kommer bli riktigt förvirrad tror jag..

I natt ställer man ju om klockan, och jag vet att man ställer tillbaka den en timma. Saken är bara den att jag har ingen aning om i fall min mobil ställer om sig själv eller om jag måste göra det. Och jag ska upp tidigt i morron och jobba så det känns som om jag kan bli lite förvirrad i morron.

För om den ställer om sig själv så blir det ju rätt, men om jag ställer om den och sen ställer den om sig själv blir det jätte konstigt. Usch vad jag önskar att jag var ledig imorron för att slippa bli förvirrad av det här. Får hoppas att det går bra i alla fall. Får åtminstonde sova en timma längre, och det gillar vi!

Nu var det slut på det roliga.

Har varit ledig i två dagar (känns som typ 5 dagar), vilket har varit väldigt skönt. Har fixat och donat och tagit det lungt. Men nu är det slut på det roliga och nu ska jag jobba fem dagar i rad. Men tiden går så fort när man jobbar så det känns lite som om jag börjar idag, och så slutar jag på tisdag eftermiddag. Rätt bra faktiskt.

Har inget emot att jobba helg faktiskt, ibland är det rätt så skönt. Jobba helg =man spenderar inte pengar som man annars hade gjort om man var ledig. För om jag hade varit ledig nu i helgen så hade jag ju förmodligen åkt och shoppat och festat. Och då hade det kostat pengar. Men nu ska jag jobba, och då sparar jag pengar samtidigt som jag tjänar pengar.. haha. Man får nog tänka så,det känns bättre då:)

Aldrig mer typ!

Jag var som sagt duktig igår, men simmade aldrig. Istället storhandlade jag mat till hemmet. Är väldigt nöjd över mina inköp. Det enda som jag inte var nöjd över var att jag köpte en ny tandborste som jag glömde i affären, tror jag i alla fall. Hittar den inte.. tråkigt.

Men jag brukar aldrig vara den som storhandlar mat, det är alltid killen som gör det. Jag tycker ju om att handla, men tycker det blir så jobbigt med massa människor utan vett som bara ställer sina kundvagnar överallt för att djura fram till allt. Plus barn som gråter och gnäller. Har inte tålamod för det direkt. Folk blir ju hysteriska när dem handlar känns det som. Är det något som är billigt så får folk typ panik känns det som.

Tycker att alla kan handla som mig, snabbt och enkelt så slipper man bli irriterad!

Har stora planer på att vara duktig idag.

Har stora planer på att vara duktig idag. Tanken är att gå fet promenad med hunden, träna lite och städa och simma ikväll. Just nu känner jag mig väldigt peppad just nu, men det kan också ändras under dagen. Men jag tycker att man får pluspoäng för att man har planer..haha.

Nej men ska försöka göra allt av det här, hade ju faktiskt känt mig rätt så grym om jag gjorde allt. Hoppas att någon ger mig plusoäng sen om jag gör allt det här så man känner sig peppad att göra allt igen..

Ännu en ny vecka.

Då var det måndag igen. Förra veckan gick extremt fort, och helgen också. Har haft en toppen bra helg. Var med mina flickor i lördags, åt god mat och drack gott vin.. hur perfekt som helst! Kände mig vuxen som lagade mat till fem personer, och dukade fint. Vuxenpoäng, hej!

Och igår tog jag det bara jätte lungt. Gick långpromenad med hunden, plockade rätt hemma, fixade lite mat och bara allmänt myste hemma. Känner mig i alla fall ordentligt utvilad idag. Känns bra att vara pigg en måndag morgon för ovanlighetens skull. Annars brukar jag oftast vara rätt så trött på måndagar, men inte idag inte. Tiden går ju så fort. Jobbar idag och i morron sen är jag ledig i två dagar, hur bra som helst :)

Morgon kaffe i sängen :)

Lyxade till det idag och tog sovmorron, inte en jätte lång sovmorron men sovmorron i alla fall. Men somnade tidigt igår så det vart väl typ plus minus noll, och den ekvationen gillar jag! Eftersom det är lördag och jag är ledig så lyxa jag till det lite extra och dricker kaffe i sängen under täcket med datorn i knät,mysigt! Funderar nästan på att göra det här varje dag, hade varit en bra start på dagen!

