Jag ser rädd ut.

Tycker att det är kul att jag ser lite små rädd ut när jag dricker. Det här var några veckor sen. En rolig kväll när syster yster var lagom rund under fötterna. Så tar hon en helt oförberedd bild på mig medans jag dricker och jag ser rätt så rädd ut. Plus att det ser ut som om jag är 12. Skål för detta!

Shopping idag..

Hallå sötnosar! Skulle åka och shoppa skor och jeans idag. Plus lite annat små tjaffs. Men som det  brukar bli så blev det inte varken skor eller jeans.. utan en kjol och knä strumpor. Men så kan det gå ibland. Men jag är nöjd ändå :) Får ta bild sen och lägga upp på den fin fina kjolen.

Hur gick det här till?

Satt och kollade på min älskade film och kände mig lite små hungrig. Så jag tänkte göra två mackor. Men det var inte problemfritt, jag vet inte hur, men jag skärde mig riktigt mycket på min stackars tumme med osthyveln och det blödde bara som den. Det roliga är att jag är undersköterska och tyckte att allt det här blodet var jätte läskigt, och ville inte kolla. Men det är bara när det gäller mig själv, på jobbet kan jag kolla, peta och lägga om och så.. visst känner mig lite äcklad men inte lika farligt som nu. Ville bara blunda! hah, fattar inte riktigt hur det här går i ihop. Kan någon förklara?

Nu är den hel!

Fick Sex and the city filmen idag. Nu har jag alla avsnitt plus filmen. Nu kan jag sova lycklig ikväll.. =)

hah,sjuk dröm!

Kan börja med och berätta att dagen har varit bra och det gick snabbt på jobbet. Var faktiskt  väldigt lungt. När jag kom hem så stod maten och väntade på mig, men jag var inte ens hungrig. hade ju precis ätit lunch faktiskt. Sen blev det till och ta en liten power nap.. då drömde jag konstigt.

Drömmen : Jag var i stan någonstans,och det var sommar och jag strövade bara runt.Skulle till en bio och hämta min väska (som jag för länge sen drömde om i samma biograf att jag låste in där ) . Men det var lättare sagt än gjort eftersom det hade gått ett tag sen jag hade låst in den där. Alla skåp var uppbrytna och jag var skit irriterad. För dem hade tömt skåpet dagen innan. Så ser jag en kvinna som jobbar där, lite halv dryg men går fram till henne precis lika dryg och frågar " vart har min väska tagit vägen? Ni måste ju ha lagt dem någonstans", och kvinnan står och stirrar på mig som om jag vore dum i huvet. Och så säger hon "Skyll dig själv att du inte kom igår, tänker absolut inte berätta, hahaha. för den är borta". Jag blev jätte förvirrad och började skälla ut kvinnan som går i väg. sen så händer massa saker som jag inte minns, och helt plötsligt är vi sams, och det är små mynt överallt som någon har slängt som jag börjar plocka på mig eftersom dem "ändå var så otrevliga på det här stället". Och sen grips en tant!

Var verkligen förvirrad efter den här drömmen. Fattade noll när jag vaknade. Tur att det fanns Brago kex som jag kunde lugna ner mig med när jag vaknade. Undra vad en drömtydare skulle säga om den här drömmen? Något betydande har den säkert. Puss


Underbara tisdag!

Tisdagen har faktiskt varit bra. Dagen på jobbet gick jätte snabbt och det var faktiskt jätte lungt där. Sen så har min kläder från gina tricot kommit också så jag stress hämtade dem efter jobbet. Helt glad! Och så är min Sex and the city- the movie på väg. Jaa man kan ju faktiskt inte klaga. Nu är det bara två morgon pass kvar sen slutar jag. Tråkigt, men samtidigt skönt. Skönt att välja hur och när man vill jobba. Ska säga att jag vill  jobba natt också, det är ju nästan två dagars betalt på en natt. Det är ju perfekt. Får hoppas att morgon dagen också blir bra! Go natt. Puss

Ingenting viktigt.. överhuvudtaget.

