Oh it feels like old times.

Kaffe + vakna med the voice, får mig att känna like old times. Så underbart det känns haha. Älskar att sitta och kolla på vakna med the voice och ta det lungt med en kopp kaffe på morgonen. Känns nästan som förut, och att jag ska i väg till skolan. Vilket jag verkligen inte ska. Utan jag ska i väg till KS för återbesök efter operationen. (den som jag gjorde för ett år sen), och sedan blir det raka vägen till jobbet. Så det känns som den här dagen verkligenkommer att bli lång.

Och jag borde ju egentligen ha lite bråttom, men det har jag inte ens. Vet ni varför? För jag är tids optimist och vet att jag alltid hinner, vilket jag konstigt nog oftast gör. Men det känns samtidigt lite fel att vara klar för tidigt, för då kommer jag bara vänta ut tiden, om jag är lite långsam nu så blir det bättre sen.. Logiskt? Nee, jag förstod det.. haha.


Ibland blire hårt.

Fredagen var som sagt super mysig, och det tog mig hela dagen igår att bli människa igen, usch usch. Varför kan ingen säga åt en att inte bli bakis? Man förlorar ju en hel dag på det.. hahah. Så igår kväll vart det ju bara film kväll hos Anna med massa godis. Det var lagom skönt, men än så hade jag nog inte orkat med.

Ska snart dra och käka med Matilda, jätte bra. För jag är riktigt hungrig känns det som i alla fall. Jag tror det är hunger jag känner. Jag vet inte riktigt hur hunger känslan känns, jag bara tror att jag är hungrig hela tiden. Är nog rädd för att vara hungrig, kanske därför jag äter så himmla mycket? Eller äter inte direkt mycket, men äter lite fast väldigt ofta. I fall att liksom.. haha.


Det var ju inte så här det skulle vara.

Usch usch usch, nu är jag äntligen människa igen! Tro mig det har tagit hela dagen att bli helt och frisk igen. Vet inte riktigt hur jag lyckades men det vart så. Men kul hade jag igår. Först var jag ute med folk från jobbet, vilket var jätte mysigt. Sen så mötte jag upp Matilda och gick ut. Tycker det var ett under att vi ens kom in och att vi ens fick fortsätta och dricka.. men tydligen så får man det när man är tjej.. haha.

Så nu sitter jag och väntar på mat, för jag är vrål hungrig. Ska bli gott med mat nu när jag kan äta igen. Har enbart ätit lite chips idag, så mat blir gott. Sen ska jag iväg till Anna ikväll för att se på film. Mer än så orkas inte med att göra idag. Skönt att ha en lugn kväll också.. haha.

 

Sömnfrågor.

Har varit flera dagar utan något bloggande, har helt enkelt inte haft tid. Har jobbat och.. jaa ni, sovit. Har varit så himmla trött och lite halv förskyld, men tack vare all sömn (och cvitamin) så är jag nästan helt frisk efter bara två dagar. Har bara lite ont i halsen. Jag trodde inte att det skulle funka med att sova faktiskt.

Alltid när jag har varit förskyld så har jag bara trotsat och ignorerat förskylningen och fortsatt som vanligt, vilket har resulterats med att jag har varit förskyld i en hel evighet, men nu vet jag fusket. Sömn fungerade hur bra som helst. Undra om sömn kan bota mer saker? Det vore ju helt fantastiskt för alla sjuka sömntutor som finns.. haha.

Är ledig hela helgen nu, vilket känns så himmla skönt. Och ikväll blir det utgång med folk från jobbet, det blir nog jätte kul. Vad jag ska roa mig med fram tills dess, har jag faktiskt ingen aning om. Men jag kommer nog på något. Annars blir det väl datan och kaffe som vanligt ;)

 

Don't be a hater, be a lover.

Hade en mysig kväll igår, fast det vart tidigt för mig eftersom jag var rätt så trött. Men nu är jag pigg, har sovit ut riktigt ordentligt. Men det var kul igår. Vet inte hur många gånger jag sa "Don't be a hater, be a lover", igår. Men det är sant, man ska inte vara en hater.. det är bara onödigt för alla.. haha. Man ska visa kärlek, inte hat!



I wanna know your name. Nya favoriten!

Har hittat en ny favorit låt. Har lyssnat på den på repeat minst 20 gånger idag. De är nog kvällens låt för mig. Ska snart iväg till Matilda för att dricka lite med fint folk, men det blir inte så sent för mig eftersom det här är tyvärr min jobb helg så ska jobba i morron. Men har turen att börja 4 så sömn hinner jag nog få, åtminstonde några timmar. Ne nu ska jag fixa klart mig och dricka upp kaffet och sen dra. Ha en trevlig kväll ;)



Är man rädd så är man!

