=)

Går kvällen var jätte mysig, hoppas Pia också tyckte det. Vi grillade lite hos henne, kunde dock bara ät tsatsikin och potatissalladen men det var gott det med. Sen bar det av till KC där jag och Tess hoppades på att lyckas få oss utslängda, men icke då, inte den här gången heller. Jag undrar vad som krävs för att bli utslängd från de stället egentligen?

Idag har jag bara tagit det lungt och stekt i solen. Fast inte så länge, det vart sjukt varmt idag! Varmare än igår, jag trodde nästan att jag skulle dö lite. Lagade också middag idag, det är ju trots allt morsdag och så lite snäll är man mot mammsen då och lagar middag. Present har hon redan fått. Hon fick en damsugare häromdagen. Dels för att jag var snäll, och dels för att hon verkligen insisterade på att den gammla fungerade... det gjorde den icke. Så nu har hon en ny liten damsugare som självklart bor i mitt rum som allt annat hon inte vet vart hon ska ställa.. haha.

I morgon ska jag jobba, hela dagen också! Hoppas verkligen inte att det är lika varmt som det var idag. Varmt får det vara, bara inte för varmt. Det blir så varmt på jobbet för solen ligger på, och för att det är ju inte kul att springa runt på jobbet när man helst vill vara ute och steka i solen.. höhö.

Sommar ftw.

Ååh härligt att det är sommar! Hoppas det håller i sig. Man blir så glad, men samtidigt så förvirrad , för man tappar all kolla på om vad det egentligen är för tid. Igår på kvällen vid 22 så trodde jag att klockan inte var med än 18. Man blir så förvirrad, sömnbrist här kommer jag! Kommer ju inte direkt kunna sova, nu. Som jag flera gånger ha sagt, tacka gud för kaffe!

Idag blire till att steka i solen, då menar jag verkligen steka haha. Och ikväll ska vi till Pia, eftersom det är henne födelsedag. Happy b-day! :*

Glad som ett jävla ägg!

NUUUU folket NU är jag riktigt så där hoppa och stutsa glad!!! Jag och Matilda ska till hultan. Jag är så sjukt pepp. Mest av allt längtar jag tills The sounds eftersom jag verkligen älskar The Sounds. Sen kommer det massa annat bra som vi ska se också, t.ex.

Winnerbäck.
Timbuktu.
SMK.
Dungen.
Promoe.
Ludacris.


Och massa mer bra. Vi kommer ha det sjukt bra. Längtar redan! Och btw, happy birthday Matilda, 5 månader för tidigt haha :*

Hade glömt bort...

.. att jag älskar den här låten. Hur kunde jag glömma bort en hel låt som jag lyssnade på hela tiden? Bara så där, den försvann bara utan att lämna något spår. MEN jag hittade dig, nu är du tillbaka. Åh vad jag är oseriös btw, men det blir så. Är lite trött. Men låten är faktiskt bra, och jag älskar faktiskt låten.
 

I have nothing to say.

Sitter här och äter tårta och mår bra. Finns egentligen inget och säga. Det är lön, får helg i morgon och sommaren är nästan planerad! =)

Igen.

Fint väder idag igen. Det hade ju vart underbart om jag var ledig, men jag jobbar ju som sagt. Får tvinga ut tanterna på eftermiddagen så kan man sitta ute ett litet tag iaf. Det brukar funka. Helst vill jag ju ligga och sola och få lite färg. Kanske borde gå till solariumet en eller två gånger bara för att få lite färg. Fast då blir Matilda inte glad, hon kommer säga ajabaja det är farligt. Vilket ifs är sant. Men nu för tiden är ju allt farligt, tyvärr. Haha.

Mysigt med sol.

Som det var skönt att ligga o sega i solen idag. Tills vi fick för oss att åka och kolla efter en pool, men det blev det inget av! Sen vart det jordgubbar och lite mat och så och sen iväg till Sigtuna för att dricka lite "Strawberry bubbelie" som vi så fint kallar det. Mysigt värre. Gjorde lite planer för sommaren också, som jag HOPPAS kommer gå egenom. Är jätte pepp men vill inte säga något förens madame Matilda har bestämt sig.

