Pretty lady!

Idag har jag :

- Jobbat
- Fikat x antal gånger =)
- Kommit hem och ätit
- Sovit lite
- Lekt med såpbubblor med Noah.
Det var nog det roligaste med den här dagen! Alltså, såpubblor är inte enbart roligt för barn under 5, utan även för barn över 19 :$

Make up.

Har gjort något vettigt med min dag idag, har köpt smink. Men det känns bra att köpa smink, känns liksom lite fräscht. Nu villl jag ju nästan tvätta bort det smink som jag redan har för att sedan sminka om mig med mitt nya smink. Känns lite som om jag sviker det gammla, eller inte för att det e gammalt men det börjar ta slut. Hoppas det inte tar illa upp, haha! Kul om sånt hade känslor och blev helt ledsna och gömde sig för att man köpte nytt! haha. Nääe, gud vilken fantasi jag har. =)

 Kul att jag ser rädd ut när jag dricker min drink, BTW.

Thank god it's sunday.

På söndagar ska man vila, ligga på soffan och glo på tv och äta en jäkla massa onyttigheter. Jag har införskaffat den nya marabou chokladen Amigo som är riktigt god,cola, lite mer choklad och cola. Min kväll är räddad! =) Plus att jag även är ledig i morgon, UNDERBART!

"AJ AJ, eller.. vad gör du? "

Det är roligt att jag är så van att säga åt Noah att han inte får göra dumma saker, så jag säger det hela tiden, till och med när jag inte ser honom. Mest när han gömmer sig och är tyst, DÅ blir jag orolig.Han brukar alltid hitta på en massa bus som att klättra upp på bordet, ha ner alla skor.. stänga av min dator när jag inte ser..osv osv. Men det gör nästan inget, han är ju så söt!


 Där är han, fit for fight med en soppslev. Se upp!

Fredag forever.

Av någon konstig anledning så skickade min syster (som var hemma), ett sms till mig medans jag sov och skrev  "När har du tänk att vakna?"  Jag vet inte varför, men det gjorde mig jätte stressad och jag kände att jag behävde gå upp, trots att jag inte börjar jobba förens kl 4. Så nu sitter vi båda här i soffan med våra datorer i knät och dricker kaffe. Pratar inte ens haha. Kanske borde skriva på msn om jag vill något bara för att irritera? Jag gillar nog att irritera henne för mycket tror jag, men jag kan inte rå för det.. hon e ju så söt när hon är sur!

Jobb förslag till Anna : Du ska bli nya Anna Skipper. Ni har ju samma initcialer och allt! Fast du ska vara lite bättre än henne, du kan ju ha ett program som heter " Du får äta det du äter", istället för "Du blir vad du äter". Jag menar, du är ju inte direkt något som vill plåga människor genom att ta bort allt gott ifrån dem. Du kan ju säga åt folket att äta måttligt, träna ibland och bjud dem på lite kladd kaka, då blir ju alla nöjda. Vad tror du om den iden Anna? =)


Go kväll världen!

Eftersom jag har berättat om min morgon så kan jag berätta om min eftermiddag/kväll.

- Irriterat sarah
- Asg över att sarah vart så irriterad =)
- Suttit vid datan och klagat över att det inte fanns någon mat.
- tagit tjuren i hornen och lagade mat.
- Promenix.
- Kommit hem, tjatat om något gott att äta.
-Gjorde mackor och drack oboy =)

Så långt har jag kommit på den här kvällen och snart ska jag ut och spatsera  med little Määrilou. =)

Puss!

Anna Seaaa-lander...

...Ska bli en pussycat doll. Efter gårdagens "Anna dans", så är det något som passar henne väldigt bra. So go for it, jag tror på dig anna!

: Lägger upp en bild på henne också. Vi bjuder!

Go morgon världen!

Här sitter jag med mitt morgon kaffe, och en väldigt stor muffin som jag köpte igår på vägen hem, men inte riktigt orkade äta då. Den var ENORM! Men vädligt god =) Går kvällen var kul..jag,Anna och Matilda var ute och drack lite. Tog det mest lungt, men kul var det! Undra hur jag ska spendera den här dagen. Det är ju fint väder och allt, så det känns som om man borde göra något vettigt! jaja, får ser hur det blir med det.. jag gör ju inte så himmlans mycket vettigt. HAH!

