I väntan på ICA.

Jag har aldrig tyckt att ica öppnar sent, men just nu när jag är törstig och bara vill få det överstökat så tycker jag faktiskt att dem öppnar sent. Måste vänta tills hela klockan 9. Och det känns som en helt evighet när jag bara vill köpa min jucie och gå och lägga mig på soffan under täcket. Tur att jag har vakna med the voice att kolla på åtminstonde..

Egentligen var tanken att jag skulle på kurs idag, men så vart det inte. Feber och hosta är inge bra och ha när man ska på kurs. Så det vart en ledig sovar och bli frisk dag så jag kan gå och jobba i morgon och resten av helgen istället. Så idag blir det jucie (precis som igår), te med honung och så ska jag försöka hitta någon huskur som kanske kan hjälpa mig. Får hoppas!


 

"Hej jag tycker synd om mig själv" - Inlägg.

Usch med all stress som pågår runt om kring. Eller de mesta är på jobbet då men i alla fall. Stress som stress. Så har jag lyckats ännu en gång att bli förskyld. Känns som jag blir förskyld hela tiden, vilket är jätte jobbigt. Men det är inte så konstigt. Såg ett program om stress, och när du stressar mycket så funkar inte immunförsvaret som det ska och man blir mer mottaglig. Så med andra ord, du kan nysa brevid mig och jag blir sjuk direkt..

Det som suger mest är att jag är sjuk på min lediga dag. (en ledig dag av sju, illa!). Och det som suger ännu mer är att allt jag kan tänka på är att shoppa. Är så sjukt galet shopping sugen att det finns inte. Har bara sån stor lust att ignorera febern och kasta på mig kläderna och dra och shoppa.. men då blir jag nog never frisk.. =/

Men får göra det bästa av situationen. Ligga i sängen, dricka flera liter juice och kolla på massa filmer och bara ta det lungt. Har också hört, är du sjuk så får du äta godis. Då blir det lite roligare att vara sjuk. Det endas som fattas just nu är ju godis sen är jag all set! haha.


Måndag... igen..

Usch vad jag tycker lediga helger går så fort. De börjar med fredag, sen är det helt plötsligt utan förvarning måndag igen. Hur kan de gå så snabbt? Jobb helger går inte alls så här fort förbi. Vore ju skönare om de vore så. Men har haft en riktigt mysig helg.

Började fredagen med att dricka ett glas vin med Matilda. ( Eller ett och ett, typ 4). Vi satt som sagt bara och tog de lungt och drack lite, snackade skit och lyssnade på musik. Väldigt trevligt! Och i lördags så firade vi mig och syrran. Hade faktiskt jätte kul, hoppas att mina vänner hade lika kul.

Och igår var jag trött, så det vart en riktigt lugn och långsam dag som spenderades i sängen med chips och cola. Hade nog kanske lite ont i håret trots allt, fast jag egentligen bara kände mig mest trött. Tycker att man sover så konstigt när man har druckit. Oavsett hur länge du än sover så tycker jag att det känns som man bara har sovit i en kvart typ.. haha. Man somnar djupt men man sover inte på riktigt.

Sjukaste reaktionen ever, man jävlas helt enkelt inte med någon som är rädd...

Jag måste berätta om min panik igår. Jag, Matilda och pappa sitter i köket. Och jag vet att det är en spindel där, men tyckte det var okey eftersom den var så långt borta. (Har fobi för spindlar). Då går han dit och börjar kolla på den, och det slutar med att han tar den i handen och sätter sig på stolen brevid mig. Och jag sitter längst in mot fönstret...

Så jag hoppar i princip upp på fönsterbrädan och börjar gråta och skriker på honom och börjar nästa hyperventilera. Och vad gör han? Står kvar med den där spindeln ett bra tag. Men till slut så går han åtminstonde ut med den. Det är ju en aning elakt att göra så mot någon som har fobi för spindlar, men han tycker bara att jag e töntig och fattar inte att jag är rädd på riktigt.. och därmed jävlas med mig.


