Fint blir det i alla fall.

Nu är hon flyttad den där Sarah. Och jag har erövrat hennes rum. Är nästan klar med allt. Det börjar se lite små mysigt ut här inne. Sov riktigt skönt i min nya säng med, även fast hunden valde att sova på mig, trots att det är en stor säng.

Nu ska jag bara fixa resten som att ta in mitt skrivbord och så. Sen blir det perfekt. Flickorna kommer förbi ikäll också, så att fixa det lite fint måste jag nog anstränga mig att göra haha. Det dåliga är att ingen av oss planerar. Vi vet knappt ens vart vi ska ut. Vore så skönt om det var sommar just nu, då hade inget av det här varit ett problem!

Syskon kärlek på hög nivå.

Med tanke på att Sarah ska flytta idag, så kommer jag inte kunna störa henne, och vi kommer tillsammans inte kunna störa mamma. Så i sann syskonkärlek anda så lyssnar vi högt på massa bra musik, Bla. Kent. Vi som vanligtvis inte direkt brukar vara med varandra, sitter och sjunger tillsammans. Måste ju passa på medans man kan.

Tror faktiskt att hon kommer sakna att bo med mig.. även fast hon inte erkänner det! Haha.

Vimsiga barn leka bäst.

Ibland så pratar jag och Anna om ingentng viktigt alls.

Jag : Kolla på mtv! Han är en sån arg kille.
Anna : haha! Jag kollar på ztv, dem hade Aqua.
Jag : Men det var arga Eminem på mtv,
        Men okey, din kanal vann, Aqua var ju mycket roligare.
Anna: Jag gillar inte den där videon, för hon tjejen ser så töntig ut¨.
Jag : Men jag kollar ju inte på ztv!


Det är så här vi brukar prata, jag pratar om mitt, och Anna pratar tillbaka om sitt. Men ändå förstår vi varandra, för jag fattade precis vad hon menade. Vi gör så här ofta, inte undra på att det kan bli lite förvirrande ibland när vi planerar saker. Undrar om vi ens lyssnar på vad vi säger när vi pratar? Ibland känns det som vi bara svarar på våra egna saker för vi är så inne i vårat.. haha.


Självförtroende är viktigt.

Tänkte på en sak när min kompis berättade att han läser en bok om självförtroende, och sa att jag borde läsa den? Ingen aning om varför han tyckte det. Jag har nog så bra självförtroende man kan ha. Jag tycker jag ser bra ut, och är nöjd med mig själv på alla plan. Och jag tror inte direkt att det hade slutat så bra om jag läste en bok om självförtroende och fick mer självförtroende .. hah. Hade nog lätt fått för mig att jag är bäst i hela världen och säga upp vänskapen med alla för att ingen är värdig mig eller något.

Men det är viktigt att ha bra sjävlörtroende och tro på sig själv, för tänk hur mycket man kan missa för att man inte vågar. Jag kan säga att det är mycket jag hade missat om jag inte bara tog tjuren i hornen och vågade. För om man blir osäker på något som man egentligen vill, så får man helt enkelt ignorera den känslan.

Kommer ihåg förut när jag var sjukt blyg. Det var knappt så jag sa hej till folk i min klass. (Gymnasiet). Men sen så lärde jag mig att prata med folk, jag hade inget val. Ensam vill man ju inte direkt vara, så jag började sakta men säkert känna mig bekväm med folk som jag inte riktigt kände jätte bra och vågade vara mig själv framför folk.

Gud va filosofiskt det vart så här på morgonen, det var meningen att jag skulle skriva det vanliga. Dricker kaffe, lyssnar på musik och väntar på att gå till jobbet. Haha.


Jag,Noah och tjockisen.


 






Så kan det gå när jag passar Noah.. haha.

Kolla på skräckfilm ensam.

Jag fick för mig att kolla på skräckfilm ensam förut.. kan ju säga att det är inte direkt den bästa iden med tanke på att jag är sjukt lättskrämd. Fast filmen var inte så bra. "When a stranger calls" hette den, och halva filmen gick ut på att telefonen ringde hela tiden. Men sen mot slutet då vart det lite små läskigt. Tur att det var dag, hade aldrig vågat kollat annars.. haha. Yes i know, jag är feg. Men är man lättskrämd så är man!

I en värld av idioter så står han först i kön!