Hungrig eller uttråkad?

Yes folket, jag förstår inte skillnaden. Känns som om jag är hungrig, men det kan ju bero på att det inte finns något på tv. Borde kanske ta mig något och äta i förebyggande syfte? I alla fall lite godis..

Ja.. godis blir bra.

ledighetsnojja.

För en gångs skull så ska jag vara lite ledig. Är ledig fram tills på fredag, vad ska jag göra?! Seriöst, har ingen aning om vad jag ska/kan göra. Känner lite så där ledighets press på mig att jag måste ju göra något, så att det inte känns helt onödigt att jag var ledig. För om jag inte hittar på något, så kunde jag ju lika gärna ha jobbat. Hah, så resonerar jag rätt ofta nu för tiden. Visst är det skönt att sova ut då och då, men tid är pengar, och jag har vant mig med mina vänner som kommer och hälsar på varje löning! Får se till så att Anna hittar på något med mig, bjuda henne på fika eller något? Det gillar ju hon. =)


Birthday girl.

Happy birthday too me, Happy birthday too me.. Happy birthday dear MEEEE...Happy birthday to me. =)
Är ju lite ego just nu eftersom det inte är enbart jag som fyller år idag, utan även tvillingen. Men så går det när man måste dela födelsedag, haha!

Konsten att posa!

Tänkte att jag skulle bjuda på mina råd nu, (snäll som jag är), haha! Det är inte alla som vet hur man verkligen ska posa, tur att jag finns då. Allt beror på HUR du vill verkas på bilden. Vad för look är du ute efter? Liten och oskyldig, eller är det bitch style som gäller? För blygheten, titta lite ner.. pluta INTE med läpparna, försök att bara se lite avslappnad ut. Blunda helst lite grann för bästa resultat. Glöm inte bort att du absolut inte ska vara för sminkad på sånna här bilder, det förstör hela imagen då.
 
För bitch looken så kör du motsatsen. Du spacklar på dig en hel del, ruffsar till håret. Sen kör du med den där "jag är så jääävla elak" blicken, och lutar lite med läpparna så är du där. Då har du dig en klockren bild! Sen finns det ju även ni som inte riktigt bryr er om hur man ser ut på bild. Då gör man så här. Ler överdrivet mycket, visa tandköttet..ja varför inte? Kollar absolut inte in i kameran, blunda helst! Och stå absolut inte rak i ryggen. Haha.

Tänkte att jag även kunde bjuda på lite bilder, medans jag höll på. Vilken look passar mig bäst då.. ?

 Bitch looken..
Eller..


 Oskyldig looken.. ?



Ps. Jag hoppas ni som läser det här och inte känner mig förstår att det här inte är seriöst, mer ett tecken på att jag har det rätt så tråkigt. Men kommentera gärna! Puss

FYLLOSOFI.

Efter kvällens röjande så fanns det inte så mycket smart att säga längre. Vi satt på tunnelbanan och var på väg till centralen och så sitter vi tre (väldigt högljuda och trötta) tjejer, + en Aras som försöker prata i telefonen. Vi pratar om deverse grejerna som Haukuna matata,afrikanska språket osv.. så säger Aras "Måste ni skrika eller?". Jag : " Nej Aras! Vi pratar bara väldigt högt". Jag medger att det är ine så kul nu när man berättar det, men just då var det väldigt roligt.


realalaxa.

Har precis varit på relaxen med Elina. Helt mysigt. Vi har helt ensamma där och satt i bubblet och ångbastade och drack och hade oss. Nu befinner vi oss hos mig och dricker vin och myser, ska snart i  väg på äventyr. Helt kul som man kan ha på en fredag kväll. Jag befinner mig i ett onyktert tillstånd, men mer kan man inte begära på en fredag kväll, haha. Kan berätta senare, eller i morron om vårat lilla äventyr. Skål! =)


Mariam.. höhöh.

Määri, Määrilou, I'm so in love with you. It's 1965 and the sky is blue. Merry,merry me because my heart is true, and we will shalala I do, I do!

Torsdag morgon.

