Riktigt mysigt.

Efter att ha spenderat hela gårdagen på att bli back on track, så beslöt vi oss för en spontan tjej kväll. Tanken var att vi skulle skriva en bok, men det kom inte längre än till förslag om vad boken ska handla om. Men det var i alla fall en början! Slutade med att vi drack lite vin och snackade om allt och inget, riktigt mysigt. Var verkligen mys känsla.

Pratade om vad man kunde göra på nyår också, och på vad man har gjort på nyår förr, och alltid när man har den här diskutionen så kommer man bara fram till nyår 06-07. Det var nyåret alla var med på, jag, Sarah, Matilda, Anna, Pia. Och det var det året vi kallades för glitter flickorna. För vi kom på den briljanta? Iden att vi självklart skulle ha glitter på oss, tror vi hade 4-5 burkar med spray glitter, och bara sprayade på som fan. Nackdelen var ju att glittret aldrig gick bort, jackor och skor var glittriga en jätte lång tid, min hall också.

Men nu känns det som man borde ha glitter igen, det känns som ett glitter år. Och jag hopps att vi alla flickor är med varandra, vore riktigt trevligt. För av någon anledning så har vi alla inte lyckats vara med varandra vid tolvslaget sen glitternyåret. Så om glitter finns med i bilden, så måste vi ju vara med varandra. Haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0