En gigantisk garderob, men inget att ha på sig. Hur går det här ihop?

Jag tycker alltid att det känns som om jag inte har något att ha på mig. Eller att jag alltid lyckas ha samma kläder, fast i omgångar. Det är inte så som att jag inte har några kläder, jag har en överfylld garderob + en hel byrå fylld med kläder, men konstigt nog inget att ha på mig. Försöker alltid tänka ut dagen före vad jag ska ha på mig, så jag slipper den där klädpaniken. Men oavsett om jag har tänkt klart, eller inte så blir det oftast den där stressen i alla fall. Jag har en tedens att inte hitta det jag vill ha på mig..

Får nog ta en sväng till affärerna någon dag när jag hinner den här veckan för att shoppa lite nytt. Skor och långa tröjor, det är vad jag vill ha. Vi struntar i jeans, dem ger enbart ångest inget annat. Jeans e för långa,för korta, för tajta, för stora, fula vid knäna.. jaa you name it. Det är oftast något fel på mina jeans, så jag lever med leggins och strumpbyxor istället. Funkar det med, eller vad tycker ni? ;)

Det här med spotifyreklamerna..

Är det bara jag som tycker att Spotify reklamerna är en aning flummiga? Jag tycker i alla fall att dem är det. Tycker det är lite random reklamer. Och jag börjar undra om spotify vill att jag ska börja träna? Att det är någon hint som dem har, för idag har jag hört Paolo Robertos reklam minst 15 gånger. Ni vet den där "nu ska fettet brinnaaaaaa". Den reklamen.


Och ibland känns det som att det är mer reklam än musik. För ibland är det ju reklam efter var enda jäkla låt, medans ibland kan det gå nästan en timma utan någon reklam alls. Ja jag vet, jag kan skaffa premium, men vafan. Gratis är bra, och det finns alltid en baktanke till att det är gratis, så antar att jag får sluta klaga och helt enkelt stå ut med "NU ska fettet brinnaaaa" reklamer.. haha.

Vilken färg har själen älskling?

Förstår inte vitsen med att jag insisterar med att gå upp så jäkla tidigt. Hade kunnat sovit tills nu, men jag gick upp halv nio. Vakna av mig själv bara sådär, och kände mig stressad och gick upp. Börjar helt seriöst tro att det är något fel med mig. När jag måste gå upp så vill jag inte, när jag inte måste upp så går jag upp i alla fall.

Sitter här och försöker låta bli att dricka kaffe,trots att jag verkligen vill.Men min mage kommer säga aj och det är helt ovärt att ha aj när man ska dra och jobba. Så istället dricker jag cola och socker kickar istället. Fungerar inte lika bra, men slipper att få ont i magen i alla fall.Får sluta med att dricka litervis med kaffe och stressa varje dag, inge bra. Det funkar ett tag, sen vill inte kroppen längre. Min kropp säger det klart och tydligt... jävla kropp! haha

Känner inte ni så ibland att ni blir arga på kroppen när den inte vill när den måste? Jag blir jätte arg, t.ex, om man känner sig yr eller aa vad som helst när man ska gå och jobba, sitter på bussen eller liknande. Blir skitirriterad då. Undrar varför kroppen vill jävlas sådär ibland? Det är ju bara taskigt.. =/

A day in bed with vamps.

Har legat och degat med feber och huvudvärk i sängen hela dagen. Och vad gör man då? Jo, man kollar på något som gör en åtminstonde lite gladare, True blood. Ja jag vet, har redan sett den första säsongen en gång men det är svårt att låta bli att kolla. Man blir nästan lite besatt. Har kollat i fem timmar, tills jag tröttna. Eller tröttna och tröttna, orkade inte kolla medans pappa satt och fråga tusen frågor om varför,var, hur?

Förutom att enbart har legat i sängen så har min dag varit lite innehållsrik, med tanke på att jag tappade ett helt glas i golvet när jag damsugade. Så fick (som vanligt), glas i foten. Måste verkligen se mig för när jag/eller någon annan tappar glas i golvet. Förstår inte hur jag alltid lyckas. Men irriterad vart jag, skulle ju bara städa lite snabbt men istället vart det mer som stor städning..






