Bakis söndag.

Det var väldigt länge sen jag kände så här på en söndag. Och jag är inte den enda av oss som känner så här idag.ar ingen aning om hur det vart så här haha, men kul hade vi i alla fall. Jag hade verkligen kul hela kvällen. Röjde runt lite överallt och träffade nytt folk, sånt är alltid kul! Trots att jag har varit bakis och väldigt seg  idag så har dage n ändå varit bra. Har degat på soffan och käkat pizza.varför röja runt i onödan när man inte riktigt är hel? Imorgon är det början på ännu en ny vecka och inte en sån rolig dag för mig. Ska först till tandläkaren (PAIN!) , och sen vara barnvakt, och sen jobb. Kommer ju vara helt slut imorgon kväll. Nee, nu ska jag sluta snacka en massa skit och fortsätta med min bakis söndag. puss

It's a good day for fun.

Går kvällen var bra, som vanligt så slank det ner en och en annan öl. Men det hör till fredagen. Men det vart nog lite för mycket för idag jag lite seg, men inte allt för seg. Jag, Anna och Sabrna åkte och shoppade lite idag. Kändes verkligen som bakis shopping för jag handlade bara för att jag kunde kändes det som, men ibland känns det lite bra att göra av med pengar också. Än så länge har dagen varit bra, får hoppas att kvällen blir lika bra. För ikväll blir det utgång, eller det är åtminstonde tänk så!  =)

En bra dag!

Nu har jag inte skrivit på länge, igen. Det bara blir så. Men nu har det varit pga att jag har väntat på min nya dator, som jag fick idag. Så det är en bra dag. Köpte en bärbar med en exctern hårddisk för 6000. Bra pris! Veckan har varit bra, har glidit runt och varit barnvakt och haft mig. Det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara, haha! även nästa vecka blire till och vara barnvakt, men i helgen ska jag njuta av min ledighet och bara ha kul! Puss

Alkoholiserad tjej kväll, del 2.

Lördags förmiddagen började rätt så segt. Åt pizza med Anna och såg på Sex and the City. Nu är det inte så mycket kvar av de. Blir nästan lite ledsen, vad ska jag syssla med sen när allt är slut liksom? Efter vi hade kollat i en timma eller två så beslöt vi oss faktiskt för att ta en powernap i en timma, bara ifall att vi skulle göra något roligt sen på kvällen. Efter vi vaknade från powernapen så gick vi och hyrde film och köpte lite onyttigt. Inte för att vi såg så mycket på filmen eftersom den var på franska och min familj gick och pratade med oss hela tiden, men jag tror att den var rätt så bra iaf. Sen gick vi till statoil med Matilda, "bara för att". Fixade öl och satt hos Anna och drack och åt pannkakor. Lite rolig kombination, men gott är det. Sen träffade vi lite folk och hade det allmänt mysigt. Allt som allt var det en bra dag och kväll. Den här dagen har däremot kännts rätt så lång. har varit jätte trött, och har till och med sovit två gånger. Fattar inte hur det gick till haha, men två sovstunder blev det. Lär ju inte kunna sova ikväll. I morgon blir det jobb, och så ska Noah börja på dagis. Nu är han stor på riktigt!

Alkholiserad tjej kväll.

Gårdagen var suvurän. Jag, Anna och Elina lagade mat hos henne och hade middag och förkrök. Lagade jätte god mat, kyckling, klyftpotatis, vitlökssås ( som alltid, älska vitlök! ) och en tomat,rödlök och fetaost sallad. Eftermiddagen så röjde vi runt och fixade oss och förade lite och sedan drog vi in till stan. Där röjde vi runt lite överallt och hade skit kul. Det var verkligen en KUL kväll. Sedan drog vi till Märsta och en sväng förbi Bryggan, vilket var helt onödigt eftersom ingen av oss behövde egentligen något mer och dricka. Logiken i att vi drog till Bryggan var att det var nära till statoil sen när vi skulle fylle käka. Åt en french hotdog, men vart inte ens mätt av den, vart snarare mer hungrig. Då är det illa, när man äter och blir mer hungrig. haha. Skönt var det i alla fall att gå och lägga sig sen. Sov så skönt, trots att Elina låg brevid och snarkade och jag försökte prata med henne för jag ville inte riktigt somna än.. hah . En bra kväll alltså!
 
                                                                                    Fina flickorna.

