Äntligen måndag, eller inte?

Känns inte okey att vakna till en ny vecka när det är så här tråkigt väder. Tur att jag kan roa mig med att typ.. städa idag. Vet inte om jag göre, men det är tanken. Men det känns så onödigt, det blir bara stökigt direkt i alla fall, och om det är jätte städat så hittar jag inget, därav stöket. Lite stök är alltid bra, då hittar man allt direkt, för allt ligger framme.

Funderar på att måla om i mitt rum. Vilken färg vet jag inte, någon harmonisk så man sover bra. Känns så tråkigt med vita väggar, känns lite sjukhusaktigt på något sätt. Eller att ha en fondvägg eller något. Det vore nice att ha. Längtar till den 23e, får riktigt bra lön då. DÅ ska jag unna mig saker. Ny säng, nya speglar och nya lampor. Ska bli nice att kunna spendera massa pengar på sig själv för första gången på länge. Längtar, men det är bara 25 dagar kvar så det kommer gå snabbt! Haha

Jag har ju inte riktigt koll på läget.

Igår trodde jag att det verkligen var torsdag, var jätte glad. Hela vägen till jobbet var jag super glad över att jag trodde det var torsdag och snart fredag och lön. Men när jag kom på att det faktiskt bara var onsdag igår vart jag lite smått besviken. Men men, det var en bra onsdag vilket fall som helst, så det är ju lungt.

Är glad idag över att det är torsdag på riktigt, snart lön och helg. Även fast jag ska jobba på lördag morgon, men det gör inget.Kan ha kul på lördag kväll istället haha. Får kompromissa mina helger på det sättet ibland. Det är faktiskt rätt så skönt att jobba helg ibland, för då kan man inte festa. Vilket är väldigt bra för mig, måste börja ta det lite lungt på den fronten.. haha. Vi får se om det går ;)

Blir nog inte ljusare än så här idag.

Go morgon folket.

Idag är jag pigg igen. Usch så trött jag var i går. Somna typ 7 igår morse och vaknade runt halv tolv, det är inte så mycket sömn direkt. Så resten av dagen spenderade jag i sängen, åt, tog en power nap, åt igen och sen vart jag faktiskt lite halv pigg. Sen började jag kolla på film eftersom jag tänkte att jag skulle somna till den, men det gjorde jag inte, vart pigg istället. Kändes lite jobbigt att jag såg klart på hela filmen, eftersom jag inte har batterier till min fjärrkontroll så var tvungen och gå upp och byta kanal, riktigt jobbigt kändes det igår. haha.

Idag ska jag jobba, känns sådär lockande med tanke på vädret. Vilken tur att jag inte behöver gå ut förens jag ska dit och förens jag ska hem haha. Att vara inne i 9 timmar, ja tack i det här vädret haha. Men tycker tiden går så himmla fort när man jobbar, man börjar, och helt plötsligt så ska man sluta. Tror det är för att jag tycker att det är kul att jobba, men mycket beror också på vilka som jobbar.



Noah + min mössa som jag fick av Pia. =)


Fina låten.

Jag vet inte, men jag tror att jag gillar musik allt för mycket. Så jag måste dela med mig av låtar som jag tycker om! =)



Har kärat ner mig...

Har kärat ner mig totalt i en låt. Och jag vet att jag har hört den i en film eller serie. Frågan är bara i vilken. Det har jag ingen aning om, men jag vet att jag har hört den i något sånt sammanhang och att det var sorligt då, och låten passa till jätte bra. Har ni någon aning?

Tycker i alla fall om låten jätte mycket, gillar texten, och musiken. Jag är så där, kan kära ner mig totalt i en låt och bara lyssna om och om igen. Speciellt om dem påminner om något/nogon. Då kan man lyssna tusen gånger om. Gillar den, den är fin.


 

Va glad jag blir!

Vad glad jag blir när ni har komenterat min blogg alla ni Håkan och musik lovers. Det här gjorde ju min dag ännu bättre! Vi kör en Håkan låt på det och är glada! =)




"Vem kysste Elin bakom ryggen på Marie?"

Jag älskar musik. Måste säga det, är på så sjukt bra humör idag. Och det är för att jag har lyssnat på musik hela dagen. Sån bra musik som man blir glad av. Känns som hela min dag är gjord, även fast jag typ inte har gjort något speciellt förutom att ha druckit kaffe och lyssnat på musik.

Sitter och lyssnar på Håkan Hellström. Det är sån där glad sommar musik. Man blir glad i kropp och själ. Alla vi flickor gillar det här med Håkan, Håkan är fin. Sen så lyssnar jag på massa annan bra musik också. Gud va allt känns bra. Även fast jag inte har helg än, så gör det inget.. är glad ändå! Haha

Fredag, fast inte helg än.

