Jag ska få tillökning!

Jag är med hund. På torsdag hämtar jag min nya lilla hund. En cockepaniel pojke som är 1½ år och heter Bamse..haha. Ägarna är i 70års åldern och kan inte riktigt ta hand om han längre och hade egentligen tänkt att avliva honom. Så då ville jag ha han, ja jag vet lite spontant sådär. Men de bästa ideerna är spontana ideer!

Längtar riktigt mycket tills på torsdag, även fast vi måste åka hela vägen till Småland för att hämta honom. Men äh, roadtrip ftw. Är riktigt glad. Hoppas bara att han kommer överens med min tjockis! :)

De försvann :(

Min kamera, lite pengar och nycklar försvann ute igår. Riktigt jävla trist. Jag bryr mig inte så där, kan fixa nya nycklar och har en till kamera. Tycker bara att det är så tråkigt med bilderna. Det fanns massa fina bilder på Johanna från hennes student.. tråkigt det här.

Nu sitter jag och fixar mig, ska snart iväg till Pia för att fira henne. Hon fyller år i morron, så ikväll blir det grillning. Jag ska dock vara nykter med tanke på att jag råkade bli för full igår eftersom jag vart så arg haha. Så jag orkade aldrig åka till systemet, så det blir vatten hela kvällen för den här lilla donnan.

let me tell you about a girl i know, she like hiphop and rock & roll.

Jag tar på tok för lite bilder har jag kommit på. Anledningen till det är att jag har fått för mig att kameran inte gillar mig längre. Annat var det förut, då tyckte kameran om mig. Undra vad som har hänt, minns faktiskt inte att vi har bråkat. Tycker bara att alla bilder blir så konstiga.





Önskar att jag gick i skolan, för då hade jag kunnat skolka.

Ibland önskar jag att jag fortfarande gick i skolan, av två anledningar. Dels för att man får massa lov, och dels för om man inte riktigt hade lust så hade man kunnat skolka. Det kan man inte direkt när man har jobb. Eller kan kan man väl, men det ser väl inte riktigt helt okey ut. Och om man skolkade i skolan så förlorade man bara en dag som man snabbt kunde ta igen, skolkar man från jobbet så förlorar man pengar, och det är ju värdefullt.. haha.

Inte för att jag inte har lust att gå till jobbet, det har jag. Men har som sagt för mycket att göra under hela den här veckan så det skulle vara skönt att kunna fixa en hel del idag. Men vad gör man? Nu är det bara så att jag måste ta mitt pick och pack och börja promenera till jobbet.. =)


Helgen kom och helgen gick lika snabbt.

Helgen kom lika snabbt som den försvann. Hann knappt med att det var helg. I fredags gjorde jag absolut ingeting, var för trött efter en hård arbetsvecka.I lördags firade vi en vän. Vi grillade, drack och skrattade massor. Riktigt kul, synd bara att det inte fanns en enda fin bild på mig (som vanligt då). haha. Usch vad jag hatar när det inte blir bra bilder. Det är då man tänker, är jag så där ful? Och det värsta är att folk ba " nej du e ser ut så där, jätte söt". Lite konstigt det där faktiskt..haha.

Och i söndags var jag rätt så lagom trött måste jag säga. Det blev att ligga i sängen hela dagen. Gjorde absolut ingenting. Tur att det var fult väder så det var okey att bara sova hela dagen. Fast jag var trött även fast jag sov hela dagen, kanske sov för mycket?

Den här veckan har jag verkligen fullt upp! Jobbade 12-21 igår, idag,och i morron. På torsdag blir det shopping, ska fixa skor, studentpresent och födelsedags present. På fredag så tar min lilla Johanna studenten, och på lördag fyller Pia år, och på söndag blir det jobb. Det är ju ett under om jag är pigg på söndag haha.


Morron musik har guld i mun.

Finns inget bättre än att vakna till perfekt solsken och sommar väder och sätta på härlig sommar musik. Desutom gör de mig inte direkt ledsen att jag är ledig och det är sol. Tänka sig att det kan vara fint väder när jag är ledig för ovanlighetens skull.. haha. Vanligtvis brukar det vara regn.

