Jag har ett fint slott!

Allt med flytten gick bra, ingen vart osams om hur man bygger ihop alla ikea möbler och inget gick sönder. Med andra ord en bra flytt. Det var nog bland dem enklaste flyttarna i världshistorien tror jag haha. Nu är det bara lite små saker kvar, som att få upp dem jäkla gardinstängerna och resten av lamporna. Men det är inte svårt utan en borr.

Jag är helt sjukt nöjd över våran lägenhet. Det är jätte fint i hela området också. Det är ganska tyst här, man hör inga grannar! Och om vi inte hör dem, så hör dem flrmodligen inte oss heller och det är ju bra. Det betyder att musiken kan spelas högt oavsett tid. Trivs hur bra som helst!

Får passa på att störa dem en sista gång.

Sitter o myser i sängen med hunden och väntar på att klockan ska bli fyra. Tänk att man alltid måste vänta på allt som är bra. Men har jag längtat sen i februari så kan jag nog vänta i tre timmar till, tre timmar går ju hur snabbt som helst. Tur att jag kan roa mig med att packa ner det sista och störa grannarna med hög musik för sista gången, dem kommer nog att sakna mig. Jag har ju väldigt bra musiksmak :) haha

Men jag tycker faktiskt att det är mer än rätt att jag får störa dem med musik nu, med tanke på att dem borrade helt hysteriskt 9 i morse. Vem gör det? Dessutom så borrar dem minst en gång i veckan och så har det alltid varit, jag förstår inte vad det är dem borrar egentligen. Jävligt irriterande är det i alla fall. Hoppas jag inte får sånna borr grannar sen. Tycker att om man ska borra så kan man väl åtminstonde vänta till elva eller någon normal tid. (hej vän av ordning..haha).



Pepp på semester!

Hela dagen idag har jag varit på toppen humör! Jobb dagen var förbi på en kvart typ kändes det som men det var bra för jag ville bara att dagen skulle ta slut. Känns så underbart skönt att jag har semester nu. Fast kommer verkligen har fullt upp hela semestern.

Imorron ska jag packa klart allt det sista som behövs + hämta nycklar, och på fredag är det flyttdags! Love it, är så pepp! Och på lördag så ska vi fira min fina Pia som fyller år. Fullt upp i tre dagar, men det är bra saker jag ska göra. Och det är tur det för det hade känts riktigt sugit om det var tre dagar fyllda med skitsaker.. haha. Det enda som känns som ett minus är att det tydligen ska regna på fredag. Jag är inget geni, men det känns inte riktigt som om regn + flytt går super bra ihop, eller har jag fel?

Dödar tiden med lite musik.

Idag är en sån där evighets dag som går ut på att vänta på att gå till jobbet. Kan inte hitta på något, kan enbart vänta. Behöver inte ens packa för min kära pojkvän hade packat ner resten av mina saker igår, jätte snällt tyckte jag. För då slapp ju jag göra det..haha. Så för att döda lite tid så lyssnar jag på musik, ganska bra tids fördriv. Speciellt när man kan roa sig med att sätta på sån musik som min kille inte tycker om bara för att jävlas.. jag e nog för lätt road!

Bara idag och i morgon kvar sen är det semester. PEPP PEPPP PEEEEEEEPPPP!!

Bara tre dagar!

Bara tre jobb dagar kvar och sen har jag semester. Jag vill bara att dem här tre dagarna ska gå så fort som möjligt, helst att det är jätte stressigt i tre dagar så att tiden bara försvinner. Förmodligen kommer dem att vara det i alla fall, med tanke på att jag har mycket att göra, både på jobbet och hemma. Tanken var ju att jag skulle vara duktig och packa i helgen, var jag duktig? Nej inte direkt.

Jag roade mig med massa andra saker i stället. Dem elaka molnen försvann ju i lördags så jag mötte lite kompisar, var ute i solen och sen gick vi ut. Första gången på en hel evighet som jag är ute faktiskt. Ingen aning om varför det har blivit så..haha. Och igår var jag lite trött i ögat och hade inte direkt någon lust att börja hörja runt i mitt rum och lägenheten, så jag låg i solen och sen på kvällen åt jag godis och kollade på Lost, som btw är min nya favorit serie. Fattar inte hur jag kan ha missat den?

Elaka moln! :(

Vaknade av att solen sken helt hysteriskt på mig i sovrummet, går upp, går ut med hunden och vad tror ni jag ser? Elaka moln. Vart kom dem i från? Varför är dem här? Jag ville ju ha varmt väder och solsken hela dagen lång. Får verkligen hoppas på att dem flyttar på sig, för annars blir jag nog en aning besviken. Hade ju tänk chilla i solen hela dagen istället för att packa (för det kan man göra när solen inte skiner), men blir nog tvungen om dem tänker stanna kvar =/ haha

Förövrigt ifall ni undrar så sov jag i tolv timmar! Tänk er, hela tolv timmar, det är riktigt mycket asso. Jag däcka (då menar jag verkligen hej jag e i koma typ vaknar inte av något) runt 22 igår och vaknade vid 10 idag. Känns verkligen som om det var waste på fredagskväll, men fan så skönt jag har sovit! Känner mig som en helt ny människa faktiskt, utvilad och på riktigt bra humör, minus molnen då. Får hoppas på att vädret taggar till så jag får min sol dag idag :)

wtf, helgen kom och sen försvann den på ett ögonblick!

