Jag har haft det kul i år =)




Så där pretty people.Orkar helt enkelt inte ladda up mer bilder, men så här har mitt år sett ut. Har haft ett riktigt kul år, ett år som är värd att minnas. Med all sannorlikhet så hörs vi nästa år  ( höhö) , när jag är bakis och förjävlig, men vissa smällar får man ta.Gott nytt år på er! Puss

En perfekt lista att summera 2008.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Yes, mycket bra och mycket dåligt. Men det var värt det.

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Inte vad jag vet, isf har dem döljt det väldigt bra.

Vilka länder besökte du?
Räknas Åland? :$

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Vet faktiskt inte. Är nöjd med året trots allt som hände.

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid minnas, och varför?
30 maj - studenten. 23 december, men det är en hemlis :$

Vad var din största framgång 2008?
Fick relativt bra betyg. Skaffade ett bra jobb som jag trivs med och jobbade hårt.

Största misstaget?
Det ska vi inte nämna högt, alla vet redan svaret.

Bästa köpet?
Köp och köp? Tatuering och dator. Mycket nöjd =)

Vad spenderade du mest pengar på?
Ätbart och alkohol förmodligen. Det vanliga ni vet ;)

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Många gjorde det :)

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2008?
Hoffmaestro -seize the day. Finns så många, vet inte vad jag ska välja! =/

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Båda.

Vad önskar du att du gjort mer?
Haft mer kul, om det är möjligt? haha

Vad önskar du att du gjort mindre?
Slösat pengar på onödiga saker.

Favoritprogram på TV?
Oj, det här är pinsamt. Men Andra Avenyn. Är hooked.

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Feta ost. Jäkla Alex som förstörde :(

Bästa boken du läste i år?
Snabba cash.

Största musikaliska upptäckten?
Hardstyle. Fattde inte hur mycket jag gillade det.

Något du önskade dig och fick?
Får alltid allt jag vill ha.

Något du önskade dig men inte fick?
En hundbebis :(

Årets bästa film?
Vet inte. Stardust kanske?

Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Hur många år fyllde du?
Jag fyllde 19. Och firade med dem bästa =)

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Absolut ingenting.

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Random. Olika dag från dag.

Vad fick dig att må bra?
Mina flickor

Vilken kändis var du mest sugen på?
Johnny Depp. He's the one.

Vilken politisk debatt engagerade dig mest?
Ingen :S

Vem saknade du?
Ingen antar jag.

De bästa nya människorna du träffade?
Träffade inga nya.. vad jag vet? :$

En värdefull läxa du lärt dig i år?
Allt bra i livet tar sin tid, det är värt att vänta. =)

Om du sska ge mig något?

Så ge mig mer än gärna den i mitten. Söta killen! Så n vet ni, om n vill spontan överraska mig och ge mig en present så är det det här jag vill ha. Helst den vita, men dem andra fungerar också =)  


choklad, choklad.

Känns som om min dag har bestått av att äta choklad. När jag kom till jobbet så åt jag choklad eftersom avdelningen hade fått massa choklad askar. Så under hela dagen har jag ätit choklad. Sen fick jag choklad av en boende, för hon tyckte att jag var så smal?!? Jaa och sen när jag kom hem så letade jag choklad. Kände att jag behövde mer. Så nu har jag ätit kinder - äggs choklad.

Gud.. snart så kommer ju det enbart finnas choklad i min kropp. Får ta och ge mig...Okey inte nu dirr, men typ nästa år ;D

Nyår snart.

Snart har ännu ett år gått, tiden går himmlans fort faktiskt. Mycket har hänt under det här året, lite för mycket i vissa fall.Ibland undrar man hur man ens har hunnit med att smälta allt. Det bästa med nya år är att det känns om en ny "start", man kan likom glömma allt skit från förra året och enbart välja att minnas det bra och se framåt.

Finns egentligen mycket med det här året som jag ångrar, men man lär sig av sina och andras misstag, genom det blir man en bättre människa. Finns också mycket som jag borde ha gjort som jag har insett nu, men just då var jag inte lika bra i sinnet som jag har blivit nu. Är inte den som är den som pekar ut folk, men under det här året fick jag uppleva mitt livs största misstag, och jag ångrar hur jag hanterade allt, men hänt har hänt, och nu vill jag inte ens slösa min tid åt att ens ägna en tanke åt misstaget.