I morron ska jag jobba, hoppas att det inte är super fint väder då haha. Känns så jobbigt att vara inne på jobbet då. När det är sol och fint vill man ju sitta ute och försöka få lite färg. Eller hur? Men som sagt,det känns skönt att vara tillbaka på jobbet igen. Hoppas bara att det blir fint väder till helgen också, eftersom jag är ledig då.

Men äntligen!

Äntligen är det sommar igen. Det känns bra nu. Skönt att det lyckas vara fint väder idag när jag är ledig från jobbet. Yes, jag är tillbaka på jobbet igen. Började jobba igen igår. Det gick jätte bra, fast jag kände ju att det sög lite att jag inte längre kan fika så som man ska fika på rätt sätt, men kaffe är inte så illa det me! Haha.

Så idag på den lediga dagen ska jag hem till Anna, det var sjukt länge sen jag ens pratade med henne tror jag haha. Vi har haft tekniska problem eller något kan man säga haha. Så ska dit efter frulle och ligga i solen. Skönt o göra det hos henne, inga grannar som kollar på en. Till skillnad från här när grannarna inte bara kollar utan ska också börja prata med en också! Ne min frukost kallar på mig. Puss!

Abstinens.

NU helt plötsligt så kom min choklad abstinens fram. Den har inte visat sig på tre veckor, men nu helt plötsligt. Jobbigt läge. Men jag kan ju faktiskt äta choklad, OM det fanns någon hemma vill säga. Det enda som finns i chokladform är oboy, och alla som är choklad älskare vet att det inte är lika givande. Det är choklad fast inte på riktigt.

Jag får väl dricka lite yoghurt och tänka på choklad riktigt mycket så kanske jag kan inbilla mig att det är choklad. Undra om det funkar?


I love it.

ÄLSKAR den här låten. Först gillade jag den inte alls och tyckte bara att den var tjatig och spelades överallt. Men efter att ha lyssnar ordentligt på den så har jag börjat gilla den riktigt mycket.


:)

jag har fixat mig för första gången på flera veckor. Så nu ser jag ut som en botoxad fjortis. Vet inte riktigt vad jag tycker om detta, kanske fint, kanske inte. Man vet aldrig höhö.

Vad är oddsen?

Att man vaknar och går upp och är på jätte bra humör och tänker "ååh va skönt jag har sovit" och är happy. Sen så pajjar någon det direkt. Varför liksom? Varför paja? Medvetet också. Får hoppas att jag blir gladare om ett tag efter frukost och lite hög musik.

Störa grannarna blir man alltid glad av haha. Eftersom dem brukar störa mig, då är det inte mer än rätt att jag ska få störa tillbaka, eller hur? Det är ju som en oskriven grann lag. Tycker jag i alla fall, rätta mig om jag har fel? ;)

Bra musik.

Idag sov jag länge, fast inte tillräckligt länge. Efter tolv någon gång där ville mamma och syster väcka mig av någon jäkla anledning. Jag som ville sova mer. Fattar inte varför, la mig tidigt. Så har sovit ca 12 timmar haha. Jag borde inte vilja sova mer, men jag vill det. Får bli kaffe istället!

Så jag sitter och dricker kaffe (som alltid) och lyssnar på bra musik. Kan bjuda på lite bra musik, är snäll idag.



I love this song.

=/

Mitt dåliga humör blir inte bättre. Onsdags deppig är väl helt okey att vara.. eller?


Älskar den här låte och videon.

På söndag.

Var och hälsade på jobbet idag, det var kul. Har saknat stället jätte mycket! Det är lite kul att man kan sakna ett ställe så mycket, men jag tycker om mitt jobb. Så det ska bli skönt att börja igen, fast det kommer nog kännas lite konstigt. Får se hur det går.

Är för övrigt på halvdåligt humör idag. Får hoppas att det blir bättre under dagen. Kan ju inte ens roa mig med att tröst äta godis, det här suger ju.

