Ont i håret.

Kul kalas igår, men nu öär det jobbigt att det är söndag. Ska dega på soffan och äta chokladtårta och försöka må bra igen. Jag vill bli människa! Bilder kommer sen ;)

WOOHOO PARTEEEY!

Yes, ikväll ska Anna bli full som en kastrull och jag ska skratta!

Haha.. nej då. Men ikväll blir det lite kalas. Har egentligen ingen aning om vilka vi ska vara eller vad som kommr hända. Men jag har bra vibbar om kvällen. Jag tänker i alla fall se till att ha kul. Idag är det mammsens födelsedag, hon blir hela 46 år idag! Så nu väntas det middag och choklad tårta för mig och sedan blir det iväg på kalas. Puss =)

Kebab pengar.

Jag behövde inte gå upp tidigt idag, för mamma var snäll nog och lämnade Noah på dagis istället så jag fick sova. När jag vaknade fick jag en glad överraskning som verkligen gjorde min dag. Jag fick kebab pengar av min systers kompis i Helsingborg, som han tydligen hade lovat mig för jätte länge sen. Jag fattar inte HUR jag har kunnat glömma bort detta? Men kebab pengar fick jag i alla fall, och gissa om jag vart glad? =)


Får gå upp tidigt två gånger den här veckan.

Imorgon ka jag gå upp tidigt. Ska lämna lilla Noah på dagis eftersom Sarah har tandläkar tid och mamma ska till jobbet. efter det så fundilerar jag faktiskt på att ta en liten shopping tripp och köpa något nytt att ha på mig. Trots den lilla lönen jag fick så känner jag att jag måste shoppa lite, måste åtminstonde köpa lite nytt smink. Har ju redan beställt ett par stövlar idag, eftersom jag har alla andra sorters skor förutom ett par söta stövla.

Vet inte hur morgon dagen blir, men jag vet i alla fall att mot kvällen så blir det bus med lilla Stephie. =)

Det gäller att känna sig själv.

Alla som känner mig vet att jag är en hungrig, lite smått galen flicka med ologisk logik. Saken är den, att jag känner mig själv till 110% så jag bryr mig inte om att folk vet om det här om mig. Jag är mig själv i alla lägen, jag säger det jag tycker och gör det jag känner för. Varför ska man hålla på att vara något som man inte är?

Tänk er mig så här  :

- Nyttig, och äter regelbunda tider och rätt.
- Sluta äta när man är mätt och inte fortsätta bara för att det är gott.
- Tränar minst tre gånger i veckan.
- Har på mig kläder bara för att det står att man ska ha det i senaste Veckorevyn.
- Äter "skräpmat" och godis enbart på helge.
- Är seriös i alla tillfällen.
- Städar bara för att göra någon annan glad, och inte för att det behövs.

Om jag var så där, så hade det inte varit den riktiga Emelie. Den riktiga jag lever livet efter mina livs motton.

- Man ska göra det som känns bäst i hjärtat.
- Man ska äta det man vill äta
- Träna när man vill (eller om det verkligen behövs),
- Man ska inte stressa upp sig för olycka i livet, allt händer för en anledning.
- Man ska säga vad man tycker och känner för/om folk och situationer.


Ja, asso jag vet inte vad ni tycker om det hela nu. Men man måste ju bara älska den sanna Emelie! ;) (Heeej ego!)

En tidig dag.

Idag var jag uppe tidigt! Rean klockan 8:00. Nu kanske ni tror att jag har blivit knäpp och går upp självmant klockan 8 på morgonen.. men icke då! Hade tandläkar tid i Sollentuna, så jag var tvungen att gå upp tidigt. Det var inte så jobbigt som jag trodde, det var nästan lite mysigt. Nu är klockan 12:50 och jag är pigg, duschad och fixad och bäst av allt inte nyvaken och seg som alla andra dagar.

Nu sitter jag här och har allmänt tråkigt och dricker lite kaffe och lyssnar på lite nice musik. Undrar om jag tänker göra något mer vettigt idag? Kanske kan städa lite.. Eller, nää nu ska vi inte överdriva. Har gått upp tidigt och varit hos tandis, mer action än det är ju överkurs för en arbetslös flicka. 
 
 Hej, vi är arbetslösa! =)


Åka buss.

Min dag har bestått av att åka fram och tillbaka till Anna.

- I morse så åkte jag från Anna
- Runt 2 åkte jag till Anna
- Lekte hos Anna
- Runt 5 tiden åkte jag från Anna igen
- Hem och åt
- Runt 6 tiden åkte jag ännu än gång hem till Anna.
- Vi tog det lungt
- 8 Åkte jag hem igen.