Jag är faktiskt lite ledsen över att Sarah ska flytta, men bara lite. För hon tar med sig Noah,(konstigt nog), och så kommer jag inte ha någon att väcka eller tjata på. Eller "låna" grejer av som jag aldrig ger tillbaka, utan hon får komma och hämta dem. Lite tråkigt, men hon har väl beslutat sig för att bli vuxen eller något sånt. Dum ide tycker jag. Som tur är så finns ju msn och mobil, och så kommer hon inte bo så långt borta!

Nu gäller det bara att få mammsen och flytta också, så har jag helt plötsligt en egen lägenhet utan att lyfta ett finger. Det vore ju toppen, eller vad tycker ni? =)


Im gonna trade this life for fortune & fame.

Så här känns det idag.. haha


. em>


Myskväll med tjejerna gör nog hela dagen bättre.

Är en ledsen madame idag. Varför behöver vi inte tala om. Ska spendera kvällen med mina underbara flickor, och det känns bra. Det kan få den ledsnaste flickan glad igen. Känner att jag inte behöver säga något idag, jag bara är, och vi ska mysa!.


Hur bra kan det inte bli på en skala?

"Sarah packar och jag ska bli packad - toppen!"

Sarah håller på att packa eftersom hon har fått för sig o bli vuxen och ska flytta. Kul tycker jag. Då är det bara mamma som måste flytta och sen bor jag själv, det är ju toppen! haha. Vilka planer jag har. Men det är en rätt så rättvis fredag för mig och Sarah. Hon packar och jag ska bli packad. Det är ju hur bra som helst! ;)

Btw, så vart jag väldigt förvånad när Mariam inte kunde en Tokio Hotel text, skäms på dig flicka lilla!

Gulligt värre tycker jag!


Mardrömmar!

Jag tänkte på en sak, varför känns mardrömmar alltid så verkliga när man drömmer? Jag drömde en mardröm i natt, som var helt sjuk och i drömmen så tänkte jag att det är ju bara en mardröm att jag borde vakna, men jag kunde inte. Trots att allt var jätte flummigt och läskigt i drömmen, så kändes det så verkligt.
Man känner paniken i kroppen och stressen, men man kan inte vakna. Varför kan man inte det? För man fattar ju att det är en dröm, och att det inte är på riktigt och man vet att man borde vakna. Önskar att jag kände en drömtydare som kunde förklara det för mig. Vet ni något om det här?

Förövrigt så har jag haft en bra morgon. Har inte gjort något alls, knappt så att jag har ätit frukost. Vet inte varför jag är så seg när jag är ledig, har noll rutiner. Men nu börjar det nog bli dags att hoppa in i duschen innan mamma kommer hem och frågar varför jag inte har gjort något.. hehe. Fridens!


Det här gjorde mig riktigt glad!

Läste på Aftonbladet att Snabba cash ska få inte bara en uppföljare, utan två! Det hela ska bli en triologi. Gud vad jag längtar! Får dock vänta till 2012, det känns riktigt långt. Men antar att det tar så lång tid att göra en film? Jag har faktiskt ingen aning, men riktigt glad vart jag över det här. Man måste ju glädja sig över de små sakerna i livet, eller hur? ;)

Fick för mig att det var fredag idag när jag vakna. Oj så besviken man kan bli när man inser att det bara är torsdag. Inte för jag tror att jag ska göra något speciellt i helgen, det är bara själva helg känslan som är skön. Jag älskar helg, och speciellt fredagar. Fredagar är lätt den bästa dagen på hela veckan, för då är det fredagsmys.. haha.

Snabba cash - Absolut!

Jag vart absolut inte besviken på Snabba cash, tvärtom! Skulle absolut inte ha något emot att se den igen, tyckte att den var riktigt bra. Även fast dem hade ändrat mycket från boken, men jag tyckte dem lyckades ta fram det bästa. Men jag tror man måste ha läst boken för att tycka om filmen, för man fattar mer om allt om man har läst boken, som också är riktigt bra!

Men man fick en liten känsla av att det skulle bli en fortsättning, eller jag tyckte det kändes som det i alla fall. För vissa saker lämnades lite oklart, men det kanske bara ska vara så vad vet jag? haha.
Men hoppas nästan att det blir en fortsättning. Det var länge sen jag gillade en svensk film så här mycket, bortsätt ifrån "Män som hatar kvinnor", och dem. Har dock inte sett den sista, så det kanske man borde göra.. haha. Borde ju nästan gå på bio idag med, varför inte? haha


Snabba cash.

