Sömn är överskattat.

Sömn är ibland en aning överskattat. Det finns kaffe och energidryck som man kan lura sömnen och tröttheten med. Om inte det funkar kan man ju slänga in lite socker och sockerkicka, det funkar perfekt det med. Men det är omöjligt att vara vaken allt för länge, man blir lite dum i huvet då och svamlar en aning.. men sånt är livet liksom.
Det finns på tok för mycket saker man kan göra i stället för att sova. Ibland känner jag att jag inte vill sova för att jag hellre vill göra något annat. Men till slut måste man ju sova.. haha.

Filmer och snö.

Häromdagen så beställde jag massa filmer. 13 stycken filmer vart det, man behöver ju alltid mer filmer. Det är kul att ha filmer. Men två av filmerna är dokumentärer, man måste ju vara lite smart också och lära sig massa saker. Men det känns bra att ha så många nya filmer, för det händer ju ofta att det inte finns något att kolla på på tvn och då är det ju faktiskt bara att kolla på en film.

Har riktigt bra filmer också, vill typ se alla på en och samma gång, men det är helt omöjligt. Tror inte hjärnan heller skulle kunna ta in 13 filmer på en och samma gång. Jag hade nog säkert blivit en aning förvirrad i alla fall..

Va glad jag vart när jag kollade ut i morse när jag vaknade. Snö, snö, snö! Jag blir som sagt som ett barn när det är snö ute. Tycker att det är så mysigt med snö. Och jag får alltid lust att bara gå ut och kasta mig i snön, ha snöbolls krig och åka pulka. Hur kul som helst btw!

Längtar nästan redan hem..

Okej att det är iskallt ute, men det är illa när det är iskallt inne och det är det första man känner på morgonen. Inte kul alls att gå upp då. Och det hjälper ju inte att mamma hade lämnat köksfönstret en aning öppen heller.. haha.

Har haft en lagom mysig helg. Har verkligen bara tagit det lungt hela helgen. Typ legat i sängen och kollat på massa film och nästan inte orkat göra något. Men vad gör de? Man måste inte festa bara för att man är ledig. Fast jag har lyckats få  i mig några glas vin i helgen med, känns nästan egentligen lite som ett måste, kanske en tvångstanke?

Jag längtar verkligen inte till att gå till jobbet, bara för att det är kallt. Det blir en lång dag där på jobbet också, så hoppas den går snabbt. Vill redan hem därifrån och slippa gå i kylan. Känns som jag har mycket att göra dem här två dagarna, fast egentligen så har jag ju inte det. Nu gäller det bara att bli varm, tagga till och dra till jobbet!

Leka hemmafru.

Har för mycket energi idag känner jag. (är nog egentligen över trött och därför tror jag att jag har energi). La mig sent, vakna tidigt och har jobbat. Det är mörkt ute så jag borde vara trött, men är pigg. Så jag tänker vara duktig o städa lite och kanske till och med baka. Att jag bakar händer typ aldrig. Tycker inte riktigt så mycket om att baka, men ibland har jag mina ryck och bakar.

Tycker faktiskt att det är hundra gånger roligare att laga mat. Så min framtida man kan ju glömma nybakta bullar minst en gång i veckan, kanske en gång i halvåret om han har tur. Men god mat kommer han nog få. För det säger sig självt, det är självklart att en hungrig flicka som jag är ska laga mat.. haha. Vad annars liksom?

Tiden går för fort..

Helgen var ju över på en sekund känns det som. Och nu är det måndag igen. Lite tråkigt med måndag tycker jag, fast det är nog bara för att det regnar som jag tycker det. Annars tycker jag oftast om måndagar, det känns liksom som en ny början. Jobbar också bara tre dagar den här veckan och är långledig under helgen sen.. så jag kan ju inte klaga.

Känns lite som jag har all tid i världen idag eftersom jag börjar fyra. Kan vara långsam hur mycket jag vill, men som vanligt kommer jag sitta här och sen helt plötsligt närmar klockan sig två och jag måste stressa. Så blir det alltid. Jag är för långsam vissa dagar för mitt eget bästa. Men när jag måste vara snabb så är jag riktigt snabb..

