"Tänk att något så hårt kan vara så skönt!".

Måste ju förklara rubriken så ni inte tror att jag är snuskig såhär på morgon qvisten. Det kommer ifrån när vi var på Åland. Jag, Matilda och Anna hade precis badat och gick och la oss på en sten för att sola lite. Inte för att det var så varmt, men bara för att ligga och mysa lite i solen. Så mitt i allt när vi ligger där så säger Matilda helt plötsligt "ååh tänk att något så hårt kan vara så skönt". Och självklart börjar vi alla att asgarva.. haha.

Men hur som haver, går kvällen var nice. Det vart lite vin och TP med fina människor och sedan utgång. Har knappt varit ute på hela sommaren, har nog varit ute max tre gånger. Illa, har jag verkligen jobbat så mycket?haha. Men kul hade vi, och jag hade för ovanlighetens skull höga skor på mig. Så mina fötter är inte direkt jätte glada på mig idag.. haha. Men men, vad gör man? Vill man vara fin så får man lida pin!


Gammal bild tyvärr,
men det kändes som
inlägget behövde en bild..


Jag kan inte säga det här för ofta, MEN en hungrig flicka är ingen lycklig flicka.

Sitter här nästan svältande och väntar på kebab. Jag behöver mat akut! Tur att jag fortfarande bor hemma och har typ världens snällaste mamma som accepterar min mat panik och går och handlar mat. Hur prefekt är inte det? Jag vet inte hur oddsen är på det här, men jag har lyckats bli väckt två gånger på en och samma dag, av exakt samma saker.

Och jag kan säga så här, det gjorde mig inte så glad. Plus att jag var hungrig så det gjorde inte saken bättre. Väckning av hungrig Emelie är ingen bra kombination om man vill slippa en utskällning.. tyvärr. Inget jag kan rå för faktiskt, jag är bara så.. TUR att jag ska få mat NUNUNU! =)

Kan jag vara gladare över att det är fredag? Tror inte det.

Inte för att jag har jobbat ihjäl mig den här veckan, var ju faktiskt bara på jobbet en dag av deverse anledningar. Men i alla fall, har längtat efter fredag ändå. Varför? För fredagar är lite bättre än alla andra dagar. Förutom dem fredagar som är innan jag ska jobba helg, men är inte riktigt så pepp.

Ikväll blir det i alla fall lite vin med Matilda och Pia. Väldigt mysigt. Måste bara sova lite innan, är helt slut efter att ha passat Noah. Han har så många måsten och kan inte sitta still. Eller jo det kan han, i typ en kvart innan han vill att man byter film igen.. haha. Sån envis liten sak!

Socker!

Idag är det en sån där perfekt lyssna på Kent dag. Det regnar, det är grått, jag är trött. Alldeles perfekt. Man behöver ju faktiskt inte djura runt och göra saker hela tiden, även fast jag ibland tycks tro det. Men det är faktiskt rätt så mysigt att ha en inne mys dag också.

Hade lätt kunnat ligga i sängen och kollat på film hela dagen, om jag inte redan hade sett alla mina filmer som jag har. Även fast jag älskar vissa av dem, så har dem inte samma känsla längre. Måste vänta ett bra tag innan jag ser på dem igen..



Det var en underbart rolig helg!

Gud va kul vi hade i helgen, trots att det regnade till och från. Men vafan, lite vatten har man inte dött av. Förutom regn och väldigt lite sömn så hade jag jätte kul i helgen. Plus att det är så fint där på hennes ö. Fin utsikt, fin strand, fint vatten.. allt är så fint där. Nästan lite fridfullt haha. Tur att vi ska dit igen om några veckor. Skulle verkligen inte vilja byta bort den helgen mot någonting!



Jag och Matilda låg på bryggan och spanade efter fiskar.. haha.

Är riktigt pepp!

Sitter och lyssnar på glad musik. Har precis packat klart och hoppas på att jag har med mig allt jag behöver, vore ju illa om jag glömde något viktigt som typ, tandborste eller något.. haha. Och tyvärr är ju Pia fortfarande sjuk, och tyvärr så måste Sarah jobba. Så det blir jag, Anna och Matilda som åker på äventyr.

