Min tjej crush.


Måste ju säga att damen är ju riktigt het! haha

They call me superman, i'm here to rescue you.

Hade en väldig trevlig dag igår. Fika med flickorna på dagen, sen vart det promenad. Eller aa promenad och promenad, vi satt i solen och bestämde oss för att åka till systemet för de var fint väder, och med fint väder vill man ha något gott att dricka. Sen satt vi hos mig, ute på min baksida och mysdrack och lyssna på bra musik och hade allmänt trevligt.

Det vart inte ens kallt ute när solen gick ner. Det är ett bra tecken på att sommaren börjar närma sig. Fast vi fick dock gå in efter ett tag, eftersom min kära mamma ville sova. Fast de förstår jag ju att hon vill, när man ska upp 5.30 på morronen.. haha.

Idag blir det grillning hos mig med flickorna. Fast det blir en lugn kväll för mig utan alkohol, (tyvärr..hehe). Ska ju upp halv sex i morron bitti, så det känns inte så jätte lockande att dricka idag. Och ja jag vet, man kan dricka lite grann, men nu är det så här ; FÖRSMAK GER ALLTID MERSMAK! haha


Känns som jag har bestämt mig för o vara på dåligt humör..

Igår, innan jag skulle sova så vart jag jätte irriterad. Bara så där, utan anledning. Vart bara irriterad på allt. Sängen var inte tillräckligt skön (jag tycker alltid min säng är skön), de var för varmt, jag låg inge skönt, de var inge bra på tv, jag var egentligen inte så trött att jag behövde sova men gjorde det i alla fall för jag inte hade något bättre för mig. (Det är ju verkligen en bra anledning till och sova btw..haha).

Men somna gjorde jag, men nu när jag vaknade så vaknade jag irriterad. Som om jag hade blivit väckt eller något, vilket jag inte ens hade blivit. Jag började dagen med att vara irriterad, varför vet jag inte. Känns som mitt undermedvetna bara har bestämt sig för att jag har varit tillräckligt glad så nu får jag ge mig och vara lite bitter istället..

Men jag försöker lösa det här, genom att lyssna på musik. Men för att vara ärlig, så stör jag mig lite på musiken me.. haha. Ja jag är knäpp. Kanske borde äta något, det brukar ju hjälpa.

I was playin' Russian Roulette.

De vart ingen utgång. Ödet vill nog tydligen inte att jag ska ha kul.. alls. Undra vad jag har gjort för att få dålig karma? Kan inte komma på något.. hehe. Så det var hemma kväll för mig istället. Riktigt tråkigt, hade mycket hellre varit me ut, men vad gör man när de inte går?

Jag drömde något riktigt konstigt i natt också. Jag spelade rysk roulette med alla mina vänner. Varför vi gjorde det har jag ingen aning om? De på gick väldigt länge, och alla såg de som en kul grej. (konstigt nog). Alla var glada, ingen hade fått skottet än, men helt plötsligt så fick någon de, och jag har ingen aning om vem. Men alla grät och var helt hysteriska och sen vakna jag.

Kan ju säga att jag hade lite panik i min förvirring när jag vakna. Usch, hemskt med sånna drömmar. Fattar faktiskt inte varför jag just drömde om det. Är det inte meningen att drömmar ska spegla det som har hänt under dagen?

My favourite game.

Har shoppat idag för första gången på väldigt länge. Hittade precis allt som jag hade tänkt att köpa,och spenderade så mycket som jag hade tänkt. Det känns väldigt bra att jag lyckades vara så duktig. Så hittade jag ett par riktigt snygga skor, det gjorde mig ju ännu gladare.

I morse var jag inte så pepp på utgång, men nu börjar jag sakta men säkert bli lite små pepp. Lyssnar på bra musik och dricker massa vatten och försöker tagga till. Ska snart skutta in i duschen och börja fixa mig, så jag inte behöver stressa sen. Ska ta halv 7 tåget redan, lite tidigt kan man tycka.. men ska ju faktiskt förkröka i stan så då blir det tidigt tåg.. haha.

