Sista semesterdagen...:(

Idag är då min sista semesterdag, lite tråkigt. Det som jag tycker är mest tråkigt är att det har varit regn i typ två veckor och sen lagom tills man ska börja jobba så kommer solen och värmen. Jag trodde att de kanske var lite kyligt ute så jag hade på mig en kofta när jag gick ut med hunden, det var ju riktigt dumt av mig höll fan på o smälta! haha. Tycker att det till och med är varmt inomhus, fast det kan va för solen ligger på här också.. men i alla fall.

Har ingen aning om vad jag ska roa mig med idag, kanske steka på balkongen. Det känns som det kanske är en lagom aktivitet i den här värmen. Hoppas bara på sällskap, riktigt tråkigt och sitta där ensam och sola. Plus att man känner sig lite uttittad när det är bygg killar överallt som åker fram och tillbaka.. haha. Får se vad jag gör helt enkelt :)

Lagom mysig helg.

Lagom mysig midsommar, lagom mysig lördag och nu satsar vi på en lagom mysig söndag. Det är en bra helg det. Håller på att städa lite, för det behövs! Förstår inte hur 2 personer kan göra det så här stökigt, eller producera så mycket disk på 2 dagar, men tydligen så går det. Sen blir det mys kväll med god mat och lite god dricka och någon bra film. Mys söndag helt enkelt. Sånt gillar vi!

Bara två lediga dagar kvar innan jobbet börjar igen. Haft haft en helt okej semester, önskar bara att det hade varit betydligt mycket bättre väder, är helt säker på att solen och värmen kommer tillbaka lagom tills på onsdag när jag ska vara på jobbet hela dagen. Fast det gör inte så mycket egentligen. Huvudsaken är att solen skiner för då känns det som dagen går väldigt mycket snabbare.. :)

Får inte glömma o plocka 7 sorters blommor sen och ha under huvhudkudden.

Tyckte det nyss var midsommar. Förra midsommar åt vi middag hos mammsen, drack och det slutade med att vi badade i Noahs pool (som är stor). Det tyckte jag var en ganska bra midsommar. Undrar vad den här midsommaren har att ge? Ingen pool blir det i alla fall..haha. Lite tråkigt, man borde ha det som en tradition nästan haha. Ska i alla fall hem till mamma sen och käka lite (hon mutar hem barnet med mat, helt rätt), sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Men det är midsommar så det finns alltid något att göra.

Hoppas bara jag får en kul midsommar, brukar annars ha lite halv tråkiga midsommar. Så jag hoppas på en bra och kul kväll med lagom fylla och inget blir bort tappat. Inte för att jag brukar tappa bort saker, men är lite smått vimsig idag känner jag. Jag borde städa, sitter vid datan istället, jag borde äta frukost, men sitter vid datan istället, jag borde duscha och fixa mig, meeeeen sitter vid datan istället... haha.


det regnar en aning för mycket för min smak...

Gud vad det regnar! Det bara öser ner ju. Och ute är det inge trevligt, inte ens hunden verkade tycka det, haha. När det regnar så som det regnar nu kan jag ju säga att det inte är så roligt att vara hundägare, för man har verkligen ingen lust att gå ut i regnet. Undra om det ska hålla på så här hela dagen eller om det tänker gå över så man kan gå ut. Okej om det var söndag, för söndagar är oviktiga då kan det regna hur mycket som helst haha.

Får se vad dagen har att erbjuda, trots regnet. En sak är säker i alla fall att man måste ta sig till systemet. Det blir ju en lång helg. Det kommer säkert att vara kaos där idag och super lång kö. Vill ju inte riktigt dit..haha men måste om jag vill ha något gott att dricka på midsommar. Det är ju trots allt svensk tradition att dricka väldigt mycket på midsommar, och svensk som jag är så måste jag ju bevara traditionerna... haha.

Det vankas frukost och jag är en glad tjej.

Har äntligen fixat till min lilla rosa dator som har varit lite sjuk kan man säga. Men nu funkar hon igen och jag vart en glad tjej. Skönt att ha en egen dator nu så jag inte behöver kriga med killen om den andra. Plus att nu kan jag ju sitta vid datan överallt för jag har trådlöst internet, intressant va? haha.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, något lär jag ju hitta på nu när solen hade lust att titta fram, frågan är bara vad. Kan ju slå på stort och ta och äta frukost först, för jag är väldigt hungrig. Näst intill svältande känns det som. Har börjat förstå varför frukost är så viktigt, men är det så konstigt? Man ska ju äta något var fjärde timma för då fungerar huvudet som det ska, och under natten så "fastar" man ju i princip..

fredagsmys ftw.

Även fast jag har semester och har varit ledig hela veckan så känner jag lite, åååh ÄNTLIGEN fredag! Fredagar är ju fredagar oavsett om man har varit ledig innan. ALla blir lediga, fredag har ju också alla andra längtat efter hela veckan. Får se vad fredagen bjuder på, alkohol hoppas jag men vi får se. Det regnar också men jag känner lite bara sådär fuck regnet vi ska ha kul. Det finns ju trots allt paraplyn och man behöver inte vara utomhus. Speciellt inte när vi har tidernas bästa balkong, varför ska man gå ut för då?


