Uppe tidigt fast jag inte ens behöver.

Vaknade 8 idag även fast jag är ledig. Känns lite konstigt att vakna så här tidigt när man egentligen inte behöver. Jag som alltid brukar sova till tolv ett tiden när jag är ledig. Men vaknade och var jätte pigg och kände mig verkligen utvilad. Så det var bara att gå upp.

Sitter i sängen och myser med hunden, har en stor kopp kaffe, kollar på vakna med the voice och söker lägenheter. Alldeles lagom måndag morgon aktivitet tycker jag. Lagom är bäst efter att ha jobbat hårt en hel helg..haha. Nu vil jag bara att veckan ska gå fort så det blir helg igen, fast ledig helg den här gången :)

Jobb helg = snabb helg.

För det första så har jag egentligen inte tid med att ens kolla på datan men jag gör det i alla fall, för lite stress klarar man ju alltid av. Det tar egentligen inte sån överdrivet lång tid att fixa i ordning sig och käka lite frukost. Sen är det dags för jobb. Två långa dagar och en kort dag. Men det känns som det kommer att gå riktigt fort. Jag tycker alltid att jobb helger går hundra gånger fortare än att jobba på vardagar.

Så just nu är jag nog den enda som faktiskt längtar tills det blir måndag haha. Då är jag ledig igen. Men jag tycker faktiskt att tiden går extremt fort när man jobbar. Oavsett hur många timmar du än jobbar. Ignorerar man klockan så går tiden ännu fortare..haha.


Vad ska man egentligen göra på en ledig onsdag?

Jag har verkligen ingen aning om vad man kan hitta på när man är ledig mitt i veckan, alla andra är ju liksom lediga i helgen. Medans jag är sär och är ledig nu och ska jobba hela helgen, det suger lite smått. Idag har jag egentligen inte gjort någonting alls. Jag borde ha städat, men det kändes dumt att wastea en ledig dag på att städa.. haha.

Så jag gick till syrran och bakade med hennes pojke, och målade naglarna. Men vettigare än så blir det nog inte idag. Blir väl till att bara vara. Visst det är lite skönt att bara ta det lungt, men efter ett tag så blir det riktigt tråkigt, jag blir rastlös. Vill verkligen göra något :(

Måndag är ju faktiskt också en dag.

Efter en ledig helg så känns det faktiskt en aning svårt att vakna och ta sig upp på en måndag. Men sånt är livet, vill man ha jobb och pengar så får man helt enkelt bara stå ut med det hela. Det är bara på morgonen som jag tycker att det är jobbigt att gå till jobbet, när jag väl är framme där så känns det faktiskt rätt så bra, det är bara allt det här innan. Som tur är har jag sov morgon idag i alla fall. Fast det blir typ "plus minus noll" eftersom jag ska jobba hela dagen.

Men det känns som den här veckan kommer att gå så fort. Jobb idag och i morgon, och imorgon slutar jag tidigt sen är jag ledig tills på fredag klockan fyra. Skönt att vara ledig, men det är bara så tråkigt att vara ledig "ensam". För när jag är ledig i veckorna så är ju faktiskt ingen annan ledig. Alla andra har ju normala tider, det har ju inte direkt jag. Jag får spana efter någon som vill göra något, i värsta (eller a kanske bästa fall), så får jag nog roa mig med att träna och städa. Låter som en helt okej ide.. hehe.

Får se om jag lyckas ta mig till jobbet ens, is överallt! Jag kan lätt säga att jag inte kan gå mina shortcuts i alla fall. Jag har enbart nedförsbackar till mitt jobb, isfyllda nedförsbackar. Så får hoppas att jag klarar mig fram utan att rammla och bryta något, det vore ju verkligen typiskt om jag råkade göra det.. haha.


note to self

Det är ingen bra ide att börja sockerkicka sent på kvällen bara för att man har tråkigt.Jag kommer ju vara vaken i en hel evighet nu, och vad ska jag sysselsätta mig med?Jo, INGEN ANING. Jag får hoppas på att det finns något bra att kolla på åtminstonde. Eller ta en öl eller tre för att bli lite sömnig. Undra om det är en bra plan?

sommar sommar sommar det är allt jag tänker på.

Alltid efter julen så tänker jag att det i princip är vår. För efter julen går allt riktigt fort i mina ögon i alla fall. Häromdagen så gick jag runt och tjatade om sommar. Pratade om jordgubbar, grillat och allt som har med sommaren att göra. Så nu kan jag inte sluta längta till sommaren. Jag älskar verkligen sommaren.

Man behöver inte pälsa på sig för att bara gå ut en sväng, man tycker i princip att allt är kul bara så länge solen skiner så är allt bra. Usch vad jag längtar!

En annan sorts shopping beroende.

Alla som känner mig vet att jag tycker väldigt mycket om att shoppa. Kläder, skor, små saker jag tycker om allt. Men på sista tiden har de shopping begäret avtagit och istället så köper jag filmer hela tiden. Inte hela tiden kanske, men åtminstonde en gång i månaden så beställer jag hem en film eller tre. Så min film samling börjar snart bli enorm.

Jag känner så här, det är vinter. Det är ingen ide och köpa nya fina kläder när man ändå är fullt påpälsad när man går ut, jag sparar de shopping beroendet tills våren istället när det finns betydligt mycket mer fina kläder. Jag har ju en del kläder, jag klarar mig nog.. hah.

RSS 2.0