Nu kommer jag väl säkert ge otur över min helg, och det kommer förmodligen börja regna snart bara för att jag säger det här, men det är i alla fall lite sol då i alla fall. Det kan regna om det vill, men bara en skur. Huvudsaken är att det är lite sol idag i alla fall. Helst sol i morron me när jag inte ska göra någonting alls. Tänker bara sola! haha

Hoppas verkligen..

Nu hoppas jag verkligen på att sommaren är här på riktigt. Så härligt ute! Men man vet aldrig med vädret, den kan bjuda på en härlig försmak och sen dissa oss solgalna människor totalt. Så man får väl passa på att steka i solen medans man kan.. haha.

Skulle egentligen jobba idag, men nu vart det inte så. (dumma urinvägsinfektion som kom from nowere :( ). Så istället ska jag få i mig hundra lite vatten och ligga och steka i solen med Anna i hopp om att det ska gå över så snabbt som möjligt. Men det börjar redan bli bättre, inte lika jobbigt som det var när jag vakna (!!!!) av det i natt. Usch sånt är inge kul!

Men vad gör man? Man kan ju inte direkt bestämma över kroppen. Blir den sjuk så blir den. Det är så det är helt enkelt. Visst kan man förebygga så att man inte blir sjuk, men om kroppen har bestämt sig så har den de!

Lite små trött.

Det vart lite många öl för min del igår. Så idag är jag lite småsliten. Har som tur inte ont i huvet, men är helt sjukt trött. Dricker litervis med vatten, eftersom jag måste gå och jobba sen..haha. Men börjar om två timmar så det borde vara lungt. Måste bara orka äta något och dricka mer.. :(


I thought i was a fool for no one, but baby i'm a fool for you.

Igår vart det lite cider i solen. Eller aa solen och solen, solen försvann bakom träden efter en kvart ungefär. Men det var mysigt ändå. Sen var vi hos mig och tog det bara lungt, drack inte alls mycket. (konstigt nog för att vara jag..haha). Men det var trevligt!

Kom precis hem ifrån fika hos Sarah. Kladdkaka och kaffe. Riktigt gott, förutom att jag inte direkt var så sugen på något sött, så jag åt inte ens upp min bit. (konstigt nog för att vara jag..haha). Något fel med mig tror jag. Inte är jag sjuk i alla fall.Var helt enkelt inte sugen på något sött. Är mer hungrig just nu. Väntar på att mamma ska laga klart salladen som jag tjatade till mig idag. Ibland funkar sånt med envishet.. haha.

Ikväll blir det några öl med härliga människor. Jätte mysigt, synd bara att solen inte skiner. Det hade ju varit ett STORT plus, men man kan inte alltid få som man vill, eller hur? Det är åtminstonde inte kallt ute, och jag ska ju få dricka öl. Det räcker det me. =)

 

Kors i taket, håll i hatten!

Är snart på väg för att möta upp Anna och Matilda. Vad ska vi göra? Jo vi ska dricka cider. På en onsdag efter middag. Det kanske låter lite konstigt, men nu är det ju sol ute och snart sommar, då är alkohol tillåten att konsumeras vilken tid som helst på dygnet så länge det är sol och varmt. Det är lite som en oskriven lag, tycker ni inte de?

För inte går man ut mitt i vintern och sitter utomhus och dricker cider en eftermiddag. Det hade ju bara varit jätte konstigt, eller aa kallt åtminstonde. Men nu är det ju nästan sommar så det är helt okey. Och ingen bryr sig heller om att vi dricker på en onsdag eftermiddag. Dels för att vi är 20, och dels för att vi är lediga. Toppen!

Fattar inte grejen med det här.

Alltid när jag är ledig, då vaknar jag tidigt. (om jag inte har druckit, men då kan jag vakna tidigt också). Och när jag ska jobba då vill jag bara sova längre. Förstår inte varför det är så. Kan ju inte tvinga mig själv att sova längre, det går inte. Ligger bara vaken i sängen då och kollar på klockan. Idag gick jag upp 8,har inte gjort något på två timmar. Har bara suttit vid datan och lyssnat på musik och druckit kaffe, som btw har hunnit blivit kallt men jag dricker det i alla fall.. Yes äckligt är det, men det är fortfarande kaffe.. haha.