Allt man vill är ju egentligen att ha kul..

Tycker livet oftast består av väldigt många måsten, och man längtar alltid till att få göra något kul. Tänk om alla dem här måstena var roliga saker, va alla skulle vara glada hela tiden, eller hur? Tänk om alla älskade sitt jobb och tyckte att det var roligt att gå dit, istället för att känna att det är ett måste för att man behöver pengar. Tänk om alla älskade att betala räkningar, städa, gå ut med hunden en regnig bakis söndag, hämta barn hit och dit, vänta på bussen. Tänk hur allt hade varit om just alla dessa måsten var roliga att göra?

Jag tycker att dem flesta har alla sina måsten på vardagarna och stressar och e lite halvt olyckliga, sen kommer helgen och då går alla crazy. Kanske är det därför folk krökar så mycket på helgerna? Bara för att man inte direkt har så många måsten just då. För alla vill ju ha kul så är det ju. Men många är också väldigt negativa runt om kring saker. Jag gör det jag måste, men försöker göra allt till att det inte suger lika mycket. Tycker att det är en rätt så bra inställning faktiskt.. haha

Varför ska det gnällas så mycket? It is what it is!

Något som jag tycker är roligt med oss svenskar är att vi alltid gnäller på vädret, vi blir som aldrig nöjda. Är det soligt och varmt, då ska det vara lite molnigt och helst blåsa. Blåser det däremot och är moln så önskas sol. Är det varmt så är det för varmt, är det kallare så är det fär kallt. Förstår mig inte på det här ständiga gnället om vädret, it is what it is, man behöver inte gnälla hela tiden på det.

Igår så var jag i väg och fixade naglarna, har aldrig gjort det förut. Fast det kan bero på att jag inte får ha sånna naglar på jobbet, men det här vart jätte fint. Är hur nöjd som helst! Man känner sig faktiskt lite extra fin/fräsch när man har fixade naglar. Fick med mig hem lite små saker också, en klänning, en as grym ring, brillor, strumpor och en sån där sparkdräkt haha. Hur mysigt som helst med en sån ju! Tycker alla borde ha en sån och mysa in sig i, alla hade nog blivit lyckligare av det...haha.

Careface! Haha

Undra vad den här dagen har att erbjuda då?

Tanken var igår att vi skulle hitta på något kul, men så vart det inte. Det regnade så jag bakade en kaka och kollade på lost hela eftermiddagen, gjorde middag o kollade på lost. Tog en powernap på 2½ timma och kollade på ännu mera lost efter det. Helt okej dag, men jag hade bestämt att det skulle vara fint väder hela dagen och jag skulle göra något roligt, inte bara vara hemma och mysa.

Så idag vill jag nog göra något kul, men lär väl antagligen städa eller något, eller kolla på mer lost.. haha. Det enda som jag vet att jag ska göra är att gå och lämna hunden hos mamma. Får hoppas att hon har något gott hemma att bjuda på i alla fall så att promenaden dit känns värt det.

Men solen, vi hade ju bestämt att leka ju.. :(

Det var ju underbart skönt väder igår, låg till och med på balkongen och stekte ett tag. Och innan jag gick o la mig så hade jag planerat i mitt huvud att det skulle vara lika fint idag som de var igår, jag bestämde liksom det. Men vad är det jag ser? Gråa moln och lite regn då och då, det var ju inte riktigt det jag hade bestämt. Nu MÅSTE jag ju städa, vilket jag inte alls har lust med just nu. För om solen bara hade skinit så hade man kunnat skjuta upp det här med städandet och suttit i solen istället och städat i natt typ när det ändå inte finns någon sol.

Ja det här sög ju lite. Jag måste typ panik komma på något att göra idag, men har ingen aning om vad med tankte på att alla mina små kompisar jobbar eller är i Thailand. Och jag är för sällskapssjuk för att göra något ensamt, så jag får nog helt enkelt bara städa..oavsett hur jäkla tråkigt det än är... :( haha.

skor skor skor, och för stora bröst!

Jag var ju som sagt sugen på ett par skor igår, fick inte bara ett par med mig hem utan fick två. Då vart jag glad! Ett par tyg skor (som om jag inte har några..haha) som är blommiga, kände mig liksom lite vågad igår. Har ju typ bara vita tygskor. Sen ett par höga svarta med kilklack med remmar. (som om jag inte har svarta höga skor..). Dem var hur sköna som helst! Nu måste jag bara hitta ett tillfälle att ha på mig dem.

Köpte också ett långt vitt linne, och en tunika/klänning. Båda var fina, men tunikan kan vara en aning för mycket urringat. För när man har stora böst (vilket jag har), så kan man inte direkt ha på sig vad som helst. Det känns som de flesta kläderna är gjorda för folk med mycket mindre bröst, vilket känns korkat för jag tycker alltid jag ser tjejer med större bröst än med mindre. Som igår, såg jätte många jätte fina sommar klänningar som jag verkligen fall för, men insåg snabbt dem är inte gjorda för en tjej som mig. Och det är tråkigt.

