Nyår!

Ja ni.. nu har ännu ett år gått. Tiden går för snabbt, tyckte det nyss var nyår. Men nu är vi här igen. Fixar naglar och ska snart börja göra i ordning mig. Det är nu man vanligt vis summerar året, men vad har jag gjort egentligen? Har jobbat och festat och haft det jävligt kul!

Har ifs opererat mig också, det var nog det största som hände det här året, det och hutlan och att alla fyllde 20. Har gjort så mycket bra det här året att jag inte ens tror att något dåligt har hänt, vilket är bra. Får hoppas att nästa år blir precis lika bra om inte bättre.

Ikväll blir det skoj med de finste som finns i mitt liv, mina vänner. Kan inte bli något annat än underbart! Gott nytt år people! =)

Shoppaaa

Idag blir det shopping som gäller. Men det är jag värd, har jobbat hårt hela helgen så lite rea shopping förtjänar jag. Jag hoppas jag hittar något. Hatar när man är pepp på att shoppa och kommer hem utan någonting. Då känns det så jäkla onödigt att man har djurat runt bland alla andra shopping galna människor. Men vi får hoppas att det inte blir så idag ;)

Djurar frukost och känner mig halv stressad. Ska åka om en timma men har inte hunnit duscha eller göra någonting alls, inte bra att man är seg ibland. Men men, att stressa är ju lite spännande. Måste hitta något att ha på mig också.. om jag lyckas med det. Har en överfull garderob men aldrig någonting att ha på mig, hur nu det går ihop, men så äre..

Tänker på nyårslöften.

Det här med nyårslöften, jag har ingen aning om vad jag ska välja. Jag har så mycket jag skulle kunna välja, sluta festa så mycket, äta nyttigare, börja träna, spara mer pengar, sluta svära. Finns massor, helst skulle jag vilja välja allt det här, men jag känner mig själv och måste vara realistisk för allt kommer jag ju inte klara av.

Får väl spontan välja sen på nyår och försöka hålla mig vid det. Nu får vi ju hoppas att jag inte väljer något helt omöjligt som typ.. spara pengar? För det är jag absolut inge duktig på haha. Tycker om att spendera pengar allt för mycket, tyvärr.

Labels or love.

Har kärat ner mig i Fergies låt "Labels or love". Har lyssnat hundra gånger om nu. Har spacklat sönder mig och sitter och väntar på att Matilda ska bli ready. Är lite otålig och det känns som om jag har myror i benen. Ska dricka vin, vad ska ni göra? =)


God jul! =)

Önskar er en riktigt god jul och hoppas ni får en underbar dag!

Sitter och kollar på Grinchen och väntar på mat och julklappar. Det är fullt under granen, och Noah har lite svårt att låta bli dem och går hela tiden dit och petar på dem. En av sina egna från mig öppna han lite halvt igår, han har svårt med det här att vänta. Nu ligger busungen i min säng och sjunger i alla fall.. haha. Han är så söt!


Jag överlevde.

Överlevde handlandet! Har köpt massa julklappar, hoppas bara alla blir glada nu.. haha. Och jag klarade av frestelsen att handla massa till mig själv, får handla efter helgen. Men det gör inte mig något. Det enda jag handlade till mig själv var blekning, vilket var på tiden. Jag är ju inte direkt en äkta blondin med nästan vitt hår så där naturligt. Haha

Så nu blir det att slå in julklappar, fixa med håret och akta mig för mamma så hon inte ber mig om massa hjälp. Fridens! ;)

Det ser btw väldigt fint ut..

På mitt konto. När man kollar hur mycket pengar jag har. Vill ju nästan absolut inte ens röra pengarna och bara ha pengarna länge. Men så funkar det inte, det kommer minska en aning idag, men just nu ser det väldigt fint ut. Jag är nöjd med tanke på hur mkt jag har slitit för att få dem.. Haha.

Vi var duktiga.

Nu är det så här att jag och mitt folk inte är riktigt normala när det gäller att ta promenader. När det är fint väder och skönt att gå ute så går vi inte promenader. Men på vintern gör vi det. Vet inte varför, men det är våran grej. Igår fick jag och Anna iden om att ta en lite promenad, vilket blev en jätte lång promenad på två timmar. Men mysigt var det! Det snöade, var lagom kallt och nästan ingen människa ute, mysigt!