Yeah



Långa håret. Lite konstig bild, men ändå. Långa håret =)

haha inte undra på.

Mamma tjatar alltid på mig att jag ska städa min garderob, att jag kommer att hitta saker mycket bättre då och att jag vet vart allt finns. Jag säger att jag gillar min stökighet, att jag hittar allt jag ska ha. Det gör saker enklarare att leta, häll ut allt, hitta det du vill ha, kasta in igen.
 


Klicka på bilden för att se kaoset.

Det är en stor skillnad.

Har tagit bilder nästan varje dag efter operationen. Och det är stor skillnad från hur jag såg ut förra veckan och med nu. Förra veckan såg jag ut som en stor boll i ansiktet, var lite blå och hade botox läppar deluxe. Nu är det inte så farligt om man jämnför med då, men det är fortfarande långt i från bra. Är fortfarande lite svullen i ansiktet, mest på vänsta sidan. Och har inte fått tillbaka all känsel än heller och har fortfarande lite botoxade läppar. Men det blir bättre för varje dag som går.


Idag ska Matilda vara snäll och följa med mig till KS på återbesök. Undra vad dem säger? Hoppas allt är som det ska, och inte är infekterat som jag konstant nojjar över. Nojjar också över att dem har gjort något fel, fast det har dem nog inte eftersom dem vet ju vad dem gör. Det är bara jag som är nojig av mig.



Långt ifrån bra än, men det går åt rätt håll i alla fall. Yes jag vet är inte den snyggaste just nu, men det blir bättre med tiden. Om ni tycker det här ser hemskt ut så skulle ni sett hur det var för en vecka sen.. Tycker jag är lite modig som vågar lägga upp bilden.. haha.


Ibland är jag lite duktig.

I morse fick jag något ryck och började städa. Så jag har städat nästan hela dagen. Har :
Diskat.
Damsugit.
Hängt tvätt.
Tvättat.
Bäddat om sängen.


Okey jag inser att det inte låter så mycket nu, men jobbigt var det. Tänk på att det här är det mesta jag har rört på mig på tre veckor. Kändes som värsta träningspasset. Men gud vad jag känner mig duktig nu. Och det skadade ju inte att mamma vart jätte glad på mig. Efter det blev det att dega på soffan och kolla på film. Det var jag värd, haha.

Nu ska jag spendera kvällen i soffan och kolla på tv och dricka apelsin jucie. Mys mys.


I'm a hiphopper yes i am.

När eller om jag får körkort så kommer jag att lyssna på Tomas Ruisak - Hiphopper, när jag kör min bil för första gången. Den känns så klockrent passande. Vet inte varför haha. Men den är rätt så nice också, jag gillar den. Den känns som sommar.
 
 
Enjoy ;)

Jäkla tråkigt.

Sitter här ofrivilligt och ser på eurovision medans alla andra är på syster skiva. Kan inte ens roa mig med att äta godis. Tycker faktiskt lite synd om mig själv just nu.. om man får göra det?  Hoppas alla andra har kul, och har kul åt mig åtminstonde. =(

Hur jag tänker roa mig idag.

Har precis ätit frukost. Åt lite äggröra, men som jag vart mätt! Det går inte direkt snabbt när jag äter, kanske därför man blir mer mätt? Och nu dricker jag kaffe ( som alltid ), och väntar på att solen ska bli bra på balkongen. Tänker spendera hela dagen med att steka i solen ihop om att bli lite brun.

Det känns ju ganska meningslöst att sitta inne hela dagen när det är sånt här fint väder, trots att jag ser ut som jag gör. Men lite får man offra sig. Kommer ju sitta hemma hela kvällen medans alla andra är på systers studenskiva, vill också!
Får ta igen den sen när jag är hel helt enkelt haha.


Rättning.

Efter att ha färgat håret lite ljusare, så beslöt jag mig för att färga det mörkt igen. Har så mycket beslutsångest när det gäller det här med hårfärger att det inte är sant. Så nu får det vara mörkt, som vanligt. Så kommer jag säkert någon annan gång i framtiden att färga det ljusare. Ska däremot har ljusa slingor i min hårförlägning så att det blir en liten förändring iaf haha.