Min dag har alltså bestått av åka buss (och blivit irriterad över att den var försenad varje gång!), och lekt med Anna. Får se om det blir lika myckket åkande till Anna i morron också. Kul om jag får för mig att djura fram och tillbaka lika mycket varje dag, till slut lär det ju bli samma busschaufför som lär börja undra varför jag hela tiden åker fram och tillbaka. Roligt "hej jag är arbetslös" experiment. Haha.

Winter wonderland.

Riktigt mycket med snö, det är så här det ska vara på vintern. Inte slask,inte grått utan vitt och underbart! Helt ärligt, så har jag hellre halvt snöstorm än regn och blött, nu ser det i alla fall ljust ut. Går kvällen var mys. Anna, Matilda och jag "invigde" vintern genom att dricka glögg och äta pepparkakor.. och skotta lite på Annas framsida.

Det märks att vi är arbetslösa, eftersom jag och Anna satt och drack vin medans vi kollade på Boston tea party, lite lagom alkis varning så där på oss.. men det är lungt. Men det var en mysig kväll, Anna och jag satt i hennes rum och snackade massa skit om deverse saker. Sånt är bra, snacka lite skit med nära vänner.. oavsett vad man pratar om så känns det lite mysigt liksom.

Innan vi sov så låg vi och kollade på den klassiska svenska filmen "Adam och Eva". Rätt så rolig film faktiskt. Det känns verkligen att det som händer i filmen skulle kunna vara tagen ur någon vanlig svenssons liv. Vi svenskar är nog lite så där, dricker massor på midsommar, åker till IKEA på helgen, diskuterar om allmänna saker vid frukost bordet. Det är lite skrämmande att vi senare i framtiden precis kommer leva så där med dem tre V:na (villa,volvo,vovve). 


                                             


Ne nu ska jag sluta snacka massa skit och fortsätta och dricka mitt kaffe. ha en bra dag! :)                                                                                    


Är du hungrig? Ät!

Nu är mina två senaste rubriker lite motsägande, men det här har inget med de förra inlägget och göra. Patrik är lite ologisk ibland. Ni ska få ta en del av detta..

Patrik : Jag är hungrig.
Jag : Ät?
Patrik : Men är inte jätte hungrig.
Jag : Men ät i alla fall, i förebyggande syfte liksom.
Patrik : Aa kanske. 
Jag : Men ät bara?
Patrik : Ska ju ändå äta om typ 5 timmar.



Jag vet inte, men om jag är hungrig NU, så vill jag nog helst äta direkt.. inte hungra i 5 timmar. Det där är inte logiskt i min värld. Är du hungrig så äter du, till och med om du bara är lite små hungrig så ska du äta! Det är ju hemskt att vara hungrig =( Patrik verkar inte ha fattat den här "Hungrig? - Ät! " grejen..

Sluta ät Emelie!

Asso, seriöst. Min diet den börjar spåra ur.. speciellt idag.

- Två koppar kaffe
- Två mackor med marmelad
- En kebab pizza
- Två kakor
- En till kopp kaffe
- Massa lösgodis
- En cola
- Lite chips (för att balansera socker nivån med salt)

Asso.. jaa, inte undra på att jag tycker att jag börjar bli tjock och mina jeans för tajta. Kan ju inte hålla på och skylla på att jeansen har krypt i tvätten, det går ju inte. Bantning.. eller nääe, okej lite mera nyttigt från och med nu!

I love it!

Eftersom jag har fått för mig att se på film innan jag går och lägger mig varje kväll, så blev det självklart en film igår. Ingen annan än Edward Scissorhands. Älskar verkligen den filmen, den är så.. fin! Det är en riktigt skön vinter film tycker jag, känns som vinter när man ser på den. För er som inte har sett den, så kolla på den, den är underbar!
                                                                                        
Idag är jag och alla som verkligen älskar snö riktigt lyckliga. Det snöar på som bara den! Jag är nog en av dem få som tycker att det känns bra när det snöar. Det ser så vacker och stillsamt ute, och jag älskar verkligen att ta promenader i snön, känns riktigt lugnande. Ni får inte tro att jag är värsta freaket, men det känns som värsta terapin på något sätt. Att bara gå i snön, lyssna på musik, se snöflingorna. Ååh, så vackert!
 
                                                                                    


I don't know.

Hela grejen är ju helt meningslös.

Snö =)

Nu är det vinter på riktigt, med snö och allt, åååh va jag blir glad! Det är typ jag och alla 8 åringar i landet som är lyckliga nu. Men det är fint med snö, hellre snö och kallt än regnigt och blött.