Sitter och önskar att tiden var mycket mindre just nu så jag kunde sova. Men det händer ju inte, så istället sitter jag med morgon kaffet och ser faktiskt på nyhetsmorgon. Dem har julrim och pratar om däck och snön. Inte så jätte intressant, men det finns inget annat att kolla på, om man inte vill se barnprogram på svenska då vill säga.

Ska börja göra mig i ordning snart och sen ska jag iväg för att djura alla klappar. Börjar kännas som en jävligt dålig ide att jag har väntat tills idag, men ibland blir det så! Ingenting att göra någonting åt nu ialla fall, bara att ta tjuren i hornen och försöka ha mer tålamod än vanligt ;) Haha

Ser inte riktigt fram emot i morron.

Hej och hå. I morgon ska jag och Johanna ge oss ut på löning och dagen före julafton för att handla julklappar. Dålig planering kanske? Eller så är det mer effektivt, eftersom man blir irriterad och stressad av alla människor så då blir det snabbt och enkelt. Då tar man utan att tänka efter den där extra gången.

Men ser inte riktigt ifram emot att trängas och stå i kö med folk. Speciellt inte när det är så himmla kallt ute och man måste tjocka på sig tusen kläder. Men men, det ska nog gå bra hoppas jag i alla fall. Men det jobbiga är att jag inte direkt har någon aning om vad jag ska ge till folk. Har små tankar om vad jag skulle kunna ge till folket, men längre än så har det inte kommit. Mitt folk är inte heller så duktiga på och önska sig saker, så vi får helt enkelt se vad det blir! haha

Mår som en prinsessa.

Mår som en prinsessa efter en god natts sömn. Började kolla på filmen på trean igår, såg kanske en halv timma innan jag somna och vaknade igen runt halv ett av att Tvn fortfarande stod på. Men skönt sov jag i alla fall. Och kände mig glad när jag vakna, trots att det är måndag. Men det gör inget, jobbar idag och ett kort pass i morgon och det går ju jätte snabbt!

Har varit fullt upp i helgen, lyckades som vanligt festa både fredag och lördag, men vad gör man inte när man är en party prinsessa? haha. Har i alla fall haft en super mysig helg, lagom fart fylld. Men helgens plus var nog att vi badade bubbelpool och bastade ångbastu i fredags, så himmla härligt! Sånt som man behöver efter en lång arbetsvecka, eller en lång vecka överhuvudtaget för jag tyckte förra veckan aldrig tog slut.


Jag och Madame för någon månad sen
när vi fick dansa tryckare till valfri
låt när vi lekte sanning eller konsekvens.

Anna ankas jul.

Sitter och kollar på Anna ankas jul. Och jag bara känner att Anna Skipper är ju verkligen normal om man jämnför med Ankan. Har inga ord för att beskriva den där människan, jag skakar bara på huvet.


Happy feet.

Det är happy feet på tv och Noah är helt om sig och till sig och går o säger "Pinviin, EMELIES pinviin, piiinviin" och är jätte glad. Varför han säger att det e min "pinviin" är för att han och jag kollade på den för några veckor sen, så då är den tydligen min. Samma sak gäller när det är reklam för Ice Age på tv, då säger han också mitt namn, Ica Age är tydligen också min. Haha.

Har precis vaknat ur min välbehövda powernap och dricker kaffe och mår som en prinsessa. Tänk efter lite mat då lär jag ju må som en drottning! Ikväll blir det en mys kväll med flickor och lite vin. Som vanligt.. det är ju helg, det är nästan ett måste! haha

I'm so happy i could die.

Att det är snö ute gör väldigt mycket. Går runt och är glad hela tiden, inget kan förstöra mitt humör. Det är så fint ute, vill bara ut och hoppa runt och leka i snön. Men jag inser att jag är nog lite för gammal för det, så får nog smuggla med mig Noah ut eller något.. hehe.