Jag har varit upptagen i flera dagar med att vara upptagen med ingenting alls. Har knappt suttit vid datan. I för sig så jobbade jag igår och i söndags så där har jag ju min ursäkt, haha. Sitter och dricker kaffe och planerar dagen med Anna. Det här med att gå på bio är inte lätt, nästan alla biljetter på senare bio var slut, och eftersom vi verkligen vill se Snabba cash så ska vi se den halv fyra idag. Haha

Tror aldrig jag har varit på bio så tidigt faktiskt. Men huvudsaken är egentligen att man ser filmen, är riktigt pepp på den. Enda sen jag läste boken så har jag velat att det skulle bli en film, så blev det en film! Jag hoppas bara att den är lika bra som man förväntar sig att den ska vara haha. Annars blir jag en aning besviken faktiskt.

Och det är absolut självklart att jag och Anna ska se filmen tillsammans. Eftersom vi har diskuterat boken så många gånger, och båda tyckte att den var precis lika bra. Enda sen vi fick reda på att det skulle bli en film, så har vi sagt att vi ska se den tillsammans, och så blir det. En Anna och Emelie dejt blir det idag! haha.


Thank god it's friday.

Man blir alltid glad av fredagar. Det är nog den bästa dagen på hela veckan tror jag. Alla andra dagar är också bra, förutom tisdagar. Tisdagar tycker jag är värdelösa av någon anledning, så tisdagar kan man egentligen ta bort och ha en extra fredag kanske? Det vore ju för underbart!

Fixar mig lite och ska snart dra och umgås med mitt folk. Eller ska till  Mörby först, systemet och ett ica, men sen ska vi umgås som bara den. SOM vi ska umgås! haha. Det märks att jag är på en aning oseriöst humör just nu,det kan bero på min mäng av kaffe och brist på att ha något att göra under dagen. Känns som alla mina dagar har blivit så oseriösa, men det blir så när man inte jobbar. Har inte fått några tider tråkigt nog. Men på söndag är det dags igen! Har en blandad känsla av pepp och opepp.







Han ska ha vinkväll med tjejorna.

Yes, det är exakt vad Patrik ska ha i morron. Stackarn, han har ju verkligen ingen aning om vad han har gett sig in på för typ 4e gången. Han glömmer nog för snabbt hur det är att umgås med oss flickor på sånna omständigheter. Men det blir nog bra. Är faktiskt väldigt sugen på vin, har vart det hela veckan, ingen aning om varför. Brukar vanligtvist vara sugen på öl. Har väl överkonsumerat öl eller något.

Kommer ihåg förut när jag alltid drack vin, sen helt plötsligt upptäckte jag öl och då var det öl som gällde. Men antar att jag har tröttnat lite på det. Men omväxling förnöjer som man så fint brukar säga. ;)

Lite sovmorgon är alltid skönt.

Går kvällen var jätte mysig. Satt och snackade massa skit och pratade om allt och inget. Man behöver sånna kvällar ibland, när man bara umgås och är. Mycket mysigt! Trots att det var onsdag så var det i princip 5 personer ute + vi. Men det blir väl så, det är ju januari - "den fattigaste månaden på hela året", som alla brukar säga.. haha.

Sitter och kollar på top model, även fast jag har sett alla avsnitt hur många gånger som helst eftersom 3an envisas med att visa allt tusen gånger om. Kan dem inte bara skaffa lite nya program? Det lär ju finnas massa bra serier och program som ingen har sett. Vid det här laget så kan man ju nästan alla serier utantill haha. Så lite nytt vore ju nice!


Inte så tråkigt längre.

Anna kom förbi en sväng förut så då var inte allt lika tråkigt längre. Vi gjorde det vanliga, drack kaffe och åt kaka. Vi är som ett gäng tanter egentligen. Men man måste ju öva så man blir en duktigt tant sen på våra äldre dagar. Vi satt till och med och läste tidningen haha. Men det var kul, jag brukar nästan aldrig läsa tidningen, brukar mest skumma igenom den. Men idag läste jag på riktigt, det var en ny upplevelse!

Nu sitter jag och kollar på Family guy och väntar på att gå. Ska leka en sväng med Martina. Hon är min suger mama idag eftersom jag är fattig som en kyrkråtta. Kommer faktiskt inte ihåg sist jag var så här fattig, det var nog när jag gick i skolan och inte jobbade. Men som tur är så får jag lite pengar på måndag, och sen är det inte så långt kvar till lön, jag längtar brutalt mycket! Man har faktiskt lite roligare med pengar.. haha.


