I'm gonna be a Sealander.

Jag förknippar allt med mat, mitt senaste påhitt är.. " Mat är sann kärlek, mat kommer inte att lämna dig för an annan mat rätt. Din kyckling med ris kommer inte lämna dig för en pizza. Men en kille kan lämna dig för en annan tjej." Tänk på det ni. Det är bra för dem som hittar sann kärlek med en pojke/flicka. Men för alla andra som har blivit sårade eller what not, tänk på det här nu. Och jag kan ju påpeka att mat ersätter inte all kärlek, och akta er för att bli tjocka!

Försvunnit och återvänt..

Ännu en gång har jag bara försvunnit och kommit tillbaka till min lilla blogg. Det beror dels på att jag har haft massor att göra, och att mitt internet fungerar inte för tillfället. Men det ordnar sig nog snart. Min helg var underbar! Var på Åland med Anna och Amanda. Tog sista båten över dit, så resan började med drinkar på den rätt så tråkiga båten. Sedan vart det av på ute ställen, där vi inte kom in på.. men efter många om och men så kom vi till sist in utan att bli utslänga. Massa dricka och massa skoj, det är vad en hårt arbetande flicka behöver ibland. Vill redan tillbaka och röja runt. Det är en helt annan känsla där än vad det är här. Folk är lite mera chill där. Nu är det bara 13 jobb dagar kvar tills jag får lite sommar på riktigt, underbart.. underbart! Får hoppas bara att jag får tur med vädret då. Det hade ju varit perfekt. Denna vecka består av jobb och slit.. inget interessant. Men man vet aldrig vad som kan dyka upp ;) Jag ska försöka att hålla er uppdaterade. Puss!

Fredag och tacos :)

Nu har det blivit så att jag har glömt bort att skriva blogg igen, eller inte hunnit. Känns inte som om jag hinner med så värt mycket under mina dagar. Jag jobbar, kommer hem och tvingar mig själv att vara vaken och sen så sover jag. Måste se till att jobba lite mindre och ha tid för att göra saker.

Går dagen var jätte mysig. Vi hade taco middag hos Anna som jag längtade efter hela dagen. Det var så underbart gott! Vi flickor kan det här med mat. Mat är ju liksom lite av våran grej. Nästan som en religion. haha. Efter middagen så vart det en kväll med vin och massa mys. I love it. Nu måste jag verkligen försöka skriva blogg lite oftare så att ni (mina få läsare), har koll på vad jag har för mig. Puss!


Congratz!

Idag fyller lilla Noah ett år. Man får gratulera! Tiden går ju så snabbt, och riktigt vild är han precis som hans moster! Så idag blir det kalas med en nalle tårta. Min syster hade stora ambinationer när det gällde tårta, det skulle inte bara vara tårta utan en nalle tårta eftersom det var gulligt. Det är jätte kul att se henne hålla på så där för hon är inte riktigt den som är så där pluttig nuttig av sig. I alla fall inte i allmänheten haha. Nog om det är trött från igår, behöver dricka kaffe..känner hur kaffe abstinensen börjar komma i kroppen. Helst av allt skulle jag vilja hälla det i ögonen eftersom det där tröttheten sitter i. Igår var en mycket annorlunda kväll.. vet inte riktigt vad jag ska tänka om saken. Roligast med kvällen var ju att hoppa stutsamatta, fundilerar på att skaffa en men har ingen aning om vart den skulle kunna få plats! Utöver det var det en väldigt konstig kväll och jag vet inte vad jag ska tro och på vem jag ska tro. Lika bra att enbart tro på mig själv.. det är ju då det blir bäst resultat!

you tell me.

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, har inte haft tid och inte lust för den delen att sitta vid datan.Det har egentligen inte hänt så mycket, har jobbat som vanligt och shoppat lite. Är riktigit nöjd med mina inköp, lite tröjor, två par pumps och en skinn jacka. Att spendera pengar är sånt som gör en glad ibland, om man verkligen hittar något som man vill ha! Det har en skön känsla i sig och man blir lite smått lycklig, även om det bara håller i sig för stunden. Var på bio i onsdags med Anna och Sarah och såg Sex and the city.  Först visste jag inte riktigt vad jag skulle tycka innan jag såg den, men när jag väl såg den så ångrade jag mig verkligen inte. Den var så bra! För dem som gillar serien så rekomenderar jag verkligen filmen. Den kom med hela paketet, skratt, tårar, förväntingar .. jaa allt. Trots att man blev en aning tårögd då och då under filmen så hade man en lycknads känsla när man gick där ifrån.

Det finns en sak som jag grublar på, förstår mig inte riktigt på folk ibland. Vissa förväntar sig att alla ska ställa upp för dem, men själva gör dem inget tillbaka. Och dem vet att man ställer upp oavsett vad, men det är fortfarande samma visa. Okey, inte alltid.. men många gånger i det här fallet. I don't get it. Behandla folk så som du själv vill bli behandlad, lär dig av dina misstag och stå för det du gör, för det finns inget annat man kan göra, sånt är livet. Man måste göra det som ÄR rätt inte det som KÄNNS rätt för stunden. "för stunden" känslan är bra ibland, men det finns tillfällen där man måste tänka till och komma på vad som egentligen står på spel, ta inte människor förgivet. Det gäller alla.. You'll never know what you got until it's gone.  


Helg och tidsfördriv.

Det har varit så himmlans skönt att ha helg och bara ta det lungt utan stress. Skönt att få sova ut och roa sig lite. Helgen har faktiskt varit jätte bra, har mest umgåts med Anna (som vanligt) höhö. Druckit vin och snackat skit, det är sånt som man behöver ibland! Idag blir det till att shoppa och jag hoppas att jag hittar något, det är ju trots allt ortfarande rea så något lär man ju hitta. Blir ju besviken på mig själv om jag inte hitta åtminstonde något. Vissa tar shopping på största allvar och planerar verkligen sin shopping, jag ser det mer som ett tidsfördriv när man har lite tråkigt. Nästa vecka blir liten lika stressig som den här var. Då jobbar jag bara måndag-tisdag, och sen på fredag och söndag. Så en aning lugnare blir det. Ser fram emot nästa lördag också, då fyller lilla Noah ett år. =) 

Äntligen frihet i morron!

Efter att ha jobbat hela förra helgen plus hela veckan så känner jag att jag är i behov av lite ledighet! Jobbar i morgon (morgon pass dock börjar 7!!), men det gör inget för sen är jag ledig hela helgen, UNDERBART! Nu när man har spenderat så mycket tid på jobbet så känns det nästan som om man bor där, och att folket där är ens vänner. För helt seriöst, jag är så mycket där så att det känns som hemma och när jag väl är ledig så spenderar jag en stor tid med att prata om mitt jobb. Lite kul faktiskt. Jag tror inte att det är många som tar studenten och får ett jobb som dem verkligen trivs med. Jag trivs både med personal och med dem som bor där. Plus att man får fika, och det är ju ett plus i kanten! Får se vad jag hittar på för bus i helgen, men något kul måste jag göra, för annars kan jag ju lika gärna jobba. Haha workaholic nästa!

RSS 2.0