I morgon blir det en skön arbetsdag, slutar tidigt sen är det helg. Ska ta tag lite i min julklapps shopping i morron tror jag. Eller jag borde, men kommer säkert shoppa något till mig själv, det var ett bra tag sen jag gjorde det! har nästan lite abstinens, men snart är jag back on track med min shopping igen. Det ska bli skönt. För det suger en aning att ha pengar, men veta att man inte riktigt har råd att shoppa, för jag har ju hellre kul än shoppar men nu kan jag göra både och ;)


Hur man får mig att dricka vatten.

Jag dricker nästan aldrig vatten på vardagar, förutom kaffe då. Vet inte varför jag är så dålig på det här med vatten, glömmer helt enkelt bort att jag är törstig. Det kan gå en hel dag på jobbet och jag har bara druckit vatten, försår inte varför jag inte bara taggar till och dricker, det vet man inte.

Sen efter några dagar kommer jag på mig själv att jag i princip inte druckit någonting alls. Men jag har kommit på, om jag dricker med sugrör så dricker jag mycket mer. Barnsligt, kanske?Jag vet inte? Men dricker gör jag i alla fall, mer än vanligt. Men det är lite roligare och dricka med sugrör.. faktiskt. haha.

Mysig jul känsla.

Blir så himmla glad av all den här snön, trots att bussar inte vill gå som dem ska, så blir jag super lycklig. Blir nästan som ett barn. Hela dagen på jobbet så gick vi runt och sa att va kul det hade vart att bara slänga sig i snön, eller åka pulka eller något.. haha. Blir så glad, får verkligen julstämmning av all den här snön. Helst av allt skulle jag bara vilja gå ut och gå i snön, det är så mysigt!


läskig dag.

Jag satt och kollade på tv, så ser jag att något rör sig i min säng, och gissa vad det va? En SPINDEL. Fick världens panik och börja nästan gråta och vägrade gå in i mitt rum på en timma eller två. Sen när jag väl vågade gå in så damsög jag överallt. Och nu tror jag helt plötsligt att det finns spindlar finns överallt.

Är så brutalt rädd för spindlar, finns absolut ingenting värre än spindlar. Jag funderar starkt på att inte sova i min säng i natt, eller flytta ut sängen till mitten av rummet, bort från fönster och väggar, så jag åtminstonde är lite säker. Kommer från och med nu noja sönder om spindlar o mitt rum, inge kul :(

Anna har btw vaknat, men är super seg idag. Men vi ska kolla på film sen efter mat och så. Det är trevligt det här, känns som jag alltid kollar på film med Anna så fort jag är ledig, men vad ska jag annars roa mig med liksom? haha

Vem sa att choklad inte var en bra frukost?

Jag tycker personligen att choklad är en super bra frukost, man slutar vara hungrig, det är gott, och det är socker i så man socker kickar det första man gör. Det är ju en perfekt frukost, egentligen. Fast man kan ju inte äta choklad varje dag, det funkar faktiskt inte i längden, men någon gång ibland är ju helt okey. Man får väl kompensera med att inte äta lunch eller något, så blir det plus minus noll.

Försöker få tag på Anna, men hon sover som vanligt tror jag. Eller man vet aldrig, hon kan ju jobba också men jag tror faktiskt mer på att hon sover. Hon sover så länge den där damen. Sover bort dagen. Eller aa, ska jag säga som vaknade vid halv tolv fast tänkte gå upp vid 8. Så jag är inte så grym på att gå upp tidigt heller. Men nu är jag vaken, så jag tycker att hon också ska vara vaken, så VAKNA ANNA!


Mysig lucia fika.

Vart en lite spontan lucia fika med Matilda, Sarah och Noah. Pepparkakor, varm choklad med marshmellows i och muffins. Och självklart jul musik. Blir så himla glad av jul musik. Det är kul att Matilda också blir helt glad av julåtar. Känns lite som i en film, när man sitter och myser i köket med jul musik och sjunger med i låtarna, haha.

Tror jag ska kolla på någon mysig film sen ikväll. Har massa filmer som jag älskar att kolla på. Te.x Edward Siccorhands, Nightmare before christmas osv. Vet inte varför, men det ger mig verkligen jul känsla att kolla på dem. Det enda som saknas just nu är snö.


Riktigt mysigt.