Tråkigt tråkigt tråkigt!!

Kände mig uttråkad direkt när jag vaknade. Gick upp och tänkte att allt är tråkigt. Tycker i för sig att allt är lite små tråkigt just nu. Vill att något nytt ska hända, men vad vet jag inte. Bara det händer något så blir jag nöjd. Jag är sån, tycker inte om rutiner i all för många dagar och tröttnar lite snabbt på saker. Varför har jag ingen aning om. Men jag tror att dem flesta är så. Om det är samma rutiner under en lång tid så tror jag att alla till slut blir lite uttråkade och vill ha förändring.

Kan inte gå och lägga mig igen heller, eftersom jag är pigg och har sovit ut. Inte finns det något på TV heller, och jag bara gissar på att ingen av mitt folk är vakna än. Ska nog roa mig med att kolla på tråkprogram på tv och äta en ordentligt nyttig frukost, det är på tiden.

 
Matilda & jag.


En film senare.

Trevligt med lite eftermiddags fika sådär på en tisdag. Fast stackars Sarah vaknade dock när Anna vispade grädde och jag bakade kakan. Man kan ju inte ha kladdkaka utan grädde till. Eller går, går det väl men ska det vara onyttigt så kan man lika gärna gå all out ;)

Sen vart det film, vi såg på "Gökboet". En rätt så gammal film med Jack Nicholson. Den var rätt så bra faktiskt. Det handlar om ett mental sjukhus som han hamnar på och röjer runt där med massa andra knäppskallar. Tycker förövrigt att Jack Nicholson är en riktigt bra skådespelare, har varit med i många bra filmer. Och han passa faktiskt riktigt bra som att spela galen, han har ju gjort det flera gånger som t.ex. i The shining. Som sagt, riktigt bra skådis men han ser till och med lite små galen ut! Haha


 


Väntar på en viss fröken Selander.

Lyssnar på lite nice musik i väntan på att möta upp Anna. Tar lite tid för den där damen ibland, men jag fattar i för sig varför för hon är alltid jätte snygg när vi ses! Annat är det med mig, jag slänger på mig sminket och låter det se ut som det gör. Själv är jag helt okey söt idag, men det är bara tisdag. Snygg-Emelie sparar jag tills på helgerna.. haha.

Vi ska leka det vi gör bäst, "baka kaka-äta kaka- kolla på film", leken. Det är lagom för en tisdag, behöver inte röja runt så mycket, mysigt med kaka och film också. Så slipper man gå ut i kylan, toppen! Nu tycker jag att det kan bli vår, julen och nyår har varit då ska det vara vår. Det vore ju underbart om det var så. Vinter från 13 december till 1a januari, och resten av året så kan det vara sommar.

Ska nog städa lite medans jag väntar, och rota fram en plastficka till en viss person som tjaffsar om den ;) Haha!


Är kanske lite trött, men tyckte det här var kul! Haha


Känner mig som ett litet barn ibland.

Jag vaknade 8 och var helt hyper och gick runt och röjde med massa saker och drack massa kaffe. (Kaffe, apelsin och penicillin är btw ingen bra frukost). Har kollat runt på alla bloggar och bara gått runt och gjort egentligen ingenting i två timmar men ändå vart jätte pigg. Men nu, när jag har varit uppe ett tag så vart jag helt plötsligt trött, av någon konstig anledning. Det är inte så som jag har gjort något jobbigt alls, bara varit hyper och stutsat runt som Tiger i Nalle puh.

Jag skulle nog behöva en liten vilostund som barn brukar ha, så är jag fit for fight igen. Men det känns riktigt dumt att gå och lägga sig igen, då kan jag lika gärna vara vaken. Kanske slå på stort och äta frukost och duscha kanske. Tror helt enkelt att jag vaknade för tidigt, med tanke på att jag inte alls har något vettigt att göra. Syrran är inte ens hemma så jag kan ju inte roa mig med att störa henne, och hennes tv spel är off limits för mig tydligen, hon anförtror mig inte med hennes Playstation.. haha.

Inte helt hundra.

Blev ändrade planer, så det vart inge jobb för mig, mådde verkligen dåligt. Så nu sitter jag och vilar i sängen och kollar på en värsting soldat som ska bli brud och dricker cola och försöker må bra igen. Har precis fikat lite, mammas kompis är här och hälsar på eftersom hon och hennes man har varit borta under julen. Har fått ett bernstens smycke, jätte fint! Får alltid massa smycken från dem som jag glömmer bort att ha på mig.. haha får bättra mig! :)


Kaffe + LA ink.