Går kvällen var mys, övertalade Patrik att vi skulle åka och hämta Stephie i Väsby, eftersom jag ville ha hit henne. Och det gick han med på. Så jag och Stephie satt hos mig och drack lite vin och snackade skit. Mys pys liksom! Det roliga med Stephie och mig är att vi typ inte blev vänner förens i mitten av trean, och vi hade ändå gått i samma klass i två år. Men det finns en tid för allt, haha!

Vet inte vad den här dagen har att bjuda på, det återstår att se. Hoppas den bjuder på något kul ;)

Jag vill bli en desperate housewife.

Tänk vilket spännande liv! Allt i deras vardag är spännande. Dem ser perfekta ut, lever allt perfekt.. men bakom det perfekta så gömmer sig massa lögner, skvaller och mycket som är spännande. Tänk om våra liv hade varit så här spännande? Tänk om vi kunde göra sånt här? Asso bara för att våra vardagar skulle bli spännande. Jag hade inte direkt bangat på att ha en affär med trädgårdsmästaren och shoppa ihjäl mig, bara för att!

Nog pratat om hemmafruarna, för jag skrev bara det där för att jag ser på reprisen som går på 5an just nu. Får se hur resten av dagen blir. Det känns rätt så segt just nu eftersom jag gick upp 11 (visst är jag tidig idag?), och har bara lyckats äta frukost och nu är klockan snart 2. Kanske borde ta en liten dusch och göra mig söt tills när mamma kommer hem så att hon inte tror att jag inte har gjort något idag. Haha, i för sig så fattar hon nog redan att jag inte gör något alls, men ändå, gäller att låtsas som att man har gjort något vettigt med dagen för då känns den inte lika misslyckad!


Där är vi, så små och så oskyldiga. Om några år blir vi jobbiga hemma fruar som lever svensson liv med volvo,villa och vove. You have to enjoy it while you can ;)

Det underbaraste som finns.

Det underbaraste som finns är nog choklad. Undrar vad jag hade gjort utan choklad i mitt liv, eller min vardag för den delen? Det är nog en av det underbaraste som finns i denna värld. Jag tycker om choklad så mycket att jag tycker att man kan äta det vilken tid på dygnet, hur mycket som helst eftersom " det är en del av min kostcirkel".

Det märks att jag inte har något liv överhuvudtaget eftersom jag har slutat skriva om mina dagar. Alla ser ju ändå precis likadna ut. Vaknar, dricker kaffe, duschar, drucker mer kaffe, har allmänt tråkigt, sover. Ja, folket så interessanta är mina dagar, Någon som har något förslag på vad jag kan göra för att hålla mig sysselsatt under dagarna? :)

Sjukt ju.

Klockan ät 02:50 och jag är riktigt kaffe sugen. Undrar om jag ska sova så att det blir morron snart och kaffe dags? :)

är det tisdag eller onsdag idag?

Helt seriöst så har jag nästan ingen koll på vad det är för dagar längre. Jag vet när det börjar närma sig helgen, eftersom alla frågar vad man ska göra, men om folk inte gjorde det så skulle jag nästan inte ha någon koll alls. I för sig så vet jag att det är tisdag om det är Desperate housewifes på tv. Bra att jag kan ha lite koll på dagarna genom tv program.

Gick upp tidigare än vanligt idag, kändes liksom lite onödigt och sova, vet inte varför jag kände så? För jag tycker om att sova, en av mina favorit saker att göra efter att äta. Gick upp och degade hela morgonen fram tills typ ett när jag tyckte att jag borde duscha eftersom jag ville vara lite söt idag! Inte för att det händer något speciellt, men det känns bra i kropp och själ att vara lite så där extra söt på en vanlig veckodag.

Tyvärr så har jag fortfarande inte hittat min kamera sladd (har ifs inte letat), så jag kan inte tönta mig med att lägga upp en bild på "dagens outfit". You'll just have to imagine it, haha! Och om ni föreställer er att jag har balklänning plus en tiara så är det.. helt fel ,tyvärr :(

Får se vad resten av dagen ger, hoppas i alla fall att den ger mat, är hungrig som ett djur! Puss puss

Är det något fel på oss?

Både jag och Anna drömmer mardrömmar. Vad kan det bero på? Förut brukade jag aldrig drömma mardrömmar, men helt plötsligt så drömmer jag det jätte ofta och vaknar och somnar om hela tiden. Någon som vet vad det här kan bero på så får ni mer än gärna berätta! :)

Jag behöver stress och lite sömn.