Efter att ha spenderat hela gårdagen på att bli back on track, så beslöt vi oss för en spontan tjej kväll. Tanken var att vi skulle skriva en bok, men det kom inte längre än till förslag om vad boken ska handla om. Men det var i alla fall en början! Slutade med att vi drack lite vin och snackade om allt och inget, riktigt mysigt. Var verkligen mys känsla.

Pratade om vad man kunde göra på nyår också, och på vad man har gjort på nyår förr, och alltid när man har den här diskutionen så kommer man bara fram till nyår 06-07. Det var nyåret alla var med på, jag, Sarah, Matilda, Anna, Pia. Och det var det året vi kallades för glitter flickorna. För vi kom på den briljanta? Iden att vi självklart skulle ha glitter på oss, tror vi hade 4-5 burkar med spray glitter, och bara sprayade på som fan. Nackdelen var ju att glittret aldrig gick bort, jackor och skor var glittriga en jätte lång tid, min hall också.

Men nu känns det som man borde ha glitter igen, det känns som ett glitter år. Och jag hopps att vi alla flickor är med varandra, vore riktigt trevligt. För av någon anledning så har vi alla inte lyckats vara med varandra vid tolvslaget sen glitternyåret. Så om glitter finns med i bilden, så måste vi ju vara med varandra. Haha

Åh det funkar inte.

Jag och Anna skulle gå upp tidigt idag. Anna skulle ringa mig när hon vaknade, nu är klockan snart 12, jag vaknade nyss och Anna har inte ringt, jag gissar på att hon fortfarande sover, vore inte helt omöjligt. Som hon sover haha

För övigt så vart det en riktig film dag för mig och Anna igår. Såg på hela tre filmer, Hannibal rising, Alpha dog, och Crash. Riktigt bra filmer allihop, men gillade mest Alpha dog, den är värd att se. Inte enbart för att Justin Timberlake är med och är riktigt snygg i filmen, utan för att det är en riktigt bra handling och den är baserad på en verklig händelse. Tycker om sånna filmer!

Nu ska jag dricka lite kaffe och se om jag får tag på sömntutan. Fridens!


Kom nyss på det här.

Jag har väldigt mycket hjärtan i min blogg. Har inte tänkt på det förut, så gick jag in och kollade bara och reagera på alla mina hjärtan som jag har. Känns fint med min rosa brudiga blogg med massa hjärtan. Men har kanske en aning för mycket? Jag vet inte. Förut tyckte jag inte om hjärtan, men sen helt plötsligt så är det hjärta överallt.. till och med på min handled. WTF, vad hände liksom?


Jag och Matilda blir peace & love tillsammans, så fint.

Hej.

Hej jag lever och väntar på Anna. Vi besölt oss för att det var en film dag, film och äta glas dag. Mysigt!



Inget hus.

Tanken var ju att vi skulle göra pepparkakshus i lördags. Det gick sådär, Jag och Anna gjorde i alla fall massa fina väggar, mer än så orkade vi inte. Matilda glömde och göra två väggar, så längre än så kom hon inte heller. Vad som hände med Pias hus har jag ingen aning om? Sarah och Patrik var dem enda som gjorde klart husen. Men det finns massa deg kvar, så man kanske kan tagga till någon dag och göra ett pepparkaks slott eller något?

Idag är det måndag då, ska jobba även fast jag fortfarande är sjuk. Har en jobbig hosta, men huvudvärken har äntligen försvunnit så hoppas att den inte kommer tillbaka, det vore illa. Ute är det riktigt trist väder, så hoppas dagen går snabbt förbi på jobbet. Och jag ska verkligen försöka komma ihåg och dricka vatten, glömmer alltid det vilket visar sig efter några dagar och då dricker jag vätskeersättning istället. Inge bra det där, borde ha någon som säger åt mig då och då att dricka vatten under dagen.. haha.



Matilda bild.

UNDERFUCKINGBART


Love it.

Jag får tydligen inte.

Jag får inte färga håret mörkt, får inte heller ha långt hår. Jag ska se ut så här med kort blont hår, och helst ska det vara uppsatt. Men det kanske är nice det här, kan ju bara se till att ta EN jätte söt bild på mig och lägga upp den hela tiden, eftersom jag nästan alltid ser likadan ut. Mer eller mindre smink som diffar bara.Haha.