Jag trodde det här med spindeln var över. Men vad ser jag i morse när jag vaknar? En TILL sån där stor jävla spindel, ovanför min säng. Har alltså sovit med den ovanför mig hela natten. Tur att min mamma jobbar nära hemmet, för jag fick panik och ringde henne så hon fick komma och döda den. Den var lika stor som den där andra :( Usch, usch. Får rysnigar i hela kroppen!


Och folk som inte har fobi för spindlar kan inte riktigt förstå känslan av hur rädd man blir. Jag vet att jag är tusen gånger större än en spindel och att jag kan döda den, men är så rädd att jag inte vågar. Det är helt sjukt egentligen. Utomhus är det helt okey för det är en stor yta och den behöver inte vara i närheten då... men innomhus det är då det är som värst. Fattar inte hur folk kan ha dem som husdjur.. haha.


Jävla spindel!

För några dagar sen så hittade jag en gigantisk spindel i mitt rum, och jag menar verkligen gigantisk. Fick värsta paniken (eftersom jag har fobi för spindlar), och mamma fick komma och leta efter den, men jag tror inte riktigt att hon hittade den, jag tror hon bara sa att den va död för att hon inte orkade leta.

Och igår kom den där jäveln tillbaka! Jag sitter i lugn och ro och kollar på tv så ser jag något stort som rör sig på golvet (han va snabb också btw). Så jag får panik, vägrar lämna rummet, smsar mamma som ligger och halv sover att " KOM OCH HJÄLP MIG NU". Så stackarn får gå upp och kolla efter den, men hon hittar den inte.

Så jag börjar att damsuga, och då kommer han fram, och blir damsugad han med. Nu hoppas jag bara att han inte var någon smart spindel som kan ta sig ur damsugaren för då blir det jobbigt. Jag vet att jag är väldigt töntig nu, men jag vågade inte ens sova i mitt rum, jag sov på soffan i natt.. haha.
Men är man rädd så är man, kan inte riktigt göra något åt det. Men är glad över att det står 1-0 till mig, och inte 1-0 till han!



Skulle gärna ha lagt upp en bild på en spindel här, men eftersom jag får rysningar i hela kroppen av att bara se dem så låter jag bli, ni får föreställa er en istället.. haha.


Backstreet boys och bloggar.

Sitter här och kör den vanliga morgon rutinen, dvs. kolla på allas bloggar för att se om någon har uppdaterat. Samtidigt har jag turen? att det är BSB på Mtv. Blir alltid lika glad när sån musik kommer, men det kan va för jag var 7-8 år när jag lyssnade på dem och tyckte att dem var riktigt bra.. haha.

I alla fall, det här med bloggar. Jag har alltid min ordning när jag läser bloggarna. Jag börjar med mina vänners, sen blir det en och annan seriös och till sist blir det fjortis bloggar. Vet inte varför, men fjortisbloggar kan ju faktiskt vara rätt så underhållande ibland.

Bloggar är inte det enda jag läser, jag läser även nyheter. Både expressen och aftonbladet blir det varje morgon till mitt morgon kaffe. Alla människor har ju sina rutiner på morgonen, och det här är mina.

 
Så-jävla-snygg! Haha

I keep dancing on my own.

Jag vet inte hur många gånger jag lyssnar på musik och låtens namn får bli min rubrik till inlägget. Det är faktiskt jobbigt att komma på en bra rubrik. Den måste nästan passa till inlägget, och samtidigt vara lockande så ni läsare blir intresserad av att komma och kolla vad för oviktigt jag har att berätta idag.. haha.

Det slog mig igår att sommaren nästan är över. Det har gått så fort! Jag har ju knappt hunnit haft sommar, det är inte helt okey det här. Sen är det en hel evighet med regn och snö kvar tills den underbara sommaren kommer igen. Känns som allt är så mycke bättre på sommaren, men det kanske beror på solen? Eller förmodligen gör det ju det, för av regn och tråk blir man ju bara trött av..




Från i lördags..

If it feels so good, it can't be wrong.

Igår vart det en lugn myskväll med Pia. Känns som det enda vi gjorde hela kvällen var att käka. Och typ kollade på film, sen sov vi. Jag var i alla fall jätte trött igår så det kan ju vara därför jag var en aning seg. Men vad Pia hade för ursäkt vet jag inte, hon kanske vart trött av mig haha.

Idag blir det nog alkohol inblandat i bilden. Det är det som är tanken i alla fall. Så är det ju fint väder också, så det är ju extra nice. Får bara se var när och hur det blir. ;)

Härlig morgon!