Men det har hänt mycket kul också, och jag har världens underbaraste vänner att tacka det för. Det roligatse det här året var nog ändå att ta studenten, det var en underbar dag. Vill tillbaka dit, och göra om det! Finns så mycket bra minnen och kul random saker som vi har gjort, att jag inte ens vet vart jag ska börja. En sak kan jag säga.. jag hoppas att nästa år blir lika bra med mina flickor, dem är dem bästa. Det är kärlek om något. <3


Är lite motsägelsefull.

Jag kallas för Emeliefight men insisterad på att jag är jätte snäll. Det är lite kul.


Förövrigt så kan jag berätta att jag och Anna gick upp himmlans tidigt idag för vi skulle åka och köpa nyårsklänningar, hittade verkligen inget som föll oss i smaken. Hittade en klänning, en leopard klänning. Den skulle jag kunna ha haft med mina leopard mönstrade pump som jag aldrig heller har på mig. Så det blev ingen klänning för varken mig eller Anna. Istället vart det naglar och glitter ( sånt som man måste ha på nyår ) , och en tjockis tröja för Anna.

Ikväll blir det feting kalkon middag, super gott och jag kommer gå upp 7 kg. Puss pusss =)

Rubrik saknas.

Jag, Anna och sarah spelar TP, och jag ska ställa Anna en fråga.

Jag : "Vem spelar Rocky i boxnings filmerna?"
Anna :
Ömn.. ööh... fan.. Rocky Balboa..
Jag :
Han gillar att sy.. (ger en väldigt dålig ledtråd).
Anna : Ty... Mike.. Mike Tyson!!! :D


Ja ni folket.. här har vi smarta klubben. =)

Min nya leksak.

Jag överlevde julafton. Fast det var knappt, trodde nästan att jag skulle dö av allt jag åt. Om jag äter mycket i vanliga fall, så äter jag ju ännu mer på julafton bara för att man "ska" det. Men det var en riktit bra kväll, mysigt att mormo och moter var här och firade jul med oss. Fick massa bra saker också! Parfym, bestick, pyjamas, hårgrejer, me min favorit är baslådan me högtalare.Mina grannar kommer att från och med nu hata mig Men jag bryr mig inte.. stör dem, så stör jag tillbaka ;)

'Så här söta var vi.

God jul pretty people =)

Ville bara önska alla mina läsare en god jul. Hoppas ni får en bra dag/kväll. Puss =)

 

konsten att slå in julklappar.

Alltså, jag undar hur folk lär sig att slå in julklappar helt bra? Det är ju en helt svår grej att få bra. Stressigt känns det också att slå in dem. Tejpen försvinner, pappret tar slut, saxen är borta, och om man hittar saxen så är man nära på att klippa sig. Förstår mig inte på dem som kan det här. Vart har dem lärt sig? Tell me! =)

Dramatisk, jag? Nee..

Anna kommenterade mitt inlägg och påstod att jag var väldigt dramatsikt i mitt inlägg och att hon inte kommer att försvinna.. helt och hållet. Det betyder alltså att hon kommer att försvinna, fast bara lite grann.

Och dramatsk? Moi? Neejdå ;) Om saker inte är spännande så ser man ju till att det blir lite mer spännande. Kanske borde anordna ett litet bröllop mellan Anna och hennes Loverboy, vad säsgs som det? Är alla lediga den 14 februari? Tänkte att det vore ett jätte bra datum. Vad säger ni? Ska vi låta Anna gifta sig? =)


Asso nej.. förklaring.

Till er som trodde att jag är kär i Anna, så tänker ni ju helt fel. Det kanske framstod som det. Visst.. det är kärlek, men rätt sorts kärlek. It's friend - love. Och ni somhar haft en vän soom helt plötsligt blir kär och lämnar dig för en POJKE, vet hur de känns. Det är absolut inge fel på pojkar, ( Love them), men... jag saknar min lilla bananaface. =(

MEN hon ska i alla fall vara med mig på nyår, det gillar jag! För det tyckte jag var viktigt.haha. Får se btw vad vi ens gör på nyår. Det roliga är att hälften av oss (jag och anna) ska dricka.. medans andra halvan (sarah och matilda), ska vara nyktra. OJ! Hur ska detta gå? ;)


Syster,jag och Anna på förra nyår.