En vacker dag om någon gör så där mot mig så kommer jag säkert inte ens kunna kontrollera mig. Utan bli arg istället. För det vart jag igår också, jag vart arg men var för upptagen med att hålla koll så att han inte skulle lägga den på mig. Och Matilda tyckte att det var lite kul, (Inte det han gjorde, utan min reaktion), och det förstår jag faktiskt att hon tyckte. För jag hade nog också börjat skratta om någon reagera så som jag gjorde.. haha.




Så där såg jag nog ut..


I was a birthday kid.

Då är jag ännu ett år äldre. Fyllde nämligen 21 i onsdags. Eller rättare sagt, jag och syrran fyllde 21 i onsdags. Det var en mysig dag med kul presenter och god tårta. Gladast vart jag nog för min rosa träningscykel som jag fick av mamma och pappa. (Vadå hinta om att man e tjock? hah).. Men vart väldigt glad eftersom jag hade önskat mig den.

Från syrran och hennes kille fick jag brödrost, kaffebryggare och vatten kokare. Det vart jag också väldigt glad för. Vill få så mycket sånna saker som möjligt så jag i princip är all set dagen när jag väl får lägenhet. Sen fick jag också ett väldigt gulligt smycke från mamams kompis. Så det var en riktigt bra födelsedag med andra ord.

Idag blir det att träna lite, sen ska jag dra och shoppa en sväng med Pia. Känns som vi ska flänga runt massor, men det är bara för att vi ska till två olika ställen. Men det blir bra. En mys shopping dag med Pia tackar jag inte nej till ;)








Vi gillar olika!


Vi gillar olika!

Idag ska man få rösta då.. :)

Idag ska jag få rösta för första gången. Det ska bli kul faktiskt, och jag vet exakt vad jag kommer att rösta på, dem rödgröna. Det känns som det rätta alternativet för mig. Jag hoppas bara på att SD inte kommer in i riksdan, vilket dem förmodligen kommer göra. Usch dem är inte helt okey dem där asso. Förstår inte hur folk tänker när dem röstar på dem.. tyvärr.

Men det ska bli spännande och se hur det blir. Synd bara att jag ska spendera hela kvällen på jobbet. Får se till att ha på TVn där helt enkelt. Känns som jag kommer flänga runt över allt hela dagen. Rösta, leta present och sen jobba.







Tröttaste dagen på länge.

Igår gjorde jag i princip ingenting vettigt alls. Eller det enda vettiga jag gjorde var att hjälpa pappa att packa lite eftersom han snart ska flytta. Annars vart det soffan i princip hela dagen. Usch får nästan lite ångest över att jag inte gjorde någonting vettigt alls på min lediga dag, men jag var så himmla trött. Trött och allmänt irriterad på allt och alla.. varför vet jag inte. Dålig dag helt enkelt. Och trött dag. Sov på eftermiddagen, sen låg jag bara på soffan tills jag gick och la mig..


Men idag är jag på en aning bättre humör, även fast jag ska jobba. Ibland önskar jag verkligen att jag hade ett vanligt "8-5"jobb. Det hade varit så skönt att vara ledig alla kvällar och helger, men det funkar ju inte riktigt så på mitt jobb tyvärr haha. Vi får bara hoppas på en lugn dag. Vill helst att hela helgen bara ska vara över nu. =/






Bra vibbar.


Jag sa fuck it till regnet och drog o käka istället.

Hej och hå!

Är precis hem kommen och är riktigt mätt. Har varit och haft lunch dejt med Anna. Vi struntade i regnet och djurade ut. Som tur va så regnade det bara till och från. Men himmlen ser ingen glad ut alls idag. Solen försöker skina lite grann, men det är väldigt lite.

Så nu sitter jag hos syrran och dricker kaffe medans hon sminkar sig. Hon är ju mer långsam än vad jag är om dagarna. Men det beror nog på att hon inte har något jobb. Då får man vara långsam med all rätt. För vad ska man annars roa sig med?

Jag minns när jag inte jobbade på en månad. Vilken jäkla slacker man förvandlades till. Gled runt med mjukis byxor hela dagarna och kunde tv guiden utantill. Vilken tur syrran har som åtminstonde äger massa tv spel och liknande att roa sig med, jag hade ingenting. Så hon ska nog inte klaga.. haha.


