Beronde?

Nu har jag gjort det.. IGEN. Haha, jag undrar verkligen hur det här kommer att sluta? Det vet man ju aldrig hur det kommer bli med det här. Men nu har jag börjat, och det är förmodligen inte sista gången.

Vad tror ni att jag har gjort? :O

Hmpf..

Är på dåligt humör och vill flytta till Caribien. Någon som bjuder? Ge mig bara en biljett och en packad väska så åker jag! Tack i förhand. =)

mihihi.


Min,min,min.

I feel it in my fingers.

Äntligen fredag och det känns toppen. Trots det tråkiga vädret, men det förstör inte mitt humör. Jag är ledig, det är lön och jag har vin. Känns som om jag sa precis samma sak förra gången det var lön, det gjorde jag säkert, mitt minne är ju som det är.

Hoppas kvällen bjuder på något trevligt. Vin tänker jag i alla fall dricka, haha.


mm..man borde.




                                                              Res nu. Förklara sen.

=)





                                                          Överraska din pojkvän, sov i hans brors säng.

Hippie.

Som jag kanske sa tidigare ( minns ej,hobby senil), så var jag och Matilda hippisar i helgen. För om man ska vara något kan man ju lika gärna vara en hippie. Det är inte så svårt eller, lyssna på nice musik, tänk kärlek oc blommor typ,och ha ett band i håret så är du där. Jag och Matilda har ju lite överkurs med hennes peace märke och mtit hjärta tatuerade på kroppen, men that's life.


Mysigt.

Jag och Matilda har spenderat eftermiddagen med att ligga i min säng och lyssnar på musik. Det om något var mysigt. Skönt att bara ligga i sängen och sjunga typ, skit skönt. Och man kan ju inte "vila" utan att äta något, så kakor ftw så var den eftermiddagen gjord.

Sen på kvällen gck vi till Matilda och Noah fick leka av sig lite. Gunvald var tokig och verkade tro att Noah var en hundvalp typ, och Noah var inte alls intresserad av att leka med honom, men hamstern däremot var rolig. Så nu sitter jag här och har precis gjort god sallad och längtar tills att krypa ner i sängen, det är ju en jobb dag i morron också för somliga, höhö.

Peace and love.

Går kvällen var riktigt bra. Började hos mig, sen drog vi vidare till Patrik och var där i några timmar, sen stack vi ner till bryggan för några öl. Vilket det blev, och även karaoke, pinsamt nog. Att det kändes pinsamt kanske beror på vårat låtval, Leende guldbruna ögon är kanske inte den mest passade låten, Och förjävligt lät det säkert också.

Men vad gör man inte? Man lever ju faktiskt bara en gång, då kan man passa på att skämma ut sig då och då, lika bra liksom. Hah.


Tillsammans blir jag och Matilda peace & love. ^^

Det är lördag.

Igår vart det en mysig dricka vin kväll med Matilda. Det var nice, trots att jag var super trött eftersom jag hade jobbat och gått upp lite före 6:00. Men det funkade. I morse när jag vaknade var jag så sjukt hungrig att det första jag gjorde var att steka pyttipanna med ägg, kanske inte den nyttigaste frukosten men ibland får man göra så när man är riktigt hungrig.

Har inte gjort något nu på förmiddagen, förutom att kollat på tv bara, men fick ett litet ryck och damsög mitt rum och sängen, så nu är det bara att bädda om sängen så ser rummet fint ut igen. Vet inte hur kvällen ser ut, men något lär jag väl göra förhoppningsvis.


Bra låt att städa till.

Äntligen fredag.

Åh fredag, äntligen! Kom nyss hem från en dag på jobbet, och känner mig riktigt glad över att det är fredag och att jag är ledig den här helgen. Fundilerar dock på att ta en liten powernap, bara i fall att haha. Ikväll blir det att dricka lite vin, får ser vad vinet leder till. Men vin förtjänar jag i alla fall, haha.



Glada tjejen som fan.

Solen skiner.

Go morron folket! Vaknade tidigt idag, dels för att jag ska jobba och dels för att det var väldigt mycket sol ute. Underbart, äntligen är våren här! Tatueringen känns fortfarande bra, gör inte lika ont längre, haha. Men är redan pepp på att göra en till bara för att känns det lite som. Så vi får se, det blir säkert fler med tiden.

Idag blir det jobb, 11:30-20:30. Så är borta hela dagen. Men tiden går faktiskt snabbt på jobbet, finns alltid något att göra. Jobbar bara tre dagar den här veckan och är ledig i helgen så det gör ju inte hela veckan sämre direkt. Det är bara idag som jag jobbar ett långt pass. Men som sagt, tiden går snabbt där med tanterna och gubbarna haha.


