Man blir glad av han lilla.

Noah är här på besök, han ska sova här i natt. Va glad jag blir. Han är glad och går runt och myser och pratar om sin nya bil som jag köpte till honom och säger att den e "ko...l", han menar med andra ord att den är cool. Han är söt han. Nu väntar vi på mat, kyckling med wok. Ska bli riktigt gott med riktig mat. Har knappt ätit riktigt mat sen i lördags .. och nej jag jobbade aldrig natt, var tydligen fortfarande sjuk då.. inte så kul.

Men i morgon blir jag back on track, och ska jobba hela dagen. Tråkigt bara att jag hörde att det fortfarande är magsjuka där, får hoppas på att dem flesta är på bättringvägen iaf.. Men det ska bli skönt att jobba, har ju inte varit där sen i lördags. Man blir nästan lite absad.. haha. ^^

Idag är en sån dag när man hatar allt..



Låter rubriken får tala för sig själv..

Nu behövs det lite sömn.

Dem ringde och frågade om jag ville jobba natt, det tackar jag inte nej till direkt. Så det blir natt i kväll och i morgon, så slipper jag mina två kvälls pass om jag hade inbokat imorgon kväll och torsdagkväll. Det är ju skönt det! Tjänar lite mer på det också, och mer pengar tackar jag aldrig ner till .. haha.

Hoppas bara att dem är friska från magsjuka. De var magsjuka där i helgen när jag jobba, så självklart var ju även jag sjuk.. inge kul. Men nu är jag fit for fight igen. Har har riktigt otur, operation, varit jätte förskyld och sen magsjuka! Men så kan det gå.. haha. Nu har jag i alla fall haft allt. Så nu får vi hoppas att jag håller mig frisk ett tag i alla fall.. vore ju hemskt om jag vart sjuk igen, det har jag ingen lust med.

Får lite ångest av att bli sjuk när man ska jobba. Tycker att det är jätte jobbigt att ringa och sjukanmäla sig. Speciellt när det råkar vara två gånger på samma vecka, men vad ska man göra? Man kan inte rå för att man blir förskyld, eller blir magsjuk. Och magsjuk är ju inte direkt så kontigt när det går magsjuka på hela jobbet.. haha.

Nu ska jag försöka vila lite, behöver nog det om jag ska orka med i natt. Puss!

Skönt att inte vakna bakis på en lördag.

Har inte vaknat bakis på en lördag på flera helger. Anledningen? Har jobbat, och förra helgen var jag ju sjuk och nyopererad. Och den här helgen jobbar jag, och nästa me.. och den efter det också! Men det är skönt att få mycket tider, för man vet aldrig när man får tider igen. Så då passar man på att ta alla man kan ta, och skitsamma om man får jobba många dagar i streck, det är ju värt det sen när lönen kommer.. haha. Så nästa månad kommer jag att ha riktigt kul! haha.

Är inte ens riktigt sugen på att dricka. Är sugen på 1-2 öl, och röja sönder. Men att vakna bakis, det är jag inte riktigt sugen på.. haha. Det känns som att det hade varit en jobbig grej med tanke på att det var ett tag sen jag vaknade bakis, har förträngt hur det känns tror jag.. haha.

Nu blir det frukost, och sen jobb! Hoppas att den här dagen blir mycket lugnare än igår, för det var inge kul att jobba igår, hann kanppt dricka kaffe. Så håller tummarna för en lugn och stressfri dag idag. :)

Vakna med the voice.

Satte väckar klockan så jag kunde gå upp och kolla på vakna med the voice medans jag dricker kaffe. Men det gjorde inget, var så sjukt utvilad när jag vakna. Det händer typ aldrig, helt underbart! Men det känns bra att vara pigg med tanke på att det blir jobb hela långa helgen.. haha.

Igår vart det en mys kväll med Matilda och Anna. Vi såg en jätte söt, men lite halv flummig film. Breakfast on pluto. Kill/tjejen i filmen var jätte söt. Jag skriver Kill/tjejen eftersom han var en kille som ville vara brud, var jätte brudig och i sluten av filmen så klädde han sig enbart i tjej kläder. Eller tjej och tjej, kanske stiliga damkläder? haha. Men den va bra, jag gillade den! Så se den ppl om ni gillar lite annorlunda filmer. :)




My new vamp obsession.