Hon har lämnat mig :(

Hon fröken selander har lämnat mig. Hon har gått och blivit kär. Jätte kul, faktskt... förutom att jag inte är hennes nr 1.. jag är på kärleksplats nummer 2. Känner mig lite ensam. Vi var ju så lyckliga tillsammans hon och jag. Det värsta som kunde hända nu är ju att hon får för sig att vara nyttig också, och typ börja käka frukt när vi har tjockis kvällar. Fan.. men congratz anna, jag är glad för din skull =)
 
Tyckte att det var passande att lägga upp en bild på oss, som togs före Anna vart drabbad av kärleks sjukan. HIHI.

Yaaye, köra bil!

Igår gjorde jag något som jag aldrig har gjort. Jag körde bil! Övertalade Patrik om att låta mig köra, och det fick jag. Var jätte nervös, eftersom jag typ aldrig har kört, har kört en gång rakt fram typ 100 m. Visst hade jag lite svårigheter och bilen stannade lite då och då, men efter ett tag fick jag in det hela och fick köra mycket och rätt så långt. Det var super kul, fick mig att fundilera på om att skaffa körkort.

Undrar vad jag ska göra med den här dagen? Jag vaknade för en halvtimma sen, det känns jätte meningslöst! Känns som om jag borde ha sovit bort hela dagen istället. Kommer ju aldrig kunna sova sen, vilket jag måste eftersom jag ska jobba i morron. Nästan hela dagen också, det blir skönt betalt med helg OB =) Yaaaye.

Grym blogg!

Vet inte hur jag hittade mig fram till den här bloggen, men den är grymt bra! En riktigt ärlig blogg, som är skriven av en tjej som inte är rädd för att ta för sig. www.sexstaden.blogg.se . Läs den vettja, för den är grym! =)


Julklapps shopping.

Lite framsteg med dagen, har börjat köpa julklappar. Det är den 18e, och idag vart de första julklapparna köpta! Och jag är inte klar än. Har fortfarande en del julkappar kvar att köpa, men det hinns under helgen eller veckan. Jag är verkligen inge bra på att planera sånt här. Tycker inte om att planera överhuvudtaget, gillar mer att ta det som det kommer och det känns lite mer spännande att panik handla dagen före julafton.

Ikväll har jag sett på film med Sarah,Anna och pappsen. Såg på Barnhemmet. Den var faktiskt bra, men jag gillade inte slutet. Överlag så var hela filmen bra, och spännande och lite halv läskig, men slutet kändes så "ååh happy ending", fast det inte var så lyckligt. Men det är bara min åsikt,ni som också har sett den får gärna kommentera om vad ni tyckte om den. =)

I morgon är det helt plötsligt fredag igen. Får se vad som händer, känns inte som om det finns något alls att göra. Men får se, jag hoppas på att något lite halvt kul åtminstone händer.


Nu får jag ge mig =/

Jag ska upp vid 7 i morron. Men vägrar gå och lägga mig, tycker fortfarande att det känns för tidigt. Jag är ju knäpp i huvet! Har tagit ur lös håret idag, känns jätte konstigt och jätte fel att ha kort hår. Känner mig ful! =/ Men det är bara över natten för i morgon ska jag göra nytt i lite mörkare färger. Hoppas att det blir bra.

Behöver man alltid en rubrik?

Behöver jag verkligen en rubrik när jag inte har något speciellt att skriva?

Vaknade lagom tidigt idag, så nu är jag trött. Jag blir verkligen trött snabbt, eller så sover jag bara dåligt? Jag har ju total vänt på dygnet och de kommer förmodligen ta ett bra tag innan jag vänder tillbaka det, men jag försöker åtminstonde. Men nu har det blivit så här i stället, Jag är fortfarande uppe lika länge, går upp lite tidigare, men sover mindre. Vet inte varför men har fått för mig att jag inte kan sova tidigt, det känns lite grann som waste på dag.

Så nu sitter jag här med min tredje kopp kaffe och fundilerar på vad jag ska göra idag. Får se vad dagen bjuder på. Något vettigt måste jag ju göra förutom att dricka litervis med kaffe.
 