L.o.v.e is just antoher word that i never will learn how to promounce.

Till skillnad från dem flesta så är jag en sån människa som verkligen inte få måndags ångest. Jag gillar måndagar, ny vecka som förmodligen kommer gå snabbt och sen är det helg. Man kan inte klaga allt för mycket på dagarna, eller över att helgen är slut, för helgen kommer ju snart igen.

Blir bara att jobba kvällar den här veckan, mig gör det absolut ingenting. Jag gillar sovmorgonar, är inte direkt någon morgon människa, och jag kan till och med vara lite halv otrevlig på morgonen. Speciellt innan jag har duschat och om något går fel. Blir jätte irriterad då, och skyller allt på stackars mamma. Känner mig knäpp ibland som tänker att det är hennes fel om jag tappar något.. jag vet att det är helt ologiskt, men man är inte riktigt sig själv på morgonen!



Morgonens "hej jag lyssnar sönder låt". I like! ;)

Hundra glas vin..

Hej och hå va jag är lagom små sliten från igår. Känns som vi fick i oss hundra glas vin.. minst. Plus att Anna insisterade på att lura i mig lite lakritsshot, som hon själv gick runt och drack på. Hade kvar den där smaken i morse när jag vaknade till och me, usch usch.

Men middagen var god, vinet var gott och jag hade underbart kul med mina flickor. Super mysigt hade vi! Mot små timmarna så slutade det med att vi stod och dansa i vardagsrummet till massa bra musik på högsta nivå. Kan tänka mig att grannarna inte va så glada, men det var vi! ;)


"vi skulle bara smaka".

Jaa folket. Jag och Anna skulle ju som sagt bara dricka ett glas vin eller två. Men så vart det inte, vi smakade lite på Passoan istället, och det slutade med att flaskan tog slut. Bara sådär, går riktigt fort att dricka upp en Passoa ska ni veta. Tur att vi har vin och annat att dricka idag, tror inte vi direkt kommer vara törstiga.

Men vi hade det faktiskt jätte kul igår. Jag, Anna och Passoan hade det trevligt med flummig/hög musik. Vi satt i hennes kök och skrattade som bara den åt deverse grejer, och läste tidningen faktiskt. Min nya favorit tidning är lätt "Nya Åland". Finns massa kul skrivet i den, roligaste är sidan där folk har smsat in massa saker. Börjar nästan tro att dem är konstant fulla på Åland.. haha.

Waiting for the fun part to start.

I väntan på att Anna ska komma hit på middag så ligger jag i sängen och lyssnar på grym hiphop. Ska käka kyckling wok, riktigt gott. Sen ska vi shoppa loss på ICA inför morgon dagens tjejkväll, och därefter en sväng till Anna för ett glas vin eller två.. eller sju... Man vet ju aldrig med oss, lika bra att säga som det är! haha

Men det blir mys, lagom fredag efter en hård arbetsvecka. Imorgon blir det efterlängtad shopping, och som sagt tjejkväll på kvällen. Massa vin, god mat, trevligt sällskap och bra musik, underbart! Ha en bra kväll folket! :*


Great!

Imorgon kommer det för första gången på ett riktigt bra tag löna sig med lön. Och jag tänker faktiskt för första gången på länge göra något kul den här helgen. Ska umgås med flickorna hela helgen känns det som, underbart! Längtar verkligen till imorgon. Fredagar på jobbet känns mycket bättre än alla andra dagar, alla som är lediga helgen går runt och är riktigt glada.. haha-

Fick precis reda på att det är våffeldagen idag. Inte undra på att mamma stog och gjorde våfflor. Jag tyckte först att hon va konstig (med tanke på att vi aldrig äter våfflor),men nu vet jag.. det fanns en anledning! Haha .