Vaknar av att Pia ringer mig, och jag trodde klockan var efter 4, för det var runt den tiden vi skulle ha träffats. Så jag vart jätte förvirrad när hon ringde, tills hon informerade mig om att klockan bara var 10 så då kändes det redan mycket bättre.

Så nu sitter jag och är lite halv trött och dricker kaffe och ska bli människa igen. Vi får se hur det går, men jag hoppas på att det går bra. Det är ju trots allt fredag, man kan ju inte direkt vara trött på en fredag. Det känns ju bara helt fel!

Allt har ju tyvärr sitt slut.. =/

Imorgon blir det en väldigt tråkig dag. Vi måste avliva min gammla hund i morron. Jätte tråkigt, men hon är gammal och sjuk. Men det kommer kännas väldigt konstigt, har ju haft henne sen jag var 10 år. Hon har funnits i mitt liv i nästan 11 år nu. Men tyvörr så lever varken hundar eller människor förevigt. Det är bara att vara glad för dem här åren vi har haft. För det är ju för hennes eget bästa. Men hon kommer vara väldigt saknad!


Bla bla bla.

Har inget vettigt alls att säga. Har jobbat hela helgen lång. Det har varit kul. Jag har varit trött för jag har enbart jobbat långa pass. Men nu är det en ny vecka med sköna halv långa pass och vanlig personal. För desssa vikarier på jobbet har tyvärr gjort mig tokig! haha.

Idag blir det mys med Anna, så fort hon har lämnat in sina papper. Känns som varje gång jag jobbar helg så hinner jag sakna alla mina vänner. Brukar ju vanligtvis vara med dem så fort jag är ledig, och varje helg jag är ledig. Men det är nog bra att hinna sakna folk lite, man uppskattar dem mycket mer då! :)




Min gammelhund. :(


Tänker den skina eller inte?

Jag tycker att vädret ska bestämma sig för om den vill vara fin eller ful. Det är ju ett enkelt val, det är bara att välja. Jobbigt att vädret ska hålla på att tveka så där, lite som humörssvägningar. Helst önskar jag sol just nu, trots jobb helg. För det går så mycket snabbare att jobba om solen skiner. Om det regnar är det bara allmänt lång tråkigt..


Min lilla gullegris.

Jag måste bara säga att jag gillar verkligen min knäppa lilla hund. Han är knäpp, galen, vild, busig, jätte snäll och världens sötaste. Stora tassar, gigantiska öron och världens längsta ögonfransar. Ja jag vet att vissa tycker att han är ful, men asso.. kan du kalla de där fullt? Seriöst, kan du det?





Har känt mig naken utan dig!

Har äntligen fått tillbaka min kamera som har varit lost hos syrran i över en månad. Hon skulle "bara låna den en dag", men en dag vart typ 38 dagar. Inte för att jag räknar, men det känns som det är nog många dagar. Men nu har jag äntligen fått tillbaka honom. Har saknat han, inte för att jag är så grym på att ta bilder hela tiden, men när jag har velat tagit bilder så har jag inte haft han, har känt mig lite naken faktiskt utan den.

Sitter och kollar igenom alla bilder som finns på kameran, riktigt kul. Inga fina på mig direkt. Men roliga bilder från midsommar där jag och Matilda badade i Noahs pool. Det är kul att se, typ Hej tuttar! haha. Nedå, men det är faktiskt kul att ha bilder, gillar det. Gillar mest att vara bakom kameran, tro det eller ej.. haha.



Tar bild som sarah
brukar göra. Dvs.
ur "fågelperspektiv"... haha


Herregud så söt, vill bara nypa han i kinderna!


Tuttar, tuttar, tuttar!

Ser på ett program på tv4+, där är det flera olika tjejer med GIGANTISKA bröst. Dem är verkligen livsfarligt stora. Det ser nästan lite läskigt ut. Om jag var ett litet barn så hade jag nog blivit rädd. Men fatta vad obehagligt det måste kännas, eller åtminstonde konstigt. Fatta att inte kunna sova på mage eller hur du vill för du har gigantiska bröst i vägen. Och jag som trodde jag hade stora bröst.. det här är ju 50 gånger större typ.. haha.

Jag luktar helt enkelt gott.

Jag gillar att efter jag har duschat så luktar jag kiwi. Och efter jag har smörjt in mig så luktar jag piggelin. Min hudkräm luktar verkligen piggelin, så man luktar riktigt gott. Och efter det så har jag ju självklart parfym. Har någon britney parfym (minns ej vad den heter, rund röd flaska i alla fall). Och den luktar väldigt sött, fast fräscht. Så jag går runt och luktar som en härlig blandning av kiwi, piggelin och söt parfym. Jag luktar helt enkelt gott.  Tänkte att ni kanske ville veta.. ;)

Strö lite socker på mig är du vänlig!

