Jag har helt enkelt inte orkat.

Har inte ens orkat sitta vid datan på flera dagar. Har i för sig gjort en massa saker, men jag brukar alltid ha tid för datan, men har inte haft någon lust. Har firat midsommar med fina vänner, fint väder, god mat och god dricka. Och det slutade med bad i Noahs pool, riktigt skönt faktiskt! haha.

Sen har jag bara varit upptagen med att jobba. Och igår kväll drog flera stycken och hade picknick och spelade lite kubb, jätte mysigt faktiskt. Man får passa på medans vädret tillåter en att vara ute. Jag blir nästan lite stressad av det här med sommaren, den har i princip bara börjat, men jag tycker redan det känns som den snart är över. Dagarna går på tok för snabbt.

Idag är jag ensam här hemma och ledig. Resten av familjen är på Kolmården. Så jag ska tvinga hit Anna för lite sol och förmodligen bad i Noahs pool.. =)

Det är illa om jag inte hittar något nu när jag är så pepp!

Ska strax iväg på en shopping tur. Så jag hoppas verkligen att jag hittar något. Tycker att många gånger när man verkligen vill shoppa så hittar man ingenting alls, man panik köper någon tröja här och där. Och när man inte har råd eller egentligen tid att shoppa så hittar man ingenting. Undra varför det är så?

Jag måste i alla fall hitta en bikini, det är det viktigaste med dagen. Och sen att jag och Johanna ska umgås lite är ju bara ett plus. Tycker om att shoppa med Johanna, hon är lika snabb som jag. Och jag tror ingen av oss testar speciellt mycket kläder, utan köper bara..haha. Man kan ju inte slösa dyrbar shopping tid på att prova, det går ju inte!

Nu ska jag skutta in i duschen, för jag är som vanligt lite långsam. Ska vara klar om en timma och har bara hunnit dricka kaffe, illa!

 

Äntligen börjar sommaren komma fram!

Känns så skönt att sommaren äntligen är här, och hoppas att det är på riktigt nu! Vill bara ligga ute i solen och steka, men det kan man ju inte göra varje dag. Måste ju faktiskt jobba också. Fast har ju som sagt en bra jobb vecka, jobbar idag sen är jag ledig tills på söndag. Så hoppas verkligen att det bra vädret håller i sig!

I morron är det lön, och med lön kommer en del shopping. Det känns nästan som det är obligatoriskt att shoppa så fort man får lön. Det enda som jag egentligen måste köpa är en ny bikini, men kommer säkert hem med 15 andra plagg också. Som vanligt.. I morron ska jag och Noah till badhuset också, och bada i den lilla bassängen den här gången. Han kommer nog tycka att det är mycket roligare!:)

Sommarlåtar på repeat.

Hela helgen har jag lyssnat på glada sommar låtar. Finns så många bra, som jag egentligen bara vill lyssna på på sommaren. Känns bäst så..haha. Så nu sitter jag här och lyssnar på nice sommar musik och försöker tagga till för att dra till Vill egentligen inte nu när solen har börjat titta fram. Får hoppas på att dagen går snabbt.

Har en riktigt skön vecka den här veckan. Jobbar bara tre dagar. Men det är bara för jag har semester på två dagar. Men det ska bli riktigt skönt. Jobbar idag, onsdag och på söndag. Så fira midsommar kan jag göra utan att få dåligt samvete. Inte för att vi har något planerat mer än att bli fulla, men det blir nog bra det ! haha.


Precious.

Gårdagen var väldigt trevlig. Men gud så mätt jag vart! Känns inte som vi gjorde något annat än att äta hela kvällen vi var här. Först nachos, sen kaka, sen chips till filmen. Och filmen var btw grymt bra, fast väldigt hemsk. Såg på "Precious", och jag rekomenderar den verkligen, trots att den var väldigt hemsk.