Saturday ! :)

Går kvällen var väldigt mysig. Vart lite vin med mina fina vänner Matilda och Pia. Väldigt mysigt! Och nu sitter jag här super fixad (typ hej transa fixad) och ska snart dra till jobbet. Kommer kännas väldigt konstigt att vara så här fixad på jobbet, men jag sparar tid på det sättet. För direkt efter jobbet ska jag till syrran och dricka lite me lite folk. Det blir nog en bra kväll, fast få se hur pigg jag är.. är ju redan rätt så trött.. haha.

Kärlek vid sista ögonkastet.

Ibland, eller rätt så ofta för att vara ärlig så förälskar jag mig i låtar och det har jag sagt förut. Har hittat en ny som jag verkligen älskar. Tycker verkligen att den är helt sjukt bra, låten, texten, allt. Underbart!


helt fel.

Det här med att det förmodligen skulle bli en bra dag var ju bara helt fel...

Ledig dag = förmodligen en bra dag.

Man kan ju faktiskt undra varför jag är vaken så här tidigt på en ledig dag? Jag blev lite väckt, sen vart jag pigg och då är det faktiskt lika bra att bara gå upp. Hade nog förstört hela dagen om jag hade gått och lagt mig igen tror jag. Ska snart äta en ordentlig frukost och ta mina vitaminer och så. Måste börja bli lite ordentligare med både mat, vitaminer och vatten.

Idag får jag nog förhoppningsvis min nya mobil också. Har beställt hem en htc wildfire, så hoppas verkligen på att den kommer idag. Saken är den, att när det gäller touch mobiler så är jag verkligen handikappad. Jag har aldrig förstått mig på hur dem fungerar, kan inte ens stänga av knapplås eller gå in och skriva ett sms. Så vi får väl hoppas på det bästa att jag förstår hur den fungerar... haha.



:*

När man lyssnar på vissa låtar så tycker jag att man tänker på vissa personer eller saker som har hänt. Jag har väldigt många sånna låtar. Och blir alltid lika glad för alla låtarna. När jag hör låten som jag la upp så blir jag väldigt glad och tänker på någon speciell. Blir ju också självklart glad för att jag gillar låten också.. Men tänker direkt på en viss person.. :)


Snö och nya filmer.

Jag är nog en av dem enda få som blir riktigt glad över snön. Men det är nog kiddot i mig som älskar snö. För den vuxna i mig tycker ju att det är lite jobbigt. Det är kallt och blåser och allt är försenat. Men samtidigt så är det ju väldigt mysigt med snö. Det blir så mycket ljusare ute.

Har fått mina filmer också. Spontan beställde massa filmer mitt i natten, och vimsig som jag är har jag beställt två av samma filmer. Men det är inte hela världen det finns säkert alltid någon som vill ha dem. Har nu Gothika, 28 dagar senare, the hills have eyes, mirrors och the happening i min film samling. Så vad tror ni att jag kommer göra ikväll? Jo kolla på film... och äta ben & jerrys. Tisdags mys!

Tillbaka till verkligenheten.

Efter ha varit hemma en hel vecka, plus varit ledig i helgen så är det tillbaka till verkligheten och jobb. Tur att jag hade sov morgon idag, hade aldrig orkat annars. Har lyckats vända på dygnet så konstigt. Har varit uppe länge vaknat halv tidigt, och sen sovit på dagen. Och det gäller ju även natten som var. Kommer förmodligen bli väldigt trött någon gång sen under eftermiddagen.

Men hade en riktigt mysig helg. Utgång i fredags, och va med mina flickor som jag inte har träffat på ett tag. Lördags vart det middag hos syrran, och vi (åtminstonde jag) åt typ ihjäl mig för vi åt tacos. Man kan liksom inte riktigt sluta äta då. Och allmänt mys resten av helgen. Jag kan absolut inte klaga! ;)

Nu är det fredagsmys som Pia hade sagt..

