sker i kväll, det vet jag inte riktigt. Men det blir nog en liten film och lite gott att äta på och sen får vi se vart kvällen leder =)

Det går vilt till på ett bygge.

Våran vän Patrik var en aning irriterad igår, och vi undrade varför så förklarade han sitt problem.

Han jobbar på ett bygge, och där har den tydligen utvalda platser, alltså sina egna platser, dem har till och med tejp bitar med namn på på deras egna platser. (lite gulligt dagis aktigt så där). Och Patrik har tydligen alltid sina bestick framme där vid sin plats, diskar dem efter han är klar och lägger tillbaka dem sen.

Och så igår, så hade någon suttit vid HANS plats. Och Patrik är ingen sån där arg kille av sig, men helvetet bröt lös för det var tydligen jätte äckligt att någon hade suttit på hans plats, så han skrev en arg lapp, då menar jag en ARG lapp, med massa fula ord och la där vid sin plats.

Undrar hur det gick? Undrar om någon kommer våga sitta vid hans plats nu, eller om personen vill jävlas? Vi får se hur det blir, men jag tycker helt plötsligt att hans arbetsplats är en väldigt spännande plats. haha.

Men nej.

Nej nu ska det bli andra bullar, eller inga bullar alls med andra ord. Har gått upp allt för mycket i vikt den här sommaren, nu blire nyttigt och motion som gäller. Har inga sånna där brud nojor eller så, MEN min vikt uppgång e brutal, tur att det inte syns så mycket i alla fall.. tror jag. hehe.

Matilda trodde trodde inte riktigt på mig när jag sa hur mycket det var, hon tyckte att det var rätt så sjukt haha. Hur mycket det är nämner jag inte i bloggen, men ni kan ju gissa om ni tycker det är kul, haha.

Ska käka lite lunch och börja fixa mig sen ska vi dra till Kista. Patrik skulle fixa ngn present, och vi skulle fixa tights, haha lagom bra söndag liksom!

Host host.

Hostar riktigt mycket ska ni veta. Det låter som sån där brutal "hej jag har rökt i 45 år" hosta. Det är inte så kul ska ni veta. Lever på hostmedicin och vatten typ.. haha. Men det roliga är att jag har enbart hosta, är nästan inte snuvig alls och har ingen feber. Konstigt det här.

Det enda som suger är ju att jag precis har varit jätte förskyld, så blir jag frisk och blir sjuk igen, känns inte helt okey. Speciellt inte när jag är trött/pigg och verkligen vill göra något. haha. Snart ska vi bege oss av till Häggvik för att hämta Matilda i alla fall, vad resten av kvällen ger oss, det vet jag inte. Det får vi se = )Fridens!

Nu är det onsdags myyyys.

Go morgon!

Vaknade för ett tag sen, dricker kaffe och kollar på vakna med the voice. Gillar verkligen vakna med the voice, känns nästan som om dagen blir lite bättre när man kollar på det. En del av dagen. Tänker hela tiden på när jag gick i skolan och satt framför tv och fixade mig och åt frukost till vakna med the voice. Det var på den tiden jag var ung.. haha. Nej, men det var ju faktiskt 1½ år sen nästan som jag gick i skolan, saknar det lite faktiskt. Kanske borde börja plugga igen?

Idag ska jag få jobba, det känns bra, ett långt pass desutom så det är ännu bättre. Behöver pengar sen också. Mina pengar har en tedens till att försvinna pga mitt shopping beroende. Eller ett beroende är det inte direkt, men jag blir lite lycklig i hjärtat av att köpa nya kläder och skor. Hoppas nästan på presentkort eller pengar i födelsedags present så jag riktigt kan shoppa lös!

Ikväll blir det i alla fall en after work öl, mycket mysigt! Sånt gillar jag, att bara ta en öl efter en arbets dag och koppla av lite. Antar att det är en del av en ungdoms liv.. haha.

Ja så kan det vara.

Jag och Anna sitter i min säng och kollar på Unga mödrar, och sarah står i köket. Så kollar Sarah på oss och ba : "Varför ser ni äcklade ut? Föder hon barn nu eller..?" Vi : "nej, hon kollar bara på sitt barn".

Inte för att jag inte tycker om barn, dem är helt okey i små mängder och när dem inte skriker/gråter/ tar på allt. Då är dem bra. Det är mer den här föda barn saken som skrämmer mig så sjukt mycket, tycker nästan att det är lite äckligt. Ja det e natruligt, bla bla bla. Men jag säger bara att just NU så tycker jag att tanken att föda ett barn är så brutlat skrämmande att det blir läskigt..

hihi



Noah kan också posa. Vänta några år bara så kommer han vara full lärd och se ut som mig både på bild och i spegeln, minus det långa håret och sminket då. haha.

MSN.

Jag har tänkt på en sak, det är faktiskt väldigt bra att msn finns. För då kan man liksom "umgås" med folk utan att flytta på sig. Tänk förr i tiden när man var tvungen att gå ut för att umgås, var tvungen och RINGA hem till varandra eller knacka på. Nu kan man bara umgås på msn. Eller planera att ses via msn och sms.

Så jag tycker det här med tekniska saker är en as bra sak. Bra att mobiler finns, bra att internet finns, och bra att msn finns. För med msn kan man också prata med folk som man inte träffar så ofta och bara bli uppdaterad över allt som händer i deras liv.

Sitter och lyssnar på massa gammla låtar. Elller aa gammla, sånt som man lyssnade på när man var 13, det var faktiskt 7 år sen jag var 13. Tiden går så fort! Mariam och jag kom på att vi har känt varandra i hela 13 år, det är jätte mycket, det är mer än halva livet!

Que?

Asso ibland så har jag för mycket konstiga saker i mitt rum, speciellt brevid min säng. Just nu har jag handsprit, vaselin och deodorant. Jag bara tänker vad folk som inte vet hur jag är på riktigt skulle tänka om dem ser mitt rum. Och jag har ingen aning om varför jag har just de sakerna brevid min säng, för jag använder dem inte.

Eller asso, jo jag använder deodorant, men har en ny som står på ett helt annat ställe.. typ i hallen eller något. Ja jag har en konstig ordning bland mina saker, men det är min ordning och det är då jag hittar som bäst! =)

RSS 2.0