Så här ser jag ut på jobbet, sexigt va? ^^

Det är kul när man spontan gör saker på en enkel tisdag.

Min..
Och.. 
 
Matildas.

Och..

Sarahs.

Vad tycker ni? Inte illa för en något spontan grej, (fast vi har båda pratat om att göra dem ett tag). Bild på Sarahs kommer i morron för även hon tatuerade sig. Puss


I väntan på Matilda.

Ska leka med Matilda idag, vi ska äta mackor och.. ja, umgås. Men jag gick upp för tidigt och har hunnit klart med allt mitt så nu sitter jag här och väntar på henne. Har hunnit göra massa saker. Har :

- Ätit en ordentlig frukost
- Kollar klart på ett tråkigt program om otrogna människor.
- Letat igenom hela min enorma garderob efter en kofta.
- Tagit en lång dusch.
- Sminkat mig och djurat med håret.


Och nu sitter ja bara här och väntar och dricker saft, vsst låter det roande? Lite musik på det här så går tiden nog snabbare.


When i'm not working.

Sitter här och är super fixad, varför? Jo för jag är ledig idag och ska snart i väg till tandläkaren. Jag brukar vanligtvist fixa mig varje dag, men när jag är ledig så slår jag på stort och fixar mig lite extra mycket. Man kan säga att jag unnar mig eller något liknande trams.

Förövrigt så hittar jag inte sladden till mobil så kan inte lägga in bild på min nya frilla, men det är väl inte så viktigt? Jag tror inte att ni riktigt bryr er, så bilden kommer när ni minst anar det så får ni bli glatt (?) överraskade.

do you feel it?

Lördag idag, vad finns det att göra? Själv har jag jobbat och precis vaknat, så här sitter jag lite nyvaken-irriterad och dricker en kopp kaffe. Vet inte riktigt vad jag vill göra ikväll, känner att jag är sugen på en öl eller två, men vet inte riktigt vad jag orkar med att göra, så vi får se hur kvällen slutar.


Mjaaau.

Har fortfarande inte lyckats ta en bra bild på mitt nya hår, men det kommer. Ska försöka ta under dagen,så ni får se resultatet. Men jag känner mig i alla fall väldigt söt med frillan.

Igår var det jobb, och det gick bra. Gick lite för bra så jag undrr om vi glömde bort något eller någon, haha. När jag kom hem så la jag mig direkt i sängen och kollade på en av filmerna som jag har beställt. Såg The football factory. Den var bra faktiskt, jag gillade den. Och så skadade det ju inte att huvudrollen var söt, haha. Nee men, jag rekomenderar den. 

Ligger och degar i soffa, men ska snart göra mig i ordning till jobbet, det blr nog en lugn dag, fredagar brukar kännas lite lugna. Blir jobb hela helgen för mig, men mig gör det inget, hellre jobba lite än att bara vara hemma och dega. Festa kan jag göra en annan dag liksom. Vad ska ni göra i helgen?


Happy happy.

Nu har jag äntligen långt hår igen, så nu är jag riktigt glad. Det e långt, fint, tjockt och äkta. Eller, aa så äkta som det kan bli haha. Har en duktig syster jag! Bild kommer senare när jag har satt på mig mitt pretty face och är redo för världen. Puss.


Som det snöar.

Det har snöat i över ett dygn, tänker det någonsin ta slut? Jag som trodde/hoppades på att våren snart var här, men icke då. Helt plötsligt blev det vinter igen. Jag tycker ju om snö och så, men jag tycker ännu mer om vår och sol. Nu måste man ju klä på sig 15 plagg för att kunna stå ut ute. Tur att jag har mina varma uggs, haha!

Har precis ätit frukost (gröt som alltid), så sitter här och är riktigt mätt. Men kommer förmodligen bli hungrig igen om en halv timma eller något. Får fundera ut vad jag ska äta då, för det är inte alltid så lätt haha. Fattar inte hur jag konstant kan vara så himmla hungrig? Förstår ni? Är det något fel på mig, eller är ni också precis lika hungriga av er som jag är? :$

Weird.

Ibland känner jag bara att en del personer är allt bra konstiga. Eller, beter sig konstigt snarare. Pratar på ett annat sätt, skriver på ett annat sätt osv. Och det smittar bara av sig, man gör precis likadant tillbaka. Fast varför skulle man inte? Det finns säkert en anledning till att personen i fråga beter sig konstigt, men man kan ju undra varför?