Trueblood var MYCKET bättre än vad jag hade trott. Fastnade helt och håller i serien. Fastnade så mycket att jag kollade i 8 timmar och var uppe till 5 i morse. Förlorade tiden helt och hållet, trodde inte klockan var så mycket. Det var inge meningen att vara vaken så länge, skulle egentligen lägga mig lite halv tidigt eftersom Noah sov här och jag skulle va med han. Så två timmar sömn och sen röjt med Noah. Men jag lever fortfarande.

Min kväll kommer bestå av att se klart på Trueblood och sen sova. Somliga ska ju upp och jobba i morron, äntligen! Har varit hemma i en vecka, börjar nästan få lite panik i benen. Haha ^^




I want to play a game.

Syrran har massa roliga saker hemma hos sig som jag vill ha. Super Mario spel, Guitarr hero, The sims 3, Noah.. haha. Ja you name it. Jag önskar att jag hade massa spel, och spel grejer för den delen här hemma. Men hade lätt blivit spel beroende. Men det hade varit kul att ha sånt, iaf The sims och Super Mario.

Spelade Super Mario i åtminstonde en timma när jag var där, men det gick inte så bra. Lyckades dö flera gånger, och eftersom jag inte fattar hur man sparar så fick jag hela tiden börja om från ruta ett när det var game over.. haha. Ska nog försöka övertala Sarah om att vi ska ha en spel dag i morron, hoppas hon går med på det!  ;)



Borde ha en rubrik.

Nu är jag glad, har fått massa jobb tider! Blir jobb hela den här helgen, och hela nästa. Nu gäller det bara att bli frisk tills på torsdag. Jag gör verkligen allt för att bli frisk. Men börjar må lite bättre, men min huvudvärk finns fortfarande kvar. Den försvinner ett tag, sen kommer den tillbaka.
Riktigt dryg jävla huvudvärk. Men har ont i käken också.. så vet inte om jag spänner käken eller något när jag sover och om det är det som gör att jag får ont i huvet.. vet inte. Men har testat med allt, dricka vatten, dricka kaffe, ta alvedon.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, känner mig rätt så pigg, trots den nämna huvudvärken. Var meningen att jag skulle va med Noah, något som jag hade sett fram emot, men nu vart det inte så. Så får väl roa mig med att kolla på film eller något. Tråkiga är bara att jag har sett alla mina filmer så många gånger, kan dem nästan utantill nu! haha.


Alvedon & kolla på film.

Min dag kommer bestå av att ta Alvedon, äta cvitamin och kolla på massa filmer och sova, så jag blir frisk. Man blir sjuk av att vara på sjukhus, är riktigt förskyld. Eller så har jag blivit smittad av Noah, eftersom han har vart här i helgen. Stackars lill killen, växla mellan att sova, vara trött, vara super glad och sen vara jätte ledsen. Inte lätt att vara sjuk, ännu svårare att vara sjuk och liten..

Minns inte när jag var så här sjuk sist, har väl svininfluensan eller något.. haha. Nejdå, men är brutalt förskyld. Feber, hosta, huvudvärk. Ja allt. You name it, i have it! haha. Kan åtminstonde glädja mig med att jag inte är lika svullen i ansiktet längre, syns knappt något längre.. skönt det i alla fall. Såg ut att vara fet om man kollade på halva ansiktet.. haha. Lite kul såg det ut!


Happy blablafuckingbla day ppl.

Jag tror att alla hjärtans dag skapar egentligen rätt så mycket ångest bland folk. Dem som är singlar och verkligen vill ha en pojk/flickvän får nog rätt så mycket ångest på en dag som denna. Tror speciellt om man är ensam om att vara singel i ett stort kompisgäng. Man struntar helt och hållet i den här dagen, men i smyg så önskar man nog att man hade någon att mysa lite extra mycket på en dag som denna..

Men jag tror också att det är mycket ångest för par. Vad ska man göra, ge, få, hitta på? Att man måste göra något stort, bara för att det är en sån stor press på just den här dagen. Det är ju egentligen en fin dag i sig. När jag var liten så fick vi lära oss i skolan att man skulle bry sig lite extra mycket om dem som man brydde sig om och att man skulle visa kärlek. Så det är min inställning på den här dagen.