Åt lite mat nyss btw. Och nu har jag magknip. Men vad förväntar man sig efter ha haft en flytande diet (dock inte den roliga varianten), så är det klart att det blir en liten överrasking. Men gott vare. Är förövrigt super rastlös och full av energi, som jag förmodligen kommer att spendera på att bara sitta.. haha.

Happy day.

Go dagens folket!

Kom precis hem från tandis, där det gick jätte bra. Dem tycker att allt såg bra ut och att deet läkar förvånande fort. Det är väl bra antar jag. Så tyckte dem att jag var duktig på att borsta tänderna haha. Och att det var något fel på mig eftersom jag inte tycker att jag har så ont och tar nästan ingen smärtstillande alls. Har inte tagit dem "starka" smärtstillande på två dagar. Haha.


Kom precis hem och dricker mitt älskade kaffe. Nu kan jag ju faktiskt dricka kaffe med gott samvete utan att tänka att jag kommer få vätskebrist. För vätskebrist har jag ju knappast med tanke på allt jag dricker. Är för övrigt på jätte bra humör idag av någon anledning. Kanske är det den friska luften? Musiken jag lyssnar på? Eller solen? Något är det i alla fall. Puss

Medans jag ändå håller på haha.

Har fått något spontant ryck nu.Tänkte medans jag ändå håller på med massa förändrigar med operationer och grejer så kan jag lika gärna ändra frillan också. Så nu har jag fått för mig att färga håret lite ljusare. Inte lika ljust som förut, eller aa vitt var det ju då. Men lite mer en naturlig färg, som nästan är som min egna så håret kan vila under sommaren.

Snart blir nog allt bra igen, längtar efter mitt gammla jag. Eller nya? Eller vad heter de? Längtar efter Emelie helt enkelt. haha.


Rubriken saknas.

Jag tror aldrig att jag har varit så här hungrig i hela mitt liv. Är så trött på att dricka "mat" som inte ens är mat. Allt jag vill ha är en fet pizza, eller kycklling eller något. Känner mig så gnällig just nu. Hungrig, trött, och har lite halv ont och är rastlös. Det blir så antar jag. Men jag är så trött på det här nu.


Shrooms och G som i gemenskap.

Idag har jag roat mig med att kolla på film. Först en jätte läskig film som hette Shrooms som handlade om några personer i skogen som ska svampa och trippar totalt. Och berättar spökhstorier som blir sanna, fast det slutar inte riktigt så som man tror att det skulle göra. Men läskig var den!

Efter det så kollade jag på den där gammla "klassikern" G som i gemenskap med Magnus Uggla. Helt okey, ganska rolig film. Kul att se Uggla agera, och speciellt kul att se han att spela en gay kille. Men jag rekomenderar att se den. Rekomenderar båda filmerna!

Har btw lyckats äta potatismos idag, YAAYE! Ett steg närmre riktig mat. Lite kul att jag vart så överlycklig för potatismos, men efter en vecka av soppa,saft,saft soppa osv så blir man glad när man får äta något annat. haha.

                                                                                                                                              


Det är gult haha.

Jag har inte kollat mig så jätte mycket i spegeln efter operationen men nyss slog jag på stort och skulle plocka ögonbrynen som hade växt till en skog, sexy i know. Så slog det mig att jag är mer svullen på ena kinden och där har jag också börja bli gul. Så nu är jag gul på kinden och lite under ögonen, haha. Jag MÅSTE ju se sätt så kul ut.

Tyvärr får ni inte se bild än.. ni får se alla bilder sen när jag är "hel" igen. haha.

Can you feel it? I can feel it.

Usch usch hela kvällen igår hade jag crazy ont i hela fejjan. Inte kul alls. Och det var inte allt, var jätte hungrig också! Svältande hungrig, trodde jag skulle börja gråta och dö. Lite över dramatiskt kanske, men riktigt hungrig var jag. Hur mätt blir man på soppa på en skala? Speciellt någon som jag som äter hela tiden. Det e som att dricka saft till alla måltider känns det som haha.

