HE HE HE.

Aa ni, om en vecka då jävlar smäller det. Då är jag och Matilda på hultan och festar som små djur och har riktigt kul. Jag längtar riktigt mycket, den här veckan kommer att gå fort känns det som.

=)

Sol sol sol sol!

Mendåå .

Yaye, idag är det lön. Och mitt horoskop sa att jag skulle unna mig och spendera pengar, så jag tänker okeydå vill ju inte få otur.. hehe. Så ska iväg med Johanna sen och kolla lite, något lär jag nog hitta. Åtminstonde ett par skor. Vet inte varför men på den senaste tiden lyckas jag alltid komma hem med nya fina skor, som jag inte har på mig. Vill inte att dem ska se använda ut. Har massa tygskor också, massa olika förutom ett par vanliga vita. Det saknas i min sko kollektion, så kanske borde införskaffa det idag?

Synd att M.J har gått bort. Kändes så konstigt när jag fick reda på det, för det känns inte som om han är död. Men rest in peace M.J.

Det e bra nu.

Nu börjar min förskylning kännas en aning bättre. Och så är det så sjukt bra väder så det e bra att jag inte har feber längre. Häromdagen trodde jag att jag skulle koka för jag var så varm haha.
Dagen har jag i alla fall spenderat på uteplatsen, jobbar på att bli brun.

Har fått lite färg i alla fall, mest på magen av någon konstig anledning. Okey om jag visade magen för allt och alla då hade det ju varit nice, men nu gör jag ju inte det. Har fått mina sommarfräknar också, tycker det är jätte gulligt. Fast det känns lite fel att ha fräknar OCH tandställning, det enda som saknas är ju feting brillorna haha.


I kväll blir det nog mys picknick med mina flickor. Det är nice, länge sen alla hookade och gjorde något. =)

I kissed a...


Sunshine.

Skönt med sol igen. Jag blir riktigt glad. synd att man ska jobba fram tills torsdag bara. Får hoppas på fint väder på hela den lediga helgen. Men jag hoppas med på fint väder på Hultan, det känns ju faktiskt lite mer värt. Men jag önskar perfekt väder, inge regn men inte för varmt heller, undra om jag får vad jag önskar om jag önskar riktigt mycket?

börjar bli lite hungrig.

Jobbigt det är att vara lite smått bakis och vara super hungrig. Det som är värst är ju att det absolut inte finns något i mat väg här hemma. Det finns tortbröd, och bullar. Det är typ det som finns att välja på, Och jag har ingen lust att gå till ICA, eftersom det har precis börjat regna.. Så nu väntar jag bara på att mamma ska ta tjuren i hornen och gå och köpa mat till familjen, det är ju faktiskt det mammor är till för. haha

hihi.

Som jag hade en lång dag igår! Jobbade hela dagen från 12-21, och var redan trött på jobbet. Men taggade till under kvällen och sen åkte jag direkt till Matilda. Där fick jag ju självklart börja svepa vin eftersom jag inte hade börjat dricka än. usch va äckligt det är att svepa massa vin, fast det slutade bra. Kvällen slutade ialla fall jätte bra =)


Vet inte vad dagen bjuder på, just nu sitter jag i alla fall i köket och dricker kaffe och äter en bulle. Hoppas på att kunna ta någon form av bakis promenad, det vore faktiskt skönt. Bara det inte börjar regna. Fast då kan man ifs vara hemma med gott samvete ;)


alltid bra.

Idag har jag umgåtts lite med Elina. Vi tog en sväng förbi väsby för att shoppa lite. Ett par jeans och en tröja lyckades jag i alla fall hitta. Sen vart det lite kaffe på det. Vi och vårat kaffe säger jag bara, haha!