You can read my pokerface.

Oj så skönt jag sov i natt! Sov hela 10 timmar. Är riktigt utvilad och pigg nu, men hungrig. Vi hade inte direkt någon fruskot här hemma, så väntar på att mamma ska orka ta sig till affären och handla lite frukost. Jag har inte direkt någon lust att gå ut när man ser ut så här. Är svullen, och det ser ut som om jag har fått en smäll i ansiktet.
Har ingen lust att synas bland massa folk och känna mig skit ful. Räcker med att jag sitter här hemma med mamma och hunden och känner mig jätte ful. Hoppas svullnaden går ner snabbt. Så jag slipper känna mig helt dum. Ifs så kan man ju alltid sminka sönder sig, men det känns nog inte heller så bra. Med tanke på att jag måste ta bort sminket sen och det gör lite ont på vänter sida i ansiktet... får se hur jag gör.

Vet inte riktigt vad dagen ger. Har ju lust att göra något, har ju inte direkt ont. Men har absolut ingen lust att vistas bland massa människor, det känns bara jobbigt. Så får se vad jag gör.. :)


Det gick bra det här, trots allt.

Jag beslöt mig för att vara en tuff tjej idag, och skippade lugnande. Inte för att jag inte var nervös, men att få ligga kvar o vila i en timma eller två var inte direkt så lockande. Så super nervös, glömde o andas och började nästan gråta lite så var jag innan dem började. Själva operationen gick rätt så snabbt, kanske 25 minuter max.

Och herregud vad ont det gjorde. Även fast dem hade bedövat, så var det tydligen svårt att bedöva tillräckligt överallt, eftersom det var en infektion. Så när dem skulle börja med det sista så fick jag nästan panik. Började gråta som bara den, opch jag kände hur adrenalinet pumpade i hela kroppen, så ont gjorde det. Det är inget som jag direkt vill göra om! Men dem tyckte att jag var så duktigt så jag fick grod klistermärken.. Haha. Och ja, dem vet att jag är 20 år... haha.

Nu mår jag bra i alla fall, lite öm bara. Sitter och tar det lungt och dricker min smoothie. =)

The vampire diaries.

Jag var lite skeptisk när jag såg reklamen för "The vampire diaries", me tanke på att det är vampyrer lite överallt just nu. Men beslöt mig att kolla lite i alla fall, och det ångrar jag inte! Tyckte att serien verkar jätte bra, lite seg i början bara. Men kan tänka mig att den blir bra med tiden. Tyckte att den var så bra att jag till och med gick med på att låna "True blood", som syrran har tjatat på att jag ska se.

Ja jag vet, det är inte ritkigt samma sak, men vampyr serie som vampyr serie. Så hoppas jag får den idag, så jag har något att kolla på ikväll när jag måste ta det lungt. Måste ta det lungt hela helgen för den delen, riktigt trist att man måste ta det lungt när man är ledig under helgen. Men antar att jag behöver det.. haha.     

                                                                                                                                                       

Imorgon blir det operation.

Har tänkt blogga i flera dagar nu, men har inte kommit på någonting alls att säga. Varken något vettigt eller något vanligt babbel. Har jobbat som vanligt, sovit för lite och levt på kaffe. Det vanliga ni vet. Behöver inte berätta det varje dag.. haha.

I morgon blir det operation igen. Inte så kul, men det är ju ett måste. Hoppas att allt går bra, måste ju vara vaken. Men ska få lugnande och fick lyssna på musik, så det är ju skönt det. Hoppas det går snabbt, tycker inte om att vara på sjukhus. Så min helg kommer bestå av att ha ont, och sova. vad ska ni göra i helgen? :)


Solsken o musik.

Va glad jag vart när jag vaknade av att solken sken in i mitt rum. Nu har det varit så mörkt i flera månader, så jag vart överlycklig och gick upp direkt. Även fast jag fortfarande var trött. Nu känner man äntligen att våren är nog här snart.

Har på riktigt hög musik här hemma och stör grannarna. Men det gör nog inget, dem stör mig och jag stör tillbaka, det är ju så det ska funka. Fast jag stör ju bara på dagarna, medans dem stör på nätterna genom att prata riktigt högt och stutsa fram istället för att gå. Så det jämnar nog ut sig.