Hade varit kul om dem andra också hade kunnat följa med, men inga ledsna miner för det! Tror verkligen att det här blir riktigt kul. Vi hörs efter helgen, och då har jag förhoppningsvis bilder, om vi lyckas komma ihåg att ta bilder vill säga..haha.


Idag reser vi!

Idag åker förmodligen alla vi till Åland. Pia har varit lite sjuk, så jag hoppas hon har piggnat till sig och orkar följa med i alla fall. Så får vi hoppas på att Sarah inte ska jobba, så hon kan följa med. Det är ju inte direkt ofta vi 5 drar i väg och gör något riktigt kul tillsammans. Okej, krogen.. men i alla fall. Det här är semester!

Och jag ska laga min mage innan vi åker, dumma magkatarr som bara ska finnas och vara elak. Men jag åker ju vilket fall som helst, måste bara ta det lite halv lungt med alkoholen så jag inte dör. Usch, riktigt jobbigt det här med magkattar faktiskt.

Snart ska jag åka och stress shoppa en sväng, det vart inget med det igår. Men jag måste hitta något att ha på mig. Inte för att jag inte har kläder, men det är kul att ha något nytt..haha. Sen måste jag hem och packa för det har jag inte lyckats göra än. Dålig planering? Ne, är bara sån. Ska ju inte direkt ha med mig hela hemmet heller. Vi kommer ju vara framme på Åland runt halv tre tiden om jag inte minns fel. Och så kommer vi hem på söndag, lagom helg.

Varför inte skylla ifrån sig när man kan? haha

Min mormor och moster är här tills i morron. Och min mormor är en aning lite pedantisk, medans jag och mamma brukar lägga våra saker överallt hela tiden (där vi själva vill ha dem så man hittar dem). Men nu när mormor är här så hittar man för det första ingenting och man kan skylla ifrån sig på mamma.

Som i morse, så hade jag lånat hennes brillor och lägger dem sen på diskbänken (brukar lägga dem där). Så kommer mormor och frågar om dem är mina och varför dem ligger på diskbänken för det är ju ingen bra plats att ha dem på. Då säger jag snabbt "ne det är mammas, så hon måste ha lagt dem där.. höhöhö".

Fast det bästa med min mormor är att hon har börjat genomskåda det här nu, så nu vet hon att det är jag som lägger allt på konstiga ställen.. haha. Hon är inte dum den där inte!


Man kan få fjärilar i magen för många anledningar.

Jag har verkligen fjärilar i magen just nu. Inte för den anledningen ni tror (dem fjärilarna gömmer sig bakom dem här just nu haha), utan för att jag är så pepp till helgen. Det är bara två dagar kvar nu, och har egentligen rätt så mycket att hinna fixa men har inte haft tid. Och idag jobbar jag så det är en aning svårt att hinna med någonting idag överhvudtaget när man är fast där borta hela dagen, så imorron blir det en fixar dag helt enkelt.

Ikväll blir det en öl eller två med folk från jobbet. Jätte mysigt. Det känns som det har börjat bli till en grej. Men det är kul, tror det är bra att man gör saker utanför jobbet med kollegor som man tycker om. Plus att du är det sånt himmla härligt väder, så man får ju verkligen passa på medans man kan. Snart kommer ju istiden igen.. haha.


Gud vad jag längtar tills på fredag!!!

På fredag drar vi flickor iväg till Åland över helgen på beach party. Riktigt mysigt ska det bli, som en liten mini semester med flickorna. Ska bli skönt att komma iväg lite också. Plus att det är så himmla fint på Annas lilla ö som hennes familj har. Vi kommer dricka massa gott, käka, basta, bada och ha det riktigt bra. Nu hoppas jag bara på att vädret vill tillåta allt..haha.

Och den här gången måste vi ta bilder, för vi alla har blivit riktigt dåliga på att ta bilder konstigt nog. De senaste tiden har vi inga bilder på något. Midsommar missade vi nästan helt att ta bilder, förutom när jag och Matilda låg i Noahs pool det finns det bilder på. (och nej, dem tänker jag verkligen inte lägga upp här..haha). Vi får bli duktigare helt enkelt.

