Känns som det var en riktigt lång helg..

Helgen kom och helgen gick. Men ändå kändes den inte kort, utan det känns som den har varit evighets lång, även fast jag bara har varit ledig i två dagar. Har hållt mig sysselsatt hela helgen. I fredags efter jobbet vart det solarium med Pia, sen vart det grillning på eftermiddagen som följdes av öldrickande ute i solen. Hur mysigt som helst! :)

Lördagen kan man ju bara resumera med ett ord, MATKOMA! Så blir det alltid när mammsen bjuder på mat.. Man äter och man äter och man äter. Det finns liksom inget stopp när hon gör mat, och som hon gör mat det räcker nog till en hel arme när hon lagar. Men riktigt gott var det. Det var egentligen meningen att vi skulle dricka i lördags kväll, men jag orkade verkligen inte.. haha var för fylld av mat. Så jag gick hem och sov istället.

Vad jag gjorde igår det är oviktigt för det var ju ändå bara söndag, och söndagar är nog den oviktigaste dagen i veckan. Idag är det däremot måndag och det är lite viktigt. I alla fall när man måste släpa sig till jobbet. Fast det känns ju lite roligare att jobba med tanke på att det fortfarande är röd dag och det innebär extra betalt hela jäkla dagen. Min lön kommer vara bra lagom till flytt. Inte så långt kvar nu, en månad och 6 dagar :)


Mer mys i solen!

Känns som jag har myst i solen hela eftermiddagen, men det var nog snarare 1-2 timmar. Och gud va skönt det var att sitta ute! Det vart ifs lite (väldigt lite) kallt då och då när det blåste, men man ska inte klaga för nu är ju solen och våren och allt det där äntligen här. Och allt jag kunde tänka på idag var att jag verkligen vill grilla haha.
Vart så himmla sugen på att grilla hela dagen, ska nog övertala mamma och co att vi ska grilla i morron.

Imorron blir det ett lagom jobb pass, och sen förhoppningsvis mer mys i solen och förhoppningsvist grillning. (OM jag lyckas övertala på rätt sätt vill säga..haha). Men det blir nog härligt. Hoppas verkligen att den här veckan går fort. Men jobb dagar brukar ha en tendens att gå super fort. Vi får väl hoppas på det, och att det blir en väldigt lugn och skön vecka utan massa stress, för stress ogillas starkt nu för tiden.

Skönt med söndag, faktiskt.

Helgen kom och den gick lika fort som den kom. Tycker alltid att helgerna går en aning forttare än vardagarna av någon anledning. Men det kan ju bero på att jag har hållt mig galet sysselsatt den här helgen. SOm sagt, middag i fredags efter jobbet. Igår vart det jobb och sen fest hos syrran, och tiden bara flög i väg. Hela morgonen idag bara försvann och helt plötsligt är klockan snart två.

Förstår inte varföt tiden går så mycket fortare på våren och sommaren, vet ni varför? Imorgon är jag ledig, ska faktiskt bli skönt att ha en lugn dag innan man jobbar fyra dagar igen. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt i morgon. Egentligen vill jag åka och köpa mer saker till lägenheten, men får nog vänta tills jag får lön och sällskap..haha. Lägger in en liten låt som jag har lyssnat på repeat hela morgonen innan jag går. ENJOY!

fina vädret.

Blir så himmla glad av vädret, känner mig inte ens de minsta trött. Känner mig till och med pepp på att jobba hela helgen. Tror det är pga. det fina v'dret, annars hade jag nog inte varit lika pepp. För även om man bara är inomhus så går tiden snabbare och man blir hundra gånger gladare av att bara se solen.

Men det känns som jag har mycket att göra under helgen. Jobbar 16-21 idag, sen blir det hem och käka middag eftersom syrrans kille fyller 25 imorron. Imorron blir det jobb 12-21 och där efter fest hos syrran för att fira hennes kille, och på söndag blir det ännu ett kvälls pass. Men det funkar jätte bra för mig. Kan göra det jag vill och ha lite sovmorgon iaf.

