Det bra året.

Gillar det här året som har varit. Har hänt mycket roligt (även tråkiga saker också men dem struntar vi i just nu). Har haft ett väldigt bra år med mina underbart fina vänner, mycket  kul har vi gjort. Är riktigt nöjd med det här året, jag hoppas bara på att nästa år blir precis lika bra, om inte ännu bättre. Gott nytt år på er :)

God jul alla :)

God jul och hoppas alla får en super mysig jul. För det tänker jag ha i alla fall :)

Dagen före sådär.

Köpte en julklapp till min pojke igår, han fick parfym. Eller rättare sagt han fick fyra parfymer, och alla luktade lika gott. Men det är faktiskt lite själviskt att ge bort parfym, för egentligen så har ju jag bestämt hur han ska lukta. Varför skulle jag inte bestämma det liksom? Det är ju faktiskt jag som luktar på honom. Så då är det helt logiskt att jag ska bestämma parfym.. haha.

Ikväll blir det lite glögg med Pia och ge henne julklappar med flickorna. Super mysigt, mini julafton sådär dagen före. Det är bara för att hon inte kan träffa oss i morgon. Jag har faktiskt lyckats väldigt bra med alla mina julklappar tycker jag, jag tror att både familjen och mina flickor kommer bli riktigt glada faktiskt :)

22 December.

Nu är nästan alla julklappar klara, bara en kvar. Allt annat är inslaget och klart och ligger under granen. Förutom dem som ska till mina kompisar då. Känns lite som jag har lite vuxenpoäng me tanke på att jag inte väntade med allt tills i morron som jag som sagt brukar göra.

Nu är det bara två dagar kvar och jag längtar. Efter all den goda maten som mamma gör, godiset och kakorna och paketen. Fast jag har fuskat lite, för jag fick faktiskt en igår som jag öppnade redan då, kunde inte hålla mig.. haha. Fick ett jätte fint armband från min älskling. Vart riktigt glad :)

Semester nu, så jag firar med en bild.


Sådär glad är jag nu, fast förmodligen lite mer.

Jag peppar till för tiden kommer att gå fort!

Jobb hela dagen idag och ett kort pass i morgon sen har jag min efterlängtade semester vecka. Det kommer bli så himmla skönt. Synd att det inte var två veckor, men man ska inte klaga. Jag är btw för långsam för mitt eget bästa idag, ska gå om typ en timma men sitter och segar vid datan istället. Har ingen lust att stressa, jag tar det i min takt, det är ju faktiskt inte hela världen om jag inte kan duscha i en timma och stå och sega med håret, jag överlever nog.

Snart är det julafton också, inte många dagar kvar. Och ja, jag har fortfarande julklappar kvar att handla men det är tur att jag vet vad jag ska ha. Självklart ska jag ut i kaoset med Anna på torsdag, men jag ska försöka åka en sväng på onsdag med så jag i princip har nästan allt klart. Jag lovar att jag kommer go bananas och köpa massa saker till Noah (systerson) bara för att det är kul.


Tjusiga rummet.

Jag vände upp och ner på hela rummet, bytte plats på allt och resultatet vart väldigt bra. Jag lyckades till och med att hitta borttappade saker, pengar m.m. Så nu sitter jag här och myser i min säng i med tända vanilj ljus och är väldigt stolt över mig själv. Jag trodde aldrig att jag skulle orka flytta på allt. Att möblera om känns btw som att gymma i tre timmar, just so you know.

Vill bara sitta här i mitt rum hela kvällen bara för att jag är så nöjd, men det funkar inte riktigt med mina kvälls planer som jag har. Ska göra pepparkakshus med mina flickor, riktigt mysigt. Får se om jag lyckas få till något fint hur, är inte direkt den grymmaste på att fixa med sånt..haha.

Tänk vad en smink palette kan göra.

Igår vart det lite vin med fina vänner. Ingen av oss hade inte riktigt lust att gå ut så vi stannade bara hemma hos mig. Sen så kom smink paletten fram. Och den ena vart värre än den andra. Men kul var det. Kan ju säga att resultatet är ett resultat man inte visar framför folk. Tänk er transa/ladygaga/avatar. Så såg vi ut. Men riktigt kul var det.

Idag vet jag inte riktigt vad dagen ger. Jag kanske borde möblera om i mitt rum som jag har sagt hur många gånger som helst men inte riktigt tagit tag i. Men det känns bara som en bra ide, sen kommer jag på hur jobbigt det är att flytta alla tunga möbler och ändrar mig snabbt om den iden. Men i värsta fall, om jag inte kommer på något att göra så ska jag nog tvinga mig själv att göra det.. haha.

Har gått och blivit kär!


Ledig stund har guld i mun.