"it's the crazy things in life that makes me happy"

Jag är på sjukt bra humör idag. Riktigt sådär överdrivet glad. Det har varit sol, våren närmar äntligen sig, har lyssnat på grymt bra musik hela dagen och planerat massa kul. Man kan inte låta bli att vara något annat än lycklig. Jag älskar faktiskt mitt liv, jag har det bra. Jag har min familj, mina underbara vänner, och ett bra jobb. Vad behöver jag mer? Ingenting. Allt är precis som det ska vara, jag skulle verkligen inte vilja ändra på något.. så nöjd är jag.

Kan komma på mig själv att tänka på massa roliga grejer som vi har gjort. Blir så glad av alla minnen jag har med mina vänner, både dem bra och dem dåliga är minnen som kommer vara med mig hela mitt liv. Vi har gjort så mycket kul tillsammans, och galna grejer tillsammans. Men det är sånt som gör mig glad att tänka tillbaka på. Det är helt underbart, egentligen. Vi alla har varit vänner hur länge som helst, och visst har saker förändrats med tiden, men vänner är vi fortfarande, det är kärlek! Sann kärlek, på riktigt.


 



Baby, baby.

Ja, jag vet att jag är en aning töntig nu. Men har fastnat för den här låten. Gillar den helt mycket. Men lyckas alltid få den i hjärnan. Har gått runt och sjungit på den hela helgen.. haha.






Min femte helg..

Nu är det min femte helg i streck som jag jobbar på. Jag förstår inte ens själv hur jag orkat. Känner mig knäpp snart, förstår inte ens hur jag har orkat jobba så många helger. Men är man envis så är man. Plus att det finns ju faktiskt kaffe. Undra helt seriöst, hur mycket kaffe jag har druckit under dem här senaste veckorna?

Noah är förövrigt här. Han är kul han, tar fram alla skor och har på sig dem i tre minuter sen går han och hämtar ett nytt par. Och blir lika glad för varje par skor han tar fram, alla skor är lika fina. Och dem med klack säger han "ååh klackklack, fin" till.. haha. Han är tokig den där! =)

Nu blir det snabb dusch, snabbfrukost, snabbfix innan jag ska snabbgå till jobbet. Puss!

Förstår ni nu..?



Förstår ni nu vad jag mena med att han gärna får bita lite i mig..?

I've got my vamp crush.

Ju mer jag kollar på True blood, desto mer kärar jag ner mig i serien. Älskar verkligen serien. Vill bara se mer och mer. Kan knappt vänta tills nästa avsnitt, vill se nu! Och ju mer jag kollar desto större blir min lilla crush på Skarsgård. Gillar inte honom speciellt mycket i andra sammanhang men i Trueblood.. ååh i love! Hade inte haft något emot om han bet lite på mig.. haha.


Saw filmerna är som en never ending story.

Jag älskar skräckfilm, trots att jag är så sjukt lättskrämd. Antar att jag gillar att bli lite skrämd eller något. Men så fort jag kollar på en skräckfilm, så ångrar jag mig direkt när jag har satt på filmen. Tycker alltid att det är läskigt direkt, och blir rädd för minsta lilla grej..

Igår såg jag och Anna på (7e?), Saw filmen. Den var bra, den va lagom spännande, och lagom äcklig. Men med onväntat slut. Och det känns nästan som att det nog kommer komma en till film. Varför inte 10 till medans dem ändå är i farten? Men den va bra, lagom mycket äckligt i den, behövde inte blunda allt för många gånger.
Men något som är läskigast i hela filmen är den där jäkla dockan! Den är jätte läskig, speciellt skrattet. Tänk er att vakna mitt i natten av att den där dockan är i ditt rum och skrattar... usch och fy. Nu skrämmer jag nästan upp mig själv! haha


Gagalicious!

Måste bara säga att jag älskar Lady Gaga. Älskar hennes låtar och hennes udda stil. Man kan ju inte göra något annat än att tycka om henne..!





Undrar om jag har blivit morgon människa?

