Samtal med Matilda.

Jag : du låter förskyld, är du de?
Matilda : Vaah? nee? Har bara inte pratat så mycket idag, det e kanske därför.



Haha, asso jag kanske är väldigt lättroad, men när vi pratade i morse och hon sa så där så började jag att asgarva, tyckte det lät så kul haha.


Fem dagar.

Jaa, nu är det bara 5 dagar kvar. Jag börjar bli en aning tjatig om det här, men det är en jätte stor grej för mig, och för folk omkring mig för den delen. Det är ju ändå en operation, jag kommer vara nersövd, och vakna med smärta och ett annat ansikte. Det är det läskigaste, tänk så känner jag inte igen mig själv?

Ni vet, som när man färgar håret, eller klipper ny frilla och så, så känner man inte igen sig i spegeln, det tar ett tag innan man vänjer sig. Så kommer jag känna, fast med ett nytt ansikte. Haha. BTW, nej jag ska inte göra plastikkiurgi på det sättet, det här är plastikkiurgi på riktigt, inte något skönhetsingrepp. Men läskigt är det i alla fall..

Idag ser det och känns som sommar. Det blir nog en bra valborg det här, med vädret iaf. Ikväll blir det stan, ingen aning om vart, Matilda säger Långholmen, jag säger att det inte säger mig så mycket. Fast det är bara för att jag inte riktigt har någon koll på ställen. Vet vart Kungsträdgården och Fridhemsplan ligger, sen är jag helt lost. haha.
 


Jag bjuder på den här, höhöh.

Hmm.

En natt fylld av dålig sömn och mardrömmar om spindlar och JigSaw läkare. Undrar om mitt undermedvetna försöker säga mig något? Det är ju trots allt bara en vecka kvar.. böjar bli en aning nervös. Usch, usch, usch =(

Ska snart bege mig av till Sollentuna, och sen direkt till jobbet. Tur att det finns kaffe en dag som denna.  Jobbar ju tills 21 ikväll. Hoppas det blir en lugn dag! Puss

God eftermiddag.

Har spenderat eftermiddagen med Matilda och ätit lunch/mellanmål som bestod av :

Jordgubbs och kiwi smoothie.
En brieost.
Avakado med salt
Äpplen.


Ganska nyttigt, eller hur? Kanske ska slå på stort och börja vara så här nyttig varje dag? Det vore ju något.

Just nu lyssnar vi på love story som Sarah begär att vi lyssnar på¨och fixar med Patriks present, undrar vad det kan vara? hhmm.. Något bra är det i alla fall, hoppas han blir glad! =)

Kvällen.

Jag och syster är på väg hem, (jag är en del alkohol påverkad) så lyssnar jag på musik medans vi går hem och pratar om att jag ska lätt blogg och dricka mer öl när vi kommer hem, så säger hon : " Inte nog med att du är fel knullad i örat,du är också en cool kise som ska dricka öl och blogga också!".

Det var lätt det bästa jag har hört på hela kvällen. Nu blire in i dimman och hopp i sängen, go natt på er! Puss

Kan inte låta bli att le.

Solen skiner, vad mer kan man säga? Det är varmt och skönt, och man känner att sommaren är på väg, underbart! Synd bara att man jobbar idag, men lite hinner jag nog njuta av solen.

Känns lite som en stressdag, ska jobba, sen direkt efter det ska jag till Matilda. Känner mig lite stressad över det, haha, vet inte varför. Vi ska inte göra något speciellt, bara ta det lungt, men lite små stressad blir jag iaf. Får ta och chilla ner några varv, för snart är det sommar, då finns det inget som heter stress! haha.




Ja, what to say? what to do?


Pokerface.


                   
Så här mysigt hade jag och Anna härom kvällen.

Reklam.

http://www.ljushuvudet.se/


Tralala la la.. =)

Ibland så har man bra morgonar.

När man kan vaka och sätta sig och kolla på Vakna med the voice, och har en kopp kaffe i handen så är morgonen rätt så bra. Då finns det ingen anledning till att klaga. Eller jag försöker att inte klaga iaf, har inte direkt något att klaga på den här morgonen, ovanligt nog. Det kommer väl med dagen.. haha.