Den handlade om en 16 årig tjej som ska få sitt andra barn med sin pappa som har utsatt henne för incest. Men det var inte enbart hennes pappa som var hemsk utan hennes mamma också som utsatte henne för både fysisk och mental misshandel under flera år, och hon fick i princip ta hand om hennes mamma också. Samtidigt som hon ville göra något vettigt av sitt liv. Riktigt bra film, se värd!

 

Middag med mina fina damer.

Efter en hård arbets vecka så vankas det middag med mina flickor. Super mysigt! Tacos och massa gott blir det. Sedan blir det film och chips och allmänt mys. Lite Corona ska även slinkas ner. Det är välbehövligt, och det är ju trots allt fredag. Det hör ju till att man ska dricka lite alkohol..haha. Speciellt eftersom jag har den lyxen att vara ledig hela helgen. Det klagar jag inte på! =)

Varför är det inte helg än? =/

När jag vaknade så var jag helt säker på att det var torsdag idag och snart helg. Men tänk så fel man kan ha, eftersom det bara är tisdag. Måste ju medge att jag vart lite lagom besviken över det här. Fast det är åtminstonde sol ute idag, istället för grått tråk väder.

Så istället för två arbetsdagar kvar till helg, så har jag tre. Det känns lite lagom tråkigt. Tycker faktiskt att helgen kan börja på onsdagar, så är det bara två arbetsdagar i veckan. För mig spelar det ifs egentligen ingen roll eftersom jag också jobbar på helgerna, men i alla fall. Det vore ju toppen!

 
Ja jag vet att jag måste
ta nya bilder, ni får nöja
er med de gammla! :)

Roligare än så här blir det inte idag.


I could really need some sunshine in the pouring rain.


Så här känns det idag.. =/


Lill killen fick bada i alla fall.

Det vart bad igår trots allt, fast dock inte i den varma lilla bassängen. Utan i den stora halv kalla bassängen. Men det gick bra, först tyckte Noah att det var läskigt och krammla sig fast vid mig hela tiden, men sen tyckte han att det var kul, han hoppade till och med från kanten flera gånger. Men roligast hade han i duschen. Det var tydligen jätte roligt, för där stod han och skratta som bara den.. tokungen!


Det här ska vi nog göra igen, fast nästa gång ska vi se till och kunna vara i den lilla bassängen. Tycker det är kul att hitta på saker med Noah, bara han och jag. Det är ju trotsallt min systerson. Har bestämt mig att jag är den som ska skämma bort han totalt under hela livet. Varför ska jag behöva skaffa barn? Har ju en jag kan låna och ge tillbaka när han blir lite för mycket. Det är ju toppen!


Tråkigt det här med simskolor.

Det blir inget plaskande med Noah idag. För det var tydligen stängt för simskolor hela eftermiddagen. Lite trist faktiskt, hade varit jätte kul att bada. Får helt enkelt göra något annat i stället, äta glass eller gunga. Det brukar också funka.

Så nu får jag sitta här och ha tråkigt tills det är dags att gå iväg till dagis för att hämta de lilla odjuret. Sen får vi se vad jag kan lyckas roa mig med. Shoppa vore ju något nu när skattepengarna har kommit, men vi får se om någon annan är lika sugen på och shoppa som jag. Det vet man ju aldrig.. hehe.

Ny tvångstanke osv osv.

Har nästan blivit helt besatt av att smörja in händerna. Brukar sällan göra det, men mina nagelband har blivit så förstörda på jobbet. Så nu smörjer jag in dem hela tiden. Har blivit som en tvångstanke. Så fort det börja kännas som att händerna är lite torra så smörjer jag in dem igen..haha.

Är ledig idag, så skönt. Igår var jag så himmla trött på jobbet och folk, är fortfarande det fast inte lika mycket. Det är knappt så att jag vill gå dit igen.. hehe. Men, pengar måste man ju ha så har inte direkt något val. Får väl göra det bästa av det hela, helt enkelt. (Har inte direkt något annat val..haha.)