 
Så här såg det ut mitt i natten när vi var där sist för nästan tre år sen. Härligt!

Dem är ju överallt!

Lill hunden + Noah på morgonen är inte världens bästa ide om man inte riktigt har bra morgon humör. Dem är verkligen överallt, går man i väg så är dem där, gömmer man sig under täcket så är dem där.. jaa vart man än befinner sig så finns dem där. Det roliga är ju att Bamse är så snäll och låter Noah nästan göra precis vad som helst med honom.. korkade hund..haha.

Ska snart ta en promenad med honom och gå av mig irritationen som jag har lyckats fått av den här kaotiska starten på dagen. Usch, är verkligen ingen kul morgon människa ibland. Som tur är var jag snällare idag än vad jag vanligtvis brukar vara..

 
Lite morgon musik.

Vin drömmar.

Natten till onsdagen så drömde jag om vin. Jag drömde att jag var vin provsmakare och åkte runt i hela världen (under en dag), och provsmakade på tusen olika viner. Men saken var den att jag drack vinet, men jag spottade aldrig ut det som man egentligen ska göra. Så helt enkelt gick min dröm ut på att jag var full över allt, men fan va kul jag hade! haha.

Enda sen dess så har jag varit sugen på vin, vilket jag fick igår. Gud va gott det va! Och försmak ger mersmak, för jag vill dricka mer vin..haha. Jag inser att det låter som världens alkis varning just nu, men det var riktigt gott. Tur att jag ska dricka öl ikväll.


They call me crazy, but that's just what I am.

Jag tror jag smälter bort nästan. Och jag tror jag är den enda i de här landet som tycker om vädret just nu. Visst det är jävligt varmt, och visst jag svettas ihjäl snart. Men snart är tyvärr sommaren slut, och då kommer det en hel evighet med regn, kyla och snö.

Jag tror också att värmen gör mig lite mer knäpp än vanligt. Men nu har jag åtminstonde något att skylla på. Känns nästan som det är "fritt fram" för mig att säga och göra vad jag vill, inte för att jag inte gör det vanligtvist.. haha.


Birthday kid.

För exakt tre år sen så befann vi oss på bb och hälsade på syrran och Noah. Det känns nästan som att det var igår. Tiden går så himmla fort. Då var han så liten, bara sov och myste och ville ligga nära. Nu är han en stor kille som busar, hoppar runt, hittar på dumheter och pratar konstant. Men det är så kul att se han. Han utforskar verkligen världen.

Med tanke på att syrran och hennes kille skulle jobba idag, så vart det kalas igår. God tårta och saft och presenter. Han vart verkligen glad för cyckeln vi köpte till han, så nu säger han hela tiden "måste cyckla"..haha. Men det är klart han måste, det hade jag också gjort om jag fick något nytt jätte kul o roa mig med.


Bild från i höstas.
Att se dum ut ligger nog i släkten.. haha.


Konstigt nog, så känner jag mig väldigt pigg.

Go morron, go morron!
Kom hem runt tio igår, eftersom jag var tvungen och jobba över till halv tio. Men konstigt nog var jag inte trött när jag kom hem, trots att jag hade varit på jobbet i mer än 9 timmar. Det är det som är så bra med sommaren, man blir inte trött på samma sätt. Hade det varit vinter så hade jag ju däckat direkt.

Och nu är jag uppe med tuppen. Har redan hunnit duscha och käkat frukost. Nu återstår det bara att gå ut med hunden och sen dra till jobbet. Fast det känns som jag verkligen har för mycket tid på mig just nu, kanske därför jag är lite lagom långsam och hinner till och med blogga lite.

I eftermiddag blir det kalas, med tårta (hoppas jag) och..kaffe kanske? Noah fyller ju 3 i morron, men hans föräldrar börja jobba då så det blir kalas idag. Vi alla har köpt en cyckel till honom, och rätt cyckel också för han ska få den han har önskat sig. Så det blir nog en bra dag det här.. :)

"Lika barn leka bäst, men olika barn leker ännu bättre."

