I wanna do bad things with you.

Hello folket.

Sitter och är halv fixad, och börjar faktiskt piggna till lite. Gick ju upp 6 i morse eftersom jag skulle jobba, men kaffe + energidryck har gjort sitt nu. Ska snart börja fixa mig, det är väl dags.. hehe. Eftersom snart kommer Elina, och Anna. Matilda är visserligen redan här.. men men. Man kan inte hinna med allt.. haha.

Lyssnar på låten som är till True blood. Riktigt bra låt, den fastnar. Jag gillar den, så sök på den. Jace Everett -bad things. Känns som om det är låten som gäller ikväll, den och segertåget för den har jag också lyssnat sönder på idag, blir så glad av vissa låtar. Idag är en bra dag, bra flickor, bra musik, och min älskade Captain Morgan, tonight you are mine! Haha.

Tolv timmars sömn, wtf?

Vet inte hur, men jag har lyckats att sova i tolv timmar i natt. Utan att vakna, och utan att bli väckt. Det är helt otroligt att jag lyckades. Men är lite irriterad på att jag sov så länge, för jag kommer ju inte kunna sova ikväll då, vilket jag måste eftersom jag ska upp halv sex i morron bitti. Det känns inte helt okey att gå upp så tidigt på en lördag, det tar emot lite grann. Plus att det är lite små läskigt ute när man ska åka till jobbet för det är typ en person ute, om ens det. På lördagar ska man inte vara uppe så tidigt, utan man ska precis ha gått och lagt sig då. haha.

Just nu sitter jag och segar av bara den, eftersom jag inte börjar förens 4, så behöver inte stressa. Men det kommer jag säkert få göra vilket fall som helst, kommer sitta här och sega och helt plötsligt kommer klockan vara tre och då blir det stressigt. Tror inte jag riktigt orkar åka till systemet idag, fast jag borde egentligen göra det, för det förenklar allt i morron. Men, det känns jobbigt idag.. haha. Så i morgon får jag köpa min kära morgan, älskar captain morgan, finns inget godare!


 

Ibland kan dagen faktiskt börja lite bra..

Trots att jag har blivit väckt till och från så är jag faktiskt till ming egna förvånan glad, trots allt. Jag brukar inte direkt vara den gladaste människan när jag blir väckt på morgonen, brukar vara hemsk, och jag menar verkligen HEMSK. Vet inte varför jag blir så, något fel på mig.. för det kan lika snabbt gå över som det kom, haha. Eller ja.. så fort jag äter något då.

Men idag täntke jag att jag skulle ignorera dem som väcks (för jag har min chans att väcka tillbaka i morron), så jag gick bara upp, gjorde kaffe, tog min kopp och satte mig vid datan och lyssnade på bra musik, musik som gör mig glad. Tänker ofta på vilken musik smak jag har, har verkligen inte någon specifik musik smak, lyssnar ju verkligen på allt, men det beror på humör. Vissa dagar kan jag sitta och lyssna på hardstyle i flera timmar, andra dagar blir det R&B, och ibland Kent och liknande. 

Tycker ju egentligen att jag har den bästa musik smaken, eftersom jag kan lyssna på i prinicp allt. Och alla låtar som jag älskar, är ju riktigt bra. T.ex. Kings of leon -sex on fire. Älskar låten riktigt mycket, blir glad i hela kroppen när jag hör den. I like it!


 

Tänk om det fortfarande vore juli?

Gud va glad jag hade varit om det fortfarande var sommar, är i för sig rätt så glad nu med.. så länge jag inte kollar ut igenom fönstret så är det lungt. Inte för att jag tycker att det är något fel med höst, jag gillar faktiskt hösten lite grann, men det känns som om man kan göra så mycket mer på sommaren, och man behöver inte ha på sig 50 plagg för att kunna gå ut en sväng.. haha.

Sov riktigt skönt i min nybäddade säng. Inte för jag tycker om min säng förövrigt, men det ska kirras i veckan. Ska nog slå på stort och införskaffa mig en ny säng, en större också för man får ju nästan lite panik av att sova i den. Fast det kan ju vara att jag har 7 kuddar och två täcken i min 90 säng. Men vi får se hur det blir, får se hur mycket lön som fås, och hur mycket kul jag tycker att jag hellre vill ha.. haha.

extrem överlevnad..

En av mina favorit program är konstigt nog Extrem överlevnad som brukar gå på Discovery. Vet inte varför jag tycker om det så mycket, men jag kan ju säga en sak, jag vet exakt hur man ska överleva oavsett vart man än hamnar nu. Fast vet inte riktigt om jag hade velat äta rå fisk, insekter, ormar och liknande.. Men vet hur man gör åtminstonde. Fast tror ju inte direkt att jag någonsin kommer hamna mitt i Amazonas djungel, men ändå! =)

Tycker förövrigt om att kolla på Discovery, det är kul att lära sig saker. Och som Matilda sa häromdagen, det är riktigt intressant att kolla på en lång bra dokumentär. Undrar om vi börjar bli vuxna på riktigt hela gruppen? Fler och fler vuxenpoäng får vi ju för varje dag som går i alla fall.. haha.