Sitter här och väntar på att kunna gå till jobbet. Känns inte så jobbigt att jag ska jobba idag, tiden brukar gp snabbt. Och sen så jobbar jag dag i morron och sedan är det helg för mig. Ska bli skönt och vara ledig under helgen. Blir lite irriterad så här på mrogon qvisten, för det första så hade vi inget kaffe (behöver verkligen kaffe!), sen så fungerade inte vattnet så bra, liksom inget tryck. Och NU FUNGERAR vattnet inte alls. Fattar inte varför dem inte informerar om att dem ska stänga av vattnet ett tag. Det är ju bara logsikt, tänk på dem som har bråttom och ska precis duscha så  ba.. neeeeh, inget vatten! jaja, nu ska jag sluta klaga och försöka mig på o borsta tänderna och sen skutta iväg till jobbet! Puss

Borde skaffa glasögon.

Helt seriöst, jag börjar verkligen att se dåligt. Eller kanske inte dåligt, men lite suddigt och ibland har jag svårt att läsa små bokstäver. Har sagt hela sommaren att jag nog ska gå och kolla min syn, men det har inte blivit av, orkar inte. Inte för att det är något jobbigt med att gå och kolla sin syn, jag har bara ingen lust. Skulle ha kunnat göra det idag eftersom jag var ledig, men icke då. Jag tror jag väntar tills jag blir av med min tandställning, kan ju inte ha både glasögon och tandställning... Ugly Betty nästa liksom, haha!


Tisdag.

Tisdag, vad mer kan man säga? Det är tisdag och det är så jäkla deprimerande väder. Blir på dåligt humör, och det känns som om alla andra också är det. Stop being weird.


På dåligt humör.

Trött och sliten och irriterad på att alla alltid är hemma. På jobbet längtade jag verkligen efter att få komma hem och vara för mig själv, men icke då.. mamma var konstigt nog hemma. Inge kul! Och nu är jag är ledig i två dagar nu.. och nu säger hon att hon kanske ska vara hemma i morgon också,.. asso wtf varför? Lite irriterande, jag vill  vara i fred för att palla att bo med två mammor o en unge och samtidigt jobba och slita. Känner mig inte alls glad idag... vill bara sätta mig ner och gråta.. Går väl över när jag får sova ut, OM jag får sova ut vill säga.. ? Måste verkligen göra något idag, orkar inte att bara vara hemma och bli irriterad på precis allt. MÅSTE MÅSTE MÅÅÅÅSTE göra något! Lite kaffe på det här så kommer jag nog på vad jag kan göra.

shalala, it's a hairflip!

Har haft det fullt upp hela helgen, i fredags så gjorde jag hårförlägning (super fint) och sen var det bara att direkt gå till jobbet! Sen hem och fika och umgås lite med Sarah o Anna. Lördag samma sak, gå upp.. lufsa runt lite hemma och sedan bege mig av till jobbet. Efter jobbet så kollade jag på film med Anna och Sarah. Vi såg "hostel", asso usch vilken vidrig film! Never again alltså! Och idag har jag jobbat hela dagen. Känner mig riktigt duktig faktiskt, ska även jobba i morron men det är bara ett kort pass och sen är jag ledig i två dagar. Så skönt det känns!




 Inte så bra bild på själva håret.. men ungefär så där ser det ut nu! =)

Jag bor med två mammor.

Efter ett år så har jag kommit på att jag bor med två mammor. Ni som tycker att det är jobbigt o bo med en mamma som tjatar på er, tänk dig att bo med två! Lite mera tjat, fast det är ju självklart kul också. Förutom att jag känner mig väldigt mycket som ett barn när jag är med dem. Men det roliga är, att jag tror inte att min syster tänker på att hon är som en mamma när det gäller tjat. Dem båda säger till mig att göra saker som " ta rätt på det där, ha inte kläder över allt, städa ditt rum/garderob". Men jag kan inte låta bli att tycka att det faktiskt är rätt kul. Båda två är ju bra mammor!


Enbart kaffe.