Nya drinkar.

barnvaktandet igår gick jätte bra. Vi åt,vi myste och vi busade. Det var inte så jobbigt som jag hade föreställt mig, kanske borde skaffa jobb på dagis? höhö. På kvällen gick jag och Anna till Elina, för att ha en liten tjej kväll liknande grej eftersom hennes kära make var bortrest. Kvällen slutade med att vi hade kommit på tre nya drinkar, "Lurvig kavaljer i skumbad", "Mega cool förfest", och "Kanske vänner, superkompis". Och dem var faktiskt goda, tänka sig vilken fantasi man kan ha. Namnen kommer från att Elina har sånna där kylskåps ord som man kan göra meningar av så där av de konstiga namnen. Idag blir det nog att bara ta det lungt och förmodligen se på Sex and the city som jag tjatar så mycket om. I morgon blir det i alla fall utång med tjejerna. =) Om ni vill ha "recept" på drinkarna så är det bara att fråga.. tro mig dem var goda faktiskt!  ;)

Barnvakt.

Som sagt tidigare så var jag barnvakt idag. Det gick faktiskt bra, så länge han fick kex så var han nöjd. Men det blev ingen arbetsförmedling, vart lunch och Sex and the city kollande istället. Men sånt får man ta när man är sjuk, då behöver man inte stressa runt direkt. Då ska man ta det lungt och tycka synd om sig själv.. lite åtminstonde! Imorgon blir det barnvakt igen, men det går nog bra. Har sagt åt Anna att hon ska spendera dagen med oss, lika bra så att jag inte nojar sönder om att jag ska göra något fel. Jag vet ju hur man tar hand om barn, och barn gillar mig. Men känner en sån stor press ifrån syrran eftersom hon verkar inte riktigt tro att jag klarar av det här, men jag ska bevisa henne fel, haha! Ne nu ska jag framkalla lite bilder som jag länge har sagt att jag ska göra. Go natt.

Sjuk.

Har blivit förskyld. Bara så där över natten. Inte nice kan jag säga, för jag är verkligen jätte förskyld. Det känns lite så där jobbigt, speciellt när jag ska röja runt och vara barnvakt hela veckan. Men det går nog över, ingen har direkt dött av en liten förskylning. Imorgon blir det arbetsförmedlingen för mig och Anna. Kan ifs fortfarande jobba som timanställd på mitt jobb så länge, men det e skönt att få en fast tjänst också, då kan man planera dagarna mycket bättre. Nu ska jag försöka friskna till och dricka lite te. Berättar om barnvakt och arbetsförmedlingen i morron. =)

Slagsmålsklubben!

Igår var en bra dag. Jobbade, slutade tidigt. Kom hem och drack drinkar och såg på Sex and the city med Anna och Sarah. Sen drog jag in till stan med Matilda och hennes bröder för öl drickande och se SMK. Det var helt underbart, vilket röj! Stod där och hoppade och röjde satan. Det var vad jag behövde efter flera dagar av hårt arbetande. Var ledig idag så jag tog det bara lungt idag, eftersom jag ska jobba hel dag i morron. Rätt så jobbigt, men pengar är pengar, och pengar behöver man alltid! =)

Mätt,trött,mätt.

Dagen började bra, fick oväntade pengar vilket gjorde dagen. Skattepengar som överraskade mig. Så det blev till att shoppa, men hittade egentligen ingenting som jag gillade så jag köpte parfym istället. Trots att jag var glad över pengarna så var jag på riktigt dåligt humör. Var hungrig och trött. Och en hungrig Emelie, det vill man inte uppleva.. blir riktigt otrevlig och grinig. Men nu är det problemet löst, har precis ätit som en byggarbetare. Så nu är jag på bra humör igen. Man märker verkligen skillnaden på mitt humör beroende på om jag är hungrig eller inte, jag blir en helt annan människa, det är som om djävulen kommer fram inom mig. Då är det ju tur att jag äter konstant, eller i "förebyggande syfte" som jag brukar säga. Haha!

En ny vecka, ett nytt liv?

Helgen kom, och helgen gick. Det var en rätt så hård helg, festade hela helgen. Passade liksom på när jag hade tid och lust och ändå var pigg. Man lever ju bara en gång! Nu menar jag inte att livet går ut enbart på att festa, men ändå som man säger "Livet är en fest". Idag var jag ledig, så jag passade på att shoppa lite. Tyckte att jag inte riktigt hade gjort av med tillräckligt mycket pengar sen lönen så jag köpte lite allt möjligt. Nu blir det till att jobba och slita ända fram tills nästa vecka, och sen måste jag söka jobb. Känner mig rätt kluven när det gäller det. Jag menar, sommaren har gått så fort och jag har enbart jobbat sen jag tog studenten och det har kännts så tryggt att veta vad man ska göra varje dag och när man ska göra vad och ha kunnat planera vardagar och helger. Jag kan ju fortfarande jobba som timanställd men det känns inte lika säkert. Jag vill ju jobba, jag gillar att jobba. Min trygghet försvinner nästa måndag och det känns lite läskigt. Känns som om det är början på mitt nya liv. Söka jobb och försöka hitta en lägenhet. Det är mina prioriteringar, men det känns så läskigt för nu är jag vuxen på riktigt!