Förut hatade jag verkligen tidiga morgonar, och kunde sova hur länge som helst. Men nu har jag oftare och oftare börjat gå upp tidigare, även fast jag är ledig och kan sova ut. Tycker liksom att det är lite mysigt att sitta och dricka kaffe i lugn och ro, och se folk utanför fönstret skynda till sina jobb. '

Idag vart jag iför sig väckt, så det var inte frivilligt att vakna. Men jag var pigg, och kände mig nästan lite rastlös, så sen halv åtta har jag roat mig med ingenting alls. Läst bloggar, ätit lite godis, druckit kaffe och lyssnat på musik, ni vet det vanliga.

Ska i väg till jobbet om ett par timmar, ska på personal möte, där efter blir det fika med Elina. Var riktigt länge sen vi träffades. Men det blir ju så, vi är vuxna nu och har jobb. Och våra jobbtider går om varandra.. haha. Så man får ses när man lyckas vara ledig på samma dag.

I wanna be where the rainbow ends.

Min dator är ju sönder (hamna på golvet, vet inte hur) , så det är en riktigt stor spricka i hela skärmen. Så nu sitter jag vid syrrans gammla data och hittar massa random bilder. De mesta är på henne son dock. Kan man ha för mycket bilder på sitt barn?Verkar inte som det.. haha.

Så hitta jag bild på en talva som pappa har gjort,som egentligen är syrrans, men hon vägrar ju hämta den.. så jag paxar den nu. Så du vet det Sarah, den är min nu! Haha. Älskar den här tavlan. Inte enbart för att det är pappa som har gjort den, utan för att jag tycker den är riktigt fin.


Mys och gossip girl.

Känns som den här helgen aldrig skulle ta slut. Inte heller den här dagen, jag jobbade och tiden gick långsamt. Kändes som jag aldrig fick gå hem. När jag väl kom hem, så la jag mig i sängen nästan direkt, var helt sjukt trött. Och har en dålig vana, att svara på sms samtidigt som jag sover, så det kan bli rätt så vimsigt måste jag säga..
Skriver lite lagom osammanhängande, och börjar drömma om det skrivs i smsen.. det blir rätt så kul ibland.. haha

Nu ligger jag i sängen, med lite godis och kollar på gossipgirl, riktigt lagom söndagskväll!


Musik och kaffe i sängen medans solen skiner.

Idag är en sån dag när man ser vädret och bara önskar att man var ledig. Men det är tyvärr inte så, så jag får hoppas att det är lungt på jobbet så man kan ta sig ut en sväng i solen. Åtminstonde i fem minuter vore värt guld. Tror man klagar för mycket på vädret, för rätt som det är så kommer det att vara sommar. Och sommaren kommer vara över lika fort som den kom..

Nu ska jag laga klart min mat,fixa frulle och hoppa in i duschen. Blir inget latande för min del idag inte. Vakna, stressa, jobba, sova. Så kommer min dag att se ut. Men vad gör man inte för jobbet liksom. Haha ^^


ibland är kyckling jätte äckligt.

Jag hatar när kyckling är lite segt, ni vet som den kan bli ibland? Ofast när den är upptinad. Och jag har helt plötsligt fått för mig att det är jätte äckligt, klarar verkligen inte av att äta sån "seg" kyckling, det går bara inte ner. Jag vill att min kyckling ska vara nästan bränd, och torr, och ha massa krydda för då kan jag äta den.

Jag var aldrig så förut, har bara blivit så helt plötsligt. Men jag är likadan när det gäller ägg. Oftast kan jag inte äta det, kan bara göra det ibland när jag får för mig att det är gott, annars går det inte alls. Tycker det är tråkigt, jag som önskade att jag tyckte om allt som gick och äta, matglad flicka som jag är.. :( haha

"När folk inte har något liv, så snackar dem bara om andras.."

Ibland blir jag så trött på folk. Att folk orkar hålla på ens är ju helt otroligt. Att man orkar slösa energi på folk som inte bryr sig är ju mer otroligt. Fast det kanske bara är jag som tycker så. För om jag inte bryr mig om någon, så bryr jag mig inte alls. Jag bryr mig så lite då att jag inte ens nämner personen/personer vid namn om jag inte bryr mig.. hah.