Chasing the white rabbit.

One pill makes you larger
And one pill makes you small
And the ones that mother gives you
Don't do anything at all
Go ask Alice
When she's ten feet tall
And if you go chasing rabbits
And you know you're going to fall
Tell 'em a hookah-smoking caterpillar
Has given you the call
Call Alice
When she was just as small
When the men on the chessboard
Get up and tell you where to go
And you've just had some kind of mushroom
And your mind is moving low
Go ask Alice;
I think she'll know
When logic, and proportion
Have fallen softly dead
And the White Knight is talking backwards
And the Red Queen's off with her head
Remember what the Doormouse said:
"Feed your head, feed your head


I bet that you look good on the dancefloor.

Av någon anledning så dansar man alltid hemma hos Anna. Oavsett om man är 2, eller 22 personer så dansar man hemma hos Anna när man har fått i sig lite alkohol. Man höjer musiken till högsta volym och står i vardagsrummet och skakar rumpan. De här vet jag, eftersom vi alltid lyckas dansa hos Anna när man dricker där.
Jätte kul att dansa! Faktiskt, bara släppa loss och tokdansa (de brukar verkligen bli tokdansa). Ni vet så som man bara kan dansa när de inte finns så mycket folk runt omkring. Bara dansa liksom, man blir faktiskt glad i kroppen.

 
Bildbevis på att man dansar hemma hos Anna.. haha.

Folk gnäller på tok för mycket hela tiden.

Tycker att folk har blivit gnälliga. Gnäller på små saker, och då menar jag verkligen småsaker. Fattar inte hur man orkar vara gnällig hela tiden, att man inte blir tokig på sig själv. Ja alla gnäller och klagar då och då, men det är en stor skillnad på att klaga hela tiden och klaga då och då. Känns som vissa människor blir inte nöjda med något oavsett vad det än gäller.. Jag hade inte orkat med mig själv om jag va så där gnällig.. haha.

För om det är något som man kan ändra på själv, så behöver man ju egentligen inte gnälla eftersom det går att fixa. Okey att gnälla på dåligt väder som man inte alls kan göra något åt, det är ju mer okey än att gnälla för att man har tråkigt men gör inget åt det. Det är skillnad på gnäll och gnäll. Men folk gnäller helt klart för mycket på helt oviktiga saker.


Gaga morron.

Lady gaga är på på högsta volym. Jag dricker kaffe och är pigg och utvilad och på riktigt bra humör. Solen skiner och jag är ledig idag. Kan det bli bättre? Det kan det säkert, men inte just nu. I alla fall inte på morgonkvisten. Ska leka med fröken Anna idag, så fort hon och jag har vaknat till liv. Ska luncha lite. Mysigt värre. Ska göra Anna tjock, har seriösa planer på det.. haha.

Igår efter jobbet så vart de mys med flickorna. Fika med kladdkaka, och massa flum. Underbart! Har inte träffat dem på länge, har jobbat på tok för mycket. Måste försöka jobba lite mindre nästa månad tror jag, så jag har tid för mina flickor. För mina flickor är de viktigaste i mitt liv, som min lilla familj utan för familjen. :)

Det kanske ligger något i de hon säger..

Att jobba hela tiden och försöka hinna träffa sina kompisar är inte helt lätt. Antligen så går man om varandra med lediga dagar och jobb dagar, eller så är man för trött helt enkelt för att ens orka träffa någon. Igår sa Matilda till mig, efter hon frågade hur jag jobbar i helgen.. att jag "jobbar ju helt klart för mycket". Och det kanske stämmer. För så som det har sett ut dem senaste veckorna så har jag i princip bara varit ledig en dag i veckan. Och nu känns det verkligen som för lite.