Och det blir för mycket konstigt stämmning så att man inte vill längre. Förstår ni vad jag menar? Hela grejen känns bara meningslöst, för varför ska man vara normal när den andra har beslutat sig för att bete sig konstigt utan någon återvändo?

Hypokondriker?

Ibland kan jag ha en viss tedens till att vara lite smått hypokondrisk. Jag förväxlar min konstanta vätskebrist med att jag har diabetes. Jag tror ofta att jag har diabetes, trots att jag inte har några symtom på diabetes. Idag har det känns som om jag har varit lite extrem med detta. Jag hade hicka, och då fick jag ont i bröstet, och det tyckte jag att det var hjärtinfarkt.

Lite senare hade jag huvudvärk, vilket först bara var vanlig huvudvärk, men som sen utvecklades till hjärnblödning. Vilket det självklart inte var. Och när huvudvärken inte gick över, så trodde jag att det var hjärhinneinflammation. Vill ni veta varför jag trodde det? Jo.. för att i min bok så fick tjejen hjärnhinneinflammation igår.

Och självklart så förstår jag ju att alla mina symtom beror på för mycket kaffe och för lite vatten. Det är klart att jag mår lite konstigt. Men så ni vet, en hypokondriker har smygit sig fram. Tro inte på mig när jag säger att jag är döende, har cancer, eller något liknande, det är förmodligen vätskebrist eller förskylning bara.

HAH.

Jag sitter här vid datan och lyssnar lite halvt på vad Sarah och Matilda pratar om. Dem går igenom en produkt katalog som Sarahhar fått från en frisör kurs. Och jag har inte alls lyssnat på samtalet förens Matilda säger " Men mitt hår är ju sånt där schizfrent hår". Den meningen fångade min uppmärksamhet iaf.

hmm.. ?

Vi var och handlade idag. Först fattade jag inte riktigt det här var, förens jag kollade riktigt noga. Detta ser helt fel ut.


Himmla mysko!

En väckt emelie är ingen glad emelie.

Att bli väckt strax efter 6 på min lediga dag är ingen bra start på dagen. Vart väckt av att familen röjde runt, och sen hade jag jätte svårt att somna om. Jag som hade tänkt att sova ut ordentligt, men så vart det icke. Noah kom också och la sig i min säng, trodde han ville mysa, men icke då han ville bara leka med mig. Vilket jag inte riktigt var på humör för just då.. jag var lite grinig efter väckningen.

Efter 2 timmar halv sovande så beslöt jag mig för att gå upp. Och det första jag gjorde var att trampa på massa leksaker som låg nedanför min säng. Ja det gjorde mig inte direkt gladare, och tur att det inte fanns barn i närheten för dem hade lärt sig ett och annat fult ord då, haha.

Men nu, efter att ha degat i soffan och druckit lite kaffe och ätit yoghurt (som jag åt med en bebis sked, vet inte varför) så börjar jag känna mig lite piggare och på bättre humör. Och snart blir det dags för en lång dusch och fixa mig lite söt. Känner för att vara söt idag, efter att ha glidit runt med mjukisar hela helgen, haha.

Internationella kvinno dagen. :)

Hallå folket. Ville bara påpeka att det är internationella kvinno dagen idag, för er som har glömt bort det. Ha en riktigt bra dag alla flickor där ute, för det tänker jag ha. Ska spendera min kvinno dag med en kopp kaffe och röja runt på jobbet med tanterna. Puss

Mat gravid.

Jag är mat gravid! Jag säger bara folket, det är ett under att jag inte rullar fram. Nu under kvällen har jag på en timma tryckt i mig en mc flurry, en glass med topping och milkshake på det. Ibland så undrar jag hur jag ens lyckas få i mig allt. Innerst inne är det nog enbart vilja. Kanske borde ta och ställa upp i någon ätar tävling? Hade ju lätt vunnit. haha.

Och ja, som ni märker. Jag är lite stolt över mitt ätande. Delivs för att jag inte är överviktig på något vis, och dels för att jag lyckas.. Alla måste ju kunna sitt liksom.. haha

Blä.

Inget känns kul idag. Allt känns lite värdelöst. Vill shoppa bort mitt dåliga humör, men har ingen som kan föja med. Så jag fundilerar på att dra på mig mjukisar och lägga mig på soffan och bara kolla på filmer idag.. =/

If i were a boy..

Har tänkt mycket på Beyonce's låt "if i were a boy". Är det verkligen så där pojkar är? En del är väl så, men alla kan ju inte vara så. Om jag var en pojke vet ni vad jag hade gjort då? Jag hade kissat överallt (bara för att jag kan), och så hade jag raggat som bara den och kört med sliskiga repliker som "tjena kexet, står du här och smular ;) ". Sånna hade jag kört med, det hade varit jätte kul. Undra hur folk hade uppfattat mig då? Som en sliskig feminin kille, eller som en kille i mängden?