Det första jag tänkte när jag vaknade var FREDAG!!! Men sen kom jag på, jag har ju inte helg än, så då slutade jag vara pepp på fredag. Ska ju faktiskt jobba i morgon, så i morgon klockan 21, då får jag helg. Då blir det vin med mina damer. Väldigt mysigt! Det är sånt som behövs i det tråkiga höst vädret. Eller är det ens höst? Är det inte vinter nu? Eller borde va? Jag har ingen koll, jag kommer inte ihåg förra årets väder, kommer knappt ihåg gårdagens väder.. haha.

Jag försöker ignorera vädret btw. Tänker positivt. Det är sol egentligen, men molnen, regnet och det gråa är bara i vägen. Så i min lilla bubbla är det solsken, fast kallt. Man måste nästan tänka så för att ens vilja gå ut, annars kan man lika gärna bara stanna hemma. Inte för att det är något fel med det heller, det är rätt så mysigt i mitt rum, minus det stökiga men jag trivs och det är väl huvudsaken?

Här finns sängen, datan, tvn och musik. Om det saknas något mer så får jag väl bara fixa det. Inte svårare än så. Om man vill ha något så fixar man det, och om man inte pallar så vill man nog inte ha det så jätte mycket.

Ganska så fint.

Har precis ätit lunch och fikat med Anna och Sarah och tokungen Noah. Undra vad någon har lagt i hans morgon oboy, för han är riktigt vimsig och rolig idag. Och pratar som bara den. Sitter vid datan medans Sarah och Anna spelar wii, som Anna btw sa var för komplicerat för henne att förstå.. haha.

Snart kommer även Pia hit också, hon har slutat jobba, och sen Matilda. Kul att alla lyckades hooka på en och samma dag. Sist Pia såg Noah var för två månader sen, så hon lär ju tycka att han har blivit jätte stor, men det har han ju ifs, han blir större och roligare för varje dag. I den här takten kommer han bli 2 meter och super rolig vid 15 års ålder.. haha.

running up that hill.


The weather outside is weather.

Det här gillar vi inte. Usch för att kolla ut genom fönstret! Regning, grått, och äckligt. Man blir ju deprimerad av att bara se vädret. Man kan inte få sol, eller snö? Vilket som, bara inte det här vädret! Tur att jag har gardiner så jag kan ignorera vädret hela dagen.. haha.


Bra morgon, dåligt väder.

Direkt när jag vaknade så tänkte jag att jag jätte gärna vill ha frukost på sängen, så jag smsa mamma som stod o städade så fint i köket att det vore trevligt med frukost på sängen, och vad fick jag sen? Frukost på sängen, riktigt nice. Två goda mackor, kaffe och juice. Man borde ju ha det så varje dag!

Var pigg o glad när jag vaknade.. sen så kollade jag ut. Inte riktigt så trevligt väder, tur att man inte ska göra något speciellt idag och bara kan vara hemma och tråka. Okey att det är grått och tråkigt, det kan jag acceptera, men måste det regna? Regna är inge nice, om det inte är sommar och det kommer en skur. Men nu ser hela världen så tråkig ut, allt är i en gråskala och så envisas det med att regna. Kan det inte åtminstonde komma lite snö?

Igår kände jag mig väldigt vuxen, när jag och Anna drack vin, åt grönsaker med dipp och spelade TP. Vi hann till och med att spela två gånger, jag vann ena gången och Anna den andra. Men det är nu jag inser att anna inte är så allmänbildad, eller sä tänker hon helt enkelt inte efter. Hon fick bla. den här frågan " Vad heter parken i Stockholm, där det finns gammla hus och djur att se på?". Och Anna kunde inte det, för det första så fick hon för sig att det var gammla hus och gammla djur och vart därför förvirrad, men hon kom verkligen inte på svaret, (Skansen). Men hon är söt den där blondinen.


Happy happy.

Roligt med bilder ibland.. haha.



förvirring på morron kvisten.

Vaknade till av att mamma stod i mitt rum, och så hör löd konversationen.

Jag (sömning) : Vad är klockan?!?
Mamma : Halv åtta.
Jag : Men, vart ska jag?
Mamma : Jag vet inte du ska väl inte jobba?
Jag : VAH? SKA JAG JOBBA? Vilken dag är det? vad är klockan? Varför har jag alarm?
Mamma : Du är inte riktigt vaken va?
Jag : nej, joo, eller vet inte. vad är det för dag???


Och mamma skrattade bara åt min förvirring, för jag hade verkligen panik när jag frågade vad det var för dag. Och jag kände hur förvirrad jag var, för jag hade verkligen inte koll på vad det var för dag, om jag skulle jobba osv. Haha.

I got a feeling.

Go morron folket.