Välbehövd sömn har jag fått i natt. Gud va skönt jag sov, sov som en liten baby. Trots väldigt flummiga drömmar så känner jag mig väldigt utvilad, så underbart. Men jag måste verkligen vända tillbaka på dygnet, blir jobbigt i helgen annars när jag ska jobba.. usch..

Idag vet jag inte riktigt vad dagen ger. Sarah ville att jag skulle med och shoppa, jag vet inte om jag riktigt har råd även fast jag uppenbarligen tror att jag är rik. (Åkte taxi fram och tillbaka från Löwet igår för jag inte orkade åka tåg..haha). Så vi får se. Skulle egentligen ha träffat Matilda och Anna ikväll och käkat, men det blir way för sent för mig som ska upp och jobba i morron.. trist.





Hej trötta tjejen!

Jag vet inte hur jag hann lyckas vända på dygnet, men det har jag gjort i alla fall. Har somnat 2-3 flera dagar i streck och sovit länge, eller vaknat tidigt och sen gått och lagt mig igen. Men inte nu, för det har jag inte hunnit med. Trots att jag är super trött och har sovit fyra timmar i natt så håller jag igång. Men det är lite skönt att vara så hör trött, man är inne i sin bubbla!

Att sova ensam är nog inte min grej.

Jag är som tidigare sagt en väldigt sällskap sjuk tjej. Och något som jag älskar är att sova med någon. Asso bara sova med någon, spelar ingen roll om det är en kompis eller kille. Det är bara allmänt mysigt att sova brevid någon. Att ligga och prata tills man somnar, och bara ligga och mysa.
Tycker man sover så bra med andra, om inte personen snarkar vill säga.. haha. Fast vem är jag och klaga egnetligen? Jag pratar i sömnen och djurar runt.. men det hör inte till saken.


För övrigt så hoppas jag på att jag får gå till syrran sen och spela Super Mario. När jag var där igår för att passa Noah ett tag så spelade jag det i två timmar. Man fastnar ju verkligen, jag insåg inte ens att det hade gått två timmar. Och det roliga var att det inte ens vad sån Mario med banor, utan man körde banorna bara.. om och om igen.. Haha.

Snälla, gå och lägg mig!

Vilka i-lands problem jag har. Är jätte trött, är så trött att det svider i ögonen. Ska upp tidigt i morgon för att jobba i en evighet, men vad tror ni att jag gör? Jo jag ligger i sängen och kollar runt på massa bloggar och tänker att jag måste sova. Går jag och lägger mig? Neej, för jag ligger så skönt här. Jag måste ju sova, vill egentligen sova.. men orkar typ inte.. haha. Så snälla, gå och lägg mig!

Det här med försäljare.. haha.

Jag hatar verkligen när man är ensam hemma. Ligger jätte skönt i sängen och myser och läser olika bloggar så ringer hem telefonen. Så krånglar man sig upp ur sängen, letar i panik efter telefonen så är det en telefon försäljare. Det roliga är att flera gånger när jag har svarat så har dem frågat lite försiktigt "hej vi ringer från blablabla, är din mamma hemma? Inte..nehe.. jobbar hon eller? Jaha, men då försöker jag senare då..".

Det roliga är att dem alltid pratar med sån pluttignuttig bebis röst. Så jag börjar undra om jag låter som en 8 åring eller något. Sen har vi dem som insisterar på att prata med mig om vilket bredband vi ska ha trots att jag säger att vi redan har internet och att det inte är jag som bestämmer om vi ska ändra.
Då kör dem alltid med den här ;" vad har ni för internet?". Och jag som inte har någon koll svarar ju bara att vi har vanligt internet och att vi är nöjda med det. Då får jag till svar " Men vill ni inte ha annat internet, typ trådlöst internet, det är ju jätte bra då kan du ALLTID sitta vid datan".

Man ba, men jag sa ju precis att jag var nöjd, och tänk om jag inte alltid vill kunna sitta vid datan. Haha..asso..försäljare alltså! Men men nog klagande om dem, jag skulle bara kika in och meddela att jag är vaken och dricker kaffe.. haha.

Är du ett geni? För det är tydligen jag..

Har haft en mysig hemma kväll hos Anna med Pia. Drack lite vin, käkade lite choklad och spelade ett geni spel som hade väldigt svåra frågor. Verkligen svåra, sånna frågor som man inte alls har någon aning om vad svaret ens kan vara. Men jag lyckades på något vänster att vinna. Eller aa, vinna och vinna. Vi spelade i o för sig inte klart spelet men jag hade mest poäng eller vad man nu ska säga

Väldigt otippat tycker jag. Men bland Pia och Anna så är jag från och med nu ett geni. ;)

RSS 2.0