I'm back, och bjuder på en bild för ovanlighetens skull.. haha!

Har varit helt off i flera dagar. Har knappt ens suttit vid datan. Har varit upptagen med att vara sjuk, jobbat och kollat på massa filmer. Men nu mår jag nästan bra igen, bara lite hosta kvar. Men de överlever man ju alltid. Man dör ju inte direkt av en liten förskylning.. haha.

Idag blir det jobb, vilket känns så himmla opeppt med tanke på regnet. Har inte ens lust att kolla ut genom fönstret för det bara öser ner. Det är nu det börjar kännas lite dumt att jag i princip endast äger tygskor. Kommer bli genomblöt oavsett vilka skor jag än väljer att ha på mig när jag går till jobbet sen. Man borde ha ett par fina gummistövlar. Då hade fötterna blivit glada åtminstonde..


Förskylning från helvete.

I söndags morse var jag frisk, måndags eftermiddag var jag döds sjuk typ. Men nu hoppas jag på att febern är över, för det är ju den som är jobbigast. Speciellt när man sover, man drömmer så konstigt. I natt har jag drömt att jag har sprungit i trappor.. alltså hela natten. Hela drömmen bestod av att springa i trappor..haha. Undra vad det betyder egentligen?

Nu ska jag dricka mitt kaffe o ta en alvedon och två och sätta på en film. För det är ju så man gör när man är sjuk. Man ligger på soffan och kollar på film hela dagen. Det är ju nästan lag på det.

Innre väckarklocka.

När jag skulle sova länge för jag skulle jobba natt så vaknade jag 9 på morgonen. Idag hade jag tänkt och sova ut och sova lite längre eftersom jag har sovmorgon och kan sova idag, men inte då.. vaknade halv 9. Inte för jag är trött, känner mig riktigt utvilad men fattar inte varför jag vaknar så tidigt?

När man inte vill gå upp och måste vakna tidigt så vill jag inge hellre än att fortsätta att sova, och när jag är ledig så vaknar jag alltid rätt så tidigt av mig själv, oavsett vilken tid jag har gått och lagt mig. Det är som jag har en inbyggd väckar klocka. Men det kanske man har?

Powernap är en riktigt bra sak.

Sitter här halv nyvaken (igen) och dricker min energidryck och en loka. Det känns lagom nyttigt och bra. Det var riktigt skönt att ta en liten powernap, nu hoppas jag på att jag kommer lyckas hålla mig vaken hela jobb natten sen. Men det brukar inte vara för svårt, bara när klockan bärjar närmar sig 4. Herregud, hela kroppen säger typ åt dig att du ska sluta vara dum och gå och lägga dig istället. Förutom det så är resten av alla timmarna helt okey.

Och i värsta fall så får jag bara fortsätta att hälla i mig kaffe under natten. Har till och med köpt frukt att ha med mig så jag får något att äta. För det är inge kul att vara trött och hungrig. Då känner man sig bara extra trött. Men det kommer nog gå bra, det är tur att jag är natt människa.. haha.


Min sockersöta rosa knas dröm.

Som jag har sovit länge. Tanken var egentligen att jag skulle försöka hålla mig vaken länge och sova länge i nupå dagen eftersom jag ska jobba natt idag. Men, så vart detju inte direkt. Trött som jag var somnade jag runt halv tolv och vaknade för ett litet tag sen. Men vad ska man göra? Jag sov riktigt bra i alla fall.

Jag tror jag har drömt något pluttinuttigt. Jag är inte säker på hela drömmen men den va söt i alla fall. Jag var kär (i vem har jag ingen aning om, kär var jag i alla fall), fick kärleks brev. Och överallt var det rosa moln, och hjärtan. Ni vet ungefär som när man överdriver att någon är kär i tecknade serier, så såg det ut i min dröm. Och jag gick bara runt med mina kärleksbrev och läste dem överallt och var high on love.

Konstigt man drömmer ibland. Jag önskar att jag var drömtydare och kunde tyda alla mina knasiga drömmar. Det hade ju varit kul att veta vad det betyder.. haha.
 

RSS 2.0