Idag ska jag göra något som jag aldrig har gjort förut, ska nämligen gå till badhuset med Noah. Det ska bli kul, hoppas bara att han inte får för sig att hoppa i den stora poolen. Men det ska bli kul, för både han och mig. Jag är mest glad att jag ska få sitta i den varma barn poolen. Men det ska bli kul att plaska lite med han. Att Sarah vågar lämna han med mig i ett badhus är ju ett rent under!


Behandla folk så som du själv vill bli behandlad.

Jag tycker verkligen att man ska "behandla folk som du själv vill bli behandlad". Det är ju ganska enkla sociala grundregler, är du snäll så kommer folk vara snälla tillbaka. Är du dryg, så är folk dryga tillbaka, är du elak, så är folk elaka tillbaka osv osv. Det är ju rätt så enkelt.

Det är ju inte så som folk helt plötsligt vänder och är dryga mot någon, det finns ju någon anledning bakom det hela. Jag skulle aldrig bara bli dryg/elak/otrevlig mot någon bara så där. Även fast jag tycker att man ska "behandla folk så som du själv vill bli behandlad", så funkar det också att "behandla folk som dem själva behandlar dig".

Jag skulle aldrig vara trevlig mot någon som är dryg mot mig. Det finns bara inte i min natur. För varför ska man ta emot sånt? Det finns ingen mening i de. Visst, ibland kan man ignorera och vända andra kinden till. Men det är inte heller alltid så lätt.. Så vad gör man?


Han är alldeles underbar!

Resan gick sisådär bra, mycket problem och efter MYCKET om och men så kom vi äntligen fram, och gud va söt han va! Hela vägen hem låg han och sov i mitt knä och myste. Och allt har gått jätte bra här hemma också. Han har inte varit ledsen eller orolig alls, bara glad hela tiden.

Han går efter mig hela tiden och letar efter mig om jag försvinner i två sekunder, och blir super lycklig när han ser mig igen. I morse vakna jag av att han låg brevid mig och vifta på svansen och va jätte glad. Sen fick han ett riktigt busryck och börja busa runt i min säng och la sig på mig och jag fick inte ens gå upp.. haha.



Här är han! :)


"Tycker det här är kul, känns som någon ska få ett barn eller något."

Sitter här uppe med tuppen och sveper kaffe. Kunde inte sova igår, vet inte om de va för att jag längtade tills idag eller om det va för att det va varmt. (det blir jätte varmt i mitt rum, som en dålig bastu typ..haha). Eller så är det en kombination av båda? Men nu är jag vaken i alla fall och är trött och glad. Men det ska kaffe och lite musik lösa.

Är riktigt glad. Fast det är det nog fler som är, min pappa sa häromdagen om det här med hunden, "tycker det här är kul, känns som någon ska få barn eller något". Man märker ju att jag är pappas flicka, ingen av oss är ju riktigt riktiga när vi pratar ibland haha.

Nu borde jag börja göra mig i ordning och käka frukost och så, ska ju åka om ca en timma. Kul det här med en liten roadtrip med pappsen. Som btw förmodligen kommer vara tyst hela vägen, men vafan.. det finns radio! Puss



Slänger in en gammal
bild också. Inlägget
måste ju kännas komplett.. ;) haha.

Whatever it was, I want some.

Känns lite halv tråkigt att vara ledig idag, när alla andra jobbar. Riktigt dålig timing måste jag säga. Men får göra det bästa av läget, får se till att städa lite, plocka rätt, sitta lite i solen. Och om jag har tur så kan jag ju alltid säkert få låna Noah en sväng.

Som btw, tror att det är han som ska få en hund. Häromdagen hade han sagt " Emelie ska köpa hund...till mig! :D:D:D:D". Även fast vi har diskuterat att det är min hund och han håller med..Han är ju allt bra söt den där. Längtar riktigt mycket tills på torsdag, även fast många är lite negativa så är jag väldigt glad. Känns riktigt bra det här!


Ungefär så där ser han
ut enligt min pappa.
(jag har ju inte sett han än..haha )



RSS 2.0