Måste medge att jag tycker att jag är himmlans stilig med Annas brillz.


Mammas tv.

För någon konstig anledning så väljer mamma alltid vad vi ska se på, och av någon konstig anledning blir det alltid engelska deckare. Jag undrar vad grejen är med henne och deckare? Vissa är okey, men jag tycker att alla påminner om varandra. Själv ville jag se på Titanic, men det fick jag inte för "Den vet man ju hur den slutar". Haha.

Men med deckare vet man ju också hur dem slutar, det är alltid den man minst anar som är mördaren. Alltid!

Undrar om lilla mamma vet om detta?Eller om jag bara helt ekelt borde informera henne om det..


Smeknamn - The fantastic four.

Jag har fundilerat lite om mina vänner och våra smeknamn.

Anna = Bananaface
Matilda = Madame
Sarah = Milfjävel
Jag = Emeliefight


Lite roliga smeknman. Med dessa namn kan vi ju skaffa en riktigt superhjälte grupp. Tänk er, Madame till er räddning! Undra vad våra super hjälte krafter skulle vara då? Kan ju skriva några exempel.

Madame - Vet allt, du kommer aldrig ha rätt oasvett hur rätt du än har, till slut kommer du att ge upp.
Milfjävel - Är en mamma, vad är mammor bra på? Baka och tjata. Precis.. behöver jag säga mer?
Bananaface - Här är det lite mer oklart vad hon har för krafter, dem är liksom lite dolda. Och nej, hon kommer inte få ett ryck och börja kasta bananer på dig. Men det hade ifs varit ett rätt så bra trick! ;)
Emeliefight - Jaa du, man vet aldrig. Namnet kanske säger allt? Men jag är faktiskt snäll.. Jag lovar!


Tillsammans är vi oslagbara. The fantastic four. =)

En sång för Anna!

Polaren Anna är kärleks krank. Tunikan är ren och blicken är blank.

Nu är jag frisk, hoppas jag!

Usch usch, det här har verklign inte varit någon rolig vecka. I torsdags trodde jag att jag var frisk, men icke då! Var precis lika sjuk igår, men idag känns det bättre på riktigt. Så nu hoppas jag att helvetet är över, för jag behöver verkligen mat! Är så himmlans hungrig, och går kväll/natt var fet mat det ända jag kunde tänka på efter gårdagens diet som bestod av ett äpple och lite soppa.

Men en sak som kan vara lite positivt med allt det här är ju att magsjuka är en effektiv bantning, har gått ner nästan 5 kg. Woho tänker jag, men sen så känner jag ju mig själv så bra så jag insåg att jag kommer ju bara gå upp det här igen den här veckan eftersom jag kan äta, och SOM jag tänker äta. haha.
 
Idag tänker jag nog bara vara hemma i alla fall, så att jag är 100 på att jag är riktigt frisk. Kanske borde hjälpa mamma lite med pepparkaks baket, det luktar i alla fall super gott i hela lägenheten, åååhh :]


Förändringar, förändrigar.. kul Anna!

Känns som om alla förändrar sitt hår. Matilda har fått något ryck och färgar håret ljus, och sarah har färgat håret lite mörkare och ska göra hårförlägning i morgon. Kul med dessa hår förändringar,blir också lite sugen. Får se hur slut reslutater blir :}

Måste även berätta en sak om Anna. Hon har från och med i morgon har hon gått från att vara Venus-anna, till att bli whillys-anna.. Mer säger jag inte ;) Men kul congratz Bananaface!

stackars mig.

Det är himmlans synd om mig.

Nu har hela familjen haft magsjuka, även jag. Jag tror jag gav mig själv otur eftersom jag hela tiden har påpekat att jag typ aldrig blir magsjuk, sa det till allt och alla.. och sen blev jag sjuk! Nu börjar jag ifs att må bättre, men igår trodde jag nästan att jag var döende. Kunde varken äta eller dricka något, så i morse när jag vakna var jag riktigt törstig.