Känner att jag börjar få lite panik i kroppen av att inte göra något. Jag mår inte bra av att inte göra något. Jag behöver stress runt om kring mig och behöver stressa själv. behöver sova lite och vara grymt trött hela dagarna och göra samma sak dag efter dag. Just nu kan jag inte direkt skaffa stress i min vardag, jag menar ska jag typ stressa upp för att.. sitta vid datan eller? Stress duscha, stress dricka kaffe bara för att? Ne, så fungerar inte stress. ÅÅH vad jag saknar stress!

Matilda är bra *

Fint hon ritar. Älskar den här bilden.


ja, vintern är ju verkligen här.

Det är riktigt kyligt ute. Kom precis inn från en liten runda och gud vad jag fryser. Ville göra lite varm oboy för att värma mig, men mjölken var tydligen off limits.. eftersom min familj "måste" ha mjölk i kaffe =/ Får väl värma mig med.. ja..jag vet inte,typ.. saft?

Anna är en hurtbulle.

Hon är den enda vän jag känner som tränar. Eller tränar och tränar, hon går ut och springer ibland. Helt duktigt av henne. Desutom äter hon bra frukost. Och nyss åt hon ägg innan hon gick ut och jogga för att hon skulle orka springa. Anna Skipper hade blivit stolt över dig Anna.

SOM Sarah sover djupt.

Jag tror inte Sarah vaknar för någonting. Antligen så sover hon jätte djupt, eller så tränger hon bara ut alla ljud? Jag fundilerar på att ha ett litet experiment gällande detta. Sätta på musik, damsuga, föna håret osv. för att se om hon vaknar. Vad tror ni att hon vaknar av? höhö.

I natt sov jag med Noah, pga att Sarah sover riktigt djupt och vaknade inte av gnäll bebis. Måste bara säga att jag inte riktigt sov så mycket. Noah röjer som bara den! Så helt plötslgt så vaknar man till av att man har en hand i ögat, eller att han ligger på mig eller något annat konstigt. Så jag vaknade av det här hela natten och låg där och skrattade. Sen vart jag rädd för att han skulle ramla hur sängen också så jag sov bara på ena sidan och längst ut på sängen. Lite skönhets sömn kan man ju offra ibland!

Förövrigt så är jag vaken väldigt tidigt idag. Sitter här och seg dricker kaffe, vilket jag inte borde för det har jag egentligen inte tid med. Har inte ens duschat eller ätit frukost, och jag ska ta bussen om en timma. Jag måste nog få in lite mer stress och rutin i min vardag. Jah jah, vi får fixa det senare, nu måste jag stressa iväg. Puss!

Ja, jag är en tönt.

Har precis kollat klart på veckans avsnitt av Andra Avenyn.  Riktigt spännande är det. Ända sen den här jäkla serien började så har jag inte kunnat sluta kolla på det. Enbart för att det händer så konstiga grejer och jag känner ett behöv av att veta vad som kommer att hända. Men jag måste medge en pinsam sak.. jag gillar faktiskt serien lite grann. :$ Så nu vet ni en pinsam sak om mig!

Nu ska jag äta mackor och dricka lite oboy och försöka bli lite små sömnig. Ska upp tidigt i morgon på någon arbets grej. Önska mig lycka till! Puss puss

Ge mig en sladd!

Okey, min kamera sladd är borta. Borta helt och hållet. Hittar den ingenstans, vilket är jobbigt eftersom jag behöver den. Vill nu lägga in bilderna från min kamera! Det här är jobbigt. Undra hur jag ska lösa det här? Får väl leta lite mer eller i värsta fall sluta ta bilder.. eller vad säger jag? Köpa en ny sladd. Lättast så antar jag,

Går dagen var kul, bilder kommer sen.. !

Gårdagens halv hjärtade vin kväll vart faktiskt kul. Började lite segt och tråkigt eftersom Anna och Sarah fixade hår och jag hade för mycket energi. haha men under tiden som gick så vart det roligare och roligare.

Bäst av allt under kvällen var det här.. eller aa bäst och bäst? Dummast kanske?

Jag : Anna, vill du göra något kul? ;)
Anna :
Jaa! vadå?
Jag :
Hoppa i säng??! :D
Anna : jaa! Hoppa i sängen?

Så skyndar jag, Anna och Sarah till min säng och börjar hoppa.. och sen hör man KRAAAASHHHH ... Sarah och Anna har hoppat så hårt på ena sidan av min säng.. att den gick lite sönder :( Hahahaa

I väntan på Anna..

Sitter här och väntar på madame Anna. Hon ska komma hit för någon slags vin kväll haha. Medans jag har väntat på Anna har jag hunnit blogga, kollat på bilder, druckit kaffe, ätit och haft mig. Mycket hinner man göra medans man väntar på Anna. Undra hur länge jag kommer vänta? Hoppas nästan att hon är lite på g, för jag är vin sugen och vinet skriker mitt namn..stackars =( Bara står där ensam i kylen och väntar på mig... ;c

Kul med gamla bilder.