Bilder från när Anna fyllde år.
Yes jag vet, jag suger på att lägga
in bilder..haha.

Vet inte riktigt asso.

Jag känner att jag måste shoppa idag. Dels för att jag knappt har några kläder kvar och tvätttid har vi inte förens på tordag, och dels för jag känner att jag behöver shoppa lite idag. Lite tröstshopping sådär. Det känns verkligen passande idag. Får hoppas att jag får med mig någon bara, för att åka ensam och tröst shoppa känns ju bara för deprimerande.. haha.

Tror jag skulle behöva en powernap.

Så nu är jag barn fri. Har busat hela dagen. Vi har till och med hunnit vara förbi mitt jobb en sväng och busat. Fast Noah tyckte nog att det var roligast med fiskarna som finns där, han fick till och med mata dem. Så hela vägen hem sen pratade han om fiskarna och tanterna.. haha.

Men känner mig nästa helt slut. Skulle nog nästan behöva en liten powernap. Men så blir det inte! Det blir lite kaffe, en dusch och vin och spel med Anna och Pia ikväll. Känns väldigt bra, speciellt vin delen ;) haha. Ne, men det ska bli mysigt. Man behöver ju inte alltid gå ut, det är nästan trevligare att sitta och mysdricka och bara ta det lungt. Speciellt efter en lång arbetsvecka.


I like to move it tusen gånger om.

Är barnvakt till vad jag tror är världens vildaste unge. Han är så himmla busig. Fast han växlar hela tiden med att vara mysig och sen blir han busig. Han är tokig den där, i morse attackerade han mig och kittlade mig och slickade mig i ansiktet :S haha. Fattar inte vart han har lärt sig det där, får nog ta och fråga syrran om det där..

Just nu kokar vi KLOOONEER (makaroner) och lyssna på "muumit muummit". Dvs, I like to move it, låten från madagascar. Den har vi lyssnat på si sådär femton gånger nu. Han tröttnar aldrig, men det gör jag..haha.

Man blir ju som en arg hysterisk tant.

Vaknade av sånna lövblåsare (ni vet sånna som går runt med en djävulsmaskin och blåser bort blad och grus). Fattar inte varför dem måste börja kvart i 8 på morgonen? Det finns ju faktiskt folk som sover då. Alla människor är inte uppe med tuppen. Kändes som dem stod utanför mitt fönster i en timma med den där jäkla maskinen, bara för att jävlas.

Usch man blir inge glad av sånt där. Jag blir som en helt hysterisk arg tant om man vaknar av irriterande saker. Det går inte ens o resonera med mig då. Tänkte hela tiden "döda maskinen, hoppas den går sönder". Så jag gick snällt upp och satte på musik istället. För sova kunde jag ju absolut inte göra. Kunde dem inte göra det där i morron när jag är på jobbet? haha.

                                                    

Shopping beroende?

Har shoppat mycket på senaste tiden, och jag säger bara försmak ger mersmak. Jag vill shoppa hela tiden nu bara för de. Det finns så mycket fint som jag vill ha. Men jag har redan en överfylld garderob, så om jag ska shoppa mer så borde jag nog verkligen städa ur garderoben lite. Samma sak gäller med skor. Älskar att köpa skor, man kan aldrig få nog med skor. Vill bara ha mer och mer och mer.. Undra om detta är en början på ett galet shopping beroende? haha.

"You don't have to love me, you don't even have to like me.."

I morse när jag vakna så tänke jag " YES,det är sol och jag är ledi..neej.. det e jag ju inte fan". Vart riktigt besviken när jag kom på att jag inte var ledig. Får unna mig lite sol på vägen till jobbet helt enkelt. Och om jag har tur så är det en lugn eftermiddag, och en lugn eftermiddag betyder att man kan sitta ute i solen ett tag.. haha.

Annars får jag väl hoppas på sol i veckan, och önska de till nästa helg. Det vore ju för underbart faktiskt. Gärna rätt så varmt väder också, så kan man spendera hela nästa helg i solen. Bara sitta, och dricka en eller två öl. Det vore riktigt nice. Och nej, man MÅSTE ju inte dricka, man kan ju äta glass också. Men det känns lite mer trevligt med öl. Varför inte öl OCH en glass? Slå på stort liksom haha.




RSS 2.0