Tycker någon borde kontra hennes låt med en "if i were a girl" låt. Så vi tjejer får veta hur vi är liksom, utifrån pojkarnas perspektiv. Det hade varit kul. För ibland undrar jag hur pojkar tänker om tjejer, om dem tänker att vi alla är lika dana, eller om dem tänker att vi alla är helt olika? Man kan ju undra..


Det kändes bara passande.. ^^

men då..!

Usch,usch.. var så himmla trött nu på kvällen att jag bara somnade. Kunde inte rå för det, försökte hålla mig vaken men bara somnade. Lite läskigt när man inte kan styra det utan bara somnar. Hann till och med att drömma, något om en lägenhet och riskakor haha.

Men jag har en sak som jag alltid gör när jag har sovit så här. Om det finns godis så panik vaknar jag och trycker i mig godis. Om det inte finns godis så hittar jag något annat att tugga på. Varför gör jag så här? Jag kommer liksom på mig själv i mitt eget djurande.. :$


tänk på det iaf.

Vänner är in körsporten till droger. Utan vänner börjar man inte knarka, så tänk noga efter nästa gång innan du presenterar dig för  någon, för det kan ju vara den som tar med dig in i drog världen. ^^


Jag känner suget.

Go morron folket!

Som jag har sovit djupt i natt. Jag som vanligtvist brukar vakna av familjen på morgonen, vaknade inte av någonting alls. Men när väckar klockan ringde så vart jag jätte förvirrad. Fattade inte vad det var som lät, och varför den lät. Så ja gick upp som vanligt, och satte på TV:n och allt som vanligt, och insåg att klockan inte alls var mycket. Trodde klockan var 2 eller något. Kul när man är så där trött förvirrad.

Även idag känner jag ett shopping sug, som förmodligen bara kommer bli mer och mer under dagen. Vill verkligen handla något, skor, en tröja.. eller aa vad som helst nästan egentligen. Vill ha något nytt! Kanske borde slå på stort och gå ner och boka tid till tatueringen som jag vill göra? Vi får se hur det blir helt enkelt.. vi får se ;)

                                                                       
                                                            Jag kan verkligen det här med bilder. ^^

?

Ibland känner jag bara att jag har lust att byta ut folk mot ett stort jäkla frågetecken. Så otydliga kan folk vara ibland. Blir jätte förvirrad och fattar ingenting. Kanske är lika bra att byta ut mot två frågetecken medans jag ändå håller på..

Avdelnings möte med den nya chefen.

Visst låter det viktigt? Jag tycker om att säga att jag ska på det idag, för det låter lite lagom vuxet och viktigt. Men så allvarligt är det egentligen inte. Den nya chefen ska presentera sig, och så ska vi få framföra klagomål/önskemål medans vi fikar. Är egentligen ledig idag, men tänkte att det kanske vore bra att komma och lyssna på henne, och så får jag ju komp och fika lite. Så why not? Offra två timmar är lungt för mig. Vad ska jag annars göra? Sitta hemma och glo på tv?

Vaknade super tidigt idag, halv 8a redan. Jag vart inte väckt, väckar klockan ringde inte.. utan jag vaknade av mig själv. Jag vet inte varför, men jag har börjat vakna tidigt av mig själv. Jag sover inte dåligt eller något. Men vaknar tidigt och är pigg desutom. Kanske är för att det börjar närma sig bättre tider med sol?

La vaca loca.

Som jag känner mig siten, känns som om jag har tränings värk efter helgens jobbande, och ska snart dra till jobbet igen. SOM jag jobbar säger jag bara. Men det är kul, så jag klagar verkligen inte. Är glad att jag har jobb faktiskt, så jobbigt att söka jobb ov bara jobba timmar. Nu gör jag något vettigt för samhället och får betalt för det.

Tycker veckorna går så snabbt. Det är redan mars liksom. Och nu är det bara två månader kvar tills min operation. Är så sjukt nervös! Har vart på sjukhus två gånger, en gång när jag var 2 (vilket jag inte minns), och när Sarah skulle föda bebis. Har aldrig varit nersövd, har aldrig behövt sy och haft mig, har aldrig behövt smärtstillande. Så ni förstår min nervösitet?

Jag menar, det ä ju en extrem om möblering i facet ( inte skönhets operation om ni tror det). Men nästan, fast plastik kiurgi för att jag behöver det. Nervositet ftw.


...

Jag låter tystnaden få tala för sig själv..

RSS 2.0