Jag är på strålande bra humör idag. Varför? För jag är ledig idag och resten av helgen. Sen är det två jobbdagar kvar och sen blir det en veckas semester. Vem hade inte varit glad? Plus att jag har sovit som en prinsessa i natt, utan att ha blivit väckt av snarkningar eller hunden, så det vore bara dumt att klaga. Så jag tänker inte ens klaga på att det snöar..haha.


Allmänt babbel bara.

Nu är det inte långt kvar till julafton alls. Tio dagar, hela tio dagar. Och jag måste erkänna att jag är inte klar med julklappar någonstans. Har börjat lite smått med att köpa några julklappar, men längre än så kom jag inte. Men jag har egentligen tid. Tror jag ska köra den vanliga rutinen, dvs att köpa klart resten den 23:e. Det blir lite mer spännande då, att vara ute bland alla andra hysteriska människor och leta efter det man ska ha. Kommer det finnas eller inte? Lite mer spännande shopping än vanligt.. haha.

Har ingen aning om vad jag ska roa mig med idag. Skulle egentligen kunna åka och handla julklappar, men det är så tråkigt att åka ensam och handla. Jag är för sällskaps sjuk för att åka ensam. Jag kan inte ens gå till ica utan sällskap. Det har hänt, men det är hundra gånger roligare att göra det om man har sällskap.
Tyckte det var på tiden att jag slängde in en pose bild på mig själv. haha.



Lucia mys vore kanske något?

Kommer ihåg när man va liten (typ 6), då var man helt pepp på att det var Lucia. Men det kanske var för att man oftast var med i Luica tåget och hela dagen var allmänt mysig. Man var tomte eller något liknande (har bara varit Luica tjej en gång i mitt liv haha), så var det alltid mörkt på morgonen när man skulle gå och vara med i det här tåget. Sen så vart det alltid fika med pepparkakor och lussebullar och om jag inte minns helt fel så hade man alltid någon slags pussel dag sen resten utan dagen. Hur mysigt som helst.

Tror jag ska införskaffa mysiga Lucia dagar igen. Vad gör det om man är vuxen? Jag kanske inte direkt behöver klä ut mig till tomte (de hade ju sett kul ut ifs), men att man gör något mysigt på Luica bara för att liksom. Typ införskaffa en obligatorisk Lucia fika med nära och kära eller något? Lyssna på julmusik, dricka lite glögg och äta en pepparkaka eller två. Tror det hade varit riktigt mysigt! :)



Mys!

Sitter i sängen och myser och är på strålande bra humör. Är egentligen trött med tanke på morronens väckning av alla möjliga irriterande ljus som fanns men har ingen lust att sova riktigt än. Jag är ju väldigt trött men jag har som sagt inte lust att lägga mig än. Känns ibland som man missar mycket av dygnet av att sova tidigt.

Man vill ju få ut det mesta av dagen, eller hur? Då får man helt enkelt prioritera, även fast det kan ge en viss sömnbrist då och då. Det finns kaffe och det finns powernap, mer behöver man inte. Jag kan ju desutom sova imorgon om jag känner att jag måste det. Just nu vill jag bara mysa :)

Julstämmning som fan!

Jag börjar verkligen komma in i julstämmningen. Om det är någon högtid på året som jag verkligen älskar så är det julen. Tycker att jul och vinter för den delen är helt underbart! Här hemma är det stakar och julpynt lite överallt så man kan inte låta bli att bli glad så fort man kommer hem, man blir liksom lite varm i magen.

En annan sak som gjorde att jag fick lite mer julstämmning var att i fredags så bakade vi pepparkakor (okej jag gjorde typ 5 hjärtan men iaf) drack glögg och lyssnade på julmusik. Hur mysigt som helst! Undra om jag ska göra det någon dag igen, bara för att det är mysigt.

Har till och med varit duktig och börjat köpa julklappar. Tycker det är riktigt kul att köpa julklappar. Vill helst köpa massa till alla bara för att det är kul, men det går nog inte riktigt. Tror inte det kommer överrens med min ekonomi faktiskt.. haha. Men känner mig verkligen duktig som har börjat, annars brukar jag vänta till dagen innan vilket är riktigt dumt. Tusentals människor ute, man hittar inte det man ska och får panik och ger panik julklappar.. haha.

Känner mig en aning ynklig..

Är förskyld för typ hundrade gången och känner mig en aning trött på att vara det. Man blir ju som en gnällig, grinig 5 åring när man är sjuk. Och det känns som om man har noll energi. Så med tanke på att jag är ledig i helgen så tänker jag faktiskt bara vila och bo i sängen hela kvällen och äta apelsiner och dricka fanta och kolla på film, lagom sjuk torsdag sådär..

RSS 2.0