Nu börjar jag i alla fall må lite bättre. Har druckit juice,te, och ätit lite soppa så nu känns det bättre. Men är fortfarande jätte hungrig och törstig men vågar inte gama i mig som jag brukar göra. Det enda som jag känner mig riktigt sugen på just nu är faktiskt fruktsallad, det skulle ha varit gott. Mättande och vitaminrikt så blir kroppen lite stabil igen.

I morgon ska min kära Anna på arbetsinterjuv, hoppas det går bra och att hon får jobbet. Det är på tiden att hon får ett jobb, hon som har sökt jobb i flera månader. Så jag håller tummarna för dig bananisen. <3

Så ser en seriös Anna ut.

Imorgon ska jag leka hemmafru.

Imorgon ska jag göra något som jag aldrig har gjort, ska baka lussebullar alldelses ensam. Efter mycket tjat på mammsen så gick hon med på att jag skulle få göra det, mn nu ångrar jag mig nästan lite. Jag är inte direkt så organiserad, så jag skulle inte bli förvånad om åtminstonde 3-4 bullar vart brända. Hade tänkt att gå upp tidigt också, så hoppas att jag håller det.. för annars blir hela min planering lite stressig.

Idag har jag inte gjort någonting alls. Känns jätte meningslöst att jag bara har vaknat och gjort ingeting. Men alla dagar kan inte vara fyllda med saker. Känns som om dagen har gått snabbt i alla fall. Ska se på film nu.Puss =)


It's the same thing.

Nu inser jag att jag och Anna kommer skriva om samma sak, men det är pga våran diskution.

Det hela började med att jag kom hem från jobbet och har jobbat i magsjuka och berättade det för Anna. Saken är den att Noah också har varit lite magsjuk och jag är någon som never blir det. Jag kommer inte ens ihåg sist jag var det. *ta i trä*. Men sist jag jobbad där det fans magsjuka så klarade jag mig galant.Jag börjar tro om jag är immun eller något?

Och Anna är tvärt om, nu är hon jätte nojig att hon kommer att få det om hon träffar mig eller någon annan från våran familj. Jag förstår att hon nojar för hon brukar lätt bli smittad, och det är tydligen jätte hemsk att vara magsjuk. Men, jag hoppas bara att hon vill leka med mig i morgon och inte undviker mig som om jag vore pesten, då blir jag ledsen i ögat!


Det här känns konstigt.

Efter över en månads ledighet så ska jag faktiskt jobba idag. Det känns faktiskt lite konstigt, hoppas jag kommer ihåg hur man gör. Haha. Men det känns skönt det är ett kort pass 16-21. Har tre lika dana sånna här pass bokad den här månaden. Det är i alla fall lite pengar, hoppas bara att jag får lite mer pass. Det hade varit bra. I need money!

Hej du är söt när du ser ut som ett barn. :*

bygga pepparkashus.

Igår hade vi en väldigt trevlig kväll med lite vin och pepparkaks hus bygge! Det var jag, Anna, Sarah och Jaime som kom på den briljanta iden. Det tog dock väldigt lång tid, och en väldigt dålig husbygge planering, men till slut blev det bra!

Jag och Anna byggde vårat, och Jaime och Sarah byggde sitt. fast sen gav dem upp när deras hus inte gick att limma ihop tyvär. Men mitt och Annas däremot vart riktigt fint. Ett två våningshus med en liten dam, en dörrmatta, och en katt. VI fick desutom deras svampträd och deras lila träsktroll ( som egentligen va en snögubbe, men såg ut som ett troll). Men bra vart det i alla fall! =)

 Så här bra vart det!

Älska och hata.

Två av dem starkaste känslorna du någonsin kommer att känna.  
Du kommer förr eller senare att uppleva båda.
Grunden till hat ligger oftast i kärlek.
Med kärlek kan hat följa med.
Samtidigt, så är kärlek bland de finaste som finns.


Ny favvis låt.

Har hittat en riktigt fin låt. Hoffmaestro - I'm not leaving now. Jag vart lite kär! Var tvungen att vakna tidigt idag, hade tänkt att gå upp klockan 9. Men vaknade runt 8a av familjen, men gick inte upp utaan tvingade mig själv att fortsätta o sova(trots att jag inte sov, låg bara där). Snacka om att jag vekligen inte vill gå upp! Men nu är jag uppe och dricker kaffe och äter en mandarin. Bore göra mig i ordningför sen ska ja bege mig tll KS. Wish me luck =)

vi är inte bra på det här asso.