Ikväll så blir det middag och lite dricka med mina flickor. Ska bli kul, det var så himmla länge sen vi alla var lediga på en och samma dag så det ska bli kul. Tanken är att vi alla ska laga mat tillsammans. Får hoppas på att det blir bra, dem säger ju " ju fler kockar desto sämre soppa", så vi får hoppas på det bästa :)

Ibland är det mycket som behövs göras..

Är ledig idag men det känns som om jag har hundra saker inplanerat. Ska långpromenera med hunden, städa upp kaoset som finns i hemmet, (ingen har varit hemma typ på tre dagar =kaos), och så ska jag färga håret som jag har skjutit upp i tre veckor. Sen självklart laga mat.

Fast ibland tror jag att man lurar sig själv. För en del saker känns mer än vad de egentligen är. Jag menar, det tar typ en timma att städa och sen är man klar med allt. Men just nu när jag är trött och lite nyvaken så känns det som om det aldrig kommer ta slut..

Jag har en svans!

Jag har ju en hund som älskar mig mer än allt annat! Han älskar mig så mycket så om han vore en människa så skulle man tycka att han va skit läskig och nog ha besöksförbud. Vart jag än går så går han efter mig. Om jag sitter ner så sitter han där brevid mig. Flyttar jag mig 1 cm så flyttar han 1 cm efter mig. Det är ju väldigt gulligt, förutom när man är trött..

Då är hans hysteriska lycka (ja hysteriska!!!!) rätt så jobbigt. Man kan ju inte bli irriterad på någon som är så glad,men när han står på en och hoppar på en av lycka så kan det vara lite jobbigt. Tur att jag tycker om honom för det mesta..Eller ja alltid förutom små undantag.

När man har tråkigt så ska man roa sig.

Ibland när jag har tråkigt och inte vet vad jag ska göra och redan har kollat på alla bloggar som jag brukar kolla på så brukar jag alltid gå in på blocket och kolla runt där. Men det jag mest kollar på där är hundvalpar. Kan ju säga så här, om jag hade varit rik så hade jag haft fem hundvalpar hoppandes runt här just nu.

Spontan som jag är så är det tur att jag inte är rik för då hade haft mycket av massa saker här hemma. Hade spontan shoppat ihjäl mig av allt. Precis allt. Älskar att shoppa och spendera pengar, det är bland det bästa som fnns. Men som tur är så är jag ju inte rik, och det är väl tur för min pojkvän eftersom han hade nog drunknat i skor och kläder och allt annat här hemma då.Just nu får han helt enkelt bara stå ut med att doppa fötterna i det..haha.


Tiden går så fort.

Tycker tiden går väldigt för mycket fort. Tycker nästan att det känns som man går upp på måndagen och går och lägger sig på fredag kväll. Så fort tycker jag att veckorna går. Tyckte att det precis var sommar, och solen sken varje dag och man pratade om vad man ska göra under semestern. Men nu är det helt plötsligt mitten av oktober och alla börjar prata om att det snart är jul.

Men det är ju snart jul. Om en månad ungefär så är det ju faktiskt snö ute och minus grader. Så tiden går verkligen fort. Speciellt när man jobbar. Tycker tiden bara flyger förbi när man är på jobbet. Men när man är ledig så går tiden tack och lov lite långsammare som tur är.

Regnet vill inte sluta regna .

Regn, mörkt, blåsigt, kallt och massa löv överallt. Det är verkligen höst nu! Helt okej om man bara ska vara hemma och mysa hela dagen. Men nu ska jag ju inte det jag ska ju jobba, promenera till jobbet desutom. Problemet är bara att mitt paraply är hos mammsen och de andra som jag har har jag absolut ingen aning om vart jag har lagt den. Tror att jag nog kan ha städat undan den och lagt den på något "bra" ställe någonstans i min städmani som jag har haft.

Nu är det kaffe o vakna med the voice som gäller. Och sen laga frukost på ingenting. Det blir ju så ibland. Ingen har varit hemma = ingen har handlat och därmed finns det inget att äta här hemma. Har typ gröt och ost... haha.

Kul men kall kväll!

God mat hos fina Matilda vart det igår,och roligt sällskap. Och hon vart jätte glad för sina presenter, men det visste jag redan. Jag resonerar oftast så här när mina kompisar ska få presenter, "hade jag blivit glad för den här presenten så hade dem också blivit det." Tycker att det är väldigt bra tänkt faktiskt..Det är nog många som resonerar sådär.