Ska nog förbi syrran en sväng idag, har ju inte varit där sen hon flytta dit. Det har ju ändå gått lite mer än en vecka. Ingen av oss har varit där. Men idag ska jag dit, hon har ju trots allt sodastreamer och supermario. Kan det bli mer än perfekt? Kunde hon inte ha haft allt det där när hon bodde hemma, hade ju varit bundis med henne hela tiden.. haha.

 
Blir så glad av den där bilden.

Att baka med en 2 ½ åring..

Jag bakade bullar med min kära syster son som är här över dagen. Det gick förvånadsvärt bra. Han sov när jag börja baka, så det var inte riktigt så jobbigt. Han var nöjd så länge han fick hälla på pärlsockret. Och sen vart han ännu mer nöjd när han fick äta bullen. Så sa han hela tiden "Emelie baka bulle", haha han är ju lite söt den där..

Har jobbat idag, och i morgon blir det en heldag på jobbet, (7.30-21). Kommer förmodligen vara lite lagom trött sådär i morron, men det är nog värt det. Nu ska jag bara orka ta mig till ica, orka att ignorera att jag vill sova redan nu, och orka laga mat tills ikväll och tills i mororn. Det lär bli en hel del kaffe nu för att ens hitta energi för allt detta.. haha.

Show me your teeth.

Härligt att få jobba massor. Blir så glad! Har jobbat hela veckan förutom igår, och ska jobba hela helgen, i love it! Det passar ju väldigt bra in på min vita månad som jag ska ha. Så det blir inge festande den här helgen för min del. Skönt att ta det lungt ibland också. Eller lungt och lungt, ska ju jobba. Men det brukar oftast vara lungt det me.

Så ikväll ska jag ta det lungt. Kanske blir någon film och något gott med Anna sen. Mysigt =)


Lilla fröken Emelie är typ i koma.

Ja, då klarade jag av den här natten. Det var faktiskt riktigt kul att jobba natt, lungt och skönt. Fast var lite smått förvirrad i morse när jag tänkte att det var kväll när jag var på väg hem. Är riktigt trött just nu, men inte får jag sova. Syrran och bebis ska komma förbi en sväng, och det vill jag ju inte missa. Så nu dricks det oboy och kollas på vakna med the voice.. Toppen!



Sova, sova , sova!

Varför kan man inte sova länge när man borde?

Jag hade planer på att sova länge idag, vart det så? Ne, jag vaknade 10 imorse. Jag som hade tänkt att sova till åtminstonde 1. Så det var bara att gå upp och äta lite frukost och lägga sig framför TV:n och försöka bli trött igen. Så nu har jag powernapat i två timmar. Ska ju jobba natt ikväll så det är ju bra om jag orkar med det. Men om jag blir trött, så är det inget lite kaffe inte kan fixa. Ska bli kul att jobba natt, är ju van med att jobba dag och kväll, får se hur det blir på natten.

Är förövrigt riktigt seg, har inte duschat, har inte börjat med mat heller för den delen. Vilket jag borde,men jag kommer av mig hela tiden. Finns för många bloggar att läsa! haha.

Ny månad, nya tag!

Oj vilken slitsam helg det vart. Flytt och städ och stök i fredags, var riktigt slut efter de. Men gud vad jag sov skönt sen! Är fortfarande inte helt klar med mitt rum, undra när jag ska orka bli det? Eller hinna för den delen. I lördags vart det utgång med fina flickor. Vet inte riktigt hur vi alltid lyckas få i oss så mycke dricka? Vi lyckas ju alltid, haha. Speciellt dem gångerna man tänker att man ska ta det lite lungt..

Men den här månaden blir det en vit månad för oss. Det är bra, det har blivit på tok för mycke festande för våran del. Men det känns bra, frågan är bara vad ska man nu roa sig med på helgerna? Det är det jag inte vet. Haha. det låter så illa, men det var så länge sen man inte festade varje helg, det har blivit en rutin. Får hoppas på att jag får jobba varje helg istället. Det vore ju toppen!

 
Vi ser ju lite lagom galna ut.

RSS 2.0