Hur lyckas man?

Har lyckats att tappa bort fjärrkontrollen hela dagen, fattar inte hur för jag sitter ju i sängen med datan och kollar på tv, och så fort jag vill byta kanal så är den borta. Så får jag djura runt och leta på golvet, och bland kuddarna och i täcket, och till slut så dyker den fram. Fattar inte hur jag lyckas med det här, och det är inte bara idag som jag gör så, utan det händer nästan varje dag. Borde ha något larm till den så jag åtminstonde hör vart den är...

Don't blame it on the sunshine.

Hello folket.

Sitter här och lyssnar på MJ, har lyssnat riktigt mycket på honom idag, varför vet jag inte. Men det kändes som en MJ dag idag. Kändes som en rätt dag att lyssna på MJ med tankte på det riktigt tråkiga vädret. Jag vet att det är helt omöjligt att önska sol och värme just nu, så snö? Kan det inte komma snö? Vore faktiskt lite underbart med snö just nu, istället för regn och bara allmänt äckligt väder.

Längtar tills i morgon lite grann, ska få dricka vin då med Martina, mysigt! Har inte träffat henne på två veckor, så det e dags att hooka tycker jag, och vin passar hur bra som helst till sällskapet. haha.

Ikväll är det en bra tv kväll, Family guy, desperata housewifes och sen christine. Sen kan jag sova gott haha. Fast tror inte att jag kommer sova, är riktigt pigg idag, kan ju bero på att jag egentligen inte har gjort något vettigt, utan mest bara tagit det lungt.



Det här var inte så roligt.

Go morgon folket!

Har varit helt off i flera dagar, men det är ju för att jag äntligen har fått lite pass och har jobbat sen i onsdags.. kan ju säga att jag var en aning trött och förvirrad igår.. hehe. Men nu är jag pigg och utvilad!

Anledningen till att jag är uppe tidigt, trots att jag är ledig är för att jag ska följa med Matilda till Mörby. Jag har ingen aning om vart Mörby ligger, tycker det känns som om det kan ligga i Skåne, men det gör det tydligen inte, tydligen ligger det nära Danderyd. Nej men det blir nog bra, ska ju ändå inte jobba idag, då kan jag väl döda massa tid med att åka runt.

Det är så trist väder ute, regn och kallt. Hur kul är det egentligen? Jag är inte förberedd för sånt här väder, har ingen aning om vad man kan ha på sig om det både regnar OCH är kallt. Typ kasta på mig pälskappan som har regnskydd eller vadå? (Nej jag äger ingen päls jacka.. haha). Ne men nu ska jag nog skutta in i duschen, efter jag har panik letat efter kläder.. haha. Fridens liljor sötnosar!


Lördagens bilder!

Liter bilder från i lördags =)



wtf snö?!

Ska det redan snöa? Är det inte lite för tidigt, eller brukar det vara så här i oktober? Sitter här under mitt täcke och fryser och fundilerar på att hoppa in i duschen bara för att det ska bli varmt, men har för bra musik att lyssna på. Ska passa på att ta det lungt, eftersom jag kommer jobba i fem dagar sen, underbart! Blir så glad när jag får jobba, har fått flera långa pass också, så helt fattig kommer jag ju inte vara sen i alla fall, kommer att ha råd att kanske köpa en tröja eller något.. haha.


men!

Suck, blir så trött på en del människor som alltid ska tolka allt på sitt sätt, och vägrar förstå vad man egentligen menar. Folk som alltid ska tro att man driver med dem oavsett vad, folk som anser att dem inte har några vänner men har egentligen massa. Folk som ser glaset som halv tomt istället för halvfullt helt enkelt. Kan folk inte bara tagga till och sluta tro det värsta och se livet på ett bättre sätt?

gårdagen.

Gårdagen var jätte mysig. Jätte god sallad, med massa gott till, (som kycklingen och brie osten), riktigt gott! Och kladdkakan var inte så dålig den heller, super gott, vill ha mer! Kul att bara vara med massa tjejer och snacka massa skit och skratta och dricka, underbart!

Men satan va det var kallt ute i natt, kändes verkligen som vinter! Får nog börja klä på mig lite bättre och sluta tro att det fortfarande är okey att gå med tygskor eller ballerina, för det är ju inte helt okey, man fryser ju fötterna av sig! Är riktigt pigg och utvilad idag, det enda som saknas är lite mat i magen så är allting toppen!

ZzzzZZzz.

Go morgon folket!

Är vaken tidigt för ovanlighetens skull, och är inte ens så där super trött, det är konstigt det här. Men tänkte att det är viktigt att vara pigg idag när vi ska fira Matilda. Blir nog mys, massa tjejer bara haha. Och hon har djurat, så vi ska vara i deras lokal =)

Igår så klippte jag mig btw. Tog ur hårförlägningen, klippte av allt slitet och la i en blekning. Så nu har jag jätte ljusthår, och page typ. Ser helt okey ut, men har inte vant mig med att ha kort hår, men måste medge att mitt hår känns riktigt bra just nu, lent och mjukt och fräsht, lovely!