Känns som det är många som önskar sig stora bröst, jag önskar mig hellre mindre. Inte för att jag är missnöjd eller tycker att det är fult, utan just för den enkla anledningen att man kan ha på sig vad man vill utan att allt blir helt galet urringat. Till och med ett enkelt ginatricot linne kan bli för urringat på mig. Vilka i-lands problem egentligen, men har man inga riktiga problem så måste man ju hitta något att gnälla på.. haha.

Jag är sugen på ett par skor.

Jag har jätte mycket skor. Inte överdrivet många, men det är många. Och det var faktiskt ett bra tag sen jag köpte skor. Så just nu känner jag värsta suget efter att köpa skor, spelar ingen roll vilka, vill bara ha skor. Det känns så bra i själen när man har ett par nya skor, min dag hade ju blivit gjord om jag fick ett par nya idag! haha.

Förövrigt så har hunden jagat flugor heeeeeeela natten. Vaknade flera gånger av att han sprang runt i lägenheten och jagade dem helt hysteriskt. Han ger inte upp heller. Igår fångade han till och med en, så nu är det bara två kvar. Hoppas att han fångar dem med, för dem är ju en aning irriterande.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, något hoppas jag på. Känner för att hitta på något idag, men vad vet jag inte. Kommer förmodligen inte göra något, utan bara sitta o steka på balkongen eller något. Inte för att det är helt fel det heller, men det hade varit roligt med sällskap eller nåogt. Bara göra något hade varit kul. Hej rastlösa tjejen!



Det här är våran balgong, vem hade inte velat sitta och mysa där liksom?

Våga störa grannarna!

Igår hade vi inflyttningsfest, helt okej kul. Hade inte direkt några av mina egna vänner där. Folk kunde inte komma, folk va sjuka, folk var trötta osv osv, men det var kul att Pia o Sarah kom en stund i alla fall. Fick en "tool box for the modern women", av Pia. Den är rosa och tjejig, har fjädrar på sig och så står det beskrivning på allt..haha. Fick en jordgubbplanta, kakor och godis också i inflyttnings present. Det var bra, för kakorna vart frukost!

Det enda jag hoppas på nu är att inga grannar vart jätte störda av oss. Men jag tycker att ha fest en gång då och då är nog okej. VÅGA STÖRA GRANNARNA! Man ska egentligen inte behöva tassa runt på tå bara för att folk bor brevid. Men man måste respektera dem också. Så jag hoppas dem inte vart allt för störda. Men det märker vi nog om vi får arga blickar sen haha.

Är riktigt glad på vädret idag!

Har börjat bli en riktigt bra rutin för mig att vakna halv tidigt, ta en promenad komma in och dricka kaffe. Känner mig nästan lite hurtig som går en promenad på ca 20 minuter varje morgon. Men vad gör man inte för hunden? Han måste ju få märka sina revir i det nya området..haha. Det bor btw, jätte mycket hundar här. Känns som alla hund människor har samlats här typ.. haha.

Idag kommer Anna och syrran och hennes son förbi och fikar. Jätte mysigt! Då kan man sitta på balkongen (där det alltid är sol :) :) :) ) och mysa. Ska bli kul. Anna har inte sett min lägenhet, och Noah såg den när vi höll på flytta in. Hoppas dem tycker att det är fint, för jag tycker i alla fall att det är jätte fint här! haha. Sen ikväll så ska vi hem till mammsen och käka mat. Det låter som en ganska bra fredag i mina öron i alla fall.




Bilden har ingenting med nånting att göra, bara älskar den! haha

Morgonstund har guld i mun.

Sitter här och myser helt själv i vardagsrummet med en av tidernas största kaffe kopp, känns det som i alla fall! Det är tråk väder ute, (regnar till och med), så jag hoppas på finare väder tills senare. Eller jag bestämmer att det borde komma finare väder, så vi får bara hoppas att vädret lyssnar på mig!

Idag åker Matilda till Thailand, jag är ju en aning avis måste jag medge. Vill också åka dit!! Men minus flyget. Med tanke på att jag precis har börjat kolla på Lost så hade jag nog inte riktigt vågat flyga just nu. Men jag vill också ligga o steka på stranden/vid poolen och äta god mat, på så sätt är jag avis. Är avis på allt med hennes resa minus flyget..haha.

Själv hade jag tänkt att roa mig med att försöka baka en cheesecake idag. HAr aldrig gjort det så får se hur det går. Jag hoppas jag tycker att det verkar som en bra ide sen senare på dagen också, i värsta fall får det faktiskt bli en kladdkaka.. haha. Sen kommer Pia hit också. Vi ska mysa och käka mat. Tycker det här låter som en rätt så bra onsdag faktiskt!  :)

 


RSS 2.0