 
Fattar inte ens hur jag orkar ta bilder 6 på morgonen,
eller ens vara fixad och vaken 6 på morgonen.

Sometimes i feel so blond.

Jaa ni, jag vet inte hur jag lyckades med detta men jag lyckades. Jag lagade mat, så skulle jag bara kolla till kycklingen och tog fram plåten en bit med hjälp av en gryt vante och allt ser bra ut sen stänger jag luckan.

Efter ett tag hör jag mamma ropa "MEN EMELIE, VAD HAR DU GJORT?" Och så ryker det en himmla massa i köket och brandvarnan börjar pipa. Då har jag, vet inte hur jag har glömt det här men, har glömt grytvanten I ugnen så den var helt bränd. Jag vet inte vad jag tänkte på riktigt.. haha. Men dum känner jag mig nu. Mamma litar inte längre på mig när det gäller grytvantar och ugnen. Jag förstår henne!



Såpbubblor.

Har fortfarande huvudvärk, nu är jag nästan säker på att det är en tumör, som smittar. För Matilda har också ont i huvet. Det är ingen nice grej det här, men den går över när man gör något och inte tänker på den, det är något skumt med det här.

Nu är det i alla fall äntligen fredag, har längtar hela veckan efter att få helg, och nu är det äntligen helg så nu är jag glad. Vad jag ska göra idag är en annan femma, handla tills i morron vet jag i alla fall. I morgon ska det drickas lite och göra pepparkaks hus. Jag och Anna ska slå förra årets pepparkakshus. Då hade vi tomt, och ett två våningshus. Kanske borde ha tre våningshus med pool och grejer det här året, haha om det ens går? haha

Jag tror inte på alvedon.

Efter att ha haft ont i huvet i snart ett dygn, börjar jag tro att alvedon bara är ett hittepå som inte alls funkar om man inte vill att det ska funka. Och ja jag har druckit vatten och ätit ordentligt, och är inte bakis så det är inte därför jag har ont i huvet, utan är lite sjuk. Igår tog jag allt som allt 5 alvedon, och det funka inte överhuvudaget.

Man får som max ta 8 på en dag med flera timmars mellanrum, tog 5 med flera timmar mellanrum, och det gjorde absolut inget. Hade fortfarande ont i huvet om inte mer. Så om alvedon inte är placebo så är jag nästan säker på att det är en tumör, hypokondriker som jag är. Det kan ju inte va för att jag tänker för mycket.. för tänker gör jag ju inte, höll jag på att säga. haha. Nedå, vi får väl se om det går över eller inte, jag dricker i alla fall massa vatten nu och ignorerar det, precis som jag ignorerar att det är kallt, funkar perfekt!


jag har lyckats..

.. Lyssna på riktigt hög musik, blivit döv, speedat upp en redan speedad jag med kaffe. Men det är perfekt, off till jobbet nu, det här blir bra haha.


Gammal bild, men det är en bild iaf. Fridens!

Lady GaGa feber.

Älskar verkligen Lady GaGas nya album. Tycker om ALLA låtar på hela albumet. Den är riktigt bra. Hon är riktigt grym. Har lyssnat på albumet om och om igen i två dagar nu. Det är som en liten lyckokick i det här tråkiga vädret som har varit. I för sig så är vädret lite bättre idag, men det hindrar mig inte att lyssna för de.

Igår var jag riktigt trött, men det kan bli så när man somnar runt 3 och ska upp halv sex för att jobba. Så jag sov hela eftermiddagen igår, och märkte inte ens att Anna var här, eftersom jag sov. Och sov riktigt djupt. Resten av kvällen spenderade jag i koma tills jag somnade, och sov i nästan 11 timmar. Jag var nog en aning trött, eller vad tror ni?

Men idag är det nya tag, nya glada pigga tag. Ska lyssna på musik tills jag ska dra till jobbet. Blir verkligen helt sjukt glad av att lyssna på musik. Har nästan alltid på musik, även fast det bara är i bakgrunden, men tycker det är viktigt att ha ljud omkring mig, får panik annars om det är tyst haha. Och kan inte heller gå eller åka någonstans utan musik i öronen, det funkar inte. Känns tråkigt då.. Ja jag är lite knäpp, men det är så jag är! =)



RSS 2.0