Sitter och dricker morgon kaffe och kollar på LA ink, blir jätte sugen på att tatuera mig igen! Fast vart och vad det vet jag inte. Vill egentligen fixa min som jag har på ryggen, konstig tatuerare de där som gjorde den jätte konstig. Men vet inte ens om den går att fixa, måste nog göra någonting över den.. Kanske borde rådfråga med någon bra tatuerare eller något.. haha.

Känner mig effektiv idag, har varit vaken i ca 20 minuter och har hunnit göra matlåda, kaffe och kollat runt på massa bloggar. Men nu när jag har segat ett tag så börjar jag känna mig lite halvstressad. Har flera saker kvar att göra, plus att jag har en buss att passa eftersom jag envisas med att jobba trots att jag inte mår helt 100. Men är man pengarkåt så är man, då är det bara att stå ut. Nej men jag hoppas på en snabb och enkel dag idag, utan stress och panik och liknande.. haha.

Skulle behöva lite sömn.

Var en mysig kväll igår med flickorna som slutade med utgång och dans, dock så saknades Sarah eftersom hon jobbade, annars hade vi varit kompletta! Riktigt kul att dansa faktiskt, tråkigt att jag oftast glömmer bort att göra det när jag är ute, varför vet jag inte. Hinns inte med helt enkelt.

Blev väckt i morse av sms, lite störande eftersom det gjorde att jag är jätte trött nu. Skulle utan några problem alls kunna gå och lägga mig redan nu och sova. Men ska äta mat först, om det någonsin blir klar? Till och med det enklaste kan ta mamma en hel dag att tilllaga. Varför är det ingen som vet.. haha.


Bild från nyår vid tolvslaget. Ser väldigt glad ut när jag försöker
öppna skuman. =)

"Du får inte supa skallen i småbitar".

Rolig läkare jag har som ringer och säger att jag ska få antibiotica så jag får inte supa skallen i småbitar men dricka lite grann var helt okey. Så då lyder jag henne, tänker inte supa skallen i småbitar, men tänker dricka lite grann, det låter bra. Så dricka ska jag göra ikväll, för ovanlighetens skull eller hur? hehe.

Ska äta lite middag med Pappa och så först, eftersom han fyller ett halvt sekel idag, 50 år. Inte illa de inte! Sen ska jag dricka lite vin med mina underbara vänner Anna och Pia, mysigt! Känns som om det blir en bra fredag trots allt.

Btw, så MÅSTE jag vara vaken under min operation. Skit läskigt tycker jag, men jag blev lovad massa lugnande så att jag inte skulle vara rädd utan bara tycka att det var jätte kul.. haha. Men det är nog inte så farligt, hon jämnförde det med att ta bort en visdomstand typ, vilket jag inte vet hur det känns så om någon vet så informera mig gärna! Men jag har i alla fall slutat vara nervös, det är ju bra. Men det kan ändras snabbt det med, går från att vara jätte lung till hysterisk.. tur att jag ska dricka vin idag då! Haha.

Börjar året med en operation?

Det här var ju inge kul. Var hos läkaren idag eftersom jag har haft lite problem med min käke på väntra sidan. Det visa sig att det har blivit en inflammation bakom en av mina plattor som jag har där från den första operationen, och jag har inget annat val än att operera bort den. Tydligen inte en sån jobbig operation, tar 30-40 minuter sa hon, och jag fick välja om jag skulle vara nersövd eller vaken..

Vart jätte nervös först, men nu är jag lugn igen. Jag vet inet riktigt vad jag ska välja, jobbigt o vara vaken och höra allt.. men det är också jobbigt att vara nersövd. Eller det läskiga är ju själva grejen med att bli sövd, tycker att det är jätte läskigt när man känner sprutan i armen och sen däckar man bara. Jag är ju bara mest rädd för att inte vakna.. haha. Har nog kollat på för mycket skräck film tror jag.

Men vet inte när och så än. Hoppas det dröjer ett litet tag i alla fall.. haha. Så jag hinner förbereda mig. Förra gången hade jag ju 3 år på mig att förbereda mig, vore ju nice om jag åtminstonde hade några veckor på mig. Jag blir för nervös när det gäller sånt här, tycker att det är jätte läskigt! :(

 
Ville lägga upp en "hej jag e liten och
ledsen- bild, men hitta ingen, så det fick
bli en på tjockisen"

Uppe med den där jävla tuppen.