Sen vart det hem för att kolla på film med Anna. Såg i taket lyser stjärnorna. Den va bra, även den här gången. har redan sett den förut, men vad gör man inte när resten av folket vill se en film? Då äre bara att kolla på den igen. Är jätte seg nu, det måste vara vädret. I morgon blir det jobb, ser faktiskt fram emot att jobba. Önskar nästan att jag jobba lite mer haha.

HE HE HE.

Läste precis i en tidning att män tydligen blir upphetsade av lukten av pizza, rostbiff och apelsin. Så nu vet vi tjejer, gnid in dig med pizza och lite apelsin innan en krog runda så får du nog mycke ragg ;) haha.


Jag fattar inte riktigt hur dem har kommit fram till detta. Och om det nu stämmer så måste jag ju säga att killar har nog inte riktigt alla hästar hemma i stallet. Visst är det gott med pizza, men så jäkla gott är det inte!  Haha

Akut kaffesug.

Sitter och kollar på film. Ser på "på smällen". Tycker den är riktigt rolig. Den är lagom för en regnig fredags förmiddag. Gillar alla dem där filmerna, Juno, supersugen osv. Bra skådespelare i och dem är lagom seriösa och lagom roliga. Filmer som passar mig och min super tråkiga humor helt enkelt.

Känner ett akut kaffe sug, samt lite sugen på att fika. Typ kaffe och en kaka, eller en bulle, eller kladdkaka. Eller alla tre, varför inte? Lever ju bara en gång. Men av någon anledning så känner jag mig alltid så gammal när jag blir akut fika sugen så här på eftermiddagen. Eller när man vill dricka kaffe på maten. Det känns liksom lite som vuxen poäng.

Tänk sen när man är en mormor/farmor. Undra hur man kommer vara då. Jag hoppas jag blir en sån häftig hippie tant som alltid har något gott hemma att bjuda på. Man vill ju inte helt plötsligt ta fel riktning i livet och blir tråkig helt plötsligt.. det vore ju för jävligt. Hehehe.


bläää.

Jävla regn, jävla hosta, jävla ont i halsen. Känns riktigt tråkigt idag måste jag säga! Tur att man har filmer hemma som man kan roa sig med så länge..

men nej.

Nej Patrik. Jag tycker inte om min bästa kompis lille bror. Är inte intresserad överhuvudtaget. haru några mer konstiga ideer på g så kan du säga dem nu. Knäppskalle. Hah.

Skulle ha jobbat idag, men det vart något konstigt missförstånd så jag var ledig idag och i morron. Får ringa imorron och reda ut det där. Jag som ville jobba och allt, såg ju fram emot att jobba. Men inte då! Så det blir nog att dega hemma hela kvällen ist och typ... se på en film eller något. Pusss

bla bla bla.

Jag märker det, dem brevid, framför och bakom märker det. Hur kommer det sig att DU inte märker det? Jag bara undrar..?

För hon har tagit studenten!

Igår tog syster studenten. Yaayye! Men det vart en väldigt lång dag. Började med att vi åkte in till Tanto för att föra lite innan hennes utspring. Där vi bl.a. träffade den trevligaste polisen jag har träffat och en alkis som sa grymmaste dikten till oss. Den var sjukt bra.

Sen vart det stress till hennes utspring, och där var det så jäkla mycket människor. Och så sjukt många klasser! Efter det så kollade vi på flaken och begav oss hem. På vägen hem beslutade vi oss att vi behövde färdkost, så en skumpa flaska fick det bli. sen vart det massa god mat och tårta och firande av Sarah. Har tagit sjukt mycket bilder som jag inte orkar lägga in än. Men allt som allt tyckte jag att det var en bra dag, hoppas syster också tyckte det.

Nu är det arbetslöshet som gäller, eller hur Sarah? ; )

My new face and I.

Har inte vant mig vid mitt nya ansikte. Egentligen är det inte en sån jätte stor skillnad får hur jag såg ut innan. Men jag vänjer mig inte med det. Jag vet inte vad jag tycker. Vet inte om jag är ful eller söt? Kanske fulsöt? Jag vet liksom inte. Känns inte som om jag är den rätta att avgöra det här ytliga dilemmat.