Jag har tänkt mycket på det här med vänner. Vi är fem "bästa" vänner som ofta är med varandra, men alla av oss är vädligt olika. Fick en fråga en gång, "hur kommer det sig att ni alla är så bra vänner, ni är inte alls lika". Och det kanske är så, lika barn leker bäst, men olika barn leker ännu bättre.

Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan mina vänner. Alla har något att ge mig, och man vänder sig till dem för olika anledningar. Och jag måste säga, att vara med någon av mina flickor förgyller min dag!

Sen har jag självklart andra väldigt bra vänner, som Johanna. Hon är som tidigare sagt min lilla kompis. Och det kommer hon nog alltid att vara, (med tanke på att hon är två år yngre än mig..haha). Ibland blir jag glad av bara tanken att jag har så bra vänner. Och tro mig, sånna fina vänner som jag har ska man verkligen inte ta för givet, bättre än så kommer man aldrig att få! =)
        


Får bli google sökning med bilder nu när jag inte
hittar mitt minnes stick där alla bilder finns.. haha.

Because i don't give a f*ck.

Morgonen börjar med bra musik ala Christina Aguilera och en stor kopp kaffe. Har kärat ner mig i en av hennes nta låtar " You lost me". En riktigt sån där ledsen kärleks låt, men en riktigt fin sån. Jag är inte den som brukar gilla lugna kärleks låtar sådär, bara någon enstaka.. men den här föll jag för direkt.

Så här kommer det nog bli resten av dagen, att jag sitter här och lyssnar på bra musik och peppar till att jobba hela helgen. Ibland behöver även faktiskt jag bli peppad på att gå och jobba. Tror nog alla känner så någon gång under sitt liv..



Va glad jag vart!!!!

Som tidigare sagt, så gick min gammla data sönder. Men min mammas kompis lyckades att få fram alla bilder som jag hade. Fan va glad jag vart! Så nu sitter jag bara och kolla på alla bilder. Blir jätte glad när jag ser dem, för många av bilderna har ett roligt minne till.

Igår hade jag en super mysig kväll. Drack öl och hade allmänt trevligt med folk från jobbet. Det var faktiskt jätte kul. För varför ska man inte kunna umgås med folk från jobbet för? Man tycker ju om dem på jobbet och kan sitta och snacka med en kopp kaffe där. Då kan man lika gärna ta en öl och umgås.


Firar det här med bilderna med att lägga upp en bild på Noah. (Förra sommaren)


Försmak ger mersmak..

Jag har verkligen ingen lust alls att jobba idag. Har varit ledig i tre dagar, och herregud så skönt det har varit. Har solat, badat, haft picknick och umgåtts med fina människor. Helt underbart! Det slog mig i morse att jag har varit och badat alla dagar den här helgen..

I fredags vart det kvälls dopp med flickorna, (årets första måste jag tillägga). Lördags så drog vi flera stycken och hade picknick och badade. Den som tyckte mest om och bada var nog jag och Pia. Noah tyckte också att det var kul, men lite läskigt eftersom vi var på djupt vatten hela tiden.. haha.

Och igår var det så varmt så det fick bli bad då me! Men det känns bra att jag har hunnit göra massa den här helgen. Att det inte bara har blivit att man sitter hemma och helt plötsligt är det måndag igen..haha. Nu ska jag jobba i två dagar, sen är jag ledig tills på fredag. Super skönt, hoppas att det ska vara fint väder! :)
Önskar att jag var där just nu.. haha.

Gud vad jag är glad att det är helg!

Har nog aldrig tyckt att det är så här skönt att ha helg som nu när det är så här härligt varmt ute. Och idag ska det ju bli riktigt varmt, det känner man redan nu. Men hellre sol och värme än gråa moln och regn. Vi har ju i princip embart sol i några månader om året så man får passa på att njuta!

Idag ska vi iväg flrea stycken och bada, käka och spela lite kubb. Jätte mysigt! Vad som händer ikväll återstår att se, men jag är nog lite sugen på en öl eller två. Fast jag kan ju hinna ändra mig också.. man vet aldrig med mig haha.

RSS 2.0