Men man märker hur mycket folk gillar skvaller. Och helst om det är något dramatsikt, då ska alla veta det helt plötsligt. Jag skvallrar själv ibland, det är inte mer än naturligt. Men det finns vissa som blir glada över andras olycka och ska säga det till allt och alla, det är en annan femma. Tror att folk helt enkelt har för tråkiga liv, och har inget att berätta själv så dem måste konsentrera sig på andras folks liv.

Men värst är ju när folk hittar på något, bara för att ha något att säga. Eller när folk gör en höna av en fjäder. Tror inte riktigt folk fattar att en del saker som man säger om folk, kan faktiskt komma med konsekvenser. Antar att man är nog för upptagen med att snacka skit för att inse det...

My love is a revolver.

I väntan på att släpa i väg mig till jobbet så sitter jag och lyssnar på massa bra musik. Reta mig inte nu, men har verkligen fastnat för Madonnas låt "revolver". Gillar den riktigt mycket. Finns så mycket musik som jag gillar, med tanke på att jag lyssnar på nästan all sorts musik. Har flera favorit låtar, och alla dem är olika.

Men några som jag alltid har älskat, och säkert lyssnat sönder på vid det här laget är The sounds, love them! Enda sen "hit me" låten kom så har jag älskat dem. Finns inte en enda låt med dem som jag tycker är dålig. Kommer nog alltid lyssna på dem. Sen när jag är 40 och har mitt lilla fotbolls lag så kommer jag nog att tvinga på mina stackars barn att lyssna på dem också.. haha!


Dåliga nyheter är aldrig kul.. :(

Fick tråkiga nyheter idag. Och det är aldrig kul. Först vart jag mest chockad, och nu är jag bara lite ledsen. Men det är livets gång, folk blir ju sjuka det är inget att göra någonting åt. Finns ju tyvärr hemska sjukdomar i världen, som även drabbar folk som det inte ska drabba... Hela grejen är bara tråkig.. =(

HELT CRAZY.

Barn är helt crazy ibland. Noah var här, så gjorde jag bubblor med tuggummit. Så skulle han äta upp tuggummit då, men han missade tuggummit och börja tugga i mitt ansikte istället. Sen så skulle vi ta massa bilder också, det vart en del flummiga resultat. Han skulle tugga på kameran också. Ibland undrar jag om han är en hundvalp eller en bebis.. haha.




Vill i väg ett tag.

Sitter här i min lilla trött-värld och är lite halv flummig och väntar på min vitlöksdränka jätte goda kyckling ska bli klar. Fattar inte varför det ska ta så himmla lång tid innan kyckling ska tina, har låtit den tina i 3 timmar och inte förens nu var den nästan helt tinad. Till och med is tinar ju fortare! haha

Sen blir det mat, och bra tv. Fundilerar till och med på att ta mig ett litet glas vin. Så gott med vin, skulle hur lätt som helst kunna dricka lite vin varje dag bara för att det är gott.. haha. Men tror inte att det är så bra kanske, eftersom det här med vin oftast brukar sluta med mersmak. Men man ska unna sig lite efter flera dagars hårt arbetande. Tycker jag är värd ett glas vin eller två.. :)

 
Fulbilden.. haha.


Livet blir inte serverad på ett silverfat.

Har tänkt på en sak, hur blir vissa människor bittra och ensamma? För dem kan ju inte ha varit det hela livet, man föds ju inte bitter eller ensam. Men jag undrar vad det är som händer på vägen? Hur kan barn växa upp och bli så bittra och aldrig nöjda med något? Jag tror att om man är ensam, helt ensam så beror det mycket på en själv. Om man inte ta vara på det bra man har, bra vänner, bra familj osv, då blir man till slut helt ensam, för det kommer inte finnas någon som orkar med någon som aldrig är nöjd.

Jag tycker man ska ta vara på allt som livet ger en. Oavsett om det är bra eller dåliga, lätta eller svåra grejer. Ett perfekt liv är inte serverat på ett silverfat. Det är faktiskt ens egna uppgift att göra livet som man själv vill att det ska vara. För ingen annan kommer se till att ditt liv blir bra, bara du själv och dina val som gör ditt liv som du vill att det ska vara..