Vad säger horoskopet?

Seriöst, 3 gånger den här veckan så har mitt horoskop sagt "Denna vecka är bra för kärlek, du kommer finna kärlek, du kommer att få tillbaka känslor för en gammal flamma".. and so on. Vad menar horoskpoet egentligen? Fattar inte grejen, för det första vem ska jag bli kär i? Vart  finns denna person? Jag är trött på sådan kärlek. Var kär en gång för mycket och det räckte! Från och med nu har jag lovat mig själv att aldrig mer känna så där för en annan människa, det är bara för mycket. Så nu, OM jag väl finner någon som jag blir lite smått förtjust i så ska jag för det första inte falla för honom ( okej, han kanske är värd det) , men man vet aldrig.. lika mycket som att han kan vara värd det så kan han lika gärna inte vara det. Kärlek är lite grann som rysk rolette. Det är ett roligt (?) spel, men om något går fel så är det kört. Så oavsett hur mycket mitt horoskop säger att jag kommer att finna kärleken den här veckan, så vet jag inte om jag har lust. Så vidare det inte är någon hämtad ur en saga och som förstår mina mat/ätar behov, då kan jag kanske fundilera lite på saken. Det är egentligen lite tråkigt att en person kan ändra hela ens syn på kärlek men så är det. Det gäller att vara försiktig. För tydligen så är allt "tilllåtet" i kärlek, och då menar jag verkligen allt.
 




Sex and the city marathon.

Som jag anade, så har jag blivit helt besatt av serien. Har egentligen inte kommit så lång ens. Men så fort jag får tid så kollar jag direkt. Och jag kan inte kolla utan Anna eftersom vi skulle se alla tillsammans, så stackarn får nog bara ta och släppa allt hon gör och bara komma över och kolla med mig. I morgon blir det nog även att vi kollar på ett avsnitt eller två.. hoppas jag.

Idag var jag ledig så jag shoppade lite. Slog på stort och köpte en ny väska, en STOR väska, en sån där som man kan få plats med hela livet och lite mer i. Men jag är jätte nöjd med den. Köpte även en ny plånbok som jag verkligen gillar. Svart och enkel. Över lag så har dagen nog varit rätt så hyffsad, två dagar kvar av jobb sen blir det helg. Får lång helg till och med, slutar tidigt på fredag ( eller nja, lagom tidigt, slutar 16.30 men det e lagom när man ska kirra helg), och är ledig fram tills måndag! Underbart. Jag håller er uppdaterade om min sex and the city beroende och om vad som händer till helgen. Sov gott!

Min bibel har kommit.

Idag kom min bibel. En hel skotartong med bibel grejer. Inte vilken bibel som helst, Sex and the city shoe box. Så nu blir det en rad med hemma kvällar kollandes på sex and the city, med start ikväll! Så nu vet alla vad jag kommer göra veckorna framöver. Jobba och studera min bibel. Det kan låta lite överdrivet så där brudigt att jag kallar sex and the city för min bibel, eftersom det egentligen inte är det. Min riktiga bibel är ju "Den stora rutiga kok boken". Jobbat idag, och var snäll nog och tog ett extra pass i morgon också. Dem tjänar på det, och jag tjänar på det. Briljant folket!

Parteeey liksom.

Igår var det kalas! Det enda som var dåligt med hela kvällen var vädret eftersom det regnade som bara den. Vi hade mexico tema på kvällen, tacos, tequila och corona. Mys mys. Lång där inne på små timmarna var jag så jäkla flummig så jag kommenterade allt. Jag säger bara en sak.. " Ta sats och spring inn i väggen, se om jag bryr mig". Skönt var det i alla fall att sova sen, trots att det var lite trångt. Denna dag har enbart bestått av att leka bakis, (fast så bakis var jag inte). Men sånt är skönt ibland. I morgon blir det friska andetag och ännu en dag som består av jobb och slit. =)



  Underbart!

RSS 2.0