Fick min kamera igår också, den verkar jätte bra faktiskt, fast har inte riktigt lekt klart med den och utforskat alla inställningar och så, tänkte spara det till ikväll när vi ska till Madame. Brukar vara ganska dålig på att ta bilder ordentligt, men idag ska jag verkligen anstränga mig och ta bilder bara som den!

Ska snart åka iväg till Stinsen med Patrik, han ska djura present,och jag vet inte vad jag ska djura, något blir det väl. Fridens!

Yes yes.

Ja som jag anade så var filmen läskig, men det känns som om det kommer att finnas en fortsättning. Om vi säger så här, jag hade ju inte direkt velat gå ute i mörkret eller i en källare eller likande just nu. Känns inte direkt så lockande. Det enda dåliga med filmen var att vi var tvugna att pausa hela tiden eftersom Noah sprang fram och tillbaka. Tror aldrig att jag har pausat så här mycket i en film någon gång. Men det kanske är tur det, för annars hade den nog varit mycket läskigare.. haha

Middag och film.

Ska ta det lite lungt idag. Så just nu håller jag och Anna och Sarah på att laga lite middag och sen blir det film och onyttigheter. Ska se på sista Saw filmen, men vi är osäkra på om vi har sett den eller inte, så det märker vi väl haha. Tycker faktiskt att Saw filmerna är riktigt läskiga, och ibland en aning äckliga. Men det kan vara för att jag är riktigt lättskrämd, vågar ju knappt gå ute när det är mörkt.

Älskar skräckfilmer, men ångrar mig alltid så fort jag börjar kolla för jag vet att jag kommer bli så himmla rädd. Men vi får se sen hur läskig den är. Nu ropar maten, fridens!


Höst musik.

Har verkligen mina perioder av musik, men min verkliga höst musik är Kent, Tiger lou. Så fort jag lyssnar på dem på någon annan årstid än höst så känns det helt fel. Dem är höst för mig, därför så lyssnar jag knappt på någon av dem på resten av året, för jag vet, när hösten kommer så är det dem som gäller.

Tycker Kent är riktigt bra musik. Många tycker att de är "depp"musik, jag tycker tvärt om. Visst, en del låtar är väl lite deppiga, men jag tycker att man blir lite glad i själen av att lyssna på dem. Samma sak gäller Tiger lou, många deppigare låtar, men väldigt många bra upplyftande låtar som man behöver nu när det snart kommer vara mörkt dygnet runt i 5 månader.

 

När allt e tråkigt så shoppar man lite.

Det är vad jag har gjort idag. Eller shoppat och shoppat, har beställt en digital kamera. Har redan en system kamera, men behöver en digital kamera, eftersom det är en aning svårt att ta med fetingen över allt. haha. Gud låter som värsta prylbögen, men jag är nog en fast i smyg.

Nu äre Greys anatomi, sen blir det Martina! =)

Känns som vinter.

Efter ha varit på riktigt dåligt humör i flera dagar känns det som, så är jag glad igen. Känns som om jag har gjort vin av vatten och allt är bra igen. Har precis beställt en kamera, jaa jag vet har redan en systemkamera men ville ha en kompakt digital kamera också, så hoppas den kommer lagom till helgen, tills när vi ska fira Matilda.

Vågar knappt gå ut, känns som om det kommer vara ruskigt kallt ute. Känns inte så bra. Ska dega hemma och ta det lungt och se på Greys Anatomi ikväll, sen blir det att träffa Martina en sväng, en bra onsdag helt enkelt =)


God?Morgon.

Usch har sovit som en kratta, och vaknar tidigt dessutom, nee...det är inte helt okey! Så försöker ignorera mitt hemska humör just nu och dricker lite te, för det är väl lugnande? Eller något sånt? Har kommit på en sak med te, dels att jag gillar det och dels att man blir en aning hungrig av att dricka te. Men det är säkert bara jag.. haha.

Ja, vad ska man göra idag då? Kanske söka lite mer jobb? Slå på stort och gå till arbetsförmedlingen? Det borde jag ju egentligen göra. Men kan ju dela upp det så jag har två dagar att roa mig med.. haha. Äh, vi får se. Om jag känner mig rätt så kommer jag nog inte göra någonting alls.. haha. Har inte lust med något, allt är tråkigt!

LET THEM EAT CAKE!

Det var allt jag ville säga, fridens!



Men hallå?!

Jag minns inte hur oktober var förra året, men var det verkligen så här kallt helt plötsligt? Jag minns faktiskt inte, men just nu känns det som om det har blivit vinter helt plötsligt, det är ju is kallt ute, och inne för den delen med. Men på jobbet kommer det i alla fall vara varmt, för där är det alltid varmt, så tur det i alla fall. Jag är glad att jag har mina UGGS haha.

Sitter och segar och ska snart skutta in i duschen- Men har gott om tid på mig så varför stressa? Vet inte vad jag ska göra i helgen eftersom jag ska ta det lungt och inte dricka, för ovanlighetens skull känns det som.. haha. Får se vad jag hittar på, vore skönt att inte göra någonting alls! Imorgon ska jag ialla fall åka och fixa klart Matildas present =)

RSS 2.0