Tänkte ha ett blogg inlägg med enbart bilder på mig och folk, gammla som nya!

 
Jag och Anna.


Jag och Matilda.



Vi som röjer.


Okey, kul var det med gammla bilder, men jag orkar nog inte ladda upp fler. Haha.

Det är iaf lite ordning på mig.

Sitter här och väntar på att bilderna från gammla datan ska sparas i externa. Tar riktigt lång tid, hade mer bilder än vad jag trodde. Och ordning var det på mig i gammla datan. Allt var i mappar, alla bilder och all musik. Med kategorier och datum. Undra hur det kommer sig att jag var så himmlans ordningssam? I för sig så är det ju bra, för det underlättar nu när jag letar efter bilder.

Bra att jag tog tag och gjorde det här, det betyder att jag kan lägga in massa gamla bilder i bloggen.Skrivs sen  :**

Kaffetime =)

Jag tror inte direkt att jag behöver något kaffe nu. Men jag kände att jag behövde det. Min kropp skrek "kaaaffeeeeee!!"  Och eftersom jag och min kropp är riktigt bra vänner så vill jag inte bli osams med den. Om min kropp vill ha kaffe, så ska hon få kaffe =)


La vaca loca.

Jag är knäpp! Igår på natten hade jag riktigt tråkigt så jag fick för mig att rita mig och Anna som vi skulle se ut om 20 år i paint. För det första så har jag och Anna ett skämt om att vi kommrt förbli pojkvän fria tills vi är 40 och bara festa järnet och banta och vara helt botoxade. Sen så vart skämtet mer att " Nee, men någon gång måste vi väll hitta någon, typ när vi är 40 på en finlands kryssning". Så det vart så bilden vart.

Och just so you know, jag kan verkligen inte rita, vilket syns på bilden. Visst är det en aning svårare att rita på riktigt, men jag kan inte ens rita en streck gubbe om mitt liv hängde på det. Rita är inte riktigt min grej.
 
Där är vi, botxade och packade. Undrar varför jag tyckte att vi skulle vara ute på en äng?:S Jaja, vilket fall som helst så står det i pratbubblan " Joo men kalas, nu ska vi på kryssning och ragga karlar höhhö" Visst vart vi fina? ;P hahah


Mitt experiment gick ju åt skogen..

Igår natt när jag var lika pigg och hyper som vanligt (nej, jag har inte damp.. inte vad jag vet i alla fall), så tänkte jag att "nee, kanske ska gå upp tidigt imorro..? Typ 7.." Var jätte duktig och ställde väckar klocka och allt. Sen så ringer mamma och klockan är halv 12. Vad hände liksom? Har inget minne av att jag ens har stängt av väckar klockan. Men nu vet vi.. jag kan inte gå upp 7 bara så där. haha

Självklart var jag tvungen och ringa Anna och berätta att jag är sämst. Eftersom jag sa att jag skulle gå upp tidigt till henne. Stackars Anna, som satt hemma i sitt egna lugn så ringer jag och är jätte pigg och pratar på som bara den. Yeupp, först vart det mardrömmar för Anna i natt, och sen en pratglad Emelie. Hon har inte haft en lätt morgon hon.. =(

jag tror jag är sjuk.

Känns som om jag har blivit förskyld bara över dagen. Inte nice alltså. Varför ville världen göra det här med mig? Är grymt uttråkad, fattar inte varför alla i min omgivning har fått för dig o lägga sig före klockan elva? Vad är det här för trams?

Framsteg!

Kul att jag tycker att jag gör framsteg genom att gå upp 11, istället för 12-13. Det roliga är att jag blev stolt över mig själv. Jag vet inte om jag kommer göra något speciellt  av dagen bara för att jag gick upp lite tidigare.. det här betyder förmodligen bara att jag kommer har mer tid på mig att göra ingenting..

Jag är ju seriöst dum i huvet.

jag tvivlar lite på hur smart jag är. Pratade med Matilda så kom jag inte på något som ledde till att jag frågade om det hette : skärmärke, eller skurmärke?

Mm,, visst "skurmärke" låter mer som att man har städat som bara den tyckte Matilda. Men det var inte så jag menade egetligen, skulle förklara att någon hade skärt sig och att det var märken. Ja, people.. i'm not that smart sometimes. Gå och lägg mig säger jag bara! haha

Fucking booooring.

Har himmlans tråkigt.
 


 Här har ni mitt " I don't care" face (:

Mariam is my blogg offer..