Visst jag är ung och har ork, men när jag väl är ledig så är jag oftast för trött för att ens orka göra något. Vill helst bara sova när jag är ledig. Men jag kan samtidigt inte säga nej till jobb och jobbtider. Jag vet ju att dem kommer ringa mig även fast jag säger nej en dag, men samtidigt känns det verkligen helt fel att säga nej. Speciellt om man inte har något inplanerat, förutom att bara ta det lungt. Då tänker jag att jag lika gärna kan vara på jobbet och tjäna pengar ( ja jag vet pengar är inte allt, men det är viktigt), istället för att "bara" vara hemma.

Får se hur det blir nästan månad med tider. Ska försöka ta det lite halv lugnt nästa månad, så jag orkar jobba hela sommaren. Egentligen skulle jag nog behöva en semester, men det känns ju inte så peppt och åka själv. Så om någon vill semestra en vecka eller två med mig, säg gärna till så drar vi bara! haha.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och börja göra mig i ordning. För ja, jag jobbar idag.. som vanligt. Behöver nog egentligen inte ens skriva det.. jag jobbar alltid. Kan säga till när jag är ledig för ovanlighetens skull. Haha. Puss!

"Of all the extras you're my favorite stand-in"

Idag är en sån där dag som jag inte har bestämt mig för om jag är glad eller inte. Känner mig inte så överdrivet glad just nu i alla fall. Lite smått irriterad på allt bara. Eller kanske inte irriterad, för det är jag egentligen inte, men trött på allt kanske är mer passande. Antar att jag vaknade på helt fel sida, som jag försöker fixa nu med bra musik.

Hittade en gammal favorit, Caesars- You're my favorite. Gillar låten helt mycket. Tyckte den passade med hur jag känner mig just nu. Jag är oftast glad, men jag är männsklig, kan inte alltid vara glad.. eller hur?

Ska snart göra mig i ordning till jobbet. Har en hel helg med jobb att se fram emot. Haha nej, usch va jag låter bitter nu. Ska höja musiken till det högsta och sätta på något riktigt pepp nu och hoppa in i duschen. Puss.


 


Vart kommer tröttheten ifrån? Någon som vet?

Igår lyckades jag med att somna med smink och kläder, igen! Jag fattar faktiskt inte hur. För jag var inte direkt trött, jag minns inte ens när jag har somnat, jag somna bara. Självklart så vaknade jag runt 4 i morse/natt och var pigg. Men inte kunde jag gå upp då, känns som de var lite för tidigt. Så jag låg i sängen och tänkte på tråkiga saker och kämpade verkligen för att somna, och det gjorde jag till slut.

Men förstår inte vart min trötthet kommer ifrån? Har ni något förslag? Kan man bli trött av solen och frisk luft? Eller av för mycket sömn? För mycket kaffe och vitaminer? Jaa jag vet i alla fall inte. Lite läskigt att somna bara så där i alla fall.

Nu måste jag bara komma på något att göra i 3½ timma innan det är dags för att jobba.. frågan är bara vad? Sova behöver/kan jag ju verkligen inte göra i alla fall. Kanske kan kolla på en film, eller städa eller något sånt super spännande.. haha.

Varför måste dem prata om spindlar?

Har sovit i nästan tolv timmar. Somna runt 8 igår, och vakna halv 8a idag. Jag antar att jag var väldigt trött. Det var inte ens meningen att jag skulle sova, råkade somna bara. Med kläder och smink och allt på. Sitter och ser på vakna med the voice, självklart ska dem prata om spindlar. Och jag är helt sjukt rädd för spindlar. Kunde inte kolla, var tvungen att byta rum. Så rädd är jag.. haha

Morgonen blir så mycket bättre med musik.

Sitter och käkar knäckebröd och lyssnar på riktigt nice lagom morgon musik. Jag sätter alltid på musik det första jag gör när jag vaknar. Speciellt som idag, när jag börjar tolv och mamma drar till jobbet runt 8. Om musiken är på så känns det nästan som jag har lite sällskap här hemma. Vill verkligen höja och ha på rätt så högt, men det tror jag inte uppskattas hos mina grannar. Fast jag brukar resonera så här i bland, dem stör 24/7 nästan, så vad gör de om jag stör lite grann så här på morgon kvisten?