Jag kommer på mig själv att jag nästan inte dricker något under dagarna. Mest kaffe, ibland kanske ett glas vatten hit och dit, men annars glömmer jag fullständigt bort att dricka. Så nu känner jag att jag verkligen behöver dricka, men orkar inte dricka så mycket. Är för trött/mätt för att dricka massor, som jag egentligen borde. Och jag som jobbar inom vården och är undersköterska borde veta hur viktigt det är att dricka, och att det inte alls är nyttigt att dricka så mycket kaffe som jag gör utan att dricka något annat, men jag tänker helt enkelt inte på det. Jag vet att kaffe är vätskedrivande och att man helst ska dricka ett glas vatten till varje kaffe kopp, men jag gör bara inte det. Men nu måste jag verkligen börja med det, måste börja bli lite nyttigare också. Från och med i morgon blir det nyttigheter.. eller aa lagom mycket nyttigt och en massa vatten. Min kropp skriker efter vatten!

Loose my breath.

haha, det här inlägget är absolut inge intressant för någon annan än mig och Mariam. Men jag kollade runt på youtube och så hittade jag låten "Loose my breath" med Destinys child så började jag tänka på när hon och jag gick på street dance i nian och uppträdde till den här låten. vette fan om vi var bra, men vi var nog rätt bra för att vara nybörjare, tycker jag i alla fall. Mariam lär ju hålla med mig. haha. Det var faktiskt kul, en gång i veckan åka till Sigtuna för att dansa i en timma, eller var det två? Aja, det var inte viktigt. Vi hade i alla fall helt kul där. Och på dit och hem vägen. Men efter uppträdandet så slutade vi båda. haha. aa det är kärlek, miss you bb :(


Knäppis!

I just might be a little bit crazy! =)

vad sysslar dem med på ica,egentligen?

Dem bygger om som bara den på ica. Eller bygger och bygger, typ möblerar. Byter plats på precis allt och jag fattar inte varför, för dem ska inte göra ica större. Det enda som är kvar på sin vanliga plats är typ osten. Allt annat är helt huller om buller och förvirrande. Vad gör dem med ica och varför? Fattar dem inte att jag är en hungrig flicka som vill komma åt det jag vill ha snabbt? Ja jag vet, ica kan ju inte bara tänka på mig, men jag är en väldigt trogen kund som handlar ofta... eller.. min mamma handlar, men jag äter ju det hon handlar och hon är ju förvirrad av ica och glömmer bort att handla allt gott som jag vill ha. Kan inte ica vara sitt vanliga jag utan en extreme make over? :( Seriöst, en hungrig flicka är ingen lycklig flicka. Nu blir det ju ännu jobbigare, en hungrig förvirrad flicka är ingen lycklig flicka.

Happy, happy!

Efter flera dagars ångest över hur det kommer bli med jobb för mig så fick jag ett jätte glatt besked idag. Har fått en vikariat tjänst i flera månader framåt. Så jäkla skönt. Inte behöva tänka på att fylla i tim rapporten, och oroa sig för olika timmar. Nu kommer jag få ett schema och det känns jätte skönt. Då kan man planera sina dagar en aning bättre än vad man kunde förut. Så jag är väldigt glad. Det här betyder också att jag kan börja leta efter lägenhet! Så bra =)  Nu gäller det bara att min kära Anna får jobb också, men det händer nog snart. Håller tummarna för dig favvis!

Take me on a trip, i would like to go somewhere..

Jag är riktigt, riktigt, riktigt trött. Har nästan inte sovit något på två nätter. Vet inte varför, har bara inte kunnat sova och det känns välidgt jobbigt för jag är så trött att jag börjar känna mig korkad. Eller aa, mer korkad än vanligt. Är trött men på bra humör vilket är konstigt för att vara jag. Får hoppas på att jag sover lite bättre i natt =)

En lååång dag!

vet inte varför men jag kunde inte sova i natt. Var typ för pigg eller något efter en hel dags vilande. Gick upp tidigt i morse också, först skulle jag till tandis i sollentuna 8.45 och då måste man ju gå upp i tid. Sen när jag kom hem var det dags för att var barnvakt igen, vilket jag glatt är, men när man är så här trött så tar det lite på krafterna. Och jag behöver energi eftersom jag ska iväg och jobba sen. Den här dagen kommer verkligen kännas lång, längtar redan till att få gå och lägga mig, haha! Måste upp tidigt i morgon också, ska följa med Noah på dagis och vara med på inskolning, då måste jag vara där från 9-12. Men men det blir nog bra, hoppas bara vi inte ska vara ute och röja, det har jag ingen lust med haha.


RSS 2.0