Tyckte det precis var fredag, nu är det helt plötsligt söndagkväll, nästan måndag. Tycker helgen har gått väldigt fort, typ ett andetag sen var den över! Halv tråkigt väder har det ju varit också. Snabb helg med tråkigt väder helt enkelt. Fast idag tyckte jag att det var skönt att det regnade för då behövde man inte känna något tvång att göra något, vilket det lätt kan bli när det är fint väder.

För när det är fint väder så känns det helt fel att bara ligga i sängen och kolla på film, man känner sig som lite tvingad att vara ute i solen eller hitta på något. Det spelar ingen roll hur trött man än är, man SKA vara i solen haha. Men eftersom det var tråkigt väder idag och jag var trött, så kunde jag med gott samvete ligga i sängen och kolla på massa serier och sova i si sådär två timmar. Det är en lagom powernap tycket jag!

Bubbles, rainbows and butterfly's all at the same time.

När jag går och lägger mig så är jag helt hysteriskt glad (hej fjärilar i magen typ), och när jag vaknar är jag precis lika glad, om inte gladare. Just nu känns allt så himmlans bra. Finns inga moln på min himmel och allt är som i en lycklig disney film. Det är nästan så att jag hör glad musik i bakgrunden överallt jag går.. haha.

Om två fredagar så är det ju som sagt hejdå mammas hem, hello mitt egna hem. Känns så jäkla kul! Vi var där i området häromdagen och kollade runt lite, det är super fint där. Och balkongen är jag typ kär i! Där kommer jag ligga och steka hela sommaren..haha. Även fast jag är jätte glad över att flytta så måste jag nog erkänna att jag kommer sakna mammsen lite. Har ju bott med henne i snart 22 år, det är ju nästan självklart att man gör det.

Kommer ju säkert komma hem och hälsa på varje dag och hela tiden. Men det är nog lungt för mamma, hon tycker ju om att ha sällskap. Plus att hon har ju sommarlov när jag har semester så något behöver hon ju roa sig med kan man ju tycka.

Ska nog passa på att packa lite innan jag ska gå och jobba, för jag är vaken tidigt och jag börjar ju inte förens 4. Måste ju fylla dagen med någonting vettigt. Så varför inte packa när man ändå har tid? haha


Ännu en måndag.

Helgen kom, och helgen gick och det är måndag ännu en gång. Känns lite som att veckorna bara består av måndagar och fredagar, sen är det bara lite mellanting för att fylla ut. Ingen längtar till måndag, men alla längtar till fredag.

Helgen har varit bra och jag är riktigt nöjd med mina inköp från IKEA. Handlade för väldigt mycket pengar måste jag erkänna (men mindre än vad jag trodde) men det blir nog så när man ska köpa ett helt hem.. haha. Och plus att vi var klara på IKEA efter en timma, det är inte illa det! Sen vart det mysig grillning och en lugn kväll.

Igår gick vi alla en lång promenad sen låg jag och Pia och stekte i solen. Det kändes verkligen som sommmar igår, hur härligt som helst! Hoppas vädret håller i sig ett tag nu. Den här veckan måste jag få ganska mycket gjort, måste börja packa lite smått och rensa ut lite här hemma och adressändra. Vilket jag inte har någon alls aning om hur man gör, för alla säger bara "gå in på skatteverket" haha. Jaa och sen då? Längre än så förstod jag inte.

Nu ska jag djura i mig lite frukost och sen kila i väg till jobbet och hoppas på en lugn snabb dag! :)

I'm addicted and i just can't get enough.

Jasg är uppe ovanligt tidigt på en ledig lördag för ovanlighetens skull. Men det är bara för jag i princip ska shoppa ihjäl mig på IKEA. Ska köpa väldigt mycket saker till lägenheten idag, får bara hoppas på att jag hittar det jag vill ha och att ingen blir osams.. Det kan ju lätt bli så på IKEA, att folk blir osams. Jag har aldrig blivit osams med någon på IKEA, men man har ju sett par och barn familjer små tjaffsa om enkla saker som kastruller och glödlampor och liknande.. haha.

Skönt att det är fint väder idag, eller väder ute som min underbart söta systerson säger. Så ikväll blir det grillning med massa god mat, lite dricka och fina vänner. Kan det bli bättre? Nej jag tror inte det. Jag får göra det jag gillar mest idag. Först shoppa, sen äta, dricka och va med fina vänner.. hur bra som helst! :)


Tänk att man kan längta så mycket..

Jag går bara runt och längtar hela dagarna. Längtar efter att flytta (20 dagar kvar), längtar efter att bli klar med flytten och längtar tills semestern. Vill bara att dagarna ska gå fortare, visst går dagarna väldigt fort.. men dem kan fortfarande gå LIIITE fortare haha. Jag menar, det var precis måndag och nu är det helt plötsligt fredag bara sådär på en minut känns det som.

Men det här är en skön helg, tre lediga dagar. Ska bli riktigt skönt. Ska se till att få så mycket som möjligt gjort. Imorgon ska jag till IKEA för att i princip handla sönder.. haha. Nejdå inte så farligt är det men det känns nästan som det. Måste köpa massa stora saker såsom bokhyllor och soffbord och liknande. Sedan hoppas jag på en kul kväll med mina flickor. Känns inte som jag har hunnit och vara med dem, men det blir ju så ibland när man jobbar så konstigt som jag och jobbar varannan helg.

Nu blir det att lyssna på musik på högsta volym, dricka kaffe och njuta av att det är fredag! :)

RSS 2.0