Det är en väldigt glad Emelie här idag, har fått ett vikariat på 6 veckor, inte så länge men det är i alla fall jobb vilket känns bra. Ska också jobba under julhelgen, vilket betyder PENGAR, och som vi alla vet så gillar jag pengar, speciellt de pengar som jag har tjänat ihop själv. Det känns som dem pengarna är värd mer än andra pengar. Fast självklart tackar jag inte nej om jag skulle få lite pengar bara så där, men pengar som man själv har tjänat känns alltid bäst.

Så jag längtar till december lönen, kommer få ganska bra betalt då, det känns bra. Samma sak i januari, då får jag också bra lön. Får nog spara lite pengar då, för man vet aldrig med jobb. Det är som fint väder, man vet aldrig förens man vaknar.. haha. Men borde egentligen ta tag i allt och ta mig till arbetsförmedlingen, som jag har sagt att jag ska göra enda sen jag tog studenten för 1½ år sen.. jaa saker går inte snabbt här inte, haha.

Ska snart djura ihop en frukost, en nyttig frukost. Eller aa, knäckebröd och kanske lite jucie. Det känns som en lagom nyttig frukost, nyttigare än kladdkakan som står och suktar i köket. Men om man vill gå ner i vikt så får man ju inte fuska, vilket jag gjorde igår för jag kan inte säga nej till mig själv i vissa fall. Men idag ska jag försöka vara duktig åtminstonde, OCH dricka vatten. Som jag sa häromdagen, jag är absolut inge duktig, och självklart glömde jag helt bort det här med vatten igår. Får skärpa mig på riktigt idag!

trött.

Usch så trött jag är. Har inte varit så här trött på länge, är inte bakis utan bara extremt jätte trött. Efter ha varit vaken i ca ett dygn så blir det väl så, och sen tagit en power nap på 2 timmar. Men går dagen var kul, lite speciell bara haha. Känns som om jag skulle kunna gå o lägga mig redan nu, men får nog hålla mig vaken ett tag till..

Känns som en dum ide att sova redan nu när man ska upp tidigt i morron, kommer sova förlänge då. Då blir man trött för att man har sovit för länge istället, och det är nästan värre. Eftersom jag kommer jobba imorron så kommer det innebära vätskebrist, för jag glömmer bort det här med vatten när jag e på jobbet. Kan gå en hel dag och bara dricka ett glas vatten, och sen bara kaffe.. inge bra får skärpa mig.

Men snart blir det skärpning på allt för vi ska börja träna alla vi flickor. Kommer bli kul, kan man peppa varandra och då kanske man är lite mer seriös om det är fler som är på. Vi har tänkt att vi ska träna några dagar i veckan. Det blir nog bra för min kropp, ska försöka fixa sockeravvännjing också eftersom jag är så sjukt socker beroende.

meeen dååå.

Har lyckats stuka foten, inte speciellt skillat va? Saken är den att samma dag (skadade den på jobbet), höll jag på att slå ihjäl mig tusen gånger om. Hela tiden fanns det något som jag kunde slå mig på, vilket jag gjorde då och då, tills jag stukade foten sen var det lungt. Vet inte om det var jag som var extra klumpig just den dagen, eller om universum jävlades lite extra mycket just den dagen. Vi kan säga så här, det var ju ett under att jag inte bröt något den dagen.. haha.

Igår blev för ovanligheten en lugn kväll, satt hemma hela dagen och var med Anna och Sarah. Vi spelade tv spel, i typ 7 timmar. Det är rätt mycket, men man blir helt inne i det där jäkla spelet! Det är helt sjukt hur insatt man blir, man kan spela om och om och om igen.. finns inget stopp. Och när vi väl lyckades slita oss från spelet så kollade jag och Anna på film, "The uninvited", som var jätte bra. Gillar den typen av skräckfilmer för den hade en helt oväntad vändning på det hela.. så se den!

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, har ju precis vaknat. Men hoppas på att hinna träffa Matilda eftersom jag knappt har pratat med henne sen förra helgen. Hon har varit hos pojken sin, och jag, jag vet inte riktigt vad jag har gjort.. men knappt pratat har vi i alla fall. Så får se vad dagen erbjuder, kanske blir en öl eller två ikväll.. det vet man aldrig ;)


Det gäller att inte bry sig.

Har lärt mig att vissa saker ska man helt enkelt inte bry sig om. Man ska ignorera saker/personer som man inte har lust att ha något med att göra. Visst, man kan framstås som en väldigt kall människa, vilket jag kan vara emot folk som jag struntar i fullständigt. Men det betyder bara att jag visar ännu mer kärlek till dem som är viktiga och dem som jag bryr mig om.