Tycker att helgerna (och veckorna för den delen) går jätte fort. Det var precis helg och nu är det redan fredag igen. Inte för att jag klagar på att tiden går fort, blir bara glad. Ju fortare tiden går desto fortare blir det 1 juni och jag får flytta och ha semester i en hel månad typ. Ska bli jätte skönt att ha semester, med tanke på att jag inte har haft det på tre år. Men nu när jag äntligen har fast tjänst så kan jag unna mig lite semester, välbehövd semester för den delen..haha.

 
Lite fredagsmys musik :) Älskar den här låten kan lyssna på den om och om och om igen..

Musik och solsken gör mig till en väldigt glad tjej.

Gud va det är härligt ute, vill bara vara ute! Tyvärr så är jag väldigt sällskaps sjuk av mig och kan inte bara gå en promenad så där ensam. Men tog en prommis med hunden iaf. Vet inte vem av oss som var gladare för det fina vädret, för han skuttade runt bara och var helt crazy.

I väntan på sällskap så städar jag ihjäl lägenheten, har till och med skurat golven och spisen så nu kommer mamma bli glad på mig. Lagar också lite mat (hungriga tjejen). Jag hoppas bara att syrran och hennes son inte kommer och stökar ner nu när det är skinande rent överallt. Det är så rent att jag nästan inte ville laga mat och riskera att stöka ner.. haha.

Tror en liten städkärring har kommit fram inom mig, men det är ju bra lagom till flytt och allt. Tycker inte alls om att det är stökigt, tycker till och med att det kan vara lite jobbigt när det ligger kläder på golvet nu för tiden. Ingen aning om vart detta ryck har kommit ifrån..kanske börjar bli vuxen helt enkelt?

"find a penny, pick it up. And all day you will have good luck".

Det fina citatet vaknade jag med i huvet idag. Ingen aning om varför. Med tanke på att jag inte alls hade med det i min dröm. Min dröm btw, var ju också väldigt konstig. Vi skulle fira midsommar på Åland i Annas stuga. Saken var bara den att vi åkte motorbåt (en sån vanlig liten), MEN vi kallade den för lyxbåt av någon anledning. (tror vi inte vet vad lyx är..haha). Och det var vinter när vi åkte men det var inte kallt ute trots att det var typ istid. Men när vi kom fram då sken solen som bara den, det fanns jordgubbar i mängder plus ungefär ett systembolag med alkohol till oss.

Och det roliga är att Anna hade äntligen en ny mobil. Eller en och en, hon hade nu 7 mobiler att hålla koll på under kvällen. Och det vart inte lätt för stackars Anna. Hon tappade bort tre av dem, och till slut så hade hon bara en mobil kvar och det var den hon hade från början.

Asso herregud vad konstiga drömmar man kan drömma ibland egentligen. Förstår egentligen inte vart det här kom ifrån, med tanke på att "drömmar ska spegla det som har hänt under dagen". Jag har inte sett is, inga mobiler, ingen alkohol, har inte åkt båt, har inte träffat Anna eller firat midsommar.. haha.

ibland glömmer jag bort det här.

Har varit fullt upptagen mina vänner. Jag är helt upptagen i allt som har med flytt och köpa saker att göra. Det är inte så långt kvar nu tills jag (vi) flyttar, och har i princip bara alla de stora sakerna kvar att köpa. Så som soffa, bokhyllor osv..osv.. Men det ska bli kul! Just nu ör hela rummet fylld av kartonger och lite annat, men det är okej att leva så ett tag. Får ju åtminstonde plats att vara i sängen och sitta vid datan så det är ju tur det..

Idag blir det jobb (som vanligt). Känner mig lagom pepp på att gå och jobba. Men det kan ju vara för att jag sitter o myser i sängen med en kopp kaffe också haha. Det och att jag har varit ledig i tre dagar. Tror ni att jag har tagit det lungt och är utvilad? Nej. Är man ledig då ska man hitta på saker. Ta det lungt det kan man göra efter jobbet :)

Cha cha bloggen

Kung,diktator,bäst eller victor kalla mig vad du vill. Jag har märkt att det står stilla här nu ett tag. så nu ska jag komma med lite skvaller för er som är nyfikna^^ skvaller nr1 :är att jag och mumel tjejen ska flytta ! YEEEEEEEEEEESS skvaller nr 2 :High five! skvaller nr 3 :att dagens sång är the hooters med 500 miles . Peace out bitchzzzzz!HIGH FIVE!

RSS 2.0