Ännu en ny vecka har börjat, och tiden rinner ju bara iväg. Snart är det redan november. Det här är början på min sista vecka som anställd. Tur att jag redan har börjat söka massa jobb, och jag får ju vara timanställd. Funderar på att säga att jag vill jobba natt. det hade varit skönt. Dubbelt betalt, och ingen direkt stress. Plus att jag är ju en liten natt uggla.

Idag kommer lilla mormor på besök, tråkigt bara att jag jobbar tre av fyra dagar som hon är här. Får åtminstonde träffa henne lite idag. Just nu har jag ingenting viktigt för mig, ingenting viktigt att säga. Sitter här och väntar på att hon ska komma och ser på Gossip girl. Först trodde jag att det var värsta tråk programet, men det är ju lite spännande trots allt!

Puss


Tjena snygging!

Ville bara få allas uppmärksamhet. Har absolut ingenting kul,viktigt eller intressant att berätta. har jobbar den här helgen och är rätt så trött nu. Men det hindrar inte mig från att vara uppe och gama. Har både chips och choklad minsann, det ni.. fetma på g! Jag jobbar på det åtminstonde, haha. I morgon är jag ledig och då kommer lilla mormor på besök. Ska nog bli kul, trots att hon är så liten och bara dyker upp så där plötsligt bakom något hörn. Men hon är söt hon. Go natt =)

Abstinens!

Har shopping abstinens, riktigt brutalt mycket! Och har världens sug att göra något, men som vanligt händer inget och ingen har råd. Lite tråkigt.. =/  Vet inte riktigt hur den här kvällen kommer bli, får åtminstonde hoppas på att det finns något bra på tv. För det är inte kul att hitta på saker själv, haha. Är inte en sådan människa, behöver göra saker med folk! Känner att det enda jag gör är att jobbar eller sover. Ska resten av livet vara så här? Så är det lika bra att jag tar mitt pick och pack och flyttar till thailand nu, innan det är försent! Hah.

Idag har jag..

..Gjort absolut ingenting, precis så som det brukar vara på mina lediga dagar. Suck. Nästa lediga dag, då jävlar! Då tänker jag gå upp klockan 6.00 och ha ett fullspäckat schema!

Irriterande morgon!

Var ledig både igår och idag och har absolut inte gjort någonting alls..som vanligt när jag är ledig. Men jag har i alla fall sovit massor, men är fortfarande hur trött som helst. Men jag tror att det beror på att jag blir väckt hela tiden när jag sover. Idag har jag blivit väckt ett x antal gånger. Kan göra en lista.

Mamma när hon gick ut med hunden.
Mamma när hon brutal hostade.
Noah när han skrek och hade sig. Eller så grät han?
Av mammas sms.
Av att hon ringde för att jag var dum nog och svarade på smset.
Av att grannen hade på as hög musik 9.20 i morse, som slutade sen när jag väl gick upp.


Sen när jag väl gick upp på riktigt, 12.40, så fanns det inget kaffe kvar! Och absolut ingenting att äta. Ibland är det nog väldigt synd om mig. Får ju hoppas på att resten av dagen blir bättre, annars kan jag ju lika gärna gå och lägga mig igen, för tro det eller ej.. är fortfarande väldigt trött. Undrar om jag har någon trötthets sjukdom eller något? Får googla det senare.  Puss

I'd pull a sunshine story in the pouring rain...

..Ibland känns det lite som det. Visst så har jag det faktiskt jätte bra, men ibland känns det som om jag önskar att allt är så perfekt så att jag "ritar en bild" av att allt är perfekt. Egentligen har jag absolut ingenting att klaga på, jag menar folk har ju värre beskymmer än vad jag har.. och här sitter jag och klagar på ledighets noja och what not. Men man får faktiskt göra det, trots vad folk påpekar. För ens egna beskymmer/problem är ens egna problem. Man kan inte jämnföra problem med andra, för vi alla har våra bördor att bära. Visst finns det dem som aldrig får några problem eller så.. men samtidigt så finns det dem som är riktigt olyckligt drabbade och enbart får problem med sig. Livet är allt bra konstigt måste jag säga.