I natt drömmde jag massa konstigt om jobbet, att jag försov mig, alla bussar var försenade och jag "skulle bara" hela tiden. Kom aldrig iväg och min mobil fungerade inte, men sen så gjorde den det helt plötsligt. Och det regnade och jag hade massa saker i min väska.Och när jag väl kom till jobbet så var det jätte konstigt där, ingen märkte att jag hade vart försenad fast var sura i alla fall så jag trollade fram blommor ur min väska. Ja det är ju inte lätt det här med drömmar säger jag bara haha.


Jag fundilerar faktiskt på att shoppa lite. Bara beställa något litet. Det är jag väl ändå värd? Nu när jag har vart så duktig. För det har jag, jag har verkligen varit duktig. Opererad, var för mesta delen själv på sjukan, inte äta ordentligt och klagar inte så mycket. Då borde jag belöna mig med något. Det ska jag nog göra..

Bra med frukost.

Go morgon! Sitter här och dricker frukost. Saft, kaffe och en smoothie. Mycket gott, känner mig riktigt nyttig just nu. Kanske var bra det här med operationen, för jag har blivit tvångs nyttig haha. För övrigt så har jag rätt så tråkigt. Finns inte så mycket o göra. Har inte heller sån jätte stor lust att gå ut utan förklädnad eftersom jag fortfarande är svullen och dreglar.

Vet inte varför jag måste säga till alla att jag dreglar, det har blivit någon tvångstanke. Svarade i telefonen och sa "hallå, hej jag dreglar". Normalt va? Jag tror inte riktigt att alla är så intresserade av att jag dreglar, det är bara en ren gissning.

Ska bjuda på en låt som Noah verkligen älskar. Dansar alltid när jag sätter på den. Jag gillar den också, den fastnar. Han har en dans till låten också. Han sa sitta i mitt knä och vi ska klappa händerna och vagga fram och tillbaka. Det roliga är att han sjunger med också, fast på hans sätt. Han e söt den där pojken.


Till Marilou.

Mariam, när du kommer och hälsar på mig i morron eller på måndag? så har jag bara en sak att säga, Don't u dare be pretty. Jag vet det e svårt, men toffs på huvet, inge smink, mjukisar ftw. vad gör man inte för lilla mig?

Is it a deal? ;)

Danke =)

Patrik är snäll som ger mig en hel bok fylld av recept på olika smoothies. Vart jätte glad. Nu har jag lite mer alternativ på vad jag kan äta under dem här 2 veckorna, as bra! Vill ha allt som är i boken, allt ser så gott ut. I morgon får jag nog tvinga iväg mamma och handla massa ingredienser så jag får göra dem haha.

Tack patrik! =)

Duktigt av mig.

Idag kunde jag äntligen duscha. Visst det kanske låter lite äckligt, men när man är ny opererad så är man inte så himmla pigg på att duscha. Så den här duschen, det var nog den skönaste duschen någonsin. Det kommer aldrig slå någon annan dusch ever.

Sen har jag också varit duktig med att ha druckit jätte mycket idag, och lyckats få i mig två hela koppar potatis soppa (mixad) till middag. Yaye för mig, jag börjar nog att må lite bättre. Sakta men säkert =)


Hoppas det går snabbt

Nu börjar jag tröttna på det här, det går så långsamt, tycker inte om långsamt! Vill vara hel och äta ordentligt,är så sjukt hungrig att det inte är sant. Man blir inte riktigt mätt på fruktsoppor osv. Det är ju inte mat det e typ vatten.

Kunde sova hela natten, fast vaknade vid 2 då när det var dags att ta smärtstillande. Tog dock bara en halv, eftersom jag var yrvaken och började läsa på biverkningar o grejer och där stod det att man kunde få andnings svårigheter, och då vart jag nojig och tog bara en halv haha.