Igår när jag var på väg hem så trodde jag nästan att jag skulle dö av kylan. Fy va kallt det var! Var inte riktigt beredd på hur kallt det blir på hösten, hinner liksom glömma bort det. Så när jag kom hem så kom jag på den smarta iden att torktumla mitt täcke så det var varmt när jag gick och la mig. Det var verkligen världens bästa grej. Kommer alltid att göra det nu framöver.. haha. Kändes jätte mysigt!

It's a beautiful night and we are lookin' for something dumb to do.

Bra musik + sol + att jag vet att jag ska göra något kul ikväll = bra dag. Det är i för sig men enda lediga dag men det gör inget. Ikväll ska vi fira fina Matilda som fyllde år i tisdags. Det blir nog kul och jag tror att hon kommer bli riktigt glad för sina presenter.

Fast det blir en halv nykter kväll för mig eftersom jag ska jobba imorron, men det gör inget. Har hört att man kan ha kul utan alkohol också, får se om det stämmer. Jag har aldrig testat att festa utan alkohol så har ingen aning. Usch va illa det låter,men jag är ung och så är det då. Det är okej att dricka då, man kan ju inte festa sönder när man är 45 liksom..haha.

Städmani here i come!

Är en ledig tjej idag. Ledig tjej utan att han något att göra är = rastlös tjej. Så jag har tänkt att städa ihjäl lägenheten. Det skulle behövas. Jag förstår inte riktigt vem det är som kommer hit och stökar ner överallt, för inte är det jag i alla fall. Och har märkt sen jag flyttade hemifrån så hatar jag stök. Hatar verkligen disk i diskhon, glas på bordet, och oordning i andra rum. Börjar alltså bli lite städmanisk..men det får man lov att vara så länge man orkar. Eller hur?

Sen i eftermiddag ska jag hämta lilla Noah som btw tydligen är helt SJUKT GLAD över att jag ska hämta honom på dagis. Sötbollen där. Hoppas vi slipper gnäll och tjat för jag ska nämligen gå och handla mat med han. Har aldrig gjort det förut så det här kommer att bli spännande. Jag vet ju hur han kan bli ibland..lite lagom tjatig och så. Men barn är väl ett tjatigt folk helt enkelt.

Djävulsmaskiner, men jag har i alla fall varmvatten!

Att vakna av djävulsmaskiner är inte något som jag tycker är helt okej. Att vakna av gräsklippare som låter som lövblåsare är inte helt okej i min bok. Värsta av allt var att det slutade låta när jag gick upp, så himmla typiskt. Men jag fattar inte varför dem alltid gör sånna störande ljud grejer tidigt på morronen. Kan dem inte göra sånt mitt på dagen? Helt ologiskt att göra sånt på morronen, undrar om dem sjävla hade velat bli väckta sådär?

Men hur som helst så har jag i alla fall varm vatten igen. Har inte haft det sen i lördags förmiddag. Sjukt störande och sjukt kallt är det att duscha i kall vatten. Men varmvattnet ska firas med en lång varm dusch,och så ska jag diska lite.  Bara för att jag kan!

Man drömmer konstigt när man är sjuk...

Tycker faktiskt synd om mig själv. Har varit sjukis i en vecka, så igår gav jag upp och gick till doktorn. Och så fick jag penicillin så jag börjar redan att må bättre. Men värre var det i går kväll. Hade feber, och var varm sen kall sen varm sen kall. Plus att jag var helt galet trött av någon anledning.

Så när jag somnade (vi kan säga däcka) så drömde jag riktigt konstiga grejer. Jag drömde om wordfeud. Men det är nog inte så konstigt med tanke på att jag har spelat det konstant dem här dagarna, dygnet runt i princip. Men drömde att man kunde tjäna pengar på wordfeud. Att man inte fick poäng utan man fick pengar istället. Så varje poäng var en krona. Och jag vart riktigt rik på att spela wordfeud. Jag slutade till och med på mitt jobb eftersom jag vann så mycket pengar på wordfeud. Fick till och med ett pris för "bästa wordfeud spelaren"...haha.


RSS 2.0