Trots att jag har det väldigt bra, så finns det så mycket som jag skulle vilja förändra. Vill så mycket med mitt liv, men har ingen aning om hur det ska gå till eller vart jag ska börja. Känner att livet tickar i väg och jag har inte gjort något med mitt liv. Visst, har en bra utbildning och gör väldigt mycket bra på jobbet. Och jag har världens bästa vänner som betyder allt för mig. Men..jag vet inte. Har bara en känsla som jag inte kan bli av med. Känner mig fast, men jag vill vara fri. Och någonstans måste jag börja, frågan är bara vart?

Keeps getting better.

Trots att jag är sjukt sliten och har snart inget vanligt jobb utan blir timanställd så är jag sjukt glad. Guess why? Kommer kanske får en lägenhet. Är på placering 7, så jag hoppas att dem andra jävlarna inte vill ha lägenheten så blir den min. Då hade jag blivit mer än glad! Visst, skönt att bo hemma.. men jag känner att det är dags för mig att flyga ur boet. Mamma var helt anti och tror att jag inte kommer att få någon lägenhet, medans pappa var jätte glad. Så kul det här med föräldrar.

Men just nu är jag rastlös, behöver göra något! Vill göra något, är trött på allt tråkigt. Hoppas något kul händer, eller att det åtminstonde är något bra på tv. Please?


Good night!

Usch så sliten jag är! Vet knappt vad jag håller på med. Och i morgon blir det en likadan dag.. Hoppas att den blir lite mer smidigare än den här. Nää, i säng med mig nu! God natt sötnosar! =)


Go morgon världen!

Ja.. då är det ännu en ny vecka med jobb som har börjat. Fick sovmorgon idag, men det betyder inte att jag kommer undan lätt, för jag jobbar hel dag både idag och i morgon. Fast jag ska inte klaga så mycket eftersom nästa vecka slutar jag att jobba pga kommunens besparingar. Lite tråkigt, men jag kan fortfarande vara timanställd så det är ju bra. Men det ska bli lite skönt också att kunna vara lite ledig och bestämma själv när man kan och orkar jobba. Självklart kommer jag ju att försöka hitta något fast eftersom jag vill ju flyga ur boet! Men som det känns nu kommer det att ta ett bra tag. Men ska inte vara ledsen för det, det kunde ha varit värre!

Som sagt, idag består hela min dag om att jobba. Börjar 12, fast ska dit en halv timme tidigare eftersom det går en buss då. Är en latis när det gäller att gå i sånt här tråkigt väder.. usch inget som jag gillar! Plus att då hinner jag ju dricka kaffe eftersom det inte fanns något här hemma. Ha en bra dag!  Puss =)

Men då!

I morgon är början på min näst sista vecka på jobbet. Kommer inte längre få jobba på min rad eftersom det är besparingar inom kommunen. Jätte tråkigt! Gillade verkligen avdelningen och allt och så är det skönt att ha ett schema. Nu kommer jag att få gå på timmar istället. Det är ju också helt okey, för då kommer jag inte att jobba lika mycket. Men det betyder också att jag är tillbaka till ruta 1 när det gäller mina chanser att få lägenhet. Attans! =(

Undra varför..

.. jag alltid fortsätter att äta trots att jag är mätt? Kan äta direkt efter jag har ätit. Vad beror det då? Är det någon sorts störning? Eller är jag bara allmänt hungrig av mig? hah


Informativa klubben!

Har kommit på att jag och mina vänner är väldigt informativa när det gäller varandra. Berättar nästan precis allt som händer och var man gör. Behöver inte vara något viktigt, utan vi känner bara att vi måste dela med oss av det till varandra. Anledningen till att jag skriver det här nu var för jag fick precis ett sms från Mariam där hon skrev " Jag kände precis på silikonpattar! " Som ni märker, det är vi som är informativa gruppen. Ingenting får missas!

Look a likes.