Att känna sig riktigt uttråkad och trött på att inte ha fast jobb, det kan man också ignorera, för till slut så kommer man att lyckas få ett fast jobb, jag har inte bråttom, att jobba timmar funkar för mig just nu. Det känns faktikst helt okey att jobba då och då, men det dåliga är att så fort jag jobbar så vill jag bara jobba mer. Men som sagt, ignorera det. Jag brukar även ignorera min konstanta hunger, för det funkar inte att äta hela tiden.

Och om jag har en "ful dag", så ignorerar jag det. Jag skippar att spegla mig då, för det räckte med första gången och tänker istället på att jag tyckte ju faktiskt att jag var söt igår. Jag tycker inte att jag är världens finaste, men jag mår bra med mig själv. Har små skavanker, men det har alla, ingen ser fel fri ut. Att jag har lite hull, det gör inte mig något, för jag bryr mig helt enkelt inte om vad andra tycker om hur jag ser ut, om det inte är något positivt. Då blir jag glad och tar åt mig. För det är så det ska vara, man ska ta åt sig av allt bra, och strunta i det dåliga, man blir en lyckligare människa av det.

 

Infected.

Kommer ihåg när jag var 16-17, och fann min kärlek för infected, och även hardstyle. Då tänkte jag, varför har jag inte upptäkt det här tidigare? Fyra år har gått nu, och jag blir fortfarande lika glad när jag lyssnar på hardstyle och även när jag sätter på en infected låt. Hade enbart sån musik på min mp3, som jag alltid lyssnade på innan jag åkte till skolan så jag skulle vakna. Hade alltid på på högsta volym också, så när jag väl kom fram till skolan så var jag lagom speedad, superglad och döv! Det var tider det.. haha

Just nu känns det som om jag bara lyssnar på en och samma spel lista om och om igen när jag ska någonstans. Men det kan va för det tar inte alls lång tid att gå och möta någon, eller att åka till jobbet. Får söka jobb långt borta, eller se till att jag måste gå länge så jag kan börja lyssna på mina härliga spellistor.

Tisdag..

Fattar inte hur man kan lyckas bli sjuk under en natt. Hade lite ont i huvet när jag la mig, tänkte att det var det vanliga, (dvs. för mycket kaffe, för lite vatten). Men inte då, när jag vaknade så kände jag bara men OJ feber! Så nu har jag feber och lite hes röst. Men ska kurera mig som bara den idag, alvedon, vitlök och cvitamin, jag SKA bli frisk innan jag blir sjuk!

Jag är lite små rolig när jag är sjuk, för jag ignorerar att jag är sjuk, och då blir allt jätte bra. Det funkar jätte bra att göra så, tills man blir jätte sjuk.. då ångrar man sig lite. Men jag passar inte att vara sjuk, är alldeles för pigg för att vara sjuk och ligga och vila, även fast jag vet att det kanske är det jag borde göra. Får se om jag lyckas vila eller inte, just nu går det ju inte, för nu har jag vaknat, druckit kaffe, ringt jobbet, och det betyder att jag har hunnit bli pigg!

Känner mig btw, lite lagom vuxen när jag sitter med kaffe koppen och kollar på nyheterna, svininfluensan pratas det om just nu. Får väl hoppas att det inte är det jag har lyckats få? Men om det är så, vad gör jag då? JUSTE, ignorerar det. Inget tjaffs med vaccin eller något, ignorera det är grejen!


Måndag.

Gud vilken blöt kväll det vart i lördags. Hade tänkt att bara bli lite små salongs berusad, men inte då! Drack en aning mycket, precis som alla andra flickor. Illa det kan gå ibland. Så igår mådde jag inte alls bra på hela dagen, men inte undra på? Var vaken i ett dygn, hade ätit lite och drucki för mycket. haha. Så kan det gå! Men man får passa på att hålla på så här medans man kan, för om några år kan man inte längre dricka så här och röja runt, för då är man för gammal för det haha.

Känns bra att det e måndag, för då är det långt till helgen. Just nu tänker jag att jag inte ska gå ut i helgen, men jag hinner säkert ändra mig, eftersom jag är som jag är. Ska jobba nästan hela veckan, förutom onsdag, men hoppas på ett pass då med. Önskar verkligen att jag hade fast jobb, hade varit så bra. Har något att göra, tjäna pengar och kunna flytta hemmifrån. Men det finns nästan inga jobb, allt som jag hittar är långt borta och man måste ha kört kort eller vara 25. Så jag funderar faktiskt på att börja plugga istället, men frågan är bara till vad?

Det är svårt att veta nu, vad man vill jobba med hela livet. För livet har egentligen precis börjat. Är bara 20, är bara barnet egentligen, men ändå tillräckligt vuxen. Är glad att jag är utbildad undersköterska, men just nu känns det så trist att inte ha jobb. Jag är sån som tycker om att göra saker, och hålla mig sysselsatt. Får panik av att bara vara hemma och tråka, det är inget för mig.

RSS 2.0