Jag och Marim spontan bestämde hela två gånger igår att g på bio. Tror ni att vi gick på bio? Nee. på vägen till Kista så kändes det helt fel att gå på bio så vi handlade lite istället.Jag köpte en mössa och ett par tights, och Mariam en glass. Vi är riktigt dåliga på det här. På bussen å väg till sollentuna sation säger Mariam det här med ett ryck :

- "OMG,är det det här som är väsby donken?!"
 Ja svarar då med "Väsby? Vi åkte ju precis från Kista"
- DÅ sa hon lite generat " Ja jag vet det var inget. :$"



Ibland tror ja att åde hon och jag har en tedens att prata utan att tänka. Sötnos. <3

Regn borde förbjudas i december.

Det är 2 december och det regnar. Det borde inte  vara reng, det borde inte ens vara blött ute, det enda väder som ska vara är snö och kallt. Men lite så där lagom kallt. Så att man klarar sig att gå ute utan att frysa ihjäl helt och hållet. Det är 22 dagar kvar till självaste julafton, men det känns som om vi är i början av oktober, trots julpyntet.

Jag undrar vad jag ska göra med den här dagen, känns inte lockande alls att göra någonting.Nu sitter jag och väntar på att mamma ska baka, vilket hon har sagt att hon ska börja göra i 2 timmar. Om det tar så här lång tid att börja baka kakor, så undrar jag verkligen hur lång tid det kommer att ta innan jag får mat idag.

Jaa jag vet, jag KAN laga mat själv, men oftast brukar jag inte få det för mamma tycker om att laga maten.Problemet är bara att hon "spännings lagar" maten som jag brukar säga.Med det innebär det att istället för att koka upp pasta vattnet på 6an, så kokar hon upp de på 3-4an, vilket gör att det tar dubbel så lång tid innan maten är klar. Så här är hon med all mat, oavstt om det gäller makaroner och korv, eller om det gäller en köttgryta.ALLT tar lång tid. =/

Noah är söt när han ser förvirrad ut.

Natt sökande.

Känns som om den här dagen har varit jätte konstig. Jag och Mariam skulle åka och se på "Patrik 1,5", men så blev det inte. Då beslöt vi oss för att ta en senare bio, vilket inte heller blev av så vi handlade lite. Jag köpte tights och en mössa och Mariam köpte en glass. Inte ens när vi har planerad spontanitet fungerar det. Men trevlig var det att umgås lite.

Förövrigt så sitter jag här och letar jobb, och det finns fan inga. Alla som lockade mig visade sig att vara i Södertälje, Lidingö eller liknande. Jag orkar inte gå upp 05:00 på morgonen för att åka till ett jobb långt, långt borta. Det var jobbigt nog att gå upp och börja 7 här.

Det här med att söka jobb är inte lätt folket, svårare än vad jag trodde. Jag tror nästan att chansen för mig att hitta en fin man och gifta mig rik är större än att hitta ett bra,välbetalt, lagom nära jobb. Jag borde ha börjat plugga direkt efter gymnasiet, det hade varit bättre.. =/


Jag lovade bilder.

Som rubriken avslöjade så lovade jag er bilder och bilder ska ni få. Dock har jag inte alla bilder, eftersom Sarah inte har lagt in dem än. Men kan bjuda på lite biler på mig och Mariam.
 
Så såg vi ut i början av kvällen..

     Och så här såg vi ut morgone efter. Riktigt snyggt ;D

Vet inte riktigt vad jag ska göra med dagen. Vaknade redan klockan 8, av att mamma röjde runt och hade sig och jag hann bli pigg så jag gick upp, och då gick mamma och la sig igen. Och jag försökte prata med henne eftersom hon hade väckt mig och gjort mig pigg, men det gick inte så jag gick och duschade istället. Men det var jobbigt att gå upp så där tidigt så efter duschen och frukost så gick jag och tog en powernap igen.

Riktigt kul att man hinner ta en powernap innan lunch. Men man måste om man blir väckt så där, det är absolut inge kul att bli väckt när man verkligen vill sova. vad ska jag göra uppe klockan 8a liksom? absolut ingenting.

RSS 2.0