Jag liknar tydligen Georg i Tokio Hotel. Och Mariam Nicole i Pussycat dolls. Jaa livet måste ju vara rättvist, eller hur?

Fick ont i håret av kalaset.

Igår var det kalas. Riktigt kul faktiskt! Behövde ha lite kul efter en hård arbets vecka. Drack dock kanske lite för mycket, har lite "ont i håret" som man så fint brukar säga. Men det går nog över snart. Det bästa med gårdagen var nog kebaben så där på natt qvisten. Fast mätt vart jag inte, ville bara ha mer och mer haha! Får väl käka kebab sen till middag. Näe nu ska jag koka lite pasta och käka, är riktigt hungrig just nu!

Ikväll blir det nog kalas igen, tequila kalas för mig och Anna. Inga utvägar nu, vi har ju faktiskt lovat! haha

It's friday, biatches!

Jag var trevliga tjejen med min rubrik, men det var inget elakt menat utan det var med kärlek. Dagen har glidit på bra och varit helt okey. Allt gick bra på jobbet, plus att det var fredags fika och allt. Det skadar ju inte en konstant hungrig emelie liksom. Slutade tidigt också vilket är jätte skönt på en fredag när man är helg ledig. Nu sitter jag här, ska snart duscha och väntas på pizza. Lite lyxigt så där idag när det var fredag och allt och mamma inte orkar laga mat för hon ska på jobb kalas. It's a win win situation. Ja jag vet, jag kan laga mat.. men varför göra det när mamma erbjöd så snällt om att köpa mat?

Ikväll blir det lite kalas, får se hur det blir. Men jag ska i alla fall se till att ha kul, det behöver jag efter en hård jobb vecka. Får se hur det blir och vad som händer. Ha en trevlig kväll sötnosar! Pusspuss.


PS. Mariam, jag uppskattar att jag är omtalad i din blogg, men du behöver inte skriva allt pinsamt/korkat/flummigt jag säger. Vissa saker ska vi hålla för oss själva bb :$ Puss.


Fredag i sikte!

Har jobbat hela dagen och är väldigt trött nu. Men i morgon är det fredag. Går ett kort pass och så är det fredags fika också, så det blir nog bra! Är ledig i helgen men får se hur kul den här blir. Har dåliga vibbar.. men man vet aldrig. Får väl se hur det blir, helst vill jag bara åka bort härifrån, men det går ju inte. Det här är en bitter torsdag med andra ord. Tycker inte om någon eller något ikväll känner jag. Får väl hoppas att det blir bättre i morron, höhö.


Sms konversation.

Jag och Anna har verkligen intressanta samtal ibland. Igår på kvällen så smsade vi med varandra. Tänkte att ni skulle få ta del av våran väldigt intressanta konversation.

Anna : "Jag såg en bild på Heidi från The Hills på msns hemsida. Hon har ju alltid varit pinnsmal men nu har hon ju fått värsta putmagen. Så undra om hon är gravid? Spännande och se i den nya säsången."

Jag : " Hoppas! Jag tror att hon har opererat näsan.."

Vi har mycket att prata om, eller hur?

Please, let it be friday!

Den här dagen har kännt så fruktansvärt snabb. Började 7:00 och sen helt plötsligt så var klockan tre och jag var på väg hem. Det är nog som dem säger, tiden går nog snabbt när man har kul. För jag har faktiskt kul på jobbet, oavsett hur trött jag än är. Men jag känner att jag behöver helg! Slutar tidigt på fredag och är ledig fram tills måndag. Ska se till att göra något vettigt utav min helg den här gången. Sist festade/sov jag bort min helg haha.

Var hos tandläkaren igår btw. Nu börjar allt det här med operationen bli lite mer verkligt, skrämmande! Ska tydligen operera mig 5 maj. Det är ju nästan lite halv snart eftersom tiden går så snabbt, och jag är redan rädd. Och idag fick jag hem ett brev från Karolinska, ska dit och..aa du..vet inte vad jag ska göra där. Antar att jag ska träffa läkarna eller något. Ska i alla fall dit 4 december och röja. Läskigt värre.