Är uppe tidigt idag, känner jag mig duktig? Ja. Är jag glad för att vara vaken tidigit? Nej.

Är nog inte direkt en morgon människa. Eller kan vara det ibland om jag inte blir väckt, eller har sovit ut. Men idag är jag inte glad alls för att vara vaken så här tidigt. Känns som om jag kommer vara sur tills jag kommer hem från KS igen.. haha.

Och jag hoppas verkligen inte att det är förseningar eller något, men med min tur som jag brukar ha när jag är på dåligt morgon humör så är nog alla tåg jätte försenade. På vägen hem gör det egentligen ingenting, så om tågen ska vara försenade så får dem gärna vara det på hemvägen inte ditvägen, tack!
Man blir så stressad när man har en tid att passa och tågen ska hålla på och krångla och ha sig, har ju ingen lust direkt o åka så att jag är där 40 minuter före, det känns lite som overkill faktiskt.. haha.


Bjuder på en bild, varför inte liksom?

Ge mig värme, tack!

Hello hello.

Jag vaknade nyss, har lyckats sova i nästan 12 timmar idag med. Kan bli så när man inte riktigt mår bra. Hade nog lätt kunnat sovit längre om jag inte vart väckt. Vore kul att testa någon gång hur länge man faktiskt kan sova, slänga ut familjen och stänga av alla telefoner och bara sova, skönt det hade varit!

Får en liten känsla av att det är istid ute, med tanke på att datan berättar för mig att det är 18 minus grader ute. Vilket säkert betyder att det är typ 20. Har inte sån jätte stor lust att gå ut alls idag, men har inte direkt något val, måste ju jobba. Vore ju himmla skönt om man bara kunde dega hemma och tjäna pengar, i alla fall idag det vore ju toppen!


Trött o har ont :(

Är brutalt trött, och har lite lagom ont sådär, som tur är så fick jag en akut tid till KS på torsdag så det är ju bra det. Hoppas jag får någon medicin eller något då så jag mår bra igen. Vore ju något. Har enbart kollat på film o sovit hela dagen typ, men är fortfarande trött. =/ Blir nog att sova tidigt idag eftersom jag ska jobba i morron. Inte för att jag orkar utan mer för att jag tvingar mig själv eftersom det är röd dag.. haha.

Blir nog att ligga i sängen och mysa och kolla på film hela kvällen.. om jag lyckas hålla mig vaken, det är ju inte direkt säkert. Haha.


Gillar btw när bilder är suddiga - känns som om man är full då... haha.


Det var en bra tanke.

Go morron!

Jag tänkte att jag SKULLE lägga upp massa bilder från nyår. Orkar jag det? Nej. Varför? För det tar helt enkelt för lång tid att ladda upp alla bilder som jag vill ladda upp och det har jag inte riktigt tid med just nu. Har nog egentligen inte direkt tid att sitta och sega vid datan heller.. men vad gör man inte?

Sov 12 timmar i natt, jag antar att jag var lite små sömnig haha. Men skönt var det, nu är jag utvilad och pigg och halv glad är jag i alla fall. Kan ju inte vara super glad, det är ju bara morgon trots allt.. hehe. Nu ska jag ta mig och mitt halv bra humör och skutta in i duschen, ha en bra dag! Fridens ;)


Nyår.

Går kvällen var riktigt mysig! Var med alla dem bästa, och det fanns absolut ingenting att klaga på. Åt gott, drack gott och umgicks med alla dem som man verkligen vill umgås med. Men fy va kallt det var ute vid tolvslaget! Snöade och var kallt som bara den. Som tur var så hade man ju skumpan så det var ju bara att dricka.. haha.

Idag är jag dock en väldigt trött människa, inte bakis utan bara extremt trött. Så har spenderat dagen i sängen och bara slappat. Mysigt det med. Och nu kollar jag på min älskade Harry Potter, älskar dem filmerna, tycker dem är så sjukt bra. Men missar dock lite eftersom folk pratar och stör.. men har ju sett filmen förr så det gör inte så jätte mycket.

Blir en lugn kväll idag eftersom jag ska upp och jobba i morgon. Men jag klagar inte, hade nog inte ens orkat göra något idag.. haha

RSS 2.0