Ska jobba idag. Hoppas det blir lungt och skönt, speciellt nu när jag inte kan eller ska för den delen dricka så mycket kaffe. Dricker på tok för mycket kaffe, och min kropp börjar bli arg på mig för att jag gör det. Måste vara lite snällare. Men kaffekannorna är så lättåtkommliga.. faktiskt. Kan knappt gå förbi köket utan att automatisk ta en kopp kaffe. Men idag blir det skärpning, jag får väl åtminstonde poäng för att jag försöker? haha

Kan inte låta bli att inte somna..

På senaste tiden så har jag lyckats somna så fort jag lägger mig i sängen och kollar på tv. I för sig så gick jag upp 5.30 i morse, men i alla fall. Spelar ingen roll hur mycket jag har sovit, jag somnar i alla fall. Kanske är vår trött eller vad de nu heter? Skönt att sova är det i alla fall, men mindre skönt att vakna. Det tycker jag inte om att göra, vill bara fortsätta att sova... :( haha

Har nog aldrig sett något läskigare...

Jag och Anna såg på Paranormal activity igår, och usch va läskig den va! Jag har nog aldrig sett en läskigare film än den. Det var knappt så att jag vågade sova, och jag har sett många läskiga filmer. Så innan jag somna så var jag rädd för vart enda lilla ljud i lägengheten. Men den va bra, men lite för läskig tror jag.

Stackars Anna som var ensam hemma i sitt hus. Jag hade inte vågat vara där. I för sig så hade hon sin pojke där, så så läskigt var det kanske inte. Men jag hade aldrig vågat vara ensam hemma i en villa. Knappt så att jag vågar vara ensam hemma här hemma.. haha.

 

Dagens cravings.

Har varit jätte sugen på frukt hela dagen. Frukt av alla sorter och former. Allt från mango till äpplen. Min kropp kanske har ett akut behov av c-vitamin eller något? Kan ju vara något sånt. Men det är så underbart gott med frukt. Speciellt på sommaren, då vill jag nästan enbart leva på frukt och grillat. Behöver inget annat (kanske alkohol då), för det är så gott. Längtar till sommaren nu, när man kan äta vatten melon och jordgubbar.. Mums!

Har man tråkigt så har man.

Eftersom jag vaknade tidigare än tidigast på min lediga dag, så börjar jag bli en aning rastlös just nu. Önskade till och med att jag jobbade. Så jag fick något ryck att börja stor städa. Har städat överallt nu och till och med bytt sängkläder. Fast det tråkiga är att jag har inga sängkläder som matchar, så det ser ut som någon har kastat hinkar med tusen olika färger i min säng nu. Men vad spelar det för roll egentligen? Huvudsaken är ju att jag sover skönt, eller hur? ;)

Happy face!

Blir så underbart glad av att solen skiner!



Ont i håret, men fel ont i håret.

Hej och hå. Igår var vi ju som sagt hos Anna, jätte mysigt. God dricka och massa skit snack. Tyvärr så är jag sjuk så jag var bara med och förade. Så min huvudvärk som jag känner idag har inget med alkohol att göra, eftersom jag nästan inte drack någon alls, utan det är mer "hej jag e sjuk", huvudvärk. Förutom huvudvärk och brutal hosta så mår jag faktiskt rätt så bra lite sömnig bara.

Har spenderat hela dagen i sängen och kollat på massa filmer. Känner mig lite lagom lat, men det är ju söndag trots allt ;)

It's getting late but i don't mind.

Sitter här och myser med Pia med en kopp kaffe. Egentligen borde vi börja fixa i ordning oss eftersom vi ska iväg till Anna sen. Hon blir nämligen hela 21 år idag, gammel tanten. Ska dit på middag, sen får vi se vart kvällen slutar. Alkohol kommer i alla fall att flöda i mängder. Åtminstonde för mig och Pia som stor shoppade på systemet.