Shululu pretty people!

Det kändes verkligen jobbigt att gå upp tidigt på min lediga dag, höll nästan på att somna i tandläkar stolen. Tur att det gjorde lite ont så att jag höll mig vaken. Och jag lyckades säga att jag inte skulle ha någon morgon tid, det kom jag i alla fall ihåg att göra. Efter tandis så åkte jag hem och åt frulle och såg på "Sponge Bob squarepants". Den var riktigt rolig faktiskt. Som tur va så fanns den på engelska. Det är så dåligt när dem översätter det till svenska för då förstår man inte skämten på rätt sätt. Kul att Sponge Bob gick till en glass bar och blev full på glassen. haha

Nu lagas det mat och det är på tiden. Eftersom jag har varit själv hela dagen så har jag inte orkat lagat någon mat till bara mig själv, så nu känner jag verkligen hur hungern kommer smygande. Ska bli gott med kyckling! Sen blir det en promenix med Anna på våran nya runda. Märker ni? Min motion grejs är igång igen! ;)


Kvälls promenix.

Jag och Mariam har gått i 2 timmar. Men det är skönt så här innan man ska sova, fast egentligen borde jag redan lilla och sussa i sängen. I morgon är min enda lediga dag på hela veckan, men jag måste upp ändå eftersom jag ska vara i Sollentuna kl 08.00 för ett tandläkar besök. Varför var jag så dum och sa att dem skulle ge mig en morgon tid för att "jag förmodligen jobbar kväll så det är lungt"? Nästa gång får jag nog ta och säga att jag vill ha en eftermiddags tid. Om jag nu tänker på det i morgon bitti, som sagt 08.00, det är en tid på morgonen som jag inte riktigt är vaken på. Är vaken, men jag fungerar inte!


Meh tråk!

Har tråkigt. Riktigt tråkigt. What to do, what to do? Har någon något förslag?

Den här dagen var ju över bara så där. Jobbade ett kort pass, kom hem.. och aa var hemma! Inte så givande, behöver ju hitta på något. Orkar inte bara vara hemma och vara hemma. Känns så fruktansvärt tråkigt. Allt är tråkigt just nu. Vill bara att någonting ska hända. Spelar ingen roll vad det är, bara det sker en liten förändring i vardagen. Just nu så vet jag exakt vad som händer varje dag. Kommer det vara så här resten av livet?


Kan ju passa på och lägga upp en morgon bild på mig också. Lägg märket till lejon manen också. Top model nästa!


Fika!

Yupp, jag var nöjd igår när jag jobbade. Det fanns god fika! Plus att det var lungt på jobbet så jag kunde till och med fika två gånger.. yaaaye! Min söndag var gjord, haha.

Go natt.

Äter mackor, är trött. Ska sova nu för i morgon ska jag upp och jobba hela dagen, kul! Hoppas det finns något gott att fika på jobbet så att det känns lite värt det. hah. Go natt!


Förvirrade människor for the win.

Jag vet inte riktigt, men det känns som om Annas förvirring har smittat av sig på mig. Känner mig ju jätte förvirrad nu. Inte för att det finns något att vara förvirrad över.. eller säkert så finns det något, men ingenting idag! Utan vi båda har varit lika förvirrade, förvirrade när vi handlade, förvirrade när vi hyrde film, förvirrade när vi såg film. Undrar hur det här ska sluta?

En helt onödigt rolig (?) sak.

Jag och Anna var på väg till Ica så kommer en välkänd liten alkis tant till oss och börjar prata.

Tanten : "Har ni 8 kr på er? Någon av er? Snälla? Det är till mjölk, jag lovar! Det är säkert".
Jag och Anna : "njaae..asso vi har bara pengar på kortet, tyvärr asso".
Tanten : "Men..så där säger alla..".

Sedan inne på Ica så står tanten bakom oss och har tydligen fått tag på 8 kr, men mjölk vart det inte, utan öl! haha

Days of our lifes..