Det skulle hon kunna vara om jag var ens kommer ihåg vad hon säger som är sjukt. Lite svårt att göra det när jag är den som är den lite mer knäppa av oss.. fan :(

T.ex. på tåget när vi åkte (dock till olika ställen), så var det massor som jag sa att jag skulle skriva i min blogg om henne bara för att jag skulle göra henne till mitt blogg offer.. Men nu kommer jag inte ihåg. Fan fan fan. Lagen om jävlighet haha!

Så här roar en Emelie sig..

Gick upp för två timmar sen och allt jag har gjort är att ha druckit två koppar kaffe. Så snart blir jag nog som en liten energizer bunny. För övrigt så sitter jag här och lyssnar på flummig musik som "levas polka", som är jätte dålig. Men när man inte har så mycket liv så är det kul att man kan roa sig på något sätt.

Skickar även dessa låtar till Anna och Matilda, för jag hoppas på att dem har lika tråkigt som jag har och också blir road av weird musik. Kan ju alltid hoppas liksom, för det är vad vänskap går ut på. Är man ledsen är man ledsen tillsammans, är man glad så är man glad tillsammans och har man tråkigt, så har man tråkigt tillsammans. Här är ännu ett bevis på min logik =)

Det här är inte bra för mig.

Jag tog mig en liten tankeställare.. det är nog absolut inte bra för mig att vara uttråkad. I natt beställde jag saker för 1500. Bara så där, på 5 minuter var jag 1500 kr fattigare. Har pengar, men ändå, behöver ju inte slösa bort allt. Visst beställde dyra saker, och ett par skor så det är väl bra.

Sitter här och väntar på att klockan ska bli fyra så att jag kan duscha. haha. Nu undrar ni säkert varför jag just ska duscha klockan fyra? Jo, för att dem har vattenlednings lagningar så dem stängde av vattnet mellan 8-16 och jag var dum nog att inte gå upp vid halv 8a bara för att duscha en snabbis. Så nu får jag sitta här.

Undrar om det verkligen tar 8 timmar att laga ledningar? Dem måste ju ha långa raster i mellan så där. Någon som vet något om det här så får ni gärna berätta innan jag dumförklarar vatten lednings folket. =)

Fattar inte varför inte vi har pojkvänner..

Vi är logiska, roliga, äter som djur, är verkligen flickväns material... plus så är vi ju hur snygga som helst..

Jag menar, vem tackar nej till allt det här? ^^
(btw, en två år gammal bild.)


Logiska bruden.

Jag har kommit på att det som är logiskt för mig.. är absolut inte logiskt för någon annan. Min logik är något helt annat än vad andras är. Jag är nog inte riktigt lika normal som alla andra när man tänker efter. Är spontan, flummig och pratar innan jag tänker.. but you got to love it. haha

Överskotts energi.

Sitter här och flummar för mig själv. Är inne på min tredje kopp kaffe för den här timman. Lyssnar på massa gammal rolig musik som jag fick från Mariam. Blir helt glad, det är så kul att höra på sånna låtar!

Inget kan förstöra mitt humör just nu i alla fall.. =)


@ casa de Mariam.

Efter vi hade handlat svullo grejer till film kollandet så gick vi hem till Mariam och möttes av hennes super söta mormor i hallen som inte är riktigt 100 på svenska.

Mariam : Heey nana, ååh färgar du håret?
Söta mormorn : Hey..jaja jag målar. Målar.. mmm jaa. Hey hey.

Och sen gick hon in till badrummet jätte glad och sköljde ur håret.
Hur söt får man bli?

Någon som orkar..?

.. ha lika mycket överskotts energi som mig efter en natt med lite sömn. Eller snarare flera dagar utan mycket sömn alls. Seriöst, hur orkar jag? Och vart kommer all den här energin? Känns som om jag, om jag verkligen ansträngde mig.. skulle kunna vara vaken typ forever. Ville bara säga det. haha.

Ikväll ska jag leka med min älskade Mariam. =)


It's saturday morning people!

Go morgon, go morgon! Sitter här och dricker oboy och är lite små trött. Det vart en vin kväll med mina flickor igår, för det var ju fredag. Och när det är helg, så är det helg! Tycker dock synd om dem som skulle upp tidigt idag. Anna ska på dop, och matilda på turk barn kalas. Vill också! Kul med barnkalas. haha.

Vet inte riktigt vad dagen har att bjuda på idag, men jag funderar på att faktiskt ta tag i att städa mitt rum, det behövs verkligen! Åtminstonde ta bort allt som jag delar säng med. Lite skönt med sov sällskap så där, men det börjar gå överstyr när halva garderoben bor där. Nu ska jag nog käka lite lasange.. som är en jätte bra frukost btw. Puss

fan!