Efter den tabletten sov jag som en stock! Och har drömt as mycket flummiga drömmar om bubblor, och båtar och hav. Man blir verkligen helt gone i huvet av sånna här starka mediciner. Skulle ju aldrig ta de här tabletterna om jag inte behövde dem haha.

Synd att det är så fint väder när jag inte kan gå ut, eller jag kan ju, men har inte så stor lust o göra det när jag ser ut som jag gör. Får satsa på att sitta inne, kolla på massa filmer och få i mig så mycket vätska som möjligt. Ju mer vätska jag får i mig desto bättre är det för kroppen och då blir jag "hel" snabbare.

Aldrig igen.

Jag tänker ALDRIG operera mig igen, inte ens om det behövs. Tänker inte ens föda barn! Haha så illa äre.

Hemma igen.

Hallå folket. Nu är jag tillbaka. Jag överlevde operationen trots allt, det var jätte läskigt. När vi åkte dit var jag ganska lugn, kunde ju liksom inte backa ur, men när dem sövde ner mig, DÅ, DÅ började jag panika och gråta i 8 sekunder sen var jag gone.

Och när jag vaknade upp igen var jag hög som ett hus och fattade ingenting. Läskigt det där med operationer. Idag fick jag i alla fall åka hem och jag¨mår mycket bättre nu, även fast det är jätte långt kvar tills jag mår riktigt bra igen. Det kommer och går. Det gör inte så jätte ont, det är mest obehagligt, och det tycker vi inte om!

Mamma är jätte gullig och tar hand om mig, Matilda med! Super gullig som SMSA mig hela tiden på sjukhuset, det var jätte gulligt. Noah försöker han också,men vet inte om det går så bra. Nu ska jag försöka "äta" lite, DVS dricka lite buljong, fridens!

Säg adjö.

Ja, då försvinner den gammla Emelie som vi känner igen henne, förhoppningsvis kommer jag tillbaka och är uppgraderad, haha. Och som ni alla säger, jaa det kommer gå bra, jaa jag kommer bli jätte fin haha. Ska snart gå och sova, eftersom jag ska upp tidigt som sagt. Ska bara chilla på maten, och sen blire sägen. Wish me luck ;) Puss



06:45

06.45 i morgon ska jag vara där på KS. 7.00 kör dem ner mig till operation, LÄSKIGT.

OMG OMG OMG.

Go morron. Jag tycker ju inte att det känns helt okey att jag är uppe så här tidigt för att jag ska till KS en sväng, och kommer max vara där i 15-20 minuter. Det suger ju lite,men vad gör man inte? Ett måste är ett måste, och jag kan inte riktigt backa ur nu.. Fast jag önskar att jag kunde.

I morgon är det som sagt min operations dag, vilken tid får jag reda på sen. Och jag har faktiskt slutat nojja mig så där överdrivet mycket som jag har gjort. Men självklart är jag ju fortfarande jätte rädd, I morgon blir jag en "annan människa". Okey inte riktigt, men jag kommer att se jätte annorlunda ut.

Har till och med slutat nojja över narkosen (konstigt nog), men det kommer väl tillbaka,haha. Men istället så nojar jag mig över ifall jag kommer att bli ful. Ja jag vet, jag är ytlig. Men om man ska göra en så här operation, så är det självklart att man oroar sig över hur man kommer att se ut efteråt. Men alla mina nojor kommer väl tillbaka under dagen.

Nu ska jag passa på att äta frukost, riktigt frukost med enbart tuggmotstånd. Vad det innebär vet jag inte riktigt, ska i alla fall passa på att tugga massor medans jag kan haha, Fridens!


Jag vart lite sugen.

Trots att jag har ätit bra frukost, bra middag och 5 (!!!!) glassar idag så kände jag mig fortfarande lite små hungrig, konstigt nog. Men ni vet hur jag är. Saken är den att när jag är lite små sugen så tar jag inte bara en macka eller två, utan det blir rätt så mycket. Ska demonstrera med en bild..



Så där ser det ut när jag är lite "små sugen".. haha.


RSS 2.0