Ibland så önskar jag att livet var som i "Days of our lifes", allt hade varit enkelt då. Vakna med perfekt hår/smink och bara gå till ditt jobb som du egentligen inte gör något på. Plus att allt hade varit så jäkla spännande hela tiden, det händer ju alltid något i lilla Salem. Nackdelen skulle nog att vara att det händer lite för mycket. Man vet ju aldrig när man hamnar i koma, får minnes förlust, eller blir bortrövad. Synd!

Dumma Emelie!

För er som trodde att jag kunde klara mig att vara nyttig så trodde ni helt fel. Hela dagen på jobbet var jag ifs nyttig, men sen när jag kom hem så vart det ingen promenad pga. det äckliga vädret. Gissa vad det vart istället? Jo..en film och popcorn! Nyttiga, nyttiga Emelie. I för sig så åt jag ju faktiskt vindruvor också, så lite nyttig var jag. Men ändå.. skäms på mig! Fast man kan ju inte sluta med allt bara så där, får kanske börja långsamt? Hmm.. kanske äta godis varannan dag? Hah

Thursday action.

Det kännss om om den här dagen har gått jätte snabbt. Men så kändes det inte i morse när jag var på väg till jobbet och det var kolsvart ute. Då kändes det ungefär som om att dagen aldrig skulle ta slut och jag ville bara hem och sova. Men sen när jag väl kom till jobbet och drack mitt kaffe så kändes det inte lika jobbigt längre. Dagen gick faktiskt jätte snabbt och kvällen också. Har lekt med lilla Noah och sen kollat på film med Anna. Annat kan man inte göra på en vanlig torsdag,

I morgon är det fredag och jag är ledig. Undrar om jag för en gångs skull ska gå upp tidigt och göra något vettigt med min dag? Så säger jag nu.. men jag vet att det förmodligen kommer bli en annan femma. Kommer lägga mig sen idag, komma på i morgon bitti att jag absolut inte vill gå upp tidgt och sova bort halva dagen. haha. Får önska mig lycka till!


Lite nyttigheter!

Idag fattade jag ett beslut, ska börja bli nyttig. Inte så där överdrivet nyttig, men lite lagom så där. Känner att jag skulle behöva gå ner ett kilo eller två. Dels för att mina jeans har blivit lite för tajta, och för att jag känner att min kropp är fylld av onyttigheter. Så idag blev det till att dricka mycket vätska, och så tog jag en lång promenad med Anna och sedan köpte jag massa frukt och juice. Vi kom överrens om att vi skulle försöka gå lång promenader varje kväll när jag inte jobbar sent. Måste bli fit till jul 08 haha.

I morgon ska jag också försöka vara lika nyttig, har redan planerat min nyttiga dag. Fullkorns bröd till frulle, ta med frukt till jobbet, kyckling till lunch, mellan mål när jag kommer hem och sedan någon nice middag. Nu känner jag mig verkligen bestämd på det här, jag ska bli nyttig. Men det finns undandag, onyttigheter får jag unna mig själv under helgerna. Och det är lite för att vara mig! hah

Såå... vad tror ni folket? Tror ni att jag klarar det här?  ;)

Bra vänner.

Bra vänner är faktiskt väldigt svårt att hitta, men jag hade tur och fick dem bästa som en vanlig flicka kunde få. Jag tror inte att det finns ett enda fel på någon av mina vänner. Jag har inte så många, men dem som jag har är guld värda. Jag gillar dem, det är vi och våran lilla familj. Kärle, kärlek!
 

 

Kul att Anna fick vara med på två bilder.. fick hon lite extra kärlek eller? ;)

Kanye West - Love Lockdown

Im not lovin you, the way I wanted to
What I had to do, had to run from you
Im in love with you, but the vibe is wrong
And that haunted me, all the way home
So ya never know, never never know
Never know enough, till its over love
Till we lose control, system overload
Screamin no no no, no no
Im not lovin you, the way I wanted to
See I wanna move, but cant escape from you
So I keep it low, keep a secret code
So everybody else dont have to know