Tystnad!

Ibland så låter tystnad så jäkla bra i öronen. När man har haft gäster, alla har pratat högt, skrattat och barn har gråtit. När folket går blir det som lugn och ro i öronen. Så skönt! Nu har jag iför sig mamma hemma som låter med disken, men det känns som semester om man jämnför med ljudet som var för ett tag sen.

Förut var jag inte sån som behövde tystnad. Men jag märker mer och mer hur skönt det är när det är tyst, åtminstonde ett litet tag. En kvart räcker, det gör mycket. Känns som mina öron behöver lite tystnad ibland. Har ju knappt tyst under natten, eftersom jag alltid lyckas somna med tvn på..

 
Ser så fridfullt ut..

NOTE TO SELF.

EMELIE, SLUTA ÄTA KNÄCKEBRÖD I SÄNGEN. DU VET ATT DET VARA SMULAR OCH DU KOMMER BLI IRRITERAD SEN IKVÄLL NÄR DU SKA SOVA. OCH SLUTA SITTA VID DATAN NÄR DU HAR BRÅTTOM, DU FÅR INTE MER TID BARA FÖR ATT DU SEGAR.

Så, nu får vi se om jag kommer ihåg det här. Osäkert, men vi får se.. !

Roadtrip, fast nästan..

Igår vart det enbart en massa bil åkande. Åkte nämligen hela vägen till Örebro. Vi skulle hälsa på min farmor som är dålig och är på sjukhus. Har inte träffat henne på 7 år, så det var kul att träffa henne, även fast jag va lite nervös. Men det gick bra, fast vi var inte där så länge eftersom hn var rätt så trött.. Men det förstår jag. Om man är sjuk i hela kroppen och har opererat sig på morgonen så blir man nog rätt så trött. Men det kändes bra att träffa henne.

Kändes så jobbigt och åka bil, benen och rumpan somnar ju nästan. Tur att jag kunde roa mig med att leka med Noah i alla fall,tills han somna. Då ville jag också somna, för då var det ingen ide att vara vaken. Tur att jag satt så pass obekvämt. Satt mellan Noah och pappa i mitten och trängdes, hela vägen dit och hela vägen tillbaka.. haha.

Idag blir det lite shopping inför morgon dagen. Behäver verkligen köpa något nytt. Dels för att det känns som sagt att jag alltid har samma och dels för att allt finns i tvättkorgen typ. Det roliga är att affärerna är öppna (fast med helg tid), men systembolaget är inte öppet, hur går det ihop? Får ta systembolaget imorgon efter jobbet.. även fast det känns som en jobbig omväg.. haha.

Play?

Ibland så känns det som jag är den mest upptagna människan i världen. Har nästan alltid något inplanerat som jag ska eller måste göra. Inte undra på att jag blir stressad av att ta det lungt och inte behöva göra något. Får nästan lite panik i kroppen av en ostrukturerad dag när man ofrivilligt inte har något och göra. För jag förstår ju själv att när jag är ledig och inte har något att göra, att mitt folk kan vara upptagna då. För dem har faktiskt jobb och andra saker att göra.. haha. Även fast jag ibland önskar att dem inte hade just den dagen som jag vill leka med dem.

Och yes, jag säger leka. Säger alltid det, låter mycket gulligare om man frågar "ska vi leka?", än typ "ses?". Vi alla säger så egentligen. Med alla menar jag mina vänner och jag. Måste behålla barnet inom oss på något sätt, (och nej,ingen är gravid haha). Men det låter lite gulligare.

Och alltid när jag frågar så, så kan jag inte låta bli att tänka på tvillingarna i The shinning. Ni vet dem där småläskiga tjejerna som håller hand i korridoren och frågar den där lilla killen "play with us?".. eller något likande. Kan ju inte hela filmen utantill. Men fy va dem är läskiga! Tycker lätt att jag och syrran ska klä ut oss till dem om vi ska på maskerad någon gång.. hade varit riktigt kul!


RSS 2.0