Idag ska jag jobba igen, har ju bara den här och nästa vecka kvar och sen är det operation och 2 veckors sjukskrivenhet som gäller för mig. Är ju riktigt nervös, är så sjukt nervös att jag nästan kan börja gråta när jag tänker på det! För det första är jag rädd för: 

Att jag inte kommer att vakna ur narkosen,
att jag kommer vara allergisk emot något av smärtstillandet jag kommer att få.
Att jag verkligen inte kommer att kunna äta överhuvudtaget.
Att jag kommer se riktigt hemsk ut.



Men men, som alla säger så "kommer det ju gå jätte bra, och jag kommer bli super fin!"  Haha.


Älskar den.



My feeling blue song.

Fint väder.

Vaknade pigg och utvilad. Men en aning förvirrad över min dröm om fröken Selanders giftemål. haha, Var en riktig flummig dröm. Så nu sitter jag här, lyssnar på hög musik, dricker kaffe och hoppas på att det är lika varmt som det ser ut. Förmodligen så är det kallt, och vädret luras bara.. Som alltid.


Ska leka med fröken Anna sen. Borde ju nästan övertala henne om ett giftemål, hade ju varit passande till sommaren med ett bröllop, eller vad tycker du Anna? ;)

Jag vet inte asso?


Tralala.

Idag skiner solen fast molnen är i vägen.  =)

=)

Du är tillbaka till ruta ett.

Saw.

Nu är det tre veckor kvar till min operation. Är riktigt, riktigt äckel nervös. Och av någon anledning så tänker jag på Saw filmerna. Jag får för mig att han kommer att köra Jig Saw metoden på mig. Vilket han kommer att göra till en viss del eftersom det är ingen liten och lätt "hej ta bort födelsemärke - operation". Utan en riktig operation, som kommer att förändra mycket. Det är dels därför jag är så nervös, kommer att se helt annorlunda ut!

Tillbaka till saw grejen. Hade det inte varit lite roligt/läskigt om läkaren säger " Wanna play a game? Make yout choise, live or die" precis innan dem söver ner mig. Det hade ju varit något.. haha.

Mot staden!

Sitter här och borstar gaddarna och ska snart i väg. Jag och Matilda ska till systers skola ( hon går frisör), och fixa fint hår. Eller snarare färga, vilken färg har jag inte riktigt bestämt än, men någon färg blir det väl haha. Kul med lite förändringar ibland. Tycker att det är kul att ändra frillor, och färg på håret. Hur ska man annars kunna veta vad man passar i?

Lagom iq-befriad.

Igår höll  min mobil på att krångla, och stänga av sig och starta om sig själv osv. Så sen när jag äntligen fick den att fungera så ställde jag aldrig om klockan på den.  MEN jag satte på väckar klocka innan jag gick och la mig. Gissa om jag känner mig smart? Tur att jag inte skulle upp tidigt till jobbet eller något. Klockan på min mobil var nämligen 17:30 när jag vaknade.. haha.

MEH!!!

Vad är det för fel på vädret? Det har ju varit fint hela helgen när jag skulle jobba, men nu när jag är ledig så är det bara grått, grått , grått. Klart man blir lite sur, speciellt när man redan har varit sur.Idag har jag vaknat av :


- Kalle anka satt på en planka... (familjen sjöng)
- Mammma som röjde runt i köket
- Noah som skrek, var förmodilgen sur över något.
- Noah som kastade saker.
- TV:N var på högt.


Sen fick jag nog, tänkte inte hålla på o kämpa mer, jag gav upp och gick upp (mötte vädret), och nu sitter jag här och försöker glädja mig med lite kaffe. Så vi märker väl under dagens gång om jag blir något gladare..

Spotify.

Jag älskar spotify, men samtidigt så hatar jag det. Det finns så mycket bra musik att man inte vet vad man ska lyssna på först. Ibland önskar jag att man kunde lyssn på alla bra låtar samtidigt.

Och när jag siter här och lyssnar och har beslutsångest så tycker jag att alla låta påminner om sommaren. Så fort det är sol blir alla låtar sommarlåtar. Kanske är för att jag tycker all musik (förutom klassiska jul låtar) är sommarlåtar. Allt bra tillhör ju sommaren, haha

.

Mat och så.