Sunny sunday.

Idag är jag riktigt utvilad och glad. Och att solen skiner gör allt ännu bättre. Men det känns så konstigt att det är sol ute, man är inte riktigt van. Får nästan ont i ögonen av att vara ute i det här starka ljuset. Men jag ska inte klaga, för det är underbart! Nu känns det verkligen att våren börjar närma sig.. LÄNGTAR!

Igår var vi hos en kompis och drack lite, men jag åkte hem rätt så tidigt. Dels för att jag var tok trött, och dels för att jag mådde inte helt hundra. Men tror det beror på min konstanta vätskebrist. Jag är riktigt dålig på att dricka, glömmer bort att göra det helt och hållet. Glömmer bara bort det, även fast jag vet att jag är törstig. Men det var riktigt mysigt, trots att jag åkte hem tidigt. Däckade nästan direkt när jag kom hem kändes det som, halv kollade på en film och försökte hålla mig vaken.. haha.

Idag blir det jobb, ovanligt va? Men har sov morgon, så börjar inte förens 3. Brukar vanligtvist inte gilla det, men idag går det bra eftersom Noah är här. Då kan jag passa på att mysa lite med honom för att fördriva tiden. För det är ju ändå inte så jätte ofta jag träffar honom, då får jag passa på att spendera så mycket tid som möjligt när han är här..


Fredagsmys ikväll!

Ikväll blir det en lugn film kväll med Anna. Ska kolla på bröllopsfotografen och äta massa gott. Orkar nog inte riktigt göra något annat än det idag heller. Känns lite olönt att hitta på något när man ska upp hur tidigt som helst i morron bitti. Men i morgon blir det nog lite röj i alla fall, hoppas jag på. Har i alla fall införskaffat mig lite gott vin, ifall ifall det händer något.. haha.


haringenaningomvadjagtyckeridag.


I'm gonna catch me some ZzzZ.

Efter 7 dagars hårt arbete så är jag riktigt jävla trött. Skulle hur lätt som helst kunna gå och lägga mig för kvällen redan nu. Men det känns som om det är en aning för tidigt att lägga sig tjugo över fem. Så ska nog lägga mig i sängen och vila lite och kolla på tv. För om jag somnar nu så kommer jag säkert sova och vakna i natt och tro att det är morgon då.. haha.


Nästan lite vår känsla.

Va glad jag blir av solen, det är ju nästan lite vår känsla ute om man räknar bort allt snö. Hoppas det slutar snöa snart, och att allt smälter bort. Längtar riktigt mycket till våren. Skönt att gå ute då, behöver inte ha 50 plagg på sig för att inte frysa ihjäl, det är ljusare ute, och man är gladare!

Inte för att jag går runt och är deppig hela vintern, haha. Men man blir mycket tröttare av sånt här trist väder har jag märkt. Tänk om det kunde vara sol varje dag? Det hade ju varit för underbart. Usch vad jag längtar till sol och värme nu! Får dagdrömma lite medans jag sitter på bussen eller något.. haha.


Sweet dreams or a beautiful nightmare?

Hej och hå! Har varit helt off i ett par dagar, men har jobbat som en dåre! Har inte haft tid att blogga, knappt ens sitta vid datan eller träffa vänner. Har jobbat, kommit hem, ätit, och sovit. Så har mina dagar sett ut.. haha.
Men snart blir det lite ledigt iaf. Tre dagar kvar, sen blir det hela EN dags ledighet innan jag ska jobba helg.. haha

Jobbaholic? Jag? Lite kanske? Man skulle kunna tro det faktiskt. Nu har jag blivit så van med att vara på jobbet och stressa runt och fått mina vanliga dags rutiner med jobbet inräknat, så jag tror inte att jag vet vad jag skulle kunna göra på en ledig dag.

Nu blir det i alla fall en bra frukost, är jätte hungrig med tanke på att jag slarvade lite med middag igår. Puss!


RSS 2.0