Gick upp tidigt för att dem skulle ringa från jobbet så jag kunde få mina anställnings papper så jag kunde lämna in dem till lägenhets folket. Gick upp tio, dem ringde vid halv tolv och sa att dem ringer upp "alldeles strax".. nu är klockan tre och 4 stänger lägenhets grejen. fan fan fan. Har varit vaken i onödan.

Dåliga vibbar och äppelpaj.

Sitter här och tröst/vanligt äter äppelpaj. Anledningen? Jo först och främst för att jag är hungrig, vilket jag har varit hela dagen. Och för att jag har så sjukt dåliga vibbar för imorgon att jag behövde äta något. I morgon som sagt får jag veta om jag får lägenhet eller inte. Men jag tror jag har brngat otur över mig själv genom att vara glad över att jag förmodligen kommer att få den. Det är alltid så, så fortf man är glad eller hoppas på någonting så går det oftast åt helvete. Men om man bara tar det lungt och inte tänker på det så blir det bra. Det är lagen om all jävelskap. Inte undra på att svenskar anses vara bittra.. ?

Borde egentligen sova eftersom jag har tänkt att gå upp tidigt och "fånga dagen", men är bara för pigg. Synd att hela familjen går och lägger sig så tidigt. Gud vad jag önskade att jag jobbade just nu.. =/

Patrik är till salu.

Eftersom Patrik flera gånger har påpekat "på skämt" att min blogg är väldigt tråkig och ointressant så tänkte jag skriva lite om honom. Ingen tvingar honom att läsa min blogg, men nu tycker han kanske han tycker att det är lite mera intressant..

Han är singel tjejer, och söker en tjej som kan laga mat och diska lite.Han är en lugn kille och har bil och lägenhet.  Är du intresserad? Så kan du ju skriva en liten kommentar så kan jag berätta lite mer om honom.

Vart det mer intressant nu, Patrik? :)

Arbetssökande brud.

Nu finns det en tid i livet då vi alla vänner är arbetslösa och alla söker jobb. Det är kul att hela min kompis umgänge är arbetslösa. Fast jag är ju lite bra arbetslös som är arbetslös och har pengar. Det är ju skönt ifs, men snart är pengarna slut.. vilket är tur eftersom jag fick jobb idag! Via ett bemannings center. Dem var jätte snälla där, och kvinnan som jag pratade med kände igen mig från när jag hade praktik på hemtjänsten, för hon jobbade tydligen där med. Det är ett bra system, du går in på datan och säger när du kan jobba, bestämmer allt helt själv. Så skönt. Ska jobba med lite allt möjligt också vilket är bra med variation. Och i morgon ska jag åka och kolla om dem beviljar mig lägenheten, vilket jag hoppas att dem gör!

Nu sitter jag här och väntar på att syster ska baka klart så jag får äta lite, är hungrig som ett djur. Eller aa vem försöker jag ljuga för? Jag är alltid hungrig. Och äta, det ska man göra i förebyggande syfte så att man slipper att vara hungrig, för det är en känsla som skrämmer mig.. Hah .

Jag är en knäppis.

Har ingen aning om varför, men kl 8 i morse var jag pigg! Vaknade av mig själv, men tänkte " Klockan är ju bara 8a, och jag KAN sova mer så jag sover lite till.."Så jag somnade om, vaknade runt 10 och var ännu piggare, men det kändes också för tidigt. Så nu när jag vaknade vid halv tolv så var jag himmlans trött. Hann till och med bli väckt av pappa som ringde och sa " Hej, vaken? jag tänkte komma förbi. Barack vann btw, vet du det? Aa men ring sen då så kommer jag då och aa hej." Det är kul och prata med folk när man själv inte riktigt är vaken för att jag sa var "mmm, ja jag sover, aha va bra då! aa men jag ringer när jag är vaken.. hej." Så nu befinner jag mig här framför tv:n och dricker kaffe. Får se vad jag gör av dagen!

Lycka till Anna med jobb interjuven, hoppas du får jobbet!  ;)

Kvälls uttråkad.

Av någon konstig anledning så är jag för pigg för att sova. Sov 5 timmar i morse, för aa då kom jag hem. Har varit vaken hela dagen, inte power napat och inte druckit kaffe. Fattar inte varför jag är pigg. Hela familjen sover, till och med vovven ligger här brevid mig och snarkar. Sitter här och ser på scrubs och fundilerar på att gå in och söka lite jobb. Som alla vet så är jag undersköterska och det borde egentligen inte vara så svårt att få jobb tycker man eftersom det finnns så många outbildade som jobbade inom vården, men icke då! Det är faktiskt svårt det här med att söka jobb.