SOM jag känner mig mätt nu. Jag undrar varför man ska äta så mycket på sånna här svenska högtider? Men en sak som är bra med min mättnad är att jag faktiskt inte är mätt på godis, utan bara på mat. Vilket är konstigt, jag som i vanliga fall äter hur mycket godis som helst, har inte ätit något påsk godis alls. haha


Så  nu sitter jag här och är matmätt, och lite halv sömnig och ser på The pianist. Sova kanske man borde? Det hade nog varit bra, känns som jag aldrig sover ut riktigt ordentligt. Så om jag sover tidigt idag, kan jag vakna tidigt i morron och kanske till och med hinner sola lite innan jag ska i väg till jobbet. Det vore ju något.


haha, nyfikna tjejen.

Ofta sitter jag och min syster i soffan med en datror i knät. Och ibland händer det att hon är väldigt nyfiken och läser saker från min skärm när jag kollar inte bloggar, eller aftonbladet, och säger alltid " men nee, ta inte ner. har inte läst klart". Eller när man är inne på någons blogg, då är hon också rätt så nyfiken och undrar massa saker, typ . "vems bebis?", "vad är det där för tjej?", "varför gör hon så?"

Jag börjar undra om hon verkligen tror att jag har så mycket koll, för det har jag ju inte. Bara på saker som jag själv tycker att jag har nytta av, allt annat brukar jag ha en tedens till att skita i. Känns onödigt att ha massa onödig fakta inprintat i huvet. Jag behöver ju all ledig plats jag kan få, haha.

Det ser varmt ut.

Varje dag numera vaknar jag och är jätte glad. Men det är enbart för att solen lyser, om det hade regnat hade jag gått runt och varit irriterad istället. Men inte nu, inga moln på himmlen, och det ser varmt ut.. så får hoppas att det är det också när jag väl kommer ut, så att vädret inte luras som den har en tedens till att göra ibland.

Sitter här och samlar ork till att laga mig lite frukost. För äta måste man när man ska jobba. Men det känns som dagen kommer att gå jätte snabbt, vet inte varför. Jag hoppas ju bara att vi har fått lite påskgodis på jobbet, det hade ju varit bra haha. Annars får jag väl flörta till mig lite godis.. =)



Ibland så..

Ibland så är man väldigt trött, och vid de tillfällena får man faktiskt bara vara hemma och vara trött. Tur att det är dåligt väder så att det inte känns lika värdelöst att bara dega i soffan, haha.

Men jag är faktiskt trött för att jag vart väckt, och det är inte kul. Det förstör nästan hela ens dag, bara för att man inte får sova ut ordentligt. Men men, som jag alltid bruka säga, så är jag glad för att det finns kaffe. Så här sitter jag med en välbehövd kopp kaffe och kollar på något skvaller hollywood program.. inte så givande. MEN vad gör man när det är reklam på alla andra kanaler?



En månad kvar..läskigt!

Idag är det exakt en månad kvar tills jag opererar mig. Det känns lite läskigt, att det är så skrämande nära! Tycker tiden går lite för snabbt. Har blandade känslor, ibland är jag jätte nervös och ibland tänker jag att det inte är någon fara. Men sen när folk påpekar om hur annorlunda jag kommer se ut så blir jag lite nervös. Man hoppas ju att det inte blir värre än nu, haha.

Och även sen när folk säger att jag koer ha riktigt ont. Då tänker jag bara "yes, but thank god for morfin".

Grattis anna!

Congratz till Anna som blir vuxen idag medans vi alla andra fortfarande är tonåringar. Hon är vuxen på riktigt, får gå å systemet och allt. Hoppas du har en super bra födelsedag med dina flickor. GRATTIS GRATTIS GRATTIS :*

SOM hon är glad ^^

Likheter.

Har ni tänkt på likheten mellan en shot och hostmedicin? Likheten är skrämmande, men självklart så känns det ju mer värt att plåga i sig en shot än vad det gör att tvinga i sig hostmedicin. Så just nu gör jag allt för att bli bättre, hostmedicin, te, och c vitamin. SKA bli frisk tills i morron, för man kan ju inte vara sjuk när madame Selander fyller stort. Höhö

Random.

Noah blir glad när han badar..
Men blir jätte ledsen när han inte längre får det.

RSS 2.0