So keep ya love locked down, ya love locked down
Keepin ya love locked down, ya love locked down
Now keep ya love locked down, ya love locked down
Keep ya love locked down, you lose

Im not lovin you, the way I wanted to
I cant keep my cool, so I keep it true
I got somethin to lose, so I gotta move
I cant keep myself, and still keep you too
So I keep in mind, when Im on my own
Somewhere far from home, in the danger zone
How many times did I take 'fore I finally got through
you lose, you lose
Im not lovin you, the way I wanted to
See I had to go, see I had to move
No more wastin time, you cant wait for life
we're just wastin time, where's the finish line

So keep ya love locked down, ya love locked down
Keepin ya love locked down, ya love locked down
Now keep ya love locked down, ya love locked down
Now keep ya love locked down, you lose

Im not lovin you, the way i wanted to
I've met no one new, I got no one new
Know I said Im through, but got love for you
But Im not lovin you, the way I wanted to
Gotta keep it goin, keep the lovin goin
Keep it on a roll, only god knows
If I be with you, baby im confused
You choose, you choose
Im not lovin you, the way I wanted to
Where I wanna go, I dont need you
I been down this road, too many times before
Im not lovin you, the way I wanted to

So keep ya love locked down, ya love locked down
Keepin ya love locked down, ya love locked down
Now keep ya love locked down, ya love locked down
Now Keep ya love locked down, you lose, you lose
You lose
You lose
You lose


Min nya favorit låt. Älskar texten, och låten.

Anna Maj Alexandra Selander.

ÄR SÖTAST!
 
oooh, vilken sötsak! hahah

Annas dröm man.

jag börjar ana lite smått att Annas dröm man är "myggan". Jag menar, hon skrattar åt hans skämt.. ägnar tid åt honom, pratar om honom.. Ja jag tror nog att det är kärlek!

Matilda was a birthdaygirl =)

Igår fyllde madame Matilda 19 år, congratz som fan! Känns som om vi har firat henne hela helgen. För i fredags var vi hemma hos mig och drack lite och typ väntade in Matildas födelsedag. Haha. Och igår var det kalas hos henne. Efter mycket stress och spring hit och dit så kom jag dit. Lite jobbigt och stressa, hade egentligen ingen tid att passa så där, men iaf. Så där satt vi rätt så länge och drack lite och hade det mysigt. =) Efter det så gick vi ut och sedan gick vi till en vän. Och sedan äventyrade vi hah! Men allt som allt var kvällen en jätte bra kväll, och jag hoppas att Madame är nöjd över hur hennes födelsedag blev. =)



Jag och Madame på min student. =)

haha bästa ever!

Sjukt kul att dem har ett program som färjan! Kul att se när folk gör bort sig, men det bästa är ju ändå när ett par sa..

"Filma inte oss när vi är otrogna!". HAHAH


Stressshopping =)

Efter ha haft ett väldigt starkt begär av att shoppa sen lönen kom så åkte jag faktiskt och shoppade i går. Var väldigt duktig och effektiv i mitt shoppande. Köpte 5 tröjor och en mysig halsduk och gjorde av med 900 på bara 20 minuter, ett nytt rekord! Är riktigt stolt över mig själv måste jag säga.. =) Nu har i alla fall mitt shopping begär lagt sig en aning, nu behöver jag endast skor och jeans. Får väl tillbaka kicken någon dag och då hoppas jag att jag är lika effektiv som jag var i går, haah!

Som ett barn.

Idag har jag precis som alla andra dagar inte gjort något vettigt. Har jobbat, sen när jag kom hem så var jag så trött så jag var tvungen att ta en beauty nap. Efter det var jag snäll och hämtade lilla Noah på dagis. Och SEN har jag gjort något väldigt kul, jag har lekt med såpbubblor! Asso det är ju fan kul med såpbubblor. Kändes som om jag var 5 år igen. Jag vet att jag redan har skrivit om såpbubblor, men såpbubblor är ju fan lite nice. I morron blir det en skön dag, ska jobba kväll och börjar fyra, så då har jag hela dagen på mig att... inte göra någonting.

RSS 2.0