Håret vart faktiskt jätte bra, är riktigt nöjd. Fast fick klippa en hel del eftersom håret gick enda ner till höftbenet. Nu är håret bara under tuttarna, det känns mer lagom. Fast det känns lite ovant, det va så länge sen jag hade hårförlägning sist. Ska lägga upp någon bild sen så fort jag har fixat en bild.

Idag är det ju fredag. Har som vanligt ingen aning alls om vad jag ska göra. Men det vore kul att hitta på något bara för att det är fredag. Brukar inte ni känna så? Att det känns lite som ett tvång att hitta på något bara för att det är fredag. Just nu har jag fredagsmys för mig själv vid datan. Musik, kaffe och en glass (frukost med andra ord). Rätt så lagom just nu faktiskt.. haha.

I got sunshine on a cloudy day.

Tror jag har råkat vända dygnet lite konstigt. Är uppe sent, men vaknar tidigt. Håller mig vaken ibland hela dagen och är vaken länge, och ibland tar jag en powernap. Det här är ju inte okej, måste vända tillbaka min dygnsrytm till något halv normalt i alla fall. Fast jag känner mig inte så trött. Jag tror om man är glad så känns inte trötthet på samma sätt faktiskt.

Idag ska jag fixa håret. Färga + förlänga. Kommer bli jätte snyggt. Tur att jag har en snäll frisör syster som gör detta på mig. Hon är faktiskt super duktig på att göra hårförlägningar. Folk tänker kanske, a men det är ju jätte lätt.. men guess what? Det är inte det. Det är mycket man måste tänka på, plus att det tar tid. Får se om jag kanske lägger upp en bild sen, jag är ju inte den grymmaste på att lägga upp bilder nu för tiden.. haha.

Fear and loathing in las vegas.

Av någon anledning så vart jag jätte sugen på att se Fear and loathing in las vegas igen. Det var länge sen jag såg den. Tycker faktiskt att den är jätte bra, även fast den är så himmla konstigt.

Så konstig dröm, någon som kan tyda? haha

Jag drömde sån himmla konstig dröm. Jag va med massa folk sen skulle vi helt plötsligt rädda en gravid tjej. Hon var typ 15 och hennes pappa var helt psyko. Så vi var ute på landet och det fanns massa lador där så vi SPRANG runt där med den stackars gravida tjejen och gömde oss överallt. Det tog jätte lång tid att bara springa runt och gömma oss överallt, men det gjorde vi. Och den där pappan vart bara läskigare och läskigare.

Tänk er typ psyko slaktare ala skräckfilm, så såg han ut. Med gummistövlar och förkläde och hela köret. Stor och tjock och gråhårig var han också, en riktig creepy kille med andra ord. Hur som helst så sprang vi där och gömde oss och till slut kom vi till en typ liten lekstuga där det satt en tant och sålde massa saker. Tanten tvingade i oss päronsoda och vitaminer (eftersom vi hade sprungit runt så mycket), och sen kom det en liten soctant och hjälpte flickan och vi fick beröm och sen vaknade jag.

När jag vakna så kände jag bara, men wtf? Vad var de här för dröm? Vad betydde den?

"känns som det bor en igelkott i min hals, och jag har moln i öronen".

Är sjuk igen, tredje gången på en månad. Något är ju fel. Eller så får jag helt enkelt sluta lyckas vara med sjuka människor. Enligt vådguiden så tyckte dem inte att jag skulle gå till läkaren för det låter som ett virus som många andra har ringt och frågat om. Så jag sitter här med dilemmat, ska jag ringa vårdcentralen eller inte? Jag känner mig ju inte döende, det känns bara som en igelkott bor i min hals och moln i öronen. Vilka likheter jag har eller hur? haha.


Jag tror helt enkelt att jag bara måste vila och ta det lungt, för det är inte direkt något jag har gjort när jag har blivit sjuk. Har vilat typ en dag sen är det full fart på mig igen och jag gör hundra olika saker, jobbar, shoppar, är med kompisar och festar. Det är nog inte direkt så bra det heller. Men jag blir så uttråkad och rastlös av att bara sitta hemma och tråka.. men jag antar att jag måste?


RSS 2.0