I morgon borde jag se till och göra något vettigt utav dagen, frågan är bara vad? Borde egentligen shoppa skor och grejer. Och städa mitt rum eftersom den ser ut som en stor garderob med lite möbler under. Så eftersom jag skriver det här och planerar vad jag ska göra med min morgon dag så kommer jag förmodligen :

- Sova till 12-13.
- Gå upp och dricka kaffe i några timmar.
- Vänta på att mamma ska kommma hem.
- Tråka framför tv:n.
- Få något ryck att jag vill göra något, och kanske ta en promenad.
- Börja om samma rutin igen.

Det brukar bli så, jag är inte bra på att planera saker med mig själv och sen hålla dem. Ni märker ju hur det gick med att vara nyttig och börja träna och ha sig, det gick ju "jätte bra", är riktigt fit nu måste jag säga! Ne.. lite mer choklad på det här. Go natt sötnosar!

Bingo Anna.

För några veckor sen så sökte Anna jobb på bingo hallen här i Märsta. Idag ringde dem henne och sa att dem ville att hon ska komma in på en interjuv i morgon. Så i morgon blir det arbets interjuv för Anna. Jag hoppas verkligen att Anna får jobbet, dels för att hon behöver ett jobb och dels för att då får jag nöjet att kalla henne för "Bingo - Anna". hahah

Här ser hon ju nästan ut som en bingo värdinna. Loves it!


I'm a dragqueen.

Det är fan tråkigt att vara arbetslös. Har inte gjort något vettigt idag, inte ens ätit fukost eller något sånt som man kan passa på och göra när man inte har något bättre för sig. Nee istället så satt jag och drack kaffe i två timmar och lala runt i lägenheten och tråkade framför tvn. Efter ha sysselsatt mig på det här sättet i några timmar så duschade jag. Tänkte att något behövde jag göra. Sen har dagen sett precis lika dan ut. Har sminkat mig två gånger och ser jätte fixad ut nu, trots att jag inte har något och göra. Fixat naglarna har jag också gjort.

Kul att man märker i inlägget till och med att jag är väldigt uttråkad! Kan passa på och lägga in lite mer bilder i från helgen, om det skulle roa er mina små läsare, det är nog i alla fall roligare än mitt babbel!
 


där kul hade jag och Anna när vi pudrade näsan!


Arbetslös.

Har varit arbetslös i typ 4 dagar och alla tjatar på mig att skaffa jobb. Har jobbat konstant sen 1a juni, en veckas "semester" borde jag väl åtminstonde få? Plus att jag söker fasta jobb, orkar inte vara timanställd, hah. Höjden av all lathet!

Kalas i går, trött idag.

Går kvällen började si så där lite segt. Satt hos mig och fixade oss och drac lite. Sen drog vi till folket som halv sov, men efter ett tag så kom dem igång igen. Sen vart det av till Kc av alla ställen. Haha, men det var faktiskt kul. Jag underskattar KC lite grann faktiskt. Tur som va så åkte vi dit så pass sent så att vi inte behövde vara där allt för länge, lagom länge för att skaka rumpan ett tag. Men det var inte skönt att komma ut sen efter allt dansande, det var is kallt ute ju! Frost som nästan såg ut som snö, och det var bara allmänt kallt ute. Ska ge er några bilder från igår också, enjoy ;)


Jag :)
Jag och Bananisen.
Anna och Matilda.
Syster. Dålig bild, men syster! haha

Kalas idag!

Sitter här och väntar på mat, och sen blir det till att fixa sig. Fundilerar på att fixa mig helt mycket, men det kommer förmodligen bli min vanliga standard sminkning. Sen kommer Matilda och Anna hit för lite förkrök sen får vi se hur resten av kvällen blir. Har i alla fall bra vibbar! Ska se till och ta massa bilder också så att alla mina typ 2 läsare får se hur kvällen vart. Ha en kul kväll folket! Puss

Är det sömn medel i välling?

Okey först och främst, skriver man Sömn medel, eller sömnmedel? Jag är trött så jag fattar inte hur man skriver ordentligt just nu. Men tillbaka till rubriken, jag är lite barnvakt så skulle jag ge välling efterson Noah vaknade och så somnade han direkt. Så började jag tänka, men så gör han ju varje gång han dricker välling. Blir sömnig och sen så somnar han. Vad är det som gör så att han somnar? Har dem lite sömnmedel i vällingen eller? Någon som har kollat upp det här? I så fall, fungerar det även om jag skulle dricka lite välling när jag har svårt att sova? Någon som vet det här kan ju mer än gärna informera mig. Danke! =)

RSS 2.0