Lite fel.

Jag gillar verkligen hiphop. Tycker om all sorts hiphop, förutom sån "hej vi har spelat in hemma vi är 14 år" hiphop. Men av någon anledning så känns det lite fel att lyssna på hiphop ibland. Svensk hiphop känns aldrig fel. Men som just nu sitter jag och lyssnar på DMX- party (up in here), det är då det känns lite fel. vet egentligen inte varför, kanske för att det känner lite grovare?

I will see you.



Just Timbuktu är en av dem som jag helst vill se på hultan. Har redan sett han en gång förut på Åland av alla ställen. Då var det grymt! Hoppas det blir precis lika bra den här gången! Åh jag längtar så sjukt jävla mycket efter hultan! PEPPPPPPP!

Reklamer som fastnar.

Hela dagen idag har jag gått runt och sjungit " Du kan sms:a eller ringa.. fråga aaanyyyyythiiing", eller " det är dags för fredagsmyyys... " Jag säger ju bara att vissa reklamer fastnar mer än alla andra. Alla har nog sina reklam jinglar som dem har fått på huvudet.

Te.x. Pollys reklamen eller kyckling på fredag är en sån typisk fastna på huvet låt. haha.


Fina tjejen.

Go morron.

Sitter här med massa foile i håret, gör slingor. Tyckte att blonda slingor var en bra kompromiss på mitt "ska jag vara blond eller brunett" dilemma. Nu får vi bara hoppas på att det blir fint. Ska snart äta lite mer frukost, för jag vart konstigt nog inte mätt på mina mackor. Undra om jag verkligen är hungrig, eller om jag bara inbillar mig? Man vet ju aldrig. En konstig sak det här med mitt ätande, jag har blivit smalare efter operationen MEN jag har gått upp i vikt. Kanske bara inbillar mig här med, kanske inte alls har blivit smalare?


Idag tar Ludde studenten, så ska dit sen. Congratz ludde! =)

Men attans.

Jag fick något ryck och fick för mig att göra pannkakor eftersom jag var hungrig. Hemmafruig som jag fick för mig att vara så gjorde jag smeten och började steka, men jag tror att något vart fel någonstans där på vägen. För det vart inga fina pannkakor som jag fick en vision av, utan typ.. jaa stekt pannkaks smet i en hög. Jag fattar inte varför jag har så svårt med pannkakor, jag menar, det borde ju egentligen inte vara så svårt. Men tydligen så.. :$

Tralala.

Nyss slog det mig att Syster tar ju studenten på tisdag. Det har inte kommit in i mitt huvud än, eftersom vi är tvillingar så tänker jag att allt händer samtidigt för oss av någon himmla anledning. Det blir så. Men hon tar ju faktiskt studenten på tisdag, då blir hon frisör. Eller hon är ju redan frisör, men då blir hon det på riktigt. Och gud va full du kommer bli syster, jag säger bara det. FULL FULL FULL kommer du att vara, va kul!

Det ser ljust ut nu.

Usch får gårdagens väder. Det var inte kul alls med regn, tycker att det ska bli sommar igen. Nu är det så kallt ute och det känns ju nästan som höst när man går ut. Var hos tandis idag, så har dem fixart och trixat lite och sa att jag kommer få ta bort tandställningen om tre månader ungefär, yaaye!

Tänkte visa lite bilder, nu har jag samlat på mig mod och tänker visa före och efter bilder.


Tre dagar efter operationen.
Tänk på att det såg värre ut än
det här. Hah.


Så ser det ut nu.
Fortfarande lite svullet,
men det går åt rätt håll! =)

WOHOO

Jag är ju crazy jävla happy